Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Μακάρι να κλείσει ο Μεϊτέ, μακράν ότι καλύτερο έχουμε δει στα χαφ τα τελευταία 15 χρόνια.
-
Τα'χει κόψει αυτά ο Pep με αμυντικά χαφ για στόπερ. Τώρα βάζει στόπερ για μπακ και χαφ.

-
Βλεπωντας παντως βιντεο του ντανιλο εμενα μου μοιαζει με τον μειτε σε χαρακτηριστικα..το βραζιλιανικο πρωταθλημα ειναι μια χαρα,ενω και το βιογραφικο του ειναι τουλαχιστον σαν του μειτε..αν τον θελει ο ραζβαν καλως να ορισει..
Danilo Barbosa λοιπόν.
Εξαιρετικός παίκτης, ο οποίος σίγουρα θα κάνει δική του τη μια θέση στα χάφ. Είναι ένα κλασσικό Αμυντικό Χαφ (DM).
Ένας παίκτης που αυτή τη στιγμή λείπει απο το ρόστερ του ΠΑΟΚ.
Αναμένουμε την τελική απόφαση.
Εξαιρετικός παίκτης, ο οποίος σίγουρα θα κάνει δική του τη μια θέση στα χάφ. Είναι ένα κλασσικό Αμυντικό Χαφ (DM).
Ένας παίκτης που αυτή τη στιγμή λείπει απο το ρόστερ του ΠΑΟΚ.
Αναμένουμε την τελική απόφαση.
Το βγαλαν και στο ΣΔΝΑ. Μαλλον θα κλεισει συντομα μια απο τις δυο περιπτωσεις.
Τοσκιτης πριν 4 λεπτα:
Ο Vanja Drkusic παραμένει στα ραντάρ του ΠΑΟΚ εδω και μήνες όπως είχαν γράψει ΜΜΕ του εξωτερικού. Ο Δικέφαλος θέλει να δώσει περίπου 3 εκ. ευρώ. Ο δημοσιογράφοος Καρπόφ αναφέρει ότι η Sochi ζητάει 4,5 εκ.ευρώ. Θυμίζουμε οτι ο Εκονγκ εχει πρόταση για να φύγει
Ο Vanja Drkusic παραμένει στα ραντάρ του ΠΑΟΚ εδω και μήνες όπως είχαν γράψει ΜΜΕ του εξωτερικού. Ο Δικέφαλος θέλει να δώσει περίπου 3 εκ. ευρώ. Ο δημοσιογράφοος Καρπόφ αναφέρει ότι η Sochi ζητάει 4,5 εκ.ευρώ. Θυμίζουμε οτι ο Εκονγκ εχει πρόταση για να φύγει
το θέμα είναι ότι οποίος και να κλείσει , τσου λου δεν προλαβαίνει να παίξει ....εδώ ο Μαντυ ίσα ίσα που θα προλάβει να παίξει (βασικός)
Δεν ξέρω τον Βραζιλιάνο, από το βιογραφικό του μου μοιάζει με τον Αράο του βάζελου.
Το SDNA μιλάει για ξεκάθαρη προτίμηση σε Μειτε και συζητήσεις με Μπενφίκα για ενεργοποίηση της συμφωνίας το sport24 για Ντανίλο και προσπάθεια να έρθει άμεσα.
Άντε βγάλε άκρη
Άντε βγάλε άκρη
Θα παίξει και θα πει και ένα τραγούδι! Απλά στην αρχή δεν θα ξεκινήσει ως βασικός.maceio έγραψε:το θέμα είναι ότι οποίος και να κλείσει , τσου λου δεν προλαβαίνει να παίξει ....εδώ ο Μαντυ ίσα ίσα που θα προλάβει να παίξει (βασικός)
5 με 7 παιχνίδια παίζει ο ΠΑΟΚ μέσα στον Αύγουστο με ταξίδια απο Σουηδία μέχρι Αθήνα! Δεν φθάνουν τα κορμιά ούτε για ροτέισον, μάλιστα με τον Σβάμπ να είναι στο όριο για τιμωρία στην Ευρώπη.
- john4serres
Μπα. Επιπέδου Καλαμάτας και Κηφισιάς είναι.JohnDag έγραψε:Θεωρω ότι πάμε για αίσιο τέλος με Μειτε και αυτή είναι η καλύτερη λύση. Και είναι και η λύση που θέλει ο προπονητής.
Για τον Ντανιλο δεν έχω άποψη απλά γελάω με αυτά που γράφονται για το επίπεδο της Βραζιλιάνικης Serie A.
Πολύ δυνατό πρωτάθλημα, με πολλούς και καλούς παίκτες. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
- theodorosstefan
Αν πουμε οτι θελουμε να φτιαχνουμε ζευγαρια τοτε θα παρουμε και τους δυο.
Ο Μειτε θα παιζει μαζι με τον Καμαρα
Και ο Ντανιλο με τον Σβαμπ/Οζντοεφ για να μην εχουν το νου τους και πισω.
Ο Ντανιλο ως πιο αμυντικογενης πεφτει πανω στον χαρη ΑΛΛΑ.
Σε ζευγαρια ο Χαρης και ο Σβαμπ ειναι οκ για 4η/5η επιλογη και βαση συμβολαιου.
Περισσευει ο Οζτογιεφ .Βεβαια δεν ξερω κατα ποσο θελουμε να τον δωσουμε τωρα που παρθηκε και αλλος Ρωσος.
Σιγουρα θα τον βοηθησει σε προσαρμογη αν και ο Τσαλοφ μιλαει καλα αγγλικα.
Θα φανει.
Εγω θα πονταρα οτι θα φυγει ο Οζντογιεφ βαση συμβολαιου και διδυμων.
Τελος λογω λιστας.
Αν ισχυει η φημη οτι μετα τα προκριματικα θα δοθει ο Κουλιε, τοτε ο Τσιγγαρας θα ειναι απαραιτητος για την λιστα.
Οποτε σε περιπτωση αγορας και των δυο , εχουμε καλα διδυμα, μπαλανς συμβολαιων παντοτε λαμβανοντας υπ'οψιν απομακρυνση του ρωσου χαφ.
Α και που ειστε; Ζητανε τον Εκονγκ με 1 μυρριο και ο Ντρακουσιτς δεξια και αριστερα βγαινει και λεει οτι θα ερθει αν τελικα απομακρυνθει ο Γουιλι (το διαβασα,δυστυχως δεν θυμαμαι που).
Γινονται ωραια πραγματακια.
Προσοχη και παλι στην ποσοτητα των ελληνων.Δεν πρεπει να φυγει ο Κουλιε για πολλους λογους.
Αλλα ΑΝ φυγει , ο Λυρα μαλλον θα ενεργοποιηθει στη λιστα και ενας εκ των Γιονι/Σαστρε/Αντρε θα μεινει εκτος.
Οσα λεω απο πανω ειναι προσωπικες μου γνωμες δεν εχω πηγες, παρα μονο τα οσα διαβαζω ονλαιν.
Ο Μειτε θα παιζει μαζι με τον Καμαρα
Και ο Ντανιλο με τον Σβαμπ/Οζντοεφ για να μην εχουν το νου τους και πισω.
Ο Ντανιλο ως πιο αμυντικογενης πεφτει πανω στον χαρη ΑΛΛΑ.
Σε ζευγαρια ο Χαρης και ο Σβαμπ ειναι οκ για 4η/5η επιλογη και βαση συμβολαιου.
Περισσευει ο Οζτογιεφ .Βεβαια δεν ξερω κατα ποσο θελουμε να τον δωσουμε τωρα που παρθηκε και αλλος Ρωσος.
Σιγουρα θα τον βοηθησει σε προσαρμογη αν και ο Τσαλοφ μιλαει καλα αγγλικα.
Θα φανει.
Εγω θα πονταρα οτι θα φυγει ο Οζντογιεφ βαση συμβολαιου και διδυμων.
Τελος λογω λιστας.
Αν ισχυει η φημη οτι μετα τα προκριματικα θα δοθει ο Κουλιε, τοτε ο Τσιγγαρας θα ειναι απαραιτητος για την λιστα.
Οποτε σε περιπτωση αγορας και των δυο , εχουμε καλα διδυμα, μπαλανς συμβολαιων παντοτε λαμβανοντας υπ'οψιν απομακρυνση του ρωσου χαφ.
Α και που ειστε; Ζητανε τον Εκονγκ με 1 μυρριο και ο Ντρακουσιτς δεξια και αριστερα βγαινει και λεει οτι θα ερθει αν τελικα απομακρυνθει ο Γουιλι (το διαβασα,δυστυχως δεν θυμαμαι που).
Γινονται ωραια πραγματακια.
Προσοχη και παλι στην ποσοτητα των ελληνων.Δεν πρεπει να φυγει ο Κουλιε για πολλους λογους.
Αλλα ΑΝ φυγει , ο Λυρα μαλλον θα ενεργοποιηθει στη λιστα και ενας εκ των Γιονι/Σαστρε/Αντρε θα μεινει εκτος.
Οσα λεω απο πανω ειναι προσωπικες μου γνωμες δεν εχω πηγες, παρα μονο τα οσα διαβαζω ονλαιν.
αν με το καλο μπουμε τσουλου και καπακι πωληθει ο Κουλιε θα υπαρχει μια εξτρα ροη 30+ 15 εκ
απο αυτα ηδη εχουν δωθει
2 για μαροκινο 3 για ρωσο 1,5 για λοιπους αρα τελευταιες ημερες πισυευω θα βγουμε στην αγορα με 10 εκ στην τσεπη για τα τελευταια μεγαλα ψωνια ωστε να μεινουνκαι τα 25-30 για να ξεκινησει το γηπεδο
αγορα στοπερ εξτρα αγορα φοβερου εμπειρου αμυντικου χαφ και ισως και μιραντσουκ αν μας περιμενει εως τοτε για να ειμαστε αξιοπρεπεις στον ομιλο και να κανουμε και καποια αποτελεσματα τα οποια θα μας γυρισουν πισω καποια απο τα χρηματα που δωσαμε.
εκτιμηση φυσικα αυτα . και αν αγορασουμε τον σλοβενο αναλογως ποσο θα πουλησουμε εκονγκ αλλαζουν αναλογα και οι προβλεψεις
απο αυτα ηδη εχουν δωθει
2 για μαροκινο 3 για ρωσο 1,5 για λοιπους αρα τελευταιες ημερες πισυευω θα βγουμε στην αγορα με 10 εκ στην τσεπη για τα τελευταια μεγαλα ψωνια ωστε να μεινουνκαι τα 25-30 για να ξεκινησει το γηπεδο
αγορα στοπερ εξτρα αγορα φοβερου εμπειρου αμυντικου χαφ και ισως και μιραντσουκ αν μας περιμενει εως τοτε για να ειμαστε αξιοπρεπεις στον ομιλο και να κανουμε και καποια αποτελεσματα τα οποια θα μας γυρισουν πισω καποια απο τα χρηματα που δωσαμε.
εκτιμηση φυσικα αυτα . και αν αγορασουμε τον σλοβενο αναλογως ποσο θα πουλησουμε εκονγκ αλλαζουν αναλογα και οι προβλεψεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dev την Σάβ 03 Αύγ 2024, 12:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.