Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Asimos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από Asimos »

Μια φορά μ#λ@κ*ς που δεν πλήρωσε. Δυο αν πλήρωνε.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Aν υποψιαστώ πως περιμέναμε να δούμε αν περάσουν ο Ατρομητος,ο Αστερας και η ζελα ,και να δούμε την κληρωση την Παρασκευη και αναλόγα τι μεταγραφές θα κάνουμε, θα απογοητευτώ... Πάντως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παίζουμε μόνο εμείς στο Europa .
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Άσιμε εννοείται πως δεν τον κράζω που δεν τους έδωσε φράγκο.
Μόνο μπράβο έχω να δώσω σε κινήσεις εμπαιγμού της επο και του τσίρκου της.
Για το ποιόν του όμως ανησυχώ πλέον ακόμα περισσότερο.
Δε νομίζω να είμαι αδικαιολόγητα ανήσυχος.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

νομιζω το σημειο χωρις επιστροφη για τον Ιβαν θα είναι όταν μείνει μια υποχρέωση ακάλυπτη. Κι εννοώ του ΠΑΟΚ γιατί κι ο Τζον Γου μας διέλυσε κυριολεκτικά αλλά για την πάρτη του τα εκανε τα ξενοδοχεία...

Μέχρι να αρχίσει τα πιστόλια, Θεε μου τι λέμε σε αυτό το τόπικ, ας μείνουν οι ανησυχίες φωλιασμένες στο μυαλό του καθενός, εκτός αν θεωρούμε τα θέλω του καθένα μας αρκετά για να αμφθσβητήσουμε τον Ιβαν.

Μην θυμησουμε το ανεκδοτο με το γρυλο ξαφνικά...
Kranatos

Όχι δεν ανησυχώ προς στιγμήν για τόγκες σε μισθούς.
Αλλά για την ενίσχυση (ον τόπικ) της ομάδας είμαι σε αναμμένα κάρβουνα.
Δε βλέπω διάθεση να μπει το χέρι στην τσέπη και το υπάρχων ρόστερ δείχνει ότι χωρίς ενίσχυση είναι για τραγικώς λίγα πράγματα (πράγματα που δεν ταιριάζουν στη φανέλα και την ιστορία του συλόγου).
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

ερωτηση: Κι αν δεν γίνουν αλλες μεταγραφες; Τι αντίδραση θα έχουμε;
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Kranatos έγραψε:Άσιμε εννοείται πως δεν τον κράζω που δεν τους έδωσε φράγκο.
ολοι πλεον ανησυχουμε φιλε μου..αλλα ρε μαγκες δεν νομιζω πλεον να μην υπαρχει ουτε ενας που να μην πιστευει πως ο ρωσος πηρε τον ΠΑΟΚ μας για να τσιμπησει αλλες δουλειες στην χωρα πιο ευκολα και πιο οικονομικα..εγω πολυ φοβαμαι πως ενα πρωινο θα μας αποχαιρετησει αφου πρωτα μας κανει μπουρδελο εκτος και αν τον εχουμε παρει χαμπαρι πιο γρηγορα και τους εκθρονισουμε εμεις.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ....καληνυχτα σας.
Kranatos

Δεν πάμε στο τόπικ του Σαββίδη καλύτερα?
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Asimos έγραψε:ερωτηση: Κι αν δεν γίνουν αλλες μεταγραφες; Τι αντίδραση θα έχουμε;
μουγκα γιατι θα σου πουν ξερεις που θα ησουν χωρις το θεο ιβαν :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ρε και με την κ20 το μονο που μετραει πλεον για καποιους ειναι να παν καλα οι δουλειες του ιβαν

εγω παντως πριν αρκετο καιρο σας προετοιμασα οτι αν γινουν τα πραγματα οπως τα βλεπω και ως εδω ινονται θα εχουμε ασχημα ξεμπερδεματα ο ρωσος δεν ειναι τζωνγου να φυγει ετσι απλα

βεβαια μεχρι να γινουν παραμενω αισιοδοξος και περιμενω νατχο ινσα βιερινια :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

paokpantou έγραψε:
Kranatos έγραψε:Άσιμε εννοείται πως δεν τον κράζω που δεν τους έδωσε φράγκο.
ολοι πλεον ανησυχουμε φιλε μου..αλλα ρε μαγκες δεν νομιζω πλεον να μην υπαρχει ουτε ενας που να μην πιστευει πως ο ρωσος πηρε τον ΠΑΟΚ μας για να τσιμπησει αλλες δουλειες στην χωρα πιο ευκολα και πιο οικονομικα..εγω πολυ φοβαμαι πως ενα πρωινο θα μας αποχαιρετησει αφου πρωτα μας κανει μπουρδελο εκτος και αν τον εχουμε παρει χαμπαρι πιο γρηγορα και τους εκθρονισουμε εμεις.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ....καληνυχτα σας.
Παίρνει πιο εύκολα δουλειές μέσω ΠΑΟΚ τη στιγμή που το κράτος τον φρενάρει και δεν συμμαζεύει το βασικό του εργαλείο πίεσης για να πάρει δουλειές;

Δλδ τι; Αν δεν έπαιρνε το Μακεδονία Παλλάς ο Σαββίδης θα είχαμε απ' έξω συλλαλητήρια της Θ4, της Νεάπολης και τους Μακεδόνες να φωνάζουν υπέρ Ιβαν;

Ρε παιδιά, λίγο μέτρο...

Εγώ πάλι νομίζω πως ένας φραγκάτος θα την κάνει μόλις ξενερώσει με το παιχνίδι του εκτός αν του αρέσει. Σε αυτή τη χώρα δεν χρειάζεσαι τον ΠΑΟΚ για να πιέσεις, να λιγδώσεις κανένα πεινασμένο άντερο χρειάζεται.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ο μόνος που σκίζεται για τον Ιβαν ειναι αυτός που τρώει από τον Ιβαν. Όποιος δεν γουστάρει Ιβαν θέλει απλώς την καρέκλα παρέα με το ταμείο, εκτός αν δηλώσει κάποιος ρομαντικός και πως θέλει να σώσει τον ΠΑΟΚ και να τον πάει ψηλά με τίμια μέσα οπότε θα πάει σφαίρα τρελοκομείο.

Τελος τα οφ τοπικ.
Άβαταρ μέλους
Ζοραν

Δημοσίευση από Ζοραν »

Asimos έγραψε:ερωτηση: Κι αν δεν γίνουν αλλες μεταγραφες; Τι αντίδραση θα έχουμε;
Για αρχή ο ΖΒ θα κόψει τα δείπνα με μαυρουκους κατά φαντασία ποδοσφαιριστές σε παραλιακά εστιατόρια, ο Ιβάν θα πάει μετά την Ρόδο και στην Κρήτη, ο ΣΚ24 θα γράψει ενα κατεβατό για τα καβούρια που δεν αφήνουν τον ΖΒ να βάλει το χέρι στην τσέπη του Ιβάν, ίσως τα ξαναχώσει και στον Τσιτσιακοφ, ο buffos θα γραφει σας τα έλεγα εγώ και ο Άγγελος θα δηλώσει:"Με την βοηθεια της Παναγίας τον Μάη θα έχω συμπληρώσει 6 μήνες άνεργος"....
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

οντοπικ θελω νατχο ινσα βιερινια....με λαικη βαση και οχι ρεβολουσιον θα τους ειχαμε

θα ειχαμε και 25000 διαρκειας και ολα καλα.....ο ΠΑΟΚ δε χρειαζεται κανεναν ιβαν ο ιβαν και ο καθε ιβαν χρειαζεται τον ΠΑΟΚ

οπως και ο γαυρος δε χρειαζεται το δημρχο νταβατζη και χωρις αυτους ειναι πρωτος σε κοσμο και θα μπορουσε να ακολουθει μοντελο μπενφικα μπαρτσα μπαγιερν και εμεις και ο παο και η κουλα και ο ρουλης ακομα ακομα

αλλα ο ελληνας θελει το νταβα του παντου....οντοπικ εινΑΙ ολα γιατι επενδυσεις ειναι οι μεταγραφες αρα αφορουν τον επενδυτη....
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Στόχος είναι λοιπόν ο Ιβαν.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ζοραν έγραψε:
Για αρχή ο ΖΒ θα κόψει τα δείπνα με μαυρουκους κατά φαντασία ποδοσφαιριστές σε παραλιακά εστιατόρια, ο Ιβάν θα πάει μετά την Ρόδο και στην Κρήτη, ο ΣΚ24 θα γράψει ενα κατεβατό για τα καβούρια που δεν αφήνουν τον ΖΒ να βάλει το χέρι στην τσέπη του Ιβάν, ίσως τα ξαναχώσει και στον Τσιτσιακοφ, ο buffos θα γραφει σας τα έλεγα εγώ και ο Άγγελος θα δηλώσει:"Με την βοηθεια της Παναγίας τον Μάη θα έχω συμπληρώσει 6 μήνες άνεργος"....

τρελό ΛΟΛ!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”