Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
-
panpangr77
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Aν υποψιαστώ πως περιμέναμε να δούμε αν περάσουν ο Ατρομητος,ο Αστερας και η ζελα ,και να δούμε την κληρωση την Παρασκευη και αναλόγα τι μεταγραφές θα κάνουμε, θα απογοητευτώ... Πάντως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παίζουμε μόνο εμείς στο Europa .
Άσιμε εννοείται πως δεν τον κράζω που δεν τους έδωσε φράγκο.
Μόνο μπράβο έχω να δώσω σε κινήσεις εμπαιγμού της επο και του τσίρκου της.
Για το ποιόν του όμως ανησυχώ πλέον ακόμα περισσότερο.
Δε νομίζω να είμαι αδικαιολόγητα ανήσυχος.
-
Asimos
νομιζω το σημειο χωρις επιστροφη για τον Ιβαν θα είναι όταν μείνει μια υποχρέωση ακάλυπτη. Κι εννοώ του ΠΑΟΚ γιατί κι ο Τζον Γου μας διέλυσε κυριολεκτικά αλλά για την πάρτη του τα εκανε τα ξενοδοχεία...
Μέχρι να αρχίσει τα πιστόλια, Θεε μου τι λέμε σε αυτό το τόπικ, ας μείνουν οι ανησυχίες φωλιασμένες στο μυαλό του καθενός, εκτός αν θεωρούμε τα θέλω του καθένα μας αρκετά για να αμφθσβητήσουμε τον Ιβαν.
Μην θυμησουμε το ανεκδοτο με το γρυλο ξαφνικά...
Μέχρι να αρχίσει τα πιστόλια, Θεε μου τι λέμε σε αυτό το τόπικ, ας μείνουν οι ανησυχίες φωλιασμένες στο μυαλό του καθενός, εκτός αν θεωρούμε τα θέλω του καθένα μας αρκετά για να αμφθσβητήσουμε τον Ιβαν.
Μην θυμησουμε το ανεκδοτο με το γρυλο ξαφνικά...
Όχι δεν ανησυχώ προς στιγμήν για τόγκες σε μισθούς.
Αλλά για την ενίσχυση (ον τόπικ) της ομάδας είμαι σε αναμμένα κάρβουνα.
Δε βλέπω διάθεση να μπει το χέρι στην τσέπη και το υπάρχων ρόστερ δείχνει ότι χωρίς ενίσχυση είναι για τραγικώς λίγα πράγματα (πράγματα που δεν ταιριάζουν στη φανέλα και την ιστορία του συλόγου).
Αλλά για την ενίσχυση (ον τόπικ) της ομάδας είμαι σε αναμμένα κάρβουνα.
Δε βλέπω διάθεση να μπει το χέρι στην τσέπη και το υπάρχων ρόστερ δείχνει ότι χωρίς ενίσχυση είναι για τραγικώς λίγα πράγματα (πράγματα που δεν ταιριάζουν στη φανέλα και την ιστορία του συλόγου).
-
Asimos
ερωτηση: Κι αν δεν γίνουν αλλες μεταγραφες; Τι αντίδραση θα έχουμε;
-
paokpantou
ολοι πλεον ανησυχουμε φιλε μου..αλλα ρε μαγκες δεν νομιζω πλεον να μην υπαρχει ουτε ενας που να μην πιστευει πως ο ρωσος πηρε τον ΠΑΟΚ μας για να τσιμπησει αλλες δουλειες στην χωρα πιο ευκολα και πιο οικονομικα..εγω πολυ φοβαμαι πως ενα πρωινο θα μας αποχαιρετησει αφου πρωτα μας κανει μπουρδελο εκτος και αν τον εχουμε παρει χαμπαρι πιο γρηγορα και τους εκθρονισουμε εμεις.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ....καληνυχτα σας.Kranatos έγραψε:Άσιμε εννοείται πως δεν τον κράζω που δεν τους έδωσε φράγκο.
μουγκα γιατι θα σου πουν ξερεις που θα ησουν χωρις το θεο ιβανAsimos έγραψε:ερωτηση: Κι αν δεν γίνουν αλλες μεταγραφες; Τι αντίδραση θα έχουμε;
ρε και με την κ20 το μονο που μετραει πλεον για καποιους ειναι να παν καλα οι δουλειες του ιβαν
εγω παντως πριν αρκετο καιρο σας προετοιμασα οτι αν γινουν τα πραγματα οπως τα βλεπω και ως εδω ινονται θα εχουμε ασχημα ξεμπερδεματα ο ρωσος δεν ειναι τζωνγου να φυγει ετσι απλα
βεβαια μεχρι να γινουν παραμενω αισιοδοξος και περιμενω νατχο ινσα βιερινια
-
Asimos
Παίρνει πιο εύκολα δουλειές μέσω ΠΑΟΚ τη στιγμή που το κράτος τον φρενάρει και δεν συμμαζεύει το βασικό του εργαλείο πίεσης για να πάρει δουλειές;paokpantou έγραψε:ολοι πλεον ανησυχουμε φιλε μου..αλλα ρε μαγκες δεν νομιζω πλεον να μην υπαρχει ουτε ενας που να μην πιστευει πως ο ρωσος πηρε τον ΠΑΟΚ μας για να τσιμπησει αλλες δουλειες στην χωρα πιο ευκολα και πιο οικονομικα..εγω πολυ φοβαμαι πως ενα πρωινο θα μας αποχαιρετησει αφου πρωτα μας κανει μπουρδελο εκτος και αν τον εχουμε παρει χαμπαρι πιο γρηγορα και τους εκθρονισουμε εμεις.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ....καληνυχτα σας.Kranatos έγραψε:Άσιμε εννοείται πως δεν τον κράζω που δεν τους έδωσε φράγκο.
Δλδ τι; Αν δεν έπαιρνε το Μακεδονία Παλλάς ο Σαββίδης θα είχαμε απ' έξω συλλαλητήρια της Θ4, της Νεάπολης και τους Μακεδόνες να φωνάζουν υπέρ Ιβαν;
Ρε παιδιά, λίγο μέτρο...
Εγώ πάλι νομίζω πως ένας φραγκάτος θα την κάνει μόλις ξενερώσει με το παιχνίδι του εκτός αν του αρέσει. Σε αυτή τη χώρα δεν χρειάζεσαι τον ΠΑΟΚ για να πιέσεις, να λιγδώσεις κανένα πεινασμένο άντερο χρειάζεται.
-
Asimos
Ο μόνος που σκίζεται για τον Ιβαν ειναι αυτός που τρώει από τον Ιβαν. Όποιος δεν γουστάρει Ιβαν θέλει απλώς την καρέκλα παρέα με το ταμείο, εκτός αν δηλώσει κάποιος ρομαντικός και πως θέλει να σώσει τον ΠΑΟΚ και να τον πάει ψηλά με τίμια μέσα οπότε θα πάει σφαίρα τρελοκομείο.
Τελος τα οφ τοπικ.
Τελος τα οφ τοπικ.
Για αρχή ο ΖΒ θα κόψει τα δείπνα με μαυρουκους κατά φαντασία ποδοσφαιριστές σε παραλιακά εστιατόρια, ο Ιβάν θα πάει μετά την Ρόδο και στην Κρήτη, ο ΣΚ24 θα γράψει ενα κατεβατό για τα καβούρια που δεν αφήνουν τον ΖΒ να βάλει το χέρι στην τσέπη του Ιβάν, ίσως τα ξαναχώσει και στον Τσιτσιακοφ, ο buffos θα γραφει σας τα έλεγα εγώ και ο Άγγελος θα δηλώσει:"Με την βοηθεια της Παναγίας τον Μάη θα έχω συμπληρώσει 6 μήνες άνεργος"....Asimos έγραψε:ερωτηση: Κι αν δεν γίνουν αλλες μεταγραφες; Τι αντίδραση θα έχουμε;
οντοπικ θελω νατχο ινσα βιερινια....με λαικη βαση και οχι ρεβολουσιον θα τους ειχαμε
θα ειχαμε και 25000 διαρκειας και ολα καλα.....ο ΠΑΟΚ δε χρειαζεται κανεναν ιβαν ο ιβαν και ο καθε ιβαν χρειαζεται τον ΠΑΟΚ
οπως και ο γαυρος δε χρειαζεται το δημρχο νταβατζη και χωρις αυτους ειναι πρωτος σε κοσμο και θα μπορουσε να ακολουθει μοντελο μπενφικα μπαρτσα μπαγιερν και εμεις και ο παο και η κουλα και ο ρουλης ακομα ακομα
αλλα ο ελληνας θελει το νταβα του παντου....οντοπικ εινΑΙ ολα γιατι επενδυσεις ειναι οι μεταγραφες αρα αφορουν τον επενδυτη....
θα ειχαμε και 25000 διαρκειας και ολα καλα.....ο ΠΑΟΚ δε χρειαζεται κανεναν ιβαν ο ιβαν και ο καθε ιβαν χρειαζεται τον ΠΑΟΚ
οπως και ο γαυρος δε χρειαζεται το δημρχο νταβατζη και χωρις αυτους ειναι πρωτος σε κοσμο και θα μπορουσε να ακολουθει μοντελο μπενφικα μπαρτσα μπαγιερν και εμεις και ο παο και η κουλα και ο ρουλης ακομα ακομα
αλλα ο ελληνας θελει το νταβα του παντου....οντοπικ εινΑΙ ολα γιατι επενδυσεις ειναι οι μεταγραφες αρα αφορουν τον επενδυτη....
-
Asimos
Ζοραν έγραψε:Για αρχή ο ΖΒ θα κόψει τα δείπνα με μαυρουκους κατά φαντασία ποδοσφαιριστές σε παραλιακά εστιατόρια, ο Ιβάν θα πάει μετά την Ρόδο και στην Κρήτη, ο ΣΚ24 θα γράψει ενα κατεβατό για τα καβούρια που δεν αφήνουν τον ΖΒ να βάλει το χέρι στην τσέπη του Ιβάν, ίσως τα ξαναχώσει και στον Τσιτσιακοφ, ο buffos θα γραφει σας τα έλεγα εγώ και ο Άγγελος θα δηλώσει:"Με την βοηθεια της Παναγίας τον Μάη θα έχω συμπληρώσει 6 μήνες άνεργος"....Asimos έγραψε:ερωτηση: Κι αν δεν γίνουν αλλες μεταγραφες; Τι αντίδραση θα έχουμε;
τρελό ΛΟΛ!!!!