Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από Darkm4n »

Ας πω και εγώ την γνώμη μου..
Οι δηλώσεις του Lucesku είναι κατανοητές.
Θα πάρουμε 3-4 μεταγραφές που δεν θα παίξουν στα ματς με Ajax ή Basel
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Ο Ρουμάνος τεχνικός επισήμανε ότι πρώτος στόχος του Δικέφαλου για την επόμενη σεζόν είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League, ενώ μίλησε και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ τόνισε ότι θα γίνουν 3-4 μεταγραφικές κινήσεις, οι οποίες δε θα προορίζονται απαραίτητα άμεσα για την βασική ενδεκάδα του Δικεφάλου για να μη χαλάσουν οι ισορροπίες της ομάδας.

Όσο για τα προκριματικά του Champions League; «Πρέπει να περάσουμε Βασιλεία ή Αγιαξ», ανέφερε αρχικά ο Λουτσέσκου και πρόσθεσε ότι ο πρώτος μεγάλος στόχος που έχει τεθεί για τη νέα σεζόν, είναι η είσοδος των «ασπρόμαυρων» στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Γι αυτό λέμε ότι θέλουμε έναν παικταρα δεξιά που να είναι και φορ.
Και πιστεύω ότι κάτι τέτοιο ψάχνουν
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

montekristo έγραψε:Θεωρείς ότι η ομάδα έχει φτάσει σε τέτοιο επιπεδο που θα φέρει έναν παίχτη αντίστοιχου του πριγιο για να είναι δεύτερος?
Η ότι το αγωνιστικό πλάνο του ΠΑΟΚ αντέχει κάτι τέτοιο για φέτος???
Σιγά σιγά τα βήματα δεν γίνεσαι υπερομάδα σε μια σαιζόν
Κάναμε μια παρα πολύ καλή σαιζόν τώρα αυτή η μεταβατική περίοδος στην επόμενη χρονιά είναι πολύ σημαντική να μην το χαλασουμε να έχει διάρκεια
Πρέπει να κρατηθούν οι ισορροπίες ώστε να έχεις ένα γκρουπ παιχτών αφιερωμένο στην ομάδα και στου στόχους και όχι στο επόμενο συμβόλαιο

Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
:pano: :pano: :pano: :pano:
Ένας τέτοιος παίχτης είναι για 2ος Επιθετικός ο Pukki(μακάρι να έρθει και να αποδεχτεί backup του Prijo)
Aν πωληθεί ο Prijo(που δεν το βλέπω με δηλώσεις του δήλωνει συνέχεια προτεραιότητα έχει η ομάδα μας)πιστεύω θα φέρουν ισάξιο και καλύτερο+θα έγινε προεργασία για αυτό(αφού ξέρουν τα δεδομένα"Μundial").
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

PNG

Τα οικονομικά δεδομένα μίας πιθανής συμφωνίας με Βέρνμπλουμ

Ο ΠΑΟΚ έχει σημαδέψει τον Πόντους Βέρνμπλουμ, αλλά για να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη πρέπει να ικανοποιήσει τις οικονομικές του απαιτήσεις. Ο Σουηδός ξεκίνησε από τα 2.000.000 ευρώ τον χρόνο, ο Δικέφαλος του Βορρά από τα 3.600.000 την τριετία. Η διαφορά, όπως καταλαβαίνετε τεράστια. Το χάσμα μοιάζει να γεφυρώθηκε, αφού ο ΠΑΟΚ έδειξε διάθεση να πάει στο 1.500.000 ευρώ καθαρές απολαβές, δηλαδή 4.500.000 την τριετία, συν μπόνους Πρωταθλήματος και συμμετοχής σε όμιλο του Champions League, που αν υλοποηθούν ξεπερνάει τα πέντε εκατομμύρια. Αυτό φαίνεται πως ήταν και το κλειδί. Πλέον, αναμένουμε το οριστικό " ναι " και την υπογραφή συυμβολαίων μεταξύ των δύο πλευρών!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν μεταφραζονται ετσι παντως οι δηλωσεις Ντεσπε,εκτος και αν ψαχνουμε τοσο για δευτερο επιθετικο, οσο και για φορ εξτρεμ.Τοτε ναι δεν εχω προβλημα να παρουμε και τον Κοντε.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Σκέψου ότι είναι πολύ πιθανό ο Κουλούρης να πάει φέτος κάπου δανεικός
giapas

Δημοσίευση από giapas »

O Κουλούρης έπεσε πέρυσι πάνω στο κακό διάστημα της ομάδας . Δεν ήταν (συγκριτικά) κακός , αλλά το σκοράρισμα ήταν ένα πρόβλημα κακά τα ψέμματα.

Ίσως αξίζει να μείνει , να πάρει ευκαιρίες ως 2ος και να προσπαθήσει κι άλλο. Δε δείχνει ούτε τεμπέλης , ούτε καβαλημένος.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

joshua έγραψε:Ντεσπε φερε μου και μενα εναν Μιλνερ η εναν Ροναλντο για παρτενερ του φορ και ασε τον Κουλουρη στον παγκο για την επιθεση.Το εχω γραψει και εγω,η καλυτερη λυση ειναι να βρεθει παικτης που να μπορει να συνυπαρξει ως βασικος με τον Πριγιο αλλα και μονος του στην κορυφη.Οχι να παρω απλα εναν μετριο παικτη για να αποδεχτεο τον ρολο του δευτερου.Εγω δεν εχω οπως εχεις συμφωνησει και εσυ καν ενα φορ-εξτρεμ.
Τζος, δεν έχεις άδικο σε όλα όσα λες, ειδικά αν λάβουμε υπ όψιν ότι πέρσι βγάλαμε την χρονιά με δύο μόλις φορ...
Ελπίζω όμως ότι αυτό έχει επισημανθεί απ τον Λου και φέτος περιμένω να διορθωθεί, δίχως όμως απαραίτητα ο Νο 2 φορ μας να είναι ίσης "αξίας" με του Πρίγιο, αλλά ένα σκαλί πιο κάτω και όχι τρία, που έδειξε ΠΕΡΥΣΙ ο Κουλούρης...

Τώρα, αν αυτό το "ένα σκαλί πιο κάτω" σημαίνει Κεσέρου, Κόντε, Πούκι ή οποιοσδήποτε άλλος, μένει να αποδειχθεί στο χορτάρι, μιας και διαβεβαιώσεις για το πόσο θα προσφέρει στην ομάδα το κάθε "όνομα" δεν υπάρχουν αδερφέ...
Τα στοιχεία του παίχτη που ΘΑ έρθει, ναι, ίσως μπορούμε να τα κρίνουμε από βιντεάκια ή αγώνες, πριν έρθει...Την προσφορά του όμως, θα την κρίνουμε διαχρονικά, μέσα απ τα παιχνίδια του στον Π.Α.Ο.Κ., ΟΤΑΝ ΘΑ παίξει σε μας...
Ας παραδειγματιστούμε γι αυτό, απ το πώς "αντιμετωπίσαμε" όλοι στην αρχή τον ερχομό του "άγνωστου" Πρίγιο...
Ας κάνουμε λοιπόν λίγο υπομονή, μιας και ακόμα είναι νωρίς και θα δούμε τι σόι κινήσεις θα γίνουν στην πράξη...

Η ομάδα χρειάζεται, κατά την άποψη μου, τρεις φορ (ο ένας σίγουρα να μπορεί να παίξει και πλάγια ή/και ως 2ος, σε ένα σχήμα με δύο καθαρούς επιθετικούς, έστω και για το onore) για τις τρεις διοργανώσεις που θα παίζει φέτος...

Υ.Γ. Τώρα το πώς φτάσαμε απ τις δηλώσεις του Λου περί "βασικών" κ.τ.λ. σε ανάλυση των κενών μας...... :)
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Συμφωνώ με τον joshua επί της αρχής δηλαδή να επιδιώκουμε μεταγραφές καλύτερες των υπάρχοντών , αλλά και από την άλλη καταλαβαίνω και τον Λουτσέσκου που δεν θέλει να χαλάσει τις ισορροπίες.
Η λύση για επιθετικό πιστεύω πως θα ήταν αν πάρουμε έναν πολλά υποσχόμενο μεν αλλά όχι όνομα δε 23αχρονο που να μην νοιώθει άσχημα που θα είναι στον πάγκο αλλά από την άλλη να μην νοιώθει ότι απειλείται ο Πρίγιο αλλά και να μην είναι σίγουρος για την θέση του. Αυτή πρέπει να είναι πιστεύω η επιδίωξη για όλες τις θέσεις δηλαδή 23-24χρονοι για κάθε θέση που υπάρχει βασικός 30+ .
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Goran στην συνέντευξη που έδωσε στο τέλος της χρονιάς ο λουτσεσκου είπε σε φάση επίθεσης παίζαμε 4-4-2
Αυτό σημαίνει ότι ο πελκας παίζει πίσω απο το φορ σαν περιφερειακός επιθετικός και όχι σαν 10ρι για αυτό κι όταν μπήκε ο πελκας αντί του καντουρι που ειναι πιο 8αρο10ρι φάνηκε αμέσως διάφορα προς το καλό στην επιθεση
Συνεπώς θες ένα παίχτη φορ αλλαγή του πριγιο
Και για τη θέση του Πέλκα έχεις και warda πιθανώς και enrique
Για αυτό θα φύγει και ο καντουρι μάλλον όχι γιατί είναι Κάκος παίκτης αλλά δεν ταιριάζει στο πλάνο του λουτσεσκου
Αυτή είναι η εκτίμηση μου για αυτό πιστεύω και ότι η μεταγραφή βασικου θα είναι ο χαφ και οι άλλες για να συμπληρώσουν το παζλ
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι όλες οι κρίσεις θα γίνουν στο χορτάρι και όχι στο youtube και το transfermarkt

Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
prax

Δημοσίευση από prax »

Αυτό σημαίνει ότι ο πελκας παίζει πίσω απο το φορ σαν περιφερειακός επιθετικός και όχι σαν 10ρι για αυτό κι όταν μπήκε ο πελκας αντί του καντουρι που ειναι πιο 8αρο10ρι φάνηκε αμέσως διάφορα προς το καλό στην επιθεση

σωστα, κ εγω ετσι το βλεπω, ο πελκας ειναι 2ο φορ πιο πολυ απ οτι 10αρι, ο καντουρι πιο πολυ οχταρι παρα δεκαρι, ο ενρικε στον ασβεστη και ο μπισεσβαρ καθαρο 10αρι..

ως αντι πελκας(2ο φορ) ειναι ο μυστακιδης που διστυχως δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο θα ειναι στο ροστερ φετος.. ευχη μου ειναι να παραμεινει εννοειται, πολυ τον πιστυευω οπως επισης θα το λεω παντα οτι ειναι 2ο φορ και οχι για εξτρεμ...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ασχετο!!! Χαζευα διαφορες φωτογραφιες απο παικτες μας, σχετικα νεαρους, απο τις διακοπες τους αυτη την εποχη και εγω προσωπικα απογοητευτηκα.Να βλεπεις τον Ροναλντο επι 20 χρονια να χτιζει σωμα για να μεινει σε υψηλο επιπεδο και οι δικοι μας πριν πετυχουν οτιδηποτε να εχουν κοιλιτσες και ιχνος γραμμωσης.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μια ματιά στο δουλεμένο σώμα του Πέλκα θα μας πείσει. Από την άλλη, ο Μουσλι είχε ένα πολύ γραμμωμένο σώμα, αλλά αυτό δεν βελτίωνε πολύ την αποτελεσματικότητά του.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για να γινω συγκεκριμενος ρε Αποστολη ο ενας στον οποιο αναφερομαι ειναι ο Λαμπρου.Τον θεωρουσα και τον θεωρω οτι πιο ταλαντουχο εχω δει σε ελληνα επιθετικο εδω και πολλα χρονια.Θα τον ηθελα τρελα να παρει την θεση του Κουλουρη στο ροστερ και αρκετες ευκαιριες αλλα φοβαμαι οτι τον νοιαζει πιο πολυ να βγαζει φωτο μοντελου παρα να δουλεψει.Φανταστικη τεχνικη αλλα μετριος αθλητης.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

joshua έγραψε:Ασχετο!!! Χαζευα διαφορες φωτογραφιες απο παικτες μας, σχετικα νεαρους, απο τις διακοπες τους αυτη την εποχη και εγω προσωπικα απογοητευτηκα.Να βλεπεις τον Ροναλντο επι 20 χρονια να χτιζει σωμα για να μεινει σε υψηλο επιπεδο και οι δικοι μας πριν πετυχουν οτιδηποτε να εχουν κοιλιτσες και ιχνος γραμμωσης.
Πραγματικά όταν είδα την φωτογραφία που είναι όλοι μαζί και είδα το κορμί του Δεληγιαννίδη ήθελα να του πω πολλά

Τον Λάμπρου δεν τον έχω δει.
Από την άλλη είναι τεράστιο λάθος και των προπονητών αυτών των παιδιών που από τις μικρές ηλικίες δεν τους κάνουν να καταλάβουν ότι την σήμερον ημέρα παίζουν οι αθλητές. Δεν πάει να εχεις τόνους ταλέντο,αν δεν είσαι αθλητής θα φτάσεις να παίζεις με τα φιλαράκια σου στα χωριά και σε τουρνουά 5Χ5
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”