joshua έγραψε:Ντεσπε φερε μου και μενα εναν Μιλνερ η εναν Ροναλντο για παρτενερ του φορ και ασε τον Κουλουρη στον παγκο για την επιθεση.Το εχω γραψει και εγω,η καλυτερη λυση ειναι να βρεθει παικτης που να μπορει να συνυπαρξει ως βασικος με τον Πριγιο αλλα και μονος του στην κορυφη.Οχι να παρω απλα εναν μετριο παικτη για να αποδεχτεο τον ρολο του δευτερου.Εγω δεν εχω οπως εχεις συμφωνησει και εσυ καν ενα φορ-εξτρεμ.
Τζος, δεν έχεις άδικο σε όλα όσα λες, ειδικά αν λάβουμε υπ όψιν ότι πέρσι βγάλαμε την χρονιά με δύο μόλις φορ...
Ελπίζω όμως ότι αυτό έχει επισημανθεί απ τον Λου και φέτος περιμένω να διορθωθεί, δίχως όμως απαραίτητα ο Νο 2 φορ μας να είναι ίσης "αξίας" με του Πρίγιο, αλλά ένα σκαλί πιο κάτω και όχι τρία, που έδειξε ΠΕΡΥΣΙ ο Κουλούρης...
Τώρα, αν αυτό το "ένα σκαλί πιο κάτω" σημαίνει Κεσέρου, Κόντε, Πούκι ή οποιοσδήποτε άλλος, μένει να αποδειχθεί στο χορτάρι, μιας και διαβεβαιώσεις για το πόσο θα προσφέρει στην ομάδα το κάθε "όνομα" δεν υπάρχουν αδερφέ...
Τα στοιχεία του παίχτη που ΘΑ έρθει, ναι, ίσως μπορούμε να τα κρίνουμε από βιντεάκια ή αγώνες, πριν έρθει...Την προσφορά του όμως, θα την κρίνουμε διαχρονικά, μέσα απ τα παιχνίδια του στον Π.Α.Ο.Κ., ΟΤΑΝ ΘΑ παίξει σε μας...
Ας παραδειγματιστούμε γι αυτό, απ το πώς "αντιμετωπίσαμε" όλοι στην αρχή τον ερχομό του "άγνωστου" Πρίγιο...
Ας κάνουμε λοιπόν λίγο υπομονή, μιας και ακόμα είναι νωρίς και θα δούμε τι σόι κινήσεις θα γίνουν στην πράξη...
Η ομάδα χρειάζεται, κατά την άποψη μου, τρεις φορ (ο ένας σίγουρα να μπορεί να παίξει και πλάγια ή/και ως 2ος, σε ένα σχήμα με δύο καθαρούς επιθετικούς, έστω και για το onore) για τις τρεις διοργανώσεις που θα παίζει φέτος...
Υ.Γ. Τώρα το πώς φτάσαμε απ τις δηλώσεις του Λου περί "βασικών" κ.τ.λ. σε ανάλυση των κενών μας......