να μην εχουμε να συζηταμε φρεσκο πραγμα?
για Φορτουνη και Μαλεζα τα ειπαμε..κανας αρχιμανδριτης παιχταρας για να βρισκουμε μετα κουσουρια
Αν αυτό κατάλαβες ........avenger_4 έγραψε:Καλά αν εσύ είσαι ΠΑΟΚ εγώ είμαι ο Τσαρπανάς. Άλλη δουλειά από το να χλευάζεις τον λαό του ΠΑΟΚ δεν έχεις ρε φίλε;
desperando έγραψε:βαρεθηκα....
αντε ταιστε μας κανενα παπα να εχουμε με τιποτα να ασχολουμαστε

εγω να σου υπενθυμισω οτι απο εμας εφυγε στα μεσα της σεζον και εψαχνε ομαδα καπου εδω γυρω γιατι τα παιδια του πηγαιναν σχολειο και δεν ηθελε να μετακομισει η οικογενεια του.κατα τα αλλα ακομα και να μην ειναι ειδωλο την ουρουγουαη οπως ο μαραντονας στην αργεντινη ειναι σιγουρα και αυτος σαν αρχηγος εθνικης κατι σαν τον ολιβαρες στο περου.στο φουρναρικο του πατερα του δεν θα γυρνουσε παντως.cellophan έγραψε:Ken συμφωνώ έχουν ειπωθεί όλα αυτά και μάλιστα κάποια στιγμή είχαμε 'αρπαχτεί' και παλιότερα με σένα ή με τον marley (δε θυμάμαι γαμώτο για κάποιο λόγο σας μπερδεύω εσάς τους δύο) μέσες άκρες για το ίδιο θέμα. Σου θυμίζω όμως απλά ότι ο παίχτης με όλα αυτά που αναφέρεις (τα οποία έχω αμφισβητήσει σε παλιότερο πόστ, όχι ως γεγονότα αλλά για το μέγεθος που έχουν πάρει στα μάτια μας) αφού για κανά εξάμηνο μετά το Δώνη έψαχνε ομάδα, στη συνέχεια γύρισε σε μας και αφού πάλι δεν τα βρήκε με τον Στέφενσ, τελικά κατέληξε στη Ξάνθη από την οποία έφυγε κακήν κακώς. Αν τώρα όλα τα παράσημα που του αποδίδεις συνάδουν με τα παραπάνω, εμένα το μόνο που μου λένε είναι πως ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ανοικτή πόρτα για τον Πάμπλο εδώ και πολλά χρόνια.
Οχι Μισέλ Μπάστος.....Ράφαελ Μπάστος και τον εχει Μέτροσπορ ''αποκλειστικοτητα''Athens έγραψε:Για Μπαστος απο που προκυπτει? που το διαβασες?
Agreed.barlow4 έγραψε:εγω να σου υπενθυμισω οτι απο εμας εφυγε στα μεσα της σεζον και εψαχνε ομαδα καπου εδω γυρω γιατι τα παιδια του πηγαιναν σχολειο και δεν ηθελε να μετακομισει η οικογενεια του.κατα τα αλλα ακομα και να μην ειναι ειδωλο την ουρουγουαη οπως ο μαραντονας στην αργεντινη ειναι σιγουρα και αυτος σαν αρχηγος εθνικης κατι σαν τον ολιβαρες στο περου.στο φουρναρικο του πατερα του δεν θα γυρνουσε παντως.cellophan έγραψε:Ken συμφωνώ έχουν ειπωθεί όλα αυτά και μάλιστα κάποια στιγμή είχαμε 'αρπαχτεί' και παλιότερα με σένα ή με τον marley (δε θυμάμαι γαμώτο για κάποιο λόγο σας μπερδεύω εσάς τους δύο) μέσες άκρες για το ίδιο θέμα. Σου θυμίζω όμως απλά ότι ο παίχτης με όλα αυτά που αναφέρεις (τα οποία έχω αμφισβητήσει σε παλιότερο πόστ, όχι ως γεγονότα αλλά για το μέγεθος που έχουν πάρει στα μάτια μας) αφού για κανά εξάμηνο μετά το Δώνη έψαχνε ομάδα, στη συνέχεια γύρισε σε μας και αφού πάλι δεν τα βρήκε με τον Στέφενσ, τελικά κατέληξε στη Ξάνθη από την οποία έφυγε κακήν κακώς. Αν τώρα όλα τα παράσημα που του αποδίδεις συνάδουν με τα παραπάνω, εμένα το μόνο που μου λένε είναι πως ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ανοικτή πόρτα για τον Πάμπλο εδώ και πολλά χρόνια.
ας το ληξουμε εδω γιατι ειναι οφτοπικ.
ή πάρα πολλή κλάμα από τους παικταραδες που θα έρθουν.john4serres έγραψε: εχει να πεσει πολυ γελιο 1 σεπτεμβριου
Ανανεώνεται και θα αναρτηθεί Κυριακή βράδυ...john4serres έγραψε:να ανανεωθει η λιστα με τα ονοματα παρακαλω
εχει να πεσει πολυ γελιο 1 σεπτεμβριου