Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- angelheart
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Όπως είχα "προειδοποιήσει", επανεμφανίστηκε το όνομα του Φορτούνη στα "ρεπορτάζ".

Αν αυτό κατάλαβες ........avenger_4 έγραψε:Καλά αν εσύ είσαι ΠΑΟΚ εγώ είμαι ο Τσαρπανάς. Άλλη δουλειά από το να χλευάζεις τον λαό του ΠΑΟΚ δεν έχεις ρε φίλε;
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
desperando έγραψε:βαρεθηκα....
αντε ταιστε μας κανενα παπα να εχουμε με τιποτα να ασχολουμαστε

Αυτος τι λεει καλος ειναι;
http://www.transfermarkt.co.uk/rogon-sp ... /berater/1
Παρε κοσμε καμια 40αρια ονοματα
Παρε κοσμε καμια 40αρια ονοματα
- desperando
- Επικοινωνία:
δεν θα με χαλουσε ο συμπατριωτης του ρατ,αλλα ουτε και να εχω γερμανο τερματοφυλακα
παντως και αυτος ο μπολανιος της κοστα ρικα που τελειωνει το συμβολαιο του απο την κοπενχαγη μια χαρα περιπτωση ειναι για τα ακρα
παντως και αυτος ο μπολανιος της κοστα ρικα που τελειωνει το συμβολαιο του απο την κοπενχαγη μια χαρα περιπτωση ειναι για τα ακρα
- efthimis_paok
εγω να σου υπενθυμισω οτι απο εμας εφυγε στα μεσα της σεζον και εψαχνε ομαδα καπου εδω γυρω γιατι τα παιδια του πηγαιναν σχολειο και δεν ηθελε να μετακομισει η οικογενεια του.κατα τα αλλα ακομα και να μην ειναι ειδωλο την ουρουγουαη οπως ο μαραντονας στην αργεντινη ειναι σιγουρα και αυτος σαν αρχηγος εθνικης κατι σαν τον ολιβαρες στο περου.στο φουρναρικο του πατερα του δεν θα γυρνουσε παντως.cellophan έγραψε:Ken συμφωνώ έχουν ειπωθεί όλα αυτά και μάλιστα κάποια στιγμή είχαμε 'αρπαχτεί' και παλιότερα με σένα ή με τον marley (δε θυμάμαι γαμώτο για κάποιο λόγο σας μπερδεύω εσάς τους δύο) μέσες άκρες για το ίδιο θέμα. Σου θυμίζω όμως απλά ότι ο παίχτης με όλα αυτά που αναφέρεις (τα οποία έχω αμφισβητήσει σε παλιότερο πόστ, όχι ως γεγονότα αλλά για το μέγεθος που έχουν πάρει στα μάτια μας) αφού για κανά εξάμηνο μετά το Δώνη έψαχνε ομάδα, στη συνέχεια γύρισε σε μας και αφού πάλι δεν τα βρήκε με τον Στέφενσ, τελικά κατέληξε στη Ξάνθη από την οποία έφυγε κακήν κακώς. Αν τώρα όλα τα παράσημα που του αποδίδεις συνάδουν με τα παραπάνω, εμένα το μόνο που μου λένε είναι πως ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ανοικτή πόρτα για τον Πάμπλο εδώ και πολλά χρόνια.
ας το ληξουμε εδω γιατι ειναι οφτοπικ.
- PaokPatraG4
Παπάδες δεν θέλαμε;;;Άρχισαν ήδη οι παπάδες του Σαββατοκύριακου!!!!
Βέρθα-Αμ.Χαφ------>Αλμερία
Καμίνσκι-Κ.Αμ------->Λεχ Πόζναν
Γκέοργκε Γκρόζαβ-Εξτρεμάκι------->Τέρεκ Γκρόζνι
Ράφαελ Μπάστος-----Επ.Μεσος-------->Τελευταία ομάδα Λέφσκι Σόφιας
Και φυσικά έχουμε ακόμη πολύ καιρό μπροστά μας.....
Βέρθα-Αμ.Χαφ------>Αλμερία
Καμίνσκι-Κ.Αμ------->Λεχ Πόζναν
Γκέοργκε Γκρόζαβ-Εξτρεμάκι------->Τέρεκ Γκρόζνι
Ράφαελ Μπάστος-----Επ.Μεσος-------->Τελευταία ομάδα Λέφσκι Σόφιας
Και φυσικά έχουμε ακόμη πολύ καιρό μπροστά μας.....
- PaokPatraG4
Οχι Μισέλ Μπάστος.....Ράφαελ Μπάστος και τον εχει Μέτροσπορ ''αποκλειστικοτητα''Athens έγραψε:Για Μπαστος απο που προκυπτει? που το διαβασες?
-
john4serres
να ανανεωθει η λιστα με τα ονοματα παρακαλω
εχει να πεσει πολυ γελιο 1 σεπτεμβριου
Agreed.barlow4 έγραψε:εγω να σου υπενθυμισω οτι απο εμας εφυγε στα μεσα της σεζον και εψαχνε ομαδα καπου εδω γυρω γιατι τα παιδια του πηγαιναν σχολειο και δεν ηθελε να μετακομισει η οικογενεια του.κατα τα αλλα ακομα και να μην ειναι ειδωλο την ουρουγουαη οπως ο μαραντονας στην αργεντινη ειναι σιγουρα και αυτος σαν αρχηγος εθνικης κατι σαν τον ολιβαρες στο περου.στο φουρναρικο του πατερα του δεν θα γυρνουσε παντως.cellophan έγραψε:Ken συμφωνώ έχουν ειπωθεί όλα αυτά και μάλιστα κάποια στιγμή είχαμε 'αρπαχτεί' και παλιότερα με σένα ή με τον marley (δε θυμάμαι γαμώτο για κάποιο λόγο σας μπερδεύω εσάς τους δύο) μέσες άκρες για το ίδιο θέμα. Σου θυμίζω όμως απλά ότι ο παίχτης με όλα αυτά που αναφέρεις (τα οποία έχω αμφισβητήσει σε παλιότερο πόστ, όχι ως γεγονότα αλλά για το μέγεθος που έχουν πάρει στα μάτια μας) αφού για κανά εξάμηνο μετά το Δώνη έψαχνε ομάδα, στη συνέχεια γύρισε σε μας και αφού πάλι δεν τα βρήκε με τον Στέφενσ, τελικά κατέληξε στη Ξάνθη από την οποία έφυγε κακήν κακώς. Αν τώρα όλα τα παράσημα που του αποδίδεις συνάδουν με τα παραπάνω, εμένα το μόνο που μου λένε είναι πως ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ανοικτή πόρτα για τον Πάμπλο εδώ και πολλά χρόνια.
ας το ληξουμε εδω γιατι ειναι οφτοπικ.
- koylispontios
ή πάρα πολλή κλάμα από τους παικταραδες που θα έρθουν.john4serres έγραψε: εχει να πεσει πολυ γελιο 1 σεπτεμβριου
- GiorgosAtha
Ανανεώνεται και θα αναρτηθεί Κυριακή βράδυ...john4serres έγραψε:να ανανεωθει η λιστα με τα ονοματα παρακαλω
Οι κυριακάτικοι παπάδες είναι οι καλύτεροι!!!
-
Μπαρκαρούτσος