Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Καλή επιτυχία Κώστα στη νέα σου περιπέτεια.Σου εύχομαι να μείνει η πένα και τα κίνητρα σου αναλλοίωτα, δείχνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο ότι είσαι πάντα ένας από μας.
-
Καλη επιτυχια Κωστα ,υπομονη επιμονη και σου ευχομαι να καλυψεις τις μεγαλυτερες επιτυχιες του ΠΑΟΚ μας,του δικου μας ΠΑΟΚ.
Kostas_Peraia4 έγραψε:http://www.paokmania.gr/stiles/apopseis/kostas-galanis/134606-kali-antamosi-re-paokmania
Πριν αρχίσω να γράφω αυτό το κείμενο, ήμουν αποφασισμένος να μη γράψω πολλά και κουράσω. Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και στη συνέχεια... Κοντά στα 4 χρόνια μέλος του paokmania.gr και σχεδόν 2 σαν διαχειριστής ή... απλά σαν μπλε. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς και τι να πρωτοξεχάσει. Προφανώς και δεν γίνεται όλες αυτές οι αναμνήσεις να αποτυπωθούν σε ένα κείμενο. Πόσες χαρές, πόσες στεναχώριες, πόσες κουβέντες, πόσα γέλια, πόσα νεύρα, πόσοι καυγάδες και πόσα...μπαν.
Δεν κρύφτηκα ποτέ. Οι περισσότεροι από εσάς ξέρατε εξ αρχής ποιο ήταν το όνειρο μου. Ένα όνειρο που κατάφερα αρχικά να το πραγματοποιήσω μέσω του paokmania. Με τις αναμεταδόσεις, με τις ανταποκρίσεις στα γήπεδα, με τα άρθρα στην κεντρική, με τις συνεντεύξεις και με το ρεπορτάζ κυρίως στις μεταγραφικές περιόδους. Κι όλα αυτά ανιδιοτελώς, χωρίς κανένα οικονομικό αντίκρισμα (εκτός κάποιον κερασμένων καφέδων από τον teacher), μόνο και μόνο για την τρέλα μας και για την καψούρα, που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κόσμου.
Ήρθε όμως η ώρα να αποχαιρετήσω σαν Κώστας Γαλάνης ή πιο απλά σαν Kostas_Peraia4. Πλέον μου δίνεται η ευκαιρία για την επαγγελματική αναρρίχηση, και είμαι αποφασισμένος να την αρπάξω από τα μαλλιά. Αυτό θα γίνει όμως, έχοντας πάντοτε σαν γνώμονα τις αξίες και τα ιδανικά που μου μεταδώσατε όλα αυτά τα χρόνια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα χαθούμε.
Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω τον teacher που μου έδωσε το βήμα και τη δυνατότητα, ώστε να αναπτύξω τις ιδέες μου και να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου στη διεύρυνση του paokmania. Ελπίζω να τον δικαίωσα μετά από 1,5 χρόνο. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους υπόλοιπους mod, έναν έναν ξεχωριστά. Sourme, Pgetsos, Chuck Norris, Snoufel, Dinos_Liverpool, Odi, Κ_Geo και Ζαντός με βοηθήσατε πραγματικά στο να μάθω ''από μέσα'' την πραγματικότητα του site και μου δώσατε τη δύναμη να συνεχίσω σε δύσκολες περιόδους.
Κυρίως όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς, αναγνώστες και ακροατές, που με πιστέψατε και εμπιστευτήκατε το ρεπορτάζ μου. Χωρίς εσάς το paokmania θα ήταν φτωχότερο και εννοείται πως δεν θα ήταν το μεγαλύτερο ανεξάρτητο οπαδικό site της καψούρας μας. Το λέω και το πιστεύω. Εσείς είστε το paokmania.gr
Kάπου εδώ θα σας αφήσω. Καλή συνέχεια σε όλους σας. Να κρατάτε ψηλά τη σημαία της ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΜΑΣ και να συνεχίσετε να είστε οι καθαρές φωνές των οπαδών. Ο ΠΑΟΚ και κατ' επέκταση το paokmania είναι τρόπος ζωής. Είναι το αποκούμπι μας. Είναι ο δικός μας άτυπος σύνδεσμος. Είναι η καθημερινότητά μας. Και πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να διαγράφεις ένα κομμάτι της καθημερινότητάς σου και της ζωής σου.
Δεν θα πω αντίο, καθώς όπως είπα και παραπάνω δεν θα χαθούμε. Θα αρκεστώ στο να πω καλή αντάμωση.
Να είστε καλά αδέρφια!!!!
ΝΑΙ ΡΕ PAOKMANIA!!!!!!!!!!!!!!
Κώστας Γαλάνης ή καλύτερα Kostas_Peraia4
thomkat έγραψε:Καλή επιτυχία Κώστα στη νέα σου περιπέτεια.Σου εύχομαι να μείνει η πένα και τα κίνητρα σου αναλλοίωτα, δείχνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο ότι είσαι πάντα ένας από μας.
PAOK_Antarctica έγραψε:Συγχαρητήρια Κώστα, το αξίζεις και με το παραπάνω.
Θα έχουμε επιτέλους έναν Δημοσιογράφο στην πόλη που θα μπορούμε να διαβάζουμε άφοβα.
Spiros_S έγραψε:Καλή συνέχεια Κώστα. Σε ευχαριστώ για όσα έκανες για την παρέα μας.
Ειλικρινά, σου εύχομαι ότι καλύτερο. Και μην χάνεσαι.
obanebane έγραψε:Καλή συνέχεια Κωστή,να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα και να έχεις πάντα τον Π.Α.Ο.Κ. στην καρδιά και το μυαλό σου.
Επιτέλους δεν θα χρειαστεί να γράψω σεντόνι...potamda έγραψε:Κώστα καλή αντάμωση...
Σ' ευχαριστώ για όλα. Με στεναχωρεί η αποχώρησή σου, αλλά με χαροποιεί περισσότερο ο λόγος αυτής.
Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχεις στο δρόμο που διάλεξες, γιατί τα πρώτα σου δείγματα εδώ στο paokmania ήταν εξαιρετικά. Ανέβασες πολύ το σάιτ με το έγκυρο και προσεγμένο ρεπορτάζ σου.
Καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις....

Με κάλυψαν πλήρως οι ως άνω προλαλήσαντες...

Δεν χανόμαστε Κωστή, ξέρεις εσύ...

Τον νου σου σε πολλά βοθρολύματα τριγύρω σου πλέον... :ugeek:

Καλη επιτυχια σε οτι κανεις Κωστα,μακαρι να τα καταφερεις -που θα το κανεις- με οτι ασχοληθεις.
- Γιώργος Μάτζου 4
Κώστα Καλή σταδιοδρομία στη νέα σου καριέρα Καλή αρχή Είμαι και είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις εφόσον ήταν μεγάλη σου επιθυμία να ασχοληθείς επαγγελματικά
Δε σου λέω '' τα λέμε '' αφού δε χανόμαστε

Δε σου λέω '' τα λέμε '' αφού δε χανόμαστε

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γιώργος Μάτζου 4 την Κυρ 29 Οκτ 2017, 21:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλή σταδιοδρομία Κώστα! Ριχνε σε παρακαλώ καμιά αραδα όταν έχεις χρόνο και εδώ !!!
- paokovios1974
Κωστα μια ευχη μονο.
Να μεινεις αυτο το αυθεντικο αγνο ΠΑΟΚσακι που εισαι .
Μην πουλησεις την ψυχη σου για κανενα π@υστη.
Εμεις εδω στο paokmania να ξερεις, το ξερεις πιστευω οτι σε αγαπαμε και σε στηριζουμε.
Καλη επιτυχια , καλη καριερα φιλε.
Να μεινεις αυτο το αυθεντικο αγνο ΠΑΟΚσακι που εισαι .
Μην πουλησεις την ψυχη σου για κανενα π@υστη.
Εμεις εδω στο paokmania να ξερεις, το ξερεις πιστευω οτι σε αγαπαμε και σε στηριζουμε.
Καλη επιτυχια , καλη καριερα φιλε.
- painkiller4
Κώστα καλή συνέχεια και καλή σταδιοδρομία σου εύχομαι, μείνε αναλλοίωτος μακριά από τα λαμόγια του χώρου που υπάρχουν όπως σε ξέρουμε και όπως σε γνωρίσαμε εδώ μέσα ως ένας από μας. 

- kataramenos5
Καλη σταδιοδρομια ,καλη δυναμη και ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ .Ο κοσμος βαρεθηκε το ψευτικο και το δηθεν ,ζηταει αληθειες και πραγματικο ρεπορταζ πλεον.Ξερεις εσυ.
Είμαστε περισσότεροι αυτοί που θέλουν να σε ευχαριστήσουν και να σου ευχηθούν, ότι καλύτερο κι από εμένα λοιπόν. Βλέπω να αναπτύσσεται ένα ωραίο μοντέλο αμοιβαίας προσφοράς και συνεισφοράς ανάμεσα στο Paokmania και τα μέλη του και μακάρι να συνεχιστεί προς όφελος όλων μας.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Καλή σταδιοδρομία ρε περαια! Δυο συμβουλές και μια παρότρυνση,
1 μη τυχόν και γίνεις ΑΡΔ, μαύρο φίδι που σε έφαγε
2 να βάζεις πάντα Ουγγαρέζα στο γύρο
Και τέλος πέρνα για κανα γεια από το καφενείο
1 μη τυχόν και γίνεις ΑΡΔ, μαύρο φίδι που σε έφαγε
2 να βάζεις πάντα Ουγγαρέζα στο γύρο
Και τέλος πέρνα για κανα γεια από το καφενείο
Ρε Κώστα έτσι απότομα που είδα αυτόν τον τίτλο στην αρχική πραγματικά "ξενέρωσα" για 1' λεπτό... Μετά βέβαια που μπήκα μέσα και το διάβασα ηρέμησα... Φυσικά και να αρπάξεις την ευκαιρία από τα μαλλιά και εμείς για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε... Κράτα τα παραπάνω λόγια του φίλου μου "paokovios1974"...
Κώστας Κώστας οε οε οε
Καλή αντάμωση ΑΔΕΡΦΕ!!!
Κώστας Κώστας οε οε οε

Καλή αντάμωση ΑΔΕΡΦΕ!!!

- hasio_john
Άσε ρε μ@λκ τις σταδιοδρομίες και κάτσε στο ΠΑΟΚμάνια!
ΕΜΕΙΣ σ' ευχαριστούμε για όλα Κωστάρα.
Εφόσον λες ότι δεν θα χαθούμε, δεν θα βάλω βαρύγδουπες σάλτσες, παρά μόνο να πάνε ΌΛΑ καλά σε ότι αποφάσισες να κάνεις στην ζωή σου και όλα να σου έρθουν ΌΠΩΣ ΤΑ ΘΕΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.

ΕΜΕΙΣ σ' ευχαριστούμε για όλα Κωστάρα.
Εφόσον λες ότι δεν θα χαθούμε, δεν θα βάλω βαρύγδουπες σάλτσες, παρά μόνο να πάνε ΌΛΑ καλά σε ότι αποφάσισες να κάνεις στην ζωή σου και όλα να σου έρθουν ΌΠΩΣ ΤΑ ΘΕΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.