Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Jamaican

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Δημοσίευση από Jamaican »

Δεν νομίζω ότι διαφωνεί καποιος με όλα αυτά που ειπώθηκαν αλλά αυτη η κουβέντα δεν είναι για τώρα, είναι για το τέλος της χρονιάς.
Τώρα έχει ακόμα ένα -τουλάχιστον· ματς και η ομάδα θέλει στήριξη. Ας μην τους ξεγράψουμε.
Σαφώς και είναι καλύτερη ομάδα ο Μίλωνας, σαφέστατα αν περάσεις ακόμη καλύτερη ο βαζελος.
Αλλα η ομάδα έχει αποδείξει πολλάκις την αλλοπροσαλοσυνη της.
Forza PAOK :|
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

george188 έγραψε: Πέμ 02 Απρ 2026, 18:42 Αυτο αρχιζω να αντιλαμβανομαι κ γω, αν τους βγει κατι καλως αλλα δεν σκανε κιολας. Και καθε χρονια οι ιδιοι στην ιδια αφετηρια, φτανει πια.
Χωρις να εχω inside info αυτο που ακουσα ειναι οτι ο χατζοπουλος οντως παιζει να κατεβει στις εκλογες του ΑΣ κ ισως και καποιος άλλος απο την άλλη πλευρα (οχι τωρινη διοικηση ΑΣ). Οπως και να χει χρειαζονται δραστικες αλλαγες, η μονιμη μετριοτητα δεν γινεται να περνάει ετσι στο ντουκου, φτανει
Η άλλη πλευρά είναι ξενοδόχος που είχε σχέση παλιότερα με την ΠΑΕ ;
These users thanked the author Taseos for the post:
george188
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Jamaican έγραψε: Πέμ 02 Απρ 2026, 18:48 Δεν νομίζω ότι διαφωνεί καποιος με όλα αυτά που ειπώθηκαν αλλά αυτη η κουβέντα δεν είναι για τώρα, είναι για το τέλος της χρονιάς.
Τώρα έχει ακόμα ένα -τουλάχιστον· ματς και η ομάδα θέλει στήριξη. Ας μην τους ξεγράψουμε.
Σαφώς και είναι καλύτερη ομάδα ο Μίλωνας, σαφέστατα αν περάσεις ακόμη καλύτερη ο βαζελος.
Ναι, ωστοσο καθε τελος σεζον ειστε εξαφανισμενοι.

Για το γυναικειο τμημα βολει που διασυρθηκε στα 100 Χρονια απο εναν αχαρακτηριστο διαχειριστη-χορηγο, και εχει γινει τμημα υποδομης ΠΟΚ γραψατε τιποτα?
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Jamaican έγραψε: Πέμ 02 Απρ 2026, 18:48 Δεν νομίζω ότι διαφωνεί καποιος με όλα αυτά που ειπώθηκαν αλλά αυτη η κουβέντα δεν είναι για τώρα, είναι για το τέλος της χρονιάς.
Συζήτηση κάνουμε. Και το ότι τα λέμε τώρα δεν είναι δείγμα εγκατάλειψης.

Όλοι μας στηρίζουμε την ομάδα. Λίγο έχετε παρεξηγήσει κάποια πράγματα.

Δεν είναι ωραίο να μπαίνει κόφτης.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Κουβανέ, αυτό που έγραφε η forza πριν από δύο εβδομάδες, ότι υπάρχει πρόβλημα μέσα στην ομάδα, είναι οικονομικό;
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Δεν διαβάζω Φόρτσα και δεν τους εμπιστεύομαι. Έχουν δείξει κατά καιρούς ότι δε συμπαθούν το βόλεϊ.

Προβλήματα οικονομικά δε νομίζω ότι υπάρχουν καθώς όλοι είναι τακτοποιημένοι.

Το πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι δεν υπάρχει σοβαρός προπονητής και σοβαρή λειτουργία στην ομάδα.

Ο Μαμάης φαίνεται κιόλας ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί τίποτα. Παίκτες όπως ο Κοκκινάκης και ο Ερναντεζ έχουν φτάσει να δίνουν αυτοί οδηγίες και γενικά αρκετοί χαρακτήρες δεν είναι καλοί, όπως του Κοβάσεβιτς.
DikefalosG4

Δημοσίευση από DikefalosG4 »

george188 έγραψε: Πέμ 02 Απρ 2026, 18:42 Αυτο αρχιζω να αντιλαμβανομαι κ γω, αν τους βγει κατι καλως αλλα δεν σκανε κιολας. Και καθε χρονια οι ιδιοι στην ιδια αφετηρια, φτανει πια.
Χωρις να εχω inside info αυτο που ακουσα ειναι οτι ο χατζοπουλος οντως παιζει να κατεβει στις εκλογες του ΑΣ κ ισως και καποιος άλλος απο την άλλη πλευρα (οχι τωρινη διοικηση ΑΣ). Οπως και να χει χρειαζονται δραστικες αλλαγες, η μονιμη μετριοτητα δεν γινεται να περνάει ετσι στο ντουκου, φτανει
Πρέπει επιτέλους οι οργανωμένοι να πιέσουν να αλλάξει η κατάσταση στο βόλεϊ.
Μακάρι να ασχοληθεί ο Χατζόπουλος.

ΠΡΟΣΟΧΗ μεγάλη όμως σε αυτό που άκουσες. Ζητάμε να μπουν νέα πρόσωπα στον ΑΣ, για να ενισχύσουν οικονομικά και με το μεράκι τους τα τμήματα του ΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ δεν θέλουμε να μπουν νέα πρόσωπα, για να έχουμε πάλι διχασμό με το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.
Αφήστε τον Ιβάν και τον Τέλη στην ησυχία τους!
Μην μπλέκετε τον ΑΣ με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ.
These users thanked the author DikefalosG4 for the post:
george188
Miles

Δημοσίευση από Miles »

PaokCuba4 έγραψε: Πέμ 02 Απρ 2026, 19:00 Δεν διαβάζω Φόρτσα και δεν τους εμπιστεύομαι. Έχουν δείξει κατά καιρούς ότι δε συμπαθούν το βόλεϊ.

Προβλήματα οικονομικά δε νομίζω ότι υπάρχουν καθώς όλοι είναι τακτοποιημένοι.

Το πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι δεν υπάρχει σοβαρός προπονητής και σοβαρή λειτουργία στην ομάδα.

Ο Μαμάης φαίνεται κιόλας ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί τίποτα. Παίκτες όπως ο Κοκκινάκης και ο Ερναντεζ έχουν φτάσει να δίνουν αυτοί οδηγίες και γενικά αρκετοί χαρακτήρες δεν είναι καλοί, όπως του Κοβάσεβιτς.
Αν δεν είναι οικονομικό, μήπως υπάρχει θέμα μεταξύ των παιχτών, γιατί εγώ βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ομαδική συμπεριφορά μετά από πόντο μεταξύ φθινοπώρου, και ιδίως όταν πρωτοήρθε ο Κοβάσεβιτς, και τώρα.
Άβαταρ μέλους
Jamaican

Δημοσίευση από Jamaican »

PaokCuba4 έγραψε: Πέμ 02 Απρ 2026, 18:55
Συζήτηση κάνουμε. Και το ότι τα λέμε τώρα δεν είναι δείγμα εγκατάλειψης.

Όλοι μας στηρίζουμε την ομάδα. Λίγο έχετε παρεξηγήσει κάποια πράγματα.

Δεν είναι ωραίο να μπαίνει κόφτης.
Τα παραπάνω πόστς δηλ δηλώνουν στήριξη και εγώ (εμεις ;;;) παρεξήγησα. Μάλιστα. Το ακούω.
Επίσης σε κανέναν δεν έβαλα κόφτη και δε ξέρω γιατί το παίρνεις προσωπικά.
Ο καθένας λέει την άποψη του και εγώ το ίδιο.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Taseos έγραψε: Πέμ 02 Απρ 2026, 18:50
Η άλλη πλευρά είναι ξενοδόχος που είχε σχέση παλιότερα με την ΠΑΕ ;
Το ιδιο ακουσες και συ οποτε ναι
george188

Δημοσίευση από george188 »

DikefalosG4 έγραψε: Πέμ 02 Απρ 2026, 19:01
Πρέπει επιτέλους οι οργανωμένοι να πιέσουν να αλλάξει η κατάσταση στο βόλεϊ.
Μακάρι να ασχοληθεί ο Χατζόπουλος.

ΠΡΟΣΟΧΗ μεγάλη όμως σε αυτό που άκουσες. Ζητάμε να μπουν νέα πρόσωπα στον ΑΣ, για να ενισχύσουν οικονομικά και με το μεράκι τους τα τμήματα του ΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ δεν θέλουμε να μπουν νέα πρόσωπα, για να έχουμε πάλι διχασμό με το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.
Αφήστε τον Ιβάν και τον Τέλη στην ησυχία τους!
Μην μπλέκετε τον ΑΣ με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ.
Αδερφε δεν διαφωνω αλλα οπως κ να χει χρειαζεται νεος αερας. Ο ΑΣ δεν πατησε ποτε σε 2 βαρκες δυστυχως κ δεν κρατηθηκαν ισορροπιες ουτε στην αρχη ουτε τωρα, τα λεμε καιρο τωρα
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Taseos έγραψε: Πέμ 02 Απρ 2026, 18:26 Βασικά ο Μίλωνας έχει προπονητή και εφόρους που ενδιαφέρονται. Δεν έχει κόσμο. Για να μη ρίχνουμε ευθύνες στον κόσμο του ΠΑΟΚ και για το βόλεϊ.
Αυτό που γράφεις είναι και η διαφορά με εμάς. Τυχαίνει να γνωρίζω ανθρώπους στη Νέα Σμύρνη, κοντά στα διοικητικά του Μίλωνα. Νοιάζονται για τον αθλητισμό και την πρόοδο του Α.Ο.Ν.Σ. με τρόπο υγιή, χωρίς τα ρεζιλίκια και την ακραία καφρίλα των υπολοίπων του λεκανοπεδίου. Αγαπάνε τους αθλητές τους, νοιάζονται, σαν οικογένεια είναι. Ένα σωρό τμήματα έχουν. Και δεν στερούνται πόρων, ότι χρειάζονται από χρήματα θα το βρούν. Εντυπωσιακό για ομάδα χωρίς σχεδόν καθόλου κόσμο. Ούτε σε μας το πρόβλημα είναι ο κόσμος, αυτό εύκολα το λέμε, αλλά δεν ισχύει. Αλλού είναι η πληγή και όλοι ξέρουμε ποιά είναι!
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Καλά μη φτάσουμε σε σημείο να θαυμάζουμε τον Μίλωνα. Έτυχε στα τόσα χρόνια να κάνει ένα ξεπέταγμα. Επισης όσο τραγικό κι αν ακούγεται, λέμε για τον Μίλωνα ότι δεν έχει κόσμο ενώ στο Παλατάκι παίζει να μαζεύει λιγότερο κόσμο κι από το Μίλωνα. Η πιο κρύα έδρα της volley league.

Ποιος να το πίστευε ότι θα μας έλεγαν στην αρχή της χρονιάς ότι θα έχουμε Κοβάτσεβιτς και Ερναντεζ στην ομάδα μας και θα μας έκανε πλάκα ο Μίλωνας. Και μιας και ανέφερα Κοβασεβιτς, αρνητικός πρωταγωνιστής και σήμερα. Και αυτό με τα εκνευριστικά στατικά σέρβις του τι φάση ακριβώς; Προσπαθεί να πιάσει απροετοίμαστες τις άμυνες αλλά τον έχουν καταλάβει οι πάντες και βγάζουν άριστες υποδοχές και σχεδόν πάντα τρώμε εύκολο πόντο. Ακόμα τρέφω μια χαραμάδα αισιοδοξίας πάντως
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Δεν είναι θέμα θαυμασμού. Εχει ένα πάρα πολύ σοβαρό και δουλευταρά προπονητή. Πλάνο και σχέδιο. Εμείς τα τελευταία χρόνια ξεκινάμε όπου βγει κάνουμε αλλαγές στην πορεία και τρέχουμε να καλύψουμε ό,τι καλύπτεται. Φέτος δεν πήραμε ούτε προπονητή
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”