Jamaican έγραψε: Πέμ 02 Απρ 2026, 19:27
Τα παραπάνω πόστς δηλ δηλώνουν στήριξη και εγώ (εμεις ;;;) παρεξήγησα. Μάλιστα. Το ακούω.
Επίσης σε κανέναν δεν έβαλα κόφτη και δε ξέρω γιατί το παίρνεις προσωπικά.
Ο καθένας λέει την άποψη του και εγώ το ίδιο.
Από τη στιγμή που ο καθένας λέει την άποψη του γιατί λες ότι δεν πρέπει να κάνουμε κουβέντα τώρα για τα διοικητικά και να μεταθέσουμε την κουβέντα για το τέλος της χρονιάς;
Όλοι ξέρουμε ότι έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας και ότι η σειρά έχει δρόμο ακόμα. Και καταλαβαίνω πως το λες γιατί σε ενδεχόμενη κατάκτηση Πρωταθλήματος ενδεχομένως να αρχίσουν οι κωλοτουμπες. Αλλά ακόμα και να πάρουμε τον τίτλο δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο τρόπος προσέγγισης του ρόστερ από τη διοίκηση είναι τραγικός και δεν συμφωνεί με την αθλητική λογική, δίνοντας πάτημα να γίνονται και μεγαλύτερα αθλητικά εγκλήματα εις βάρος της ομάδας.
Αυτό δε σημαίνει όμως ότι όσοι μιλούν τώρα για αυτά δε στηρίζουν την ομάδα ή την έχουν ξεγραμμένη.
Και επίσης έχω παρατηρήσει όλα τα χρόνια μου εδώ αλλά και σε άλλα μέσα ότι υπάρχει "χρονικό" πλαίσιο για το πότε θα μιλάμε για συγκεκριμένα πράγματα και πότε όχι. Ο κάθε άνθρωπος θέλει να εκφραστεί και να πει αυτό που θέλει τώρα και όχι σε τρεις μήνες ή σε τέσσερις. Δε διαβάζουν Paokmania ή Facebook οι διοικούντες ή οι παίκτες για να επηρεαστούν.
Και επιπλέον εάν κάποιοι ξεφεύγουν, υπάρχουν οι mods εδώ που θα βάλουν φρένο.