danirifle έγραψε:πλέον κουραζόμαστε κι εμείς που σε γουστάραμε παλιότερα
κουραζόμαστε με κάποιες επιλογές (π.χ. κεντζιόρα) και με το ποδόσφαιρο που βλέπουμε
Razvan Lucescu III
- TylerDurden
Re: Razvan Lucescu III
Με τον Κουλιερακη τι ακριβως εχει γινει γιατι λογικη στο να ξεκιναει τη χρονια πισω απο τον Μιχαιλιδη δεν υπαρχει.
Φανταζομαι το καταλαβες και σημερα.Ο Κουλιερακης τελειωσε βασικος τη περσινη σεζον και δεν ξερω τι ακριβως εδειξε ο Μιχαιλιδης και στη προετοιμασια και στα 2 επισημα για να του παρει τη θεση.
Θα μοιραζονται την θεση εγραψα πανω, και ο Κουλιε εκανε σοβαρα λαθη περσι. Ο Μιχα μια χαρα ηταν στο πρωτο ματς και σημερα καλος ως την κιτρινη, μετα κακιστος. Γυρισε απο τραυματισμο και θα παιζουν και οι 2. Που το κακο;
Ο Μιχαηλίδης είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, το ταβάνι του μπορεί να είναι και ψηλότερα από του Κουλιεράκη. Έχει φοβερά στοιχεία για την θέση, χαίρεσαι να βλέπεις σεντερ μπακ να πασάρει έτσι.
Να σου πω, μήπως ψήνεσαι να χαλαρώσεις λιγάκι;Montrealiotis έγραψε:Όχι φιλε μου όλα πάνε καλά 10 γκρινιάρηδες είμαστε μόνο. Χεσε μας
ΥΓ προσωπικά έχω σταματήσει εδώ και καιρό να γράφω στο τοπικ των μεταγραφών
Είτε είστε 10, είτε είστε 110 και ακόμα και να είστε 1010, δεν λέει απολύτως τίποτα.
Κάποτε 30.000 κόσμος έλεγε καρπουζά τον Σάντος και απαιτούσε να πάρει μπούλο. Δεν κουραστήκατε πια;
Μια τα βάζετε με τον Πέλκα, την άλλη με τον Λημνιό, μετά με Καντουρί και Μπίσεσβαρ, τώρα με Λουτσέσκου και σύντομα με Κεντζιόρα..
Δεν βλέπεις ΠΑΟΚ για να χαρείς. Βλέπεις ΠΑΟΚ για να βρεις τον φταίχτη..
- Montrealiotis
Razvan Lucescu III
Εγώ να χαλαρώσω;;; Προσέβαλα κανεναν;; Ειρωνεύτηκα κανεναν;; Σε παρακαλώ
Εγώ, μιας και αναφέρεσαι σε μένα ούτε Πελκα έκραξε ούτε κανεναν άλλο. Άντε που βγήκατε να κάνετε την αστυνομία απόψεων του φόρουμ.
Εγώ, μιας και αναφέρεσαι σε μένα ούτε Πελκα έκραξε ούτε κανεναν άλλο. Άντε που βγήκατε να κάνετε την αστυνομία απόψεων του φόρουμ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Montrealiotis την Πέμ 03 Αύγ 2023, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εντωμεταξύ ο Λουτσεσκου πρέπει να είναι, αν όχι ο μόνος σίγουρα από τους λίγους προπονητές στην Ευρώπη,
που έχει ημερομηνία λήξης.
που έχει ημερομηνία λήξης.
Καλά διάβασε ξανά το σχόλιο πάνω στο οποίο απάντησα και σκέψου αν ειρωνεύτηκες και αν προσέβαλες.Montrealiotis έγραψε:Εγώ να χαλαρώσω;;; Προσέβαλα κανεναν;; Ειρωνεύτηκα κανεναν;; Σε παρακαλώ
-
Ξανά και ξανά τον ξελασπώνουν τα πιτσιρίκια που κράζει με κάθε ευκαιρία. Τρέμω στην ιδέα να είχαμε ακόμα τον Μπίσεσβαρ να τον έβαζε αντί του Κωνσταντέλια για να δώσει εμπειρία. Κατά τ'άλλα και σήμερα η ομάδα ήταν απαράδεκτη. Χωρίς πλάνο, χωρίς ιδέες, χωρίς τίποτα, έβλεπες 11 παίκτες να περιφέρονται άσκοπα στο γήπεδο, και να μην μπορούν να επιβάλλουν τα θέλω τους απέναντι σε ερασιτέχνες που μπορεί να έχαναν από μόνοι τους και στο ζέσταμα. Ευτυχώς κόντρα σε όσα απίστευτα λέγονται εδώ μέσα, υπάρχει αρκετή ποιότητα σε ορισμένες θέσεις, κι η ομάδα καθαρίζει έστω κι έτσι αυτά τα ματς. Επειδή ούτε θα παραιτηθεί, ούτε θα τον απολύσει ποτέ ο Σαββίδης, ας φροντίσει τουλάχιστον να βρει μια φόρμουλα να απελευθερώνει τους ποιοτικούς του παίκτες να μας δίνουν αυτοί τους πόντους, γιατί η χρονιά θα είναι δύσκολη αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά.
Το σημερινο παιχνιδι δεν αλλαξε τη γνωμη μου για τον Λουτσεσκου κ τα λαθη του
Αντιθετα την ενισχυσε παρα πολυ περισσοτερο
Ευτυχως π δεν την πληρωσε ο ΠΑΟΚ σημερα κ προκριθηκαμε
Αντιθετα την ενισχυσε παρα πολυ περισσοτερο
Ευτυχως π δεν την πληρωσε ο ΠΑΟΚ σημερα κ προκριθηκαμε
- Montrealiotis
Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να συνεχίσω μια αντιπαράθεση όντας πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Κρατά την άποψη σου και κρατάω την δίκη μου.Blackgr4 έγραψε:Καλά διάβασε ξανά το σχόλιο πάνω στο οποίο απάντησα και σκέψου αν ειρωνεύτηκες και αν προσέβαλες.Montrealiotis έγραψε:Εγώ να χαλαρώσω;;; Προσέβαλα κανεναν;; Ειρωνεύτηκα κανεναν;; Σε παρακαλώ
Γιατί απλά τζος, αν η ομάδα δέσει και υπάρχει δίπλα του παίκτης ικανός κι όχι σαν τον αγκοπ, με την μέχρι τώρα παρουσία, θα θάβουμε πότε τον έναν και θα ξεθαβουμε τον άλλον.
Οι ακρίβεια στις πάσες του είναι ζηλευτές. Όπως και στην ταχύτητα που φεύγει η μπάλα από τα πόδια του.
Σέντερ μπακ που δεν κρύβεται αλλά βγαίνει σε όλες τις φάσεις να μην το φοβάσαι
Οι ακρίβεια στις πάσες του είναι ζηλευτές. Όπως και στην ταχύτητα που φεύγει η μπάλα από τα πόδια του.
Σέντερ μπακ που δεν κρύβεται αλλά βγαίνει σε όλες τις φάσεις να μην το φοβάσαι
- figurehead4
Η ομάδα νίκησε 1-4 με δέκα παίχτες.
Είναι αρχές Αυγούστου ακόμη
Το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί
Σε σχέση με πέρυσι τέτοιον καιρό είμαστε πολλά σκαλιά πάνω
Τα παραπάνω μόνο αρκούν για να χαρούμε.
Όχι να κατεβούμε Λευκό Πύργο, αλλά να χαρούμε ρε σεις.
Τι φάση είναι να κράζουμε συνέχεια τον Λουτσέσκου, που για κάθε λάθος έκανε και πόσα σωστά.
Πάμε ξανά:
1-4 εκτός έδρας με δέκα παίχτες για μία ώρα παιχνιδιού. Αρχές Αυγούστου
End of discussion
Είναι αρχές Αυγούστου ακόμη
Το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί
Σε σχέση με πέρυσι τέτοιον καιρό είμαστε πολλά σκαλιά πάνω
Τα παραπάνω μόνο αρκούν για να χαρούμε.
Όχι να κατεβούμε Λευκό Πύργο, αλλά να χαρούμε ρε σεις.
Τι φάση είναι να κράζουμε συνέχεια τον Λουτσέσκου, που για κάθε λάθος έκανε και πόσα σωστά.
Πάμε ξανά:
1-4 εκτός έδρας με δέκα παίχτες για μία ώρα παιχνιδιού. Αρχές Αυγούστου
End of discussion