Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από TylerDurden »

danirifle έγραψε:πλέον κουραζόμαστε κι εμείς που σε γουστάραμε παλιότερα
κουραζόμαστε με κάποιες επιλογές (π.χ. κεντζιόρα) και με το ποδόσφαιρο που βλέπουμε
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Με τον Κουλιερακη τι ακριβως εχει γινει γιατι λογικη στο να ξεκιναει τη χρονια πισω απο τον Μιχαιλιδη δεν υπαρχει.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Γιατι δεν υπαρχει;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Φανταζομαι το καταλαβες και σημερα.Ο Κουλιερακης τελειωσε βασικος τη περσινη σεζον και δεν ξερω τι ακριβως εδειξε ο Μιχαιλιδης και στη προετοιμασια και στα 2 επισημα για να του παρει τη θεση.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Θα μοιραζονται την θεση εγραψα πανω, και ο Κουλιε εκανε σοβαρα λαθη περσι. Ο Μιχα μια χαρα ηταν στο πρωτο ματς και σημερα καλος ως την κιτρινη, μετα κακιστος. Γυρισε απο τραυματισμο και θα παιζουν και οι 2. Που το κακο;
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Ο Μιχαηλίδης είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, το ταβάνι του μπορεί να είναι και ψηλότερα από του Κουλιεράκη. Έχει φοβερά στοιχεία για την θέση, χαίρεσαι να βλέπεις σεντερ μπακ να πασάρει έτσι.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Montrealiotis έγραψε:Όχι φιλε μου όλα πάνε καλά 10 γκρινιάρηδες είμαστε μόνο. Χεσε μας

ΥΓ προσωπικά έχω σταματήσει εδώ και καιρό να γράφω στο τοπικ των μεταγραφών
Να σου πω, μήπως ψήνεσαι να χαλαρώσεις λιγάκι;
Είτε είστε 10, είτε είστε 110 και ακόμα και να είστε 1010, δεν λέει απολύτως τίποτα.
Κάποτε 30.000 κόσμος έλεγε καρπουζά τον Σάντος και απαιτούσε να πάρει μπούλο. Δεν κουραστήκατε πια;
Μια τα βάζετε με τον Πέλκα, την άλλη με τον Λημνιό, μετά με Καντουρί και Μπίσεσβαρ, τώρα με Λουτσέσκου και σύντομα με Κεντζιόρα..
Δεν βλέπεις ΠΑΟΚ για να χαρείς. Βλέπεις ΠΑΟΚ για να βρεις τον φταίχτη..
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Εγώ να χαλαρώσω;;; Προσέβαλα κανεναν;; Ειρωνεύτηκα κανεναν;; Σε παρακαλώ

Εγώ, μιας και αναφέρεσαι σε μένα ούτε Πελκα έκραξε ούτε κανεναν άλλο. Άντε που βγήκατε να κάνετε την αστυνομία απόψεων του φόρουμ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Montrealiotis την Πέμ 03 Αύγ 2023, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Εντωμεταξύ ο Λουτσεσκου πρέπει να είναι, αν όχι ο μόνος σίγουρα από τους λίγους προπονητές στην Ευρώπη,
που έχει ημερομηνία λήξης.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Montrealiotis έγραψε:Εγώ να χαλαρώσω;;; Προσέβαλα κανεναν;; Ειρωνεύτηκα κανεναν;; Σε παρακαλώ

Εγώ, μιας και αναφέρεσαι σε μένα ούτε Πελκα έκραξε ούτε κανεναν άλλο. Άντε που βγήκατε να κάνετε την αστυνομία απόψεων του φόρουμ.
Καλά διάβασε ξανά το σχόλιο πάνω στο οποίο απάντησα και σκέψου αν ειρωνεύτηκες και αν προσέβαλες.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Ξανά και ξανά τον ξελασπώνουν τα πιτσιρίκια που κράζει με κάθε ευκαιρία. Τρέμω στην ιδέα να είχαμε ακόμα τον Μπίσεσβαρ να τον έβαζε αντί του Κωνσταντέλια για να δώσει εμπειρία. Κατά τ'άλλα και σήμερα η ομάδα ήταν απαράδεκτη. Χωρίς πλάνο, χωρίς ιδέες, χωρίς τίποτα, έβλεπες 11 παίκτες να περιφέρονται άσκοπα στο γήπεδο, και να μην μπορούν να επιβάλλουν τα θέλω τους απέναντι σε ερασιτέχνες που μπορεί να έχαναν από μόνοι τους και στο ζέσταμα. Ευτυχώς κόντρα σε όσα απίστευτα λέγονται εδώ μέσα, υπάρχει αρκετή ποιότητα σε ορισμένες θέσεις, κι η ομάδα καθαρίζει έστω κι έτσι αυτά τα ματς. Επειδή ούτε θα παραιτηθεί, ούτε θα τον απολύσει ποτέ ο Σαββίδης, ας φροντίσει τουλάχιστον να βρει μια φόρμουλα να απελευθερώνει τους ποιοτικούς του παίκτες να μας δίνουν αυτοί τους πόντους, γιατί η χρονιά θα είναι δύσκολη αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Το σημερινο παιχνιδι δεν αλλαξε τη γνωμη μου για τον Λουτσεσκου κ τα λαθη του
Αντιθετα την ενισχυσε παρα πολυ περισσοτερο
Ευτυχως π δεν την πληρωσε ο ΠΑΟΚ σημερα κ προκριθηκαμε
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Blackgr4 έγραψε:
Montrealiotis έγραψε:Εγώ να χαλαρώσω;;; Προσέβαλα κανεναν;; Ειρωνεύτηκα κανεναν;; Σε παρακαλώ

Καλά διάβασε ξανά το σχόλιο πάνω στο οποίο απάντησα και σκέψου αν ειρωνεύτηκες και αν προσέβαλες.
Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να συνεχίσω μια αντιπαράθεση όντας πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Κρατά την άποψη σου και κρατάω την δίκη μου.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Γιατί απλά τζος, αν η ομάδα δέσει και υπάρχει δίπλα του παίκτης ικανός κι όχι σαν τον αγκοπ, με την μέχρι τώρα παρουσία, θα θάβουμε πότε τον έναν και θα ξεθαβουμε τον άλλον.

Οι ακρίβεια στις πάσες του είναι ζηλευτές. Όπως και στην ταχύτητα που φεύγει η μπάλα από τα πόδια του.
Σέντερ μπακ που δεν κρύβεται αλλά βγαίνει σε όλες τις φάσεις να μην το φοβάσαι
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Η ομάδα νίκησε 1-4 με δέκα παίχτες.
Είναι αρχές Αυγούστου ακόμη
Το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί
Σε σχέση με πέρυσι τέτοιον καιρό είμαστε πολλά σκαλιά πάνω

Τα παραπάνω μόνο αρκούν για να χαρούμε.
Όχι να κατεβούμε Λευκό Πύργο, αλλά να χαρούμε ρε σεις.

Τι φάση είναι να κράζουμε συνέχεια τον Λουτσέσκου, που για κάθε λάθος έκανε και πόσα σωστά.

Πάμε ξανά:
1-4 εκτός έδρας με δέκα παίχτες για μία ώρα παιχνιδιού. Αρχές Αυγούστου
End of discussion
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”