Παύλος Δερμιτζάκης
Re: Παύλος Δερμιτζάκης
καλα ειναι δυνατο ο κοντοπουτ@νος να κανει θετικο σχολιο για οτιδηποτε αφορα την ομαδα ? ΚΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ
ΤΟΥ ο ρεμος ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΛΙ ΑΣΧΗΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ .....
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ καρπετοπουλου ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΧΡΗΖΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ
ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΗΣΕ ΣΗΜΑΔΙΑ......
ΤΟΥ ο ρεμος ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΛΙ ΑΣΧΗΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ .....
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ καρπετοπουλου ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΧΡΗΖΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ
Καλό θα ήταν σχόλια αυτού του ΓΕΛΟΙΟΥ να μην μπαίνουν εδώ, πόσο μάλλον να σχολιάζονται κιόλας. Εχει αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι πιο εμπαθής και από σκουλίκι..
Γινονται ατυχήματα καμιά φορά!!eorptol έγραψε:ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ
+650mpafos4 έγραψε:Δεν ξερω για τα προηγουμενα αλλα τα δυο τελευταια της "Εξεδρας" καλο θα ειναι να μπουν στο "Οτι να'ναι"......giapas έγραψε:Μήπως τα 3-4 τελευταία ποσταρίσματα πρέπει να μπουν σε άλλη ενότητα? Πχ νέα για το ΠΑΟΚ ?
Έλεος με το κάθε τσουτσέκι και την "αποστολή" του.
ΖΑΓΟΡ & ΠΑΥΛΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
- pagotatzis
ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΉΡΙΞΗ
και εγώ γκρινιάζω αλλα πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν βοηθάει σε τίποτα
ΠΑΟΚAΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΎΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΈΣ
έτσι έχουμε μάθει !
και εγώ γκρινιάζω αλλα πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν βοηθάει σε τίποτα

ΠΑΟΚAΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΎΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΈΣ
έτσι έχουμε μάθει !
Ναι τους αλητες, οχι μονο επιασαν στο στομα τους το μεγαλο προπονητη του ΠΑΟΚ...αλλα τολμησαν μαλιστα να χρησιμοποιοισουν και επιχειρηματα! Ε αυτο παει πολυ... στο οτι ναναι γρηγορα. Ουτε καν στο διαφορα αρθρα για ΠΑΟΚ. Και μπανακι ενος μηνος σε αυτον που τα αναδημοσιευσε.navigator11 έγραψε:υγ τα αρθρα της εξεδρας ας μπουν στο "ο,τι να'ναι",συμφωνω κι εγω!δεν ειναι δυνατον να επιτιθενται τοσο ακομψα κατα του προπονητη του ΠΑΟΚ!οσο ηταν ο δημοσιοσχετιστας,κουρασμενος ΔΥ σαντος ηξεραν να τον λιβανιζουν!τωρα δραμι υπομονη δεν εχουν να περιμενουν να δουν τα αποτελεσματα της προσπαθειας του παυλου!ρουφιανοι ...
kos έγραψε:μηπως να μας εξηγησεις το γιατι? ειναι αρθρα που σχολιαζουν τα οσα ο δερμιτζακης στην συνεντευξη τυπου. αφορουν τον προπονητη του ΠΑΟΚ. μπορεις να διαφωνησεις οσο θελεις με το περιεχομενο αλλα οφ τοπικ δεν ειναι σε καμια περιπτωση.
Ειναι γνωστο εις πασην οτι ως λαος ψαχνουμε παντου εχθρους ειδικα οταν αυτα που λενε δεν μας βολευουν.Δεν καταλαβα τι περισσοτερο λεει ο κοσμας η ο καρπετοπουλος απο οσα ειπαν ουκ ολιγα ατομα και εδω μεσα.ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ.Καλο ειναι οταν διαφωνεις με κατι να απαντας σε αυτο που λεγεται και οχι με αφορισμους κατα παντων.Απο εκει και περα επειδη πραγματικα κουρασε αυτη η κατασταση και δεν εχει ιδιαιτερο νοημα πλεον εγω το τελευταιο που θα πω σε αυτο το τοπικ (αλωστε εγω ειμαι πεποισμενος οτι δεν θα εχει μεγαλη διαρκεια) ειναι το εξης : Ειναι γνωστο σε ολους μας οτι την οικονομικη ανεση ειδικα των 2 δεν θα την αποκτησουμε ποτε.Το ροστερ μας παντα θα υπολειπεται σε αξια ειτε μισο ειτε ενα ειτε 2 κλικ.Παντα ομως λογω ελλειψης χρηματων θα υπολειπεται.Ενας τροπος υπαρχει για μενα για να αντιμετωπιστει αυτο.Οσο το δυνατον πιο προσεγμενες επιλογες στην στελεχωση του ροστερ με βαση τα οικονομικα μας και η σφραγιδα του προπονητη.Ο Σαντος με ολα τα καλα του και ολα τα στραβα του αυτο που δεν μπορει να του αρνηθει κανεις ειναι οτι εφτιαξε μια ομαδα με χαρακτηρα μια ομαδα που ολοι χαρακτηριζαν ως την απολυτη ομαδα καθρεφτη του προπονητη,μια ομαδα που καταφερνε να κρυψει τις οποιες ατομικες αδυναμιες μεσα στην σωστη ομαδικη λειτουργια και ολα αυτα εφεραν τα εξαιρετικα αποτελεσματα που την εφεραν πανω απο πολυ πιο ακριβα ροστερ αντιπαλων.Ρωταω τωρα εγω.Πιστευετε πραγματικα οτι ο Δερμιτζακης ειναι αυτος ο προπονητης ο οποιος σε αντιστοιχια του παραδειγματος του Σαντος θα βαλει την δικη του !!!!!? σφραγιδα στην ομαδα,θα της δωσει χαρακτηρα και θα οργανωσει ενα συνολο με βαση τις δικες του ικανοτητες ???? που θα μπορουν να υπερνικησουν τα υπερμεγεθη ροστερ των αντιπαλων???? Εγω προσωπικα το θεωρω ανεκδοτο αυτο.Στην καλητερη περιπτωση για μενα ειναι να στηθει μια ομαδα αντιστοιχη παρελθοντων ετων ικανη για 1-2 παιχνιδια να κανει θαυματα και σε αλλα τοσα να περπατα και στο τελος απο εκει που φτασαμε την ψαλιδα με τους υπολοιπους στο σημειο ειτε σχεδον να εκμηδενιστει ειτε ακομα και να την αντιστρεψουμε να επιστρεψουμε στις γνωστες μας αποστασεις των 15-20 βαθμων.Θα ειμαι ο πρωτος που θα χαρει αν τα καταφερει του το ευχομαι με ολη μου την καρδια και με χαρα μου θα μπω εδω και θα δηλωσω ποσο @@μακας πιαστηκα.
Νομιζω πως δεν εχει νοημα πλεον να αντιπαρατεθουμε αλλο για τον προπονητη..
Θεωρω πως εξαντλησαμε οσα ειχαμε να πουμε..
Καποιοι ειναι σιγουροι πως θα πετυχει ,καποιοι οχι..
Περαν ολων εγω νομιζω πως στοχος και σκοπος της ομαδας για φετος ηταν και ΕΙΝΑΙ η διατηρηση των κεκτημενων και αν προκυψει η κατακτηση του πρωταθληματος.
Μεχρι στιγμης και οσα εχουμε δει , θα παλεψουμε για την 5αδα εκτος και κανουμε 4-5 σερι νικες οποτε ξαναμπαινουμε δυναμικα κοντα στους "πρωτους"..
Μπορουμε.??
Θα φανει...
Θεωρω πως εξαντλησαμε οσα ειχαμε να πουμε..
Καποιοι ειναι σιγουροι πως θα πετυχει ,καποιοι οχι..
Περαν ολων εγω νομιζω πως στοχος και σκοπος της ομαδας για φετος ηταν και ΕΙΝΑΙ η διατηρηση των κεκτημενων και αν προκυψει η κατακτηση του πρωταθληματος.
Μεχρι στιγμης και οσα εχουμε δει , θα παλεψουμε για την 5αδα εκτος και κανουμε 4-5 σερι νικες οποτε ξαναμπαινουμε δυναμικα κοντα στους "πρωτους"..
Μπορουμε.??
Θα φανει...
giapas έγραψε:Μπας κ είσαι κανένας συγγενής του Καρπετοπουλου?
Φιλε giapa αναφερομουν στα δυο αρθρα της εξεδρας φυσικα. Ελεος, σιγα μην υπερασπιζομουν τον κομπλεξαρα κερπετοπουλο.
ε αν ειναι ετσι να βαλουμε και τους αρθρογραφους του γαυρου και του πρωταθλητη εδω να δουμε τι γνωμη εχουνjoshua έγραψε:Ειναι γνωστο εις πασην οτι ως λαος ψαχνουμε παντου εχθρους ειδικα οταν αυτα που λενε δεν μας βολευουν.Δεν καταλαβα τι περισσοτερο λεει ο κοσμας η ο καρπετοπουλος απο οσα ειπαν ουκ ολιγα ατομα και εδω μεσα.ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ.Καλο ειναι οταν διαφωνεις με κατι να απαντας σε αυτο που λεγεται και οχι με αφορισμους κατα παντων.
για τον προπονητη μας .....της εξεδρας βεβαια παιζουν αρκετα ΠΑΟΚ καπως αντικειμενικα σε σχεση με τους αλλους .....αλλα ο καρπετοπουλος και την καλλιτερη αναλυση να κανει ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ .....για μενα μετραει και η προθεση καθενος αυτος ο τυπακος οταν ειναι να κραξει θα το κανει χαλαρα
αν δει κατι καλο θα το προσπερασει .....
πως αισθανομαι οτι ολα αυτα τα απαξιωτικα για τον προπονητη μας τα εχω ξαναζησει ?
αλλα στον παγκο ειχαμε αλλον προπονητη αυτον για τον οποιο τον μαιο 2010 καναμε κολοτουμπες ?
το ονομα αλλαξε μονο......

αλλα στον παγκο ειχαμε αλλον προπονητη αυτον για τον οποιο τον μαιο 2010 καναμε κολοτουμπες ?

το ονομα αλλαξε μονο......
φιλε μου το πιστευεις αυτο που λες ? εχεις πιασει ενα φτυαρι και τον εχεις θαψει τον ανθρωπο .....ΠΑΟΚ ειμαστεjoshua έγραψε:.Θα ειμαι ο πρωτος που θα χαρει αν τα καταφερει του το ευχομαι με ολη μου την καρδια και με χαρα μου θα μπω εδω και θα δηλωσω ποσο @@μακας πιαστηκα.
αν παει καλα η ομαδα θα κερδισει σταματηστε την μιρλα......
Κι εγώ δεν κατάλαβα πόσο καλό κάνουν στον ΠΑΟΚ τα άρθρα των ρουφιάνων του λεκανοπεδίου και κατ' επέκτασιν των "ατόμων από εδώ μέσα", αφού ταυτίζεις αυτά τα δύο.joshua έγραψε:Δεν καταλαβα τι περισσοτερο λεει ο κοσμας η ο καρπετοπουλος απο οσα ειπαν ουκ ολιγα ατομα και εδω μεσα.ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ.Καλο ειναι οταν διαφωνεις με κατι να απαντας σε αυτο που λεγεται και οχι με αφορισμους κατα παντων.
Εσύ;
Προσωπικά δεν εχου ακουσει τον καρπετοπουλο να μιλαει ασχημα για τον ΠΑΟΚ ουτε φυσικα για τον δερμιτζακη .. ολοι οσοι ακουσαν η διαβασαν την συνέντευξη εβγαλαν διαφορετικα συμπεράσματα και αυτό γιατι ο κάθε ενας βλεπει τα πραγματα από διαφορετική σκοπια και δεν μπορουν ολοι να ξερουν και την ακριβη κατασταση στην ομαδα η την κατασταση που βιωνει ο κάθε ενας από εμας η ο προπονητης και τον τροπο που μιλαει και τα λεει!
Γιαυτο λοιπον και το αρθρο αυτό λεει ότι δεν καταλαβαινει ο τυπος και δεν με πειραζει προσωπικά που δεν το καταλαβαινει !! δεν είναι και απαραίτητο γιατι απλα αρκετα ασχολουμαστε εμεις με την ομαδα δεν θελουμε και αλλους !! φτανουμε εμεις γιατι απλα ειμαστε ΑΡΚΕΤΟΙ…. Εχουμε αρκετους που κραζουν δημοσια εδώ!!
Γιαυτο λοιπον και το αρθρο αυτό λεει ότι δεν καταλαβαινει ο τυπος και δεν με πειραζει προσωπικά που δεν το καταλαβαινει !! δεν είναι και απαραίτητο γιατι απλα αρκετα ασχολουμαστε εμεις με την ομαδα δεν θελουμε και αλλους !! φτανουμε εμεις γιατι απλα ειμαστε ΑΡΚΕΤΟΙ…. Εχουμε αρκετους που κραζουν δημοσια εδώ!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος novito την Παρ 08 Οκτ 2010, 14:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: με κεφαλαία... ΠΑΟΚ είναι!!!
Λόγος: με κεφαλαία... ΠΑΟΚ είναι!!!