Παύλος Δερμιτζάκης

Άβαταρ μέλους
novito

Re: Παύλος Δερμιτζάκης

Δημοσίευση από novito »

με κεφαλαια ρεεεεε
ΠΑΟΚ ειναι!!!
:evil:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Olorin ...πλάκιτσα έκανα! Ελπίζω να έγινε αντιληπτό....

τζοσουα έχεις περάσει πριονοκορδέλα το Δερμι...
Ομως εδώ κανείς δε θα σου πει τίποτα γιατί ξέρουμε τις προθέσεις σου ( τουλάχιστον έχουμε καλή πίστη )

Ενώ ο Καρπετ είναι άλλο.... Ξέρουμε ότι είναι αυτός που είναι κ ότι έχει πρόβλημα μαζί μας.

Εκεί είναι η διαφορά...
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

το σβήνω το άρθρο του παπάρα.δε θα εκνευριζόμαστε εδώ γιαυτον.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

moican4 έγραψε:Νομιζω πως δεν εχει νοημα πλεον να αντιπαρατεθουμε αλλο για τον προπονητη..
Θεωρω πως εξαντλησαμε οσα ειχαμε να πουμε..
Καποιοι ειναι σιγουροι πως θα πετυχει ,καποιοι οχι..
Περαν ολων εγω νομιζω πως στοχος και σκοπος της ομαδας για φετος ηταν και ΕΙΝΑΙ η διατηρηση των κεκτημενων και αν προκυψει η κατακτηση του πρωταθληματος.
Μεχρι στιγμης και οσα εχουμε δει , θα παλεψουμε για την 5αδα εκτος και κανουμε 4-5 σερι νικες οποτε ξαναμπαινουμε δυναμικα κοντα στους "πρωτους"..

Μπορουμε.??

Θα φανει...
Σιγουρους οτι θα αποτυχει εχω δει αρκετους,σιγουρους,ομως,οτι θα πετυχει δεν εχω δει κανεναν-εκτος εαν μου διαφευγει-.

Απλα,επειδη οι συγκρισεις και οι αναφορες στον Σαντος ειναι αναποφευκτες,καλο θα ειναι να μην ξεχναμε πως τον αποθεωσαμε μετα απο τρια χρονια δουλειας.....Επισης,καλο θα ειναι να μην ξεχναμε τι τον καναμε τα πρωτα δυομισυ...........
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Την συγκριση την εχω σταματησει να την αναφερω εδω και καιρο παρολο που ημουν ,ειμαι και θα ειμαι υπερμαχος του Σαντος απο την αρχη στον ΠΑΟΚ..
Δεν τιθεται θεμα συγκρισης ουτε μια στο εκατομμυριο ...
Ο ενας τωρα μαθαινει ο αλλος ξερει τα πως και τα γιατι χωρις να σημαινει οτι δεν εκανε λαθη και αυτος...

Προσωπικα εχω πεισθει για το τι μπορει και δεν μπορει , αλλα περιμενω να διαψευσθω η να επιβεβαιωθω χωρις αλλες "κραυγες"..

Οτι και να πουμε το γηπεδο ειναι ο καθρεπτης ολων ...
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

Διαβαζω 2 χρονια το paokmania αλλα δε γραφω...Ελα ντε που τα χω παρει μ ολα αυτα που διαβαζω.... :twisted:
Μια αγαπη εχω..η ανασα μου εδω στη γ@μημενη την Αθηνα ειναι η ομαδα μας..Φτανει πια μερικοι..
Τοσο καιρο διαβαζω,εχω κριση αλλά οταν βλεπω οτι μερικους ενω κραζουν τον προεδρο για κολλητους αυτοι να εχουν τους δικους τους κ εξυπηρετουν τα δικα τους συμφεροντα..... τρελλαινομαι φιλε joshua
Φτανει πια ρεεεεεεεεεεεεεε
Αν ειστε ΠΑΟΚ δειξτε το!!!!!

Σε οτι αφορα τον προπονητη θα φανει...χαζος δε ειναι ο Ζαγορ..Σε μια δυο αγωνιστικες θα ξερουμε αν θα χουμε τον ιδιο ή αλλον! Ο ΠΑΟΚ μας πανω απ ολους !!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ωραία ιστορία πάντως του σύντεκνου
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9251-primera.html
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

ναι αλλά γραφει κάπου το αρθράκι "Τα αποδυτήρια λειτουργούσαν άψογα"

υγ. ωραίο αβατάρ γκας...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

σε κατι ... ψευτολεπτομερειες,που κολλας ρε φιλε ...

υγ ενω οσα άλλα γραφει το αρθρακι βριθουν σοβαροτητας! :ugeek:
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Οσον αφορα τον συντεκνο, απο οτι βλεπω αυτος ο Μαριδο μαθητευσε μια πενταετια στον Πελεγκρινι. Ο Δερμιτζακης που εμαθε να προπονει? Αυτοσχεδιαζοντας στον Ατσαλενιο? Ή με ενα πτυχιο της πλακας το οποιο επισης εχουν ενα σωρο αλλοι και το κυρος του οποιου προσεγγιζει το κυρος ενος πτυχιου ιατρικης απο το πανεπιστημιο της Ουαγκαντουγκου. Δεν ειναι μονο για τη θεση του προπονητη ισχυει παντου, η πρωτη ερωτηση που σου κανουν ειναι που και πως εμαθες την δουλεια. Το να πιστευεις οτι θα ρθει ενας πεφωτισμενος τσομπανης και με την χαρη του αγιου πνευματος θα γινει ξαφνικα ενας λαμπρος κοουτς, αρχιτεκτονας ή πυρηνικος φυσικος ειναι σαν να πιστευεις στην μαγεια. Παραιτουμαστε ομαδικα απο την λογικη και στρεφομαστε στην μεταφυσικη, απαρνουμαστε την επιστημη κι εναποθετουμε τις ελπιδες μας στην ξεματιαστρα της γειτονιας.

Ο λογος οτι δεν υπαρχουν ελληνες καλοι προπονητες ειναι οτι περνουν ολη την επαγγελματικη τους ζωη σε ενα μετριο πρωταθλημα, με μετριες ομαδες και ακομα πιο μετριους προπονητες. Ουτε παραστασεις εχουν, ουτε εχουν την τυχη -ή και την ορεξη- να θητευσουν διπλα σε γνωστες του αντικειμενου να ξεστραβωθουν. Για αυτο μην συγκρινουμε τις βουρτσες με τις πουτσες επειδη εχουν ιδια ηλικια. Ο Γκουαρντιολα ειχε δασκαλους Κροϊφ, Φαν Γκααλ, Ρομπσον, ο Ζορζε Κοστα τον Μουρινιο, ο συμπεθερος ο Γαριδο τον Πελεγκρινι. Καλως η κακως υπαρχει μια λογικη στο πως εξελισσονται τα πραγματα.

Υ.Γ. Κραταω μια πισινη για την περιπτωση που η ομαδα δεν εχει καθολου λεφτα να παρει προπονητη. Αλλα μπορει να περιμενει μεχρι το καλοκαιρι ή μεχρι τοτε ο καρκινος θα εχει κανει μετασταση σε ζωτικα οργανα?
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Δεν το έβαλα για σύγκριση Νικόλα55 το άρθρο αλλά απλά είναι άλλη μια ιστορία που έχει αρκετά κοινά με τον Δερμ.
Και ο Μαραντόνα που έμαθε προπονητική?
Πήρε ένα σύνολο και κατέβηκε μουντιάλ αλλά αν δεν ήταν δυνατό ούτε τους ομίλους δεν θα περνούσε και γενικά φάνηκε πολύ λίγος μπροστά σε άλλους προπονητές.
Ούτε γράφω για τον Μαραντόνα για να κάνω κάποια σύγκριση με τον Δερμι.

Κάπου γράφει στο κείμενο ότι ο Γαρίδας έφαγε κάτι 6άρες και κάτι 4άρες πριν αρχίσει να στρώνει η ομάδα.
Δεν του την έπεσε κανείς όμως.
Αντιθέτως τα κεφάλια κάτω και δουλειά ασταμάτητη.
Ούτε επίσης τα 2 πρωταθλήματα έχουν κάποια σχέση.
Όπως πολύ σωστά έγραψες οι βούρτσες με τις οδοντόβουρτσες.

Το θέμα είναι ότι πρέπει να μάθουμε να δίνουμε ευκαιρίες σε όλους μέχρι αποδείξεως του εναντίον.
Ειδικότερα δε όταν όλοι μας γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει σάλιο για αλλαγές προσώπων κλπ.

Η κατάσταση μέσα σε 3 μέρες ξέφυγε τόσο πολύ που θα μπορούσε άνετα κανείς να μας χαρακτηρίσει τους ιδανικούς αυτόχειρες.
Ικανοί να διασπάσουμε την ενότητα 3 ετών στις τάξεις μας για τα εγώ μας μέσα σε 3 μέρες.
(τα κάστρα πέφτουν απο μέσα).

Με ανακοινώσεις πλειοψηφίας συνδέσμων παντελώς άστοχες και εν βρασμώ ψυχής και με συλλήψεις 14 ανθρώπων για κανένα λόγο.
Με δηλώσεις ανασκευαστικές του προέδρου που είναι για τα σκουπίδια.
Με δηλώσεις προπονητή που να λέει ότι να ναι και πράγματα που δεν θα έπρεπε να πει μόνο και μόνο για να απολογηθεί.
Με παίχτες που ο καθένας μιλάει και σε μια εφημερίδα λες και σήκωσαν το πρωτάθλημα.
Ακόμα και χρήστες του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ να γράφουν ότι τους κατεβάσει η γκλάβα για να ξεσπάσουν.

Για ποιο λόγο?
Γιατί χάσαμε απο τον Άρη?
Σοβαρά??
Και επειδή χάσαμε απο τον Άρη πρέπει να τα σπάσουμε όλα ή πρέπει να τους διώξουμε όλους.
Τόσο πολύ μεγάλη σημασία δίνουμε στο ερπετοειδές ρουφιανοσκώληκα?

Ωραία λοιπόν ας πούμε ότι τους διώχνουμε όλους.
Πείτε μας ΠΟΙΟΙ μπορούν να τους αντικαταστήσουν για να πάμε καλύτερα στην συνέχεια.
Σάλιο πάντως δεν υπάρχει και το ξέρεις και εσύ Νικόλα55 αυτό.

Μια σωρεία λαθών που συνέβησαν μετά την αποχώρηση Σάντος συνεχίζει να επηρεάζει την ομάδα σε συνδυασμό με την πορεία της στην Ευρώπη που δεν είναι άσχημη μέχρι στιγμής.

Βαρέθηκα να το γράφω αυτό.

Είναι φως φανάρι ότι η ομάδα δεν μπορεί να διαχειριστεί και τους 2 θεσμούς και δεν είναι θέμα αποδυτηρίων όπως λένε όλοι.
Γνώμη μου ταπεινή ότι αν δεν περνούσαμε την Φενέρ δεν θα ήμασταν έτσι στο πρωτάθλημα σήμερα αλλά πολύ καλύτερα το πιθανότερο με ένα 5χ5.
Μετά θα γκρινιάζαμε όμως γιατί δεν μπήκαμε στους ομίλους και χάσαμε την ευκαιρία και φταίει ο Δερμι και θα μας φταίγανε οι πάντες πάλι.
Λίγο να περιμένουμε δεν είναι εφικτό πριν κόψουμε κεφάλια?
Προσωπικά δεν κοιτάω αν πάμε για Β όπως λένε μερικοί αλλά την διαφορά με την κορυφή.
Πέρσι απο το -10 τερματίσαμε δεύτεροι και αν δεν ήταν το γουρούνι θα παίρναμε το πρωτάθλημα.
Ε φέτος ξεκινάμε απο το -7.

Ποιο σημαντικό θεωρώ το να περάσουμε και τους ομίλους και να μπούμε στην φάση των 32 για την ώρα και ας είμαστε τελευταίοι στο πρωτάθλημα.
Όχι μόνο για τα χρήματα που είναι πολύ σημαντικό αλλά για να κάνουμε ένα λίφτινγκ στο Ευρωπαικό μας προφίλ για καλύτερες κληρώσεις απο του χρόνου.

Σίγουρα δεν μας ευνοεί το πρόγραμμα για την συνέχεια μιας και πλησιάζουν τα ντέρμπι πλεον και το πιθανότερο είναι με τις εμφανίσεις μας να έχουμε και άλλες έξτρα απώλειες και να μην μας πάει τίποτα ευνοϊκά για το πρωτάθλημα.

Καλό πριν γαμεύσουμε τους πάντες και τα πάντα να έχουμε και μια επίγνωση της κατάστασης.
Δεν είναι δυνατόν να λέει κάποιος μην μικραίνεις τον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή να είναι στην βαθμολογία της Ουέφα ποιο κάτω απο ομάδες σαν τον Άρη και τον Πανιώνιο και έτη φωτός απο τους 3 του ΠΟΚ.
Μόνο τον Ηρακλή περνάμε που παίζει κάθε 1000 χρόνια σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Δεν είναι δυνατόν να είσαι πρώτος σε όμιλο Ευρώπης με ομάδες που έχεις περάσει και είναι 15 και 20 φορές πάνω απο σένα σε θέματα οργάνωσης μπάτζετ κλπ και να κοιτάς στα μάτια τον Άγιαξ έτοιμος να του βάλεις 6 γκολ και νε μην μπορείς να κερδίσεις Βόλο και Τρίπολη απο την άλλη.

Κατηγορίες ότι δεν κέρδισες την Μπρυζ στην έδρα της όταν η Μπρύζ αυτοκτόνησε μέσα στην ομάδα του Γαρίδα με την ιστορία παραπάνω.
Όλοι με το πιστόλι έτοιμοι να βάλλουν ήταν πριν την Δυναμό μια ομάδα πολύ καλύτερη μας σε όλους τους τομείς σαν ομάδα.

Αυτές οι ομάδες λοιπόν για να τις φτάσουμε στην Ευρώπη θα χρειαστούν πολλά χρόνια συμμετοχών σε Ευρωπαϊκά κύπελλα κύριοι.
Και ένας λόγος πολύ σοβαρός για να μην ξανακούσω αυτό το μην μικραίνεις τον ΠΑΟΚ είναι το ότι εξαιτίας κάποιων επεισοδίων και κάποιων οικονομικών προβλημάτων ο ΠΑΟΚ απείχε απο την Ευρώπη για πολλά χρόνια ενώ όλοι οι άλλοι παίζανε εκεί.
Άρα ποιος μίκρυνε τον ΠΑΟΚ?
Οι προπονητές του ή εμείς οι ίδιοι με τις πράξεις μας?

Μέσα σε όλα αυτά που συνέβησαν τις τελευταίες μέρες υπάρχει και κάτι θετικό νομίζω.
Το κάθε πρόβλημα σε καλό βρίσκει εφαρμογή παντού.
Τι εννοώ.
Όλοι δεν λέγατε ότι η ομάδα θέλει ένα ηλεκτροσόκ?

Νομίζω πως μεγαλύτερο απο αυτό που συνέβη δεν μπορεί να γίνει όσους παίχτες και να διώξουμε όσους προπονητές και να αλλάξουμε όσα καρεκλάκια και αν σπάσουμε απο το γήπεδο Τούμπας.
Το μήνυμα το έλαβαν αυτοί που έπρεπε και αυτοί είναι οι άπαντες που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ.
Ας κοιτάξουν να το ανατρέψουν μέχρι το τέλος της σαιζόν μην περιμένετε θαύματα όμως μέσα στις επόμενες 5 αγωνιστικές και να κρίνετε πάλι, ειδικότερα δε όταν η ομάδα ακόμα δεν έχει γλείψει τις πληγές της απο αυτά που τράβηξε ένα καλοκαίρι.
Ακόμα και να κερδίσουμε με διπλό μέσα στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναικό τίποτα δεν θα έχει αλλάξει.
(Αν και αυτό τελευταία όλο και μου μυρίζει για θετικό αποτέλεσμα :P )
Μετά ας κάνουμε απολογισμό για το ποιος κάνει και ποιος δεν κάνει.

Όσο για το καρκίνο φίλε Νίκε55 νομίζω πως εδώ ταιριάζει το παράδειγμα με την βούρτσα και την μπούτσα.
Καρκίνο με μετάσταση μπορείς να θεωρείς τον Γούμενο τον Μπατατούδη τον Βουλινό αλλά σε καμία περίπτωση έναν πρώην παίχτη και νυν προπονητή που έχει 2-3 μήνες στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
tonygr

Δημοσίευση από tonygr »

Αρχισαμε παλι το πριονισμα και την μιρλα για το τι στο πουτσο προπονητης είναι ο δερμιτζακης η αν το πτυχιο το οποιο εχει είναι ανταξιο ενός πτυχιου που κατεχει ο κάθε ενας μεγαλος προπονητης που θα θελαμε στην ομαδαρα μας!!
Για να βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα ,αυτό το πτυχιο (pro UEFA) είναι το ανωτερο πτυχιο που υπαρχει στο κοσμο και ακουγα καποτε τον καραγεωργιου που ελεγε ότι για να παρεις το πτυχιο θα πρεπει να δωσεις θεωρητικές και πρακτικες εργασιες με το περας της θητείας τοσο μεγαλες και δυσκολες που είναι αδυνατο να γινουν και χρήζουν σοβαρων γνωσεων από τον προπονητη γιαυτο και δεν το εχουν παραπολλοι από ότι ξερω (10-12 κατι τετοιο ) είναι το ιδιο πτυχιο με αυτό που παίρνεις από την ουεφα σε ολες τις χωρες του κοσμου και φυσικα το κατεχουν πολύ λιγοι προπονητες παγκοσμιος …. Δεν είναι ελληνικη πατεντα ξεκολλάτε η κατι αναλογο με πτυχιο ιατρικης που παίρνεις και στην Τιμπουκτου … ο ανθρωπος από ότι ξερω εχει κανει πολλα σεμιναρια σε μεγαλα προπονητικα κεντρα του εξωτερικου (δεν ξερω περισσοτερα αλλα ξερω ότι είναι πολύ ψαγμενος ) και στο κατω κατω πατε να τον ρωτησετε ρε παιδια .. από ότι λεει το γραφειο του είναι παντα ανοιχτο για ολους μας. Οσο για την εμπειρία ένα θα σας πω ότι ολοι αυτοι οι προπονητές που φανταζομαστε στο ΠΑΟΚ δεν εχουν ουτε την παραμικρη σχεση με την εμπειρια που αποκτας δουλευοντας σαν πρωτος προπονητης σε έστω μικρες κατηγοριες β’ και γ’ εθνικης και ο δερμιτζακης εχει ηδη 10 χρονια σε παγκους .. είναι σαν τους καπετανιους … ξεκινας σαν τριτος σε ένα μεγαλο η μικρο καραβι αλλα δεν σε κανουν πρωτο μετα από λιγο γιατι ησουν διπλα σε έναν καλο καπετανιο .. σαν τους σεφ ..αααα φιλαρακι μαθητευσες σε μεγαλο σεφ θα σε παρω και εγω στο 5αστερο ρεστοραντ μου για πρωτο σεφ !! φιλαρακια μην γελιεστε ΒΟΗΘΟΣ θα πας !! πρωτος σεφ ΠΟΤΕ!!… εσεις θελετε καποιο καπετανιο που ανεξάρτητα αν ξερει η όχι από προπονητική να ερθει στην ομαδα αρκει να εχει κατσει μια βδομαδα η ένα μηνα σε καποιο μεγαλο ονομα η να του εχει δωσει το χερι ο μουρινιο και δεν μας νοιαζει αν ξερει η όχι από προπονητική μιας και εμεις ουτος η άλλος παλι στην φωτια θα τον ριξουμε , εμεις θελουμε να εχει περασει από προπονητη μεγαλο και να εχει παραστασεις μεγαλου πρωταθληματος και να τον λενε ζορζε κοστα, κοστα μπραβα, τεν κατε , αναστοπουλο η αλεφαντο (ολοι εχουν θητεία σε μεγαλα ονοματα)
Όλα αυτά για την λογικη που ανέφερες για την εξελιξη των πραγματων ….αυτο είναι κοινωνικό και όχι ποδοσφαιρικο φαινομενο .. δεν θελουμε πολιτικους που να δωσουν την ψυχή τους για την χωρα αλλα πολιτικα τζακια που να μπορουν να ικανοποιησουν τον κομπλεξισμο μας και τα προσωπικά μας συμφέροντα
Ολοι πιπιλαμε την καραμελα στο να αναδειξουμε ποδοσαιριστες (ονειρευόμαστε και τα παιδια μας μεσα αλλα στο να στηριξουμε έναν δικο μας προπονητη κανεις!)
Κλεινοντας θα ηθελα να πω ότι φυσικα και κανεις δεν ενδιαφερετε και για το αν μπορει η ομαδα να πληρωσει και καποιον από αυτους !! και δεν εννοω τον αλε !!
Και εγω θα ηθελα τον μουρινιο και όλα τα αστερια της μπαρτσα ( ο γκουρδιολα με χαλαει ) αλλα δεν!!! Υπαρχουν αντικειμενικά εμποδια στο να τους δω στην τουμπα
Ξεκολλατε παιδια εγω ειμαι υπερμαχος του δερμιτζακη από την πρωτη στιγμη γιατι απλα το αξιζει … αλλα δεν ξερω αν θα αντεξει μιας και εμεις ειμαστε μανουλες στο να διαλύσουμε την προσωπικότητα και το κουραγιο του…
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Κι εκει που εγινες καπετανιος σε τρατα (για να μην πω σε φουσκωτο) τσουπ! κανεις ενα αλμα και βρισκεσαι καπετανιος σε υπερωκεανιο. Δεν γινεται ετσι. Αν π.χ. ο Δερμιτζακης ηταν αυτα τα 3 χρονια βοηθος του (καθε) Σαντος, ναι , θα ηταν οντως μια κινηση που θα ειχε μεν καποιο ρισκο, αλλα θα ειχε σιγουρα και καποια λογικη. Ή αν ειχε φτασει με την εμπειρια του να επιδειξει καποιο εργο σε καποιες αλλες αξιολογες ομαδες. Εκει να τον στηριξουμε, να πουμε "ρε παιδια ας δουμε λιγο παρακατω ποιο ειναι το πλανο του, που θα παει την ομαδα". Αυτο που γινεται ομως τωρα δεν εχει καμια λογικη. Ειναι το μεγεθος του ΠΑΟΚ για να μοιραζει εμπειριες σε φιλοδοξους (για να μην πω ψωνισμενους) νεους ή να γινεται πειραματοζωο σε χερια μαθητευομενων μαγων?
Πλεον το αγωνιστικο δεν ειναι ο φοβος μου. Οταν θα αρχισουν τα μαλωματα, οι παραγκωνισμοι παιχτων, ισως και καποια σουταρισματα μονο και μονο επειδη ο προπονητης δεν μπορει να χειριστει την ομαδα και τους παιχτες εκει να δουμε τι θα κανουμε. Ειμαστε σε πορεια επιστροφης στο παρελθον
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κώστα αν δεν περνούσαμε τη Φενέρ θα είχαμε πολύ μεγαλύτερο οικονομικό πρόβλημα. Αμφιβάλλω αν θα κατορθώναμε το 5x5 με χάλια ψυχολογία (και οικονομικές δυνατότητες) και τους διαιτητές έτοιμους να μας τσαλαπατήσουν, όπως και τώρα.
Επαναλαμβάνω ότι δεν είμαστε Μπαρθελόνα. Ο Ολυμπιακός έναν αγώνα (και μόνο) έπαιξε χωρίς εύνοια διαιτησίας και έχασε.
Και να ήταν μόνο η διαιτησία!
Είδε κανείς την απόδοση του Βόλου κόντρα στο Θρήνο; Μπορεί να πει την άποψή του σε σχέση με την απόδοσή του κόντρα στον ΠΑΟΚ; Έχω την εντύπωση ότι είμαι φαντασμένος, γιατί εγώ έβλεπα παίκτες που δεν έτρεχαν και ΔΕΝ ΜΑΡΚΑΡΑΝ (δέστε το πρώτο γκολ, και πέστε μου αν έχετε δει μεγαλύτερη γελοιότητα), αλλά πάντοτε οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν αποσταση από του Βολιώτες.
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

nikos55 έγραψε:Ειναι το μεγεθος του ΠΑΟΚ για να μοιραζει εμπειριες σε φιλοδοξους (για να μην πω ψωνισμενους) νεους ή να γινεται πειραματοζωο σε χερια μαθητευομενων μαγων?
Kαι δίκιο να έχεις σε κάποιους προβληματισμούς σου , το ύφος στα γραπτά σου κ οι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ χαρακτηρισμοί ακυρώνουν την όλη φάση.

Υπάρχει κ μια λέξη που καλό είναι να τη θυμόμαστε που κ που .

Σεβασμός.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”