Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
θελει 2 χαφ ενα για να παιξει αμεσα γιατι θεουμε την προκριση
και τον Μειτε την μεγαλη αγαπη του "Αντε μλκ υπεγραψε" για τον Οκτωβρη
πολλα ζηταω? οι υποχρεωσεις ειναι πολλες φετος
και τον Μειτε την μεγαλη αγαπη του "Αντε μλκ υπεγραψε" για τον Οκτωβρη
πολλα ζηταω? οι υποχρεωσεις ειναι πολλες φετος
Εγώ τον βραζιλιανο δεν τον ξέρω...Οκ προφανώς με όσα έχουμε ακούσει για έλλειψη παικτων από την αγορά,για προτάσεις που συνεχώς δεν ικανοποιουσαν τα θέλω μας,για διάθεση υπέρβασης στη θέση και διάφορα άλλα ξαφνικά να πληρεί ο συγκεκριμένος όλα τα θέλω που δεν ικανοποιουσε κανένας άλλος μέχρι τωρα ακούγεται λίγο υπερβολικό. Από την άλλη δεν κρύβω τον εκνευρισμό μου ΑΝ ισχύει ότι ο Λουτσεσκου δεν βλέπει τίποτα και κανέναν άλλο πλην του Μειτε. Ξαναλέω ΑΝ ισχύει εγώ ως ιδιοκτησία μια δυσφορία θα την ένιωθα. Δεν μπορεί να παγιδευεται ένας οργανισμός με αυτόν τον τρόπο.
-
deathmassious
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αφού λοιπόν είδαμε άλλη μια φορά την εναλλακτική, ακόμα και εγώ εγώ πλέον που ξενέρωσα με την φάση του, θέλω τον Μειτε..
- john4serres
mehblack_star_ninja έγραψε:Άρχισαν τα δημοσιεύματα γιαυτον..
https://www.transfermarkt.com/danilo-ba ... ler/273438
Demir έγραψε:Αστεία περίπτωση , έχει να παίξει μπάλα από το 2018.. μακρια !!! Καλύτερα μειτε και ας παίξει τον Οκτώβριο ..
Από που προκύπτει αυτό που γράφεις;
Αυτό δεν ισχύει επουδενι. Προβληματίζει το αποτυχημένο πέρασμα από Ευρώπη. Ο παίκτης στη Βραζιλία είναι από τους καλύτερους στη θέση. Γεμάτες χρονιες σε καλή ομάδα.
Με εντυπωσιάζει η εμπεριστατωμένη άποψη για τον Βραζιλιάνο και το ποσό κακός παίκτης είναι...Στείλτε κανα βιογραφικό στην ΠΑΕ,στο τμήμα σκαουτινγκ και γράψτε προϋπηρεσία Football Manager...
Ο Ντανίλο, χωρίς να είμαι ειδικός, μοιάζει να έχει πάνω κάτω παρόμοια τεχνικά ποιοτικά χαρακτηριστικά με τον Μεϊτε, απλά με χειρότερη σωματοδομή
Προσωπικά εγώ πει πολλές φορές το ποσό ΜΠΑΛΟΝΙΑ μας έχουν γίνει με τον φοβερό Μεϊτε
Αλλά άμα είναι να φέρεις κάποιον που δεν είναι ΠΟΛΥ καλύτερος του Μεϊτε, που είναι είτε ίδιος είτε χειρότερος, από την άλλη άκρη του κόσμου με ανάγκη προσαρμογής κλπ, απλά για να γλιτώσεις πχ μισό εκατομμύριο, τότε καλύτερα να έρθει ο Μεϊτε όντως
Μπορεί να είναι καλός παίκτης ο Ντανίλο, αλλά δεν είναι ΤΟΣΟ καλός ώστε να λέμε πω σούπερ ευκαιρία.
Όχι;
Προσωπικά εγώ πει πολλές φορές το ποσό ΜΠΑΛΟΝΙΑ μας έχουν γίνει με τον φοβερό Μεϊτε
Αλλά άμα είναι να φέρεις κάποιον που δεν είναι ΠΟΛΥ καλύτερος του Μεϊτε, που είναι είτε ίδιος είτε χειρότερος, από την άλλη άκρη του κόσμου με ανάγκη προσαρμογής κλπ, απλά για να γλιτώσεις πχ μισό εκατομμύριο, τότε καλύτερα να έρθει ο Μεϊτε όντως
Μπορεί να είναι καλός παίκτης ο Ντανίλο, αλλά δεν είναι ΤΟΣΟ καλός ώστε να λέμε πω σούπερ ευκαιρία.
Όχι;
Ε ναι,δηλαδή ως πόσο θα κρεμομαστε από τα @@ του Μεϊτέ;
Ο παίχτης είναι καλός και στην Βραζιλία παίζει σε ομάδες που παλεύουν για το πρωτάθλημα, έχει ευρωπαϊκή εμπειρία και η ηλικία του είναι η ιδανική για να παίξει κάποιος τη θέση.
Μη γράφουμε ότι νάναι, μόνο και μόνο για να γράψουμε.
Ο παίχτης είναι καλός και στην Βραζιλία παίζει σε ομάδες που παλεύουν για το πρωτάθλημα, έχει ευρωπαϊκή εμπειρία και η ηλικία του είναι η ιδανική για να παίξει κάποιος τη θέση.
Μη γράφουμε ότι νάναι, μόνο και μόνο για να γράψουμε.
Εγω βλεπω διαφορετικα στοιχεια στον παικτη σε σχεση με τον Μειτε. Πιο κινητικος, πιο ευελικτος, σαφως με μικροτερο εκτοπισμα και μικροτερη σωματοδωμη. Δεν βλεπει την περιοχη σαν ναρκοπεδιο παντως οταν ανεβαινει, σουταρει αν μπορει και σκοραρει ειτε απο κεφαλιες με στημενο ειτε πατωντας περιοχη. Πολυ καλες περιστροφες. Αμυντικα ισως να υστερει σε σχεση με τον Μειτε, ειναι περισσοτερο 8 νομιζω. Για να δουμε
Πηγαίνω με την κόρη μου στην αγορά να της πάρω αθλητικά παπούτσια.
Μου δείχνει κάτι Nike 150€, ζαλίζομαι
Της δείχνω ένα άλλο Nike των 100, μου κάνει μια γκριμάτσα
Της δείχνω ένα adidas 120€ με κοιτάει στραβά.
Εγώ αυτό θέλω, τι δεν καταλαβαίνεις;
Πάτησα πόδι όμως και της είπα ότι θα περιμένουμε τις εκπτώσεις. Αν Γλυτώσω κανένα 30αρι όλα καλά... Αν δεν βρω νούμερο όμως στις εκπτώσεις θα έχω μεγάλη γκρίνια στο σπίτι.
Το ξέρω γιατί το έχω πάθει. Δεν βρήκα νούμερο στις εκπτώσεις, πήρα άλλα παπούτσια και το κωλοπαιδο τα έβαλε 3 φορές με το ζόρι.
Μου δείχνει κάτι Nike 150€, ζαλίζομαι
Της δείχνω ένα άλλο Nike των 100, μου κάνει μια γκριμάτσα
Της δείχνω ένα adidas 120€ με κοιτάει στραβά.
Εγώ αυτό θέλω, τι δεν καταλαβαίνεις;
Πάτησα πόδι όμως και της είπα ότι θα περιμένουμε τις εκπτώσεις. Αν Γλυτώσω κανένα 30αρι όλα καλά... Αν δεν βρω νούμερο όμως στις εκπτώσεις θα έχω μεγάλη γκρίνια στο σπίτι.
Το ξέρω γιατί το έχω πάθει. Δεν βρήκα νούμερο στις εκπτώσεις, πήρα άλλα παπούτσια και το κωλοπαιδο τα έβαλε 3 φορές με το ζόρι.
Προσωπικα δεν θελω απο Λατινικη Αμερικη αυτην την στιγμη γιατι συνηθως χρειαζονται καποιο παραπανω χρονο προσαρμογης
-
burbu
Χειρότερη σωματοδομή εννοείς πιο κοντός αλλά καλύτερος με το κεφάλι και καλύτερος σε γκολ ασσίστ, προτιμώ ΝτανίλοEqualizer έγραψε:Ο Ντανίλο, χωρίς να είμαι ειδικός, μοιάζει να έχει πάνω κάτω παρόμοια τεχνικά ποιοτικά χαρακτηριστικά με τον Μεϊτε, απλά με χειρότερη σωματοδομή
Όχι;
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
'ναιLeonardo10 έγραψε:Εντομεταξυ ο παίκτης είναι μια χαρά απλά επειδή δεν παίζει σε καμία σεββιλη η μπενφικα ξέρω γω και παίζει στον μπονταφογκο ξυνίζει, αλλά η μπονταφογκο είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Βραζιλία τελευταία. Αν δεν ερθει ο Μειτε μακάρι να ερθει αυτός, πραγματικά μακάρι.
Ο παίκτης έχει όπως και ο Μειτε πολύ καλά κρατήματα μπάλας και περιστροφές παίζει πολύ γρήγορα και σε πρώτο χρόνο, είναι γρήγορος για χαφ, είναι play maker, δυνατό παιδί και πολύ μπαλα. Μου κάνει εντύπωση η άνεση που έχει με την μπαλα. Επίσης βάζει γκολ πολύ από στημένα. Ο τυπος είναι παικταράς και βάζει το χερι μου στην φωτιά για αυτόν
Ωραία όλα αυτά και δεν υπάρχει λόγος να αμφιβάλλω μιας και ο παίκτης μου είναι παντελώς άγνωστος. Εφοσον όμως έχει όλα αυτά που περιγράφεις που παραπέμπουν σε παικταρα,πως κατάντησε να παίζει στην Botafogo και στο Βραζιλιάνικο πρωτάθλημα; Εκεί που καταλήγουν δηλαδή είτε οι βετεράνοι είτε οι αποτυχημένοι στην Ευρώπη Βραζιλιάνοι παίκτες; Τελικά αυτός ήταν η σούπερ ευκαιρία γνωστού παίκτη που διατυμπανίζουν οι δημοσιογραφαρες μας; Ότι να'ναι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Σάβ 03 Αύγ 2024, 09:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.