Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Logistis

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από Logistis »

joshua έγραψε:
GINOLA έγραψε:Όχι να μην σχολιάσεις,πότε δεν μας λένε ψέματα.

Εγώ το κάνω, με μια ύποπτη στάση ξεκίνησα ένα masterplan σε ένα φόρουμ οπαδών για να χαλάσω την ζαχαρένια σε αυθεντιες και στην διοίκηση.

Τα λέμε after Ολλανδία,ελπίζω με ένα καλό ροστερ και προκρίσεις!
Το θεμα δεν ειναι αν μας λενε ψεμματα η αληθεια.Το θεμα και αυτο που μας καιει at the end of the day ειναι αν η ομαδα βγαινει ενισχυμενη η οχι αγωνιστικα,τα οικονομικα ειναι για τους λογιστες.
Ούτε καν! Κι εγω που είμαι λογιστής για τα αγωνιστικά ενδιαφέρομαι μόνο!
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Κύριοι

Μετά από ένα κάρο προειδοποιήσεις οι οποίες γραφτηκαν εντυπωσιακά εκει που δε πιάνει μελάνι, χτες είχαμε ένα τοξικό παραλήρημα με εξυπνακισμους και μηδενισμους.

Βλέπω μάλιστα με ελαφρύ και ουχί ειρωνικο χαμόγελο κάτι κριτικές του στυλ ότι φταίνε οι Μόντς

Οι Μόντς έχουν προειδοποιήσει πολιτισμένα χίλιες φορές

Έχουν αντιδράσει και αγαρμπα κάμποσες φορές

Πολλα μέλη συνεχίζουν να κάνουν ότι τους κατεβει και να βλέπουν μόνο αδικίες και φιμωσεις.

Σήμερα λοιπόν και καθώς μπαίνουμε σε σημαντική εβδομάδα, σας το ξαναλέω ηρεμηστε και αφήστε τους επί προσωπικού καυγάδες και τους μηδενισμός

Κάντε ποδοσφαιρικές κουβέντες, κριτική στις επιλογές, ανάλυση χαρακτηριστικών.
Και όλα καλά θα πάνε
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

ΒΑΣΙΚΟ

Από ότι φαίνεται το όνομα του χαφ αρχίζει να γίνεται γνωστό. Ακόμα και αν κάποιος καταλάβει ποιον στοχεύουν, θέλουν κλπ να το κρατήσει για τον εαυτό του

Και ναι μπορεί να χαλάσει η μεταγραφή επειδή γράφτηκε σε ένα φόρουμ
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Καλα δεν νομιζω οτι στην φαση που ημαστε τωρα κανεις δεν θα γκρινιαζε για Μισιτς.
Το αποκλειω να ειναι ο Μισιτς...
Ο κοτσιδας απο την αλλη.....απαπαπαπα...
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

joshua έγραψε:Τωρα εγω να σχολιασω τα εκατομμυρια που θεωρητικα δωσαμε και μαλιστα στη Ροστοφ για να αποκτησουμε τον Ινγκι?
Δεν το λέω δεν το λέω τόσες ώρες, ε ναι ρε γμτ.
Έδωσε ο ΠΑΟΚ 4 μύρια για αμυντικό στη Ρωσία. Όσο έδωσε 6,5 για το Ζαμπά.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Ακομα και να τα δωσαμε, αυτο εγινε σε μια εποχη που διναμε περισσοτερα χρηματα απο αυτα που επρεπε και το πληρωσαμε μεταγενεστερα λογω φφπ. Πλεον ειμαστε σε μια πιο λογικη εποχη, απο πλευρας εξοδων και δε νομιζω να διναμε 4 εκατομμυρια για στοπερ απο τη Ροστωφ.
Μιλαμε παντα για το σεναριο να τα δωσαμε αυτα τα λεφτα.
Επισης αλλο 25 ετων, αλλο 30. Οσο και αν ειναι στοπερ σιγουρα εχει διαφορα η ηλικια.
Και γω δεν ειμαι αρνητικος στην πωληση Ινγκασον. Θα ηθελα να μεινει, αλλα νομιζω οτι η αποφαση ειναι σωστη.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αυτός ο Τανζανός, αν κι εφόσον κλείσει οριστικά, τελικά στη Φενέρ έπαιρνε άνω των δυο+ εκατομμυρίων όντως; Καθαρές αποδοχές;;;
icue

Δημοσίευση από icue »

sn0ufel4 έγραψε:Ο Εγκονγκ από τα πρώτα στατιστικά φαίνεται ότι είναι τουλάχιστον ισάξιος του Ινγκασον. Κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις και νομίζω ότι αυτά που κερδίζουμε είναι πιο χρήσιμα σαν ομάδα.

Αν προστεθεί στο κέντρο και ένας παίκτης που μπορεί να κόψει /μαρκάρει κλπ και δεν παίζουμε με μείον έναν τύπου Ντάντας θα είμαστε αυτομάτως καλύτερα

Περισσότερο αγχώνομαι για το ποιος θα είναι πίσω από Κουλιερακη Εγκονγκ
Καλός ο Κεντζιόρα για μένα αλλά είμαστε οκ με Νάσμπεργκ στα αριστερά?
Υπαρχει και ο Μιχαηλιδης.
donkixotis

Δημοσίευση από donkixotis »

Όποιος γνωρίζει και χωρίς να αναφέρει όνομα χαρακτηριστικά και τα λοιπά. Στόχος είναι το χαφ να βρίσκεται στην πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας στην Ολλανδία και αν οι διαπραγματεύσεις είναι τόσο προχωρημένες που υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να επιτευχθεί αυτό;
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

rainmaker έγραψε:Κύριοι

Μετά από ένα κάρο προειδοποιήσεις οι οποίες γραφτηκαν εντυπωσιακά εκει που δε πιάνει μελάνι, χτες είχαμε ένα τοξικό παραλήρημα με εξυπνακισμους και μηδενισμους.

Βλέπω μάλιστα με ελαφρύ και ουχί ειρωνικο χαμόγελο κάτι κριτικές του στυλ ότι φταίνε οι Μόντς

Οι Μόντς έχουν προειδοποιήσει πολιτισμένα χίλιες φορές

Έχουν αντιδράσει και αγαρμπα κάμποσες φορές

Πολλα μέλη συνεχίζουν να κάνουν ότι τους κατεβει και να βλέπουν μόνο αδικίες και φιμωσεις.

Σήμερα λοιπόν και καθώς μπαίνουμε σε σημαντική εβδομάδα, σας το ξαναλέω ηρεμηστε και αφήστε τους επί προσωπικού καυγάδες και τους μηδενισμός

Κάντε ποδοσφαιρικές κουβέντες, κριτική στις επιλογές, ανάλυση χαρακτηριστικών.
Και όλα καλά θα πάνε
Χωρίς καμία ειρωνεία και καμία πρόθεση αντιπαράθεσης, με μόνο στόχο το να αναπνεύσει επιτέλους ο σχολιασμός, σου γράφω την άποψη μου, πως όντως φταίτε, σε τεράστιο κιόλας βαθμό, για τη μεγάλη ανοχή που έχετε δείξει.
Κάποια σχόλια ξεπερνάνε τα όρια ακόμα και του να χαρακτηριστεί κάποιος αλλόθρησκος φυτεμένος.
Εκεί δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή.
Έκανες τη "μαγκιά" και έγραψες χοντράδα; Πάρε τον πούλο όπως είσαι, είτε μόνιμα, είτε για να κάνεις διακοπές και να ηρεμήσεις.
Χίλιες φορές να προσέξετε αυτούς που θέλουν να μπαίνουν να συζητάνε και να ανταλλάζουν απόψεις, παρά να χάνετε χρόνο προσπαθώντας να φτιάξτε το μυαλό του κάθε περίεργου, που ηδονίζετε όταν βάζει φυτίλια σε συνοπαδούς του.
donkixotis

Δημοσίευση από donkixotis »

Ο Σέρτζιο πάντως είναι ο ορισμός του box to box χαφ. Παίζει με την ίδια ευκολία 6,8,10. Μακάρι να είναι αυτός... Έχω φίλο μουσουλμάνο φανατικό Γαλατασαράι. Τον είχα ρωτήσει για Ντιαν, Σαματα. Για τον Ντιαν μου είπε μέτρια πράγματα. Ο Σαματα μπορεί να τον επηρεάζει και το μίσος του για την Φενέρ, αλλά λέει ότι έχει μία αδυναμία στην κόκα κόλα και ότι τουλάχιστον όσο τον είδε στην Φενέρ ήταν πολύ κακός. Όπως ήταν σε εμάς δηλαδή ο Τσολακ π.χ
Τέλος για τον Ολιβέιρα του είχα πει μία δήλωση του πρόσφατα που είπε ότι θέλει να παίζει βασικός στην Γαλατά αλλιώς θα φύγει και μου απάντησε ότι δεν φεύγει ο Σέρτζιο. Τον έχουν στα ώπα ώπα εκεί, τον υπολογίζουν αρκετά...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

icue έγραψε:
Ο Μιχαηλίδης θα πρέπει να πάει δανεικός έξω να βρει τον εαυτό του. Δε θα κερδίσει τίποτα αν μείνει πίσω από Κουλιερακη Νάσμπεργκ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Miles έγραψε: Καλές οι μακρινές πάσες από το βιντεάκι του Καταραμένου, αλλά εξίσου σημαντικό είναι και οι πάσες του υπό πίεση.
Σίγουρα δεν ειναι η πρωτη επιλογη αλλα το plan b .Μια εναλλακτικη που δεν ειχαμε οταν το build up παει περιπατο και το πληρωσαμε πολλες φορες περσι.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Χθες είχα νεύρα, που χάνουμε τον μοναδικό μας ηγέτη, αλλά νομίζω ότι οι ψυχραιμότεροι του φόρουμ έχουν δίκιο. Ο ποδοσφαιριστής τον Αύγουστο κλείνει τα 30 του έτη και νομίζω ότι φέτος ήταν η μόνη χρονιά που θα μπορούσε να πουληθεί σε ένα καλό ποσό, μιας που το συμβόλαιό του λήγει σε 2 έτη. Δηλαδή αν θέλαμε να τον πουλήσουμε σε καλή σχετικά τιμή την επόμενη σεζόν, θα έπρεπε να τον ανανεώσουμε το συμβόλαιο. Επίσης, αν ισχύουν όσα γράφονται για 5ετές πλουσιοπάροχο συμβόλαιο από τη Μίντιλαντ, καταλαβαίνω την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να δοκιμάσει εκεί την τύχη του.

Κρίνοντας συνολικά τη μεταγραφή του Ίνγκασον, αγοράστηκε στην καλύτερη δυνατή ηλικία, και πουλήθηκε στο ταβάνι (30 ετών) έχοντας προσφέρει 4 γεμάτα καλά χρόνια (δε βάζω το εξάμηνο προσαρμογής). Έκανε απόσβεση με το παραπάνω τη μεταγραφή του. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει ιδανικά να κινείται έτσι σε όλες τις θέσεις, φυσικά να ανανεώνει ποδοσφαιριστές των ακαδημιών του, ώστε ο κύριος κορμός του ΠΑΟΚ να αποτελείται από ποδοσφαιριστές 23-28 ετών. Πιστεύω ότι ο Εκόνγκ θα καλύψει επάξια τη θέση του δεξιού Κ.Αμυντικού.

Νομίζω ότι ο πόνος και οι ενστάσεις του κόσμου προς τη διοίκηση είναι ότι συνήθως δεν αντικαθίστανται τέτοιοι ποδοσφαιριστές. Πουλήσαμε τον Τζόλη το καλοκαίρι του 21, και ακόμη δεν τον αντικαταστήσαμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 03 Ιούλ 2023, 11:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
icue

Δημοσίευση από icue »

sn0ufel4 έγραψε:
icue έγραψε:
Ο Μιχαηλίδης θα πρέπει να πάει δανεικός έξω να βρει τον εαυτό του. Δε θα κερδίσει τίποτα αν μείνει πίσω από Κουλιερακη Νάσμπεργκ
Στο χερι του ειναι να περασει τον Νασμπεργκ σε ιεραρχια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”