Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τα ποστ χανονται στον αερα...
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

mbison έγραψε:Εγω παλι πιστευω θα ψωνισει απο Ρωσια, λογω υποτιμησης του ρουβλιου.
Ξερετε απο κει κανα αρ. Εξτρεμ?
Ενα μαυρο κοντο Βραζιλιανο απο εκει που παιξαμε αντιπαλοι, με κοτσιδα, νομιζω απο τσσκα, πως τον ελεγαν? Αλλα αυτος πιο πολυ δεκαρι ηταν.

Υ.Γ. Ωραιος και ο Εντουαρντο αλλα φορ. Τωρα Flamengo ειναι.

[youtube]6ZL3ofreuQo[/youtube]

Ανάμεσα στις αγκύλες [youtube ][ /youtube ] ΜΟΝΟ ό,τι υπάρχει μετά το ίσον, χωρίς το ίσον.
Roman
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

paokovios1974 έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:Εμενα κατι μου λεει παντως οτι εκτος απο το εξτρεμ θα αποκτηθει και παικτης/δωρο του Σαββιδη
Αυτος δεν εχει δευτερο σακακι
Ειπαμε να κανουμε παραθεση αλλα σε ΠΟΣΤ ΑΛΛΟΥΝΟΥ .ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

epitropos έγραψε:τι κοκομπλοκο επαθε παλι το φορουμ.. τα βιντεο τα βλεπω μονο σα λευκα παραθυρα και δε μου βγαζει το Χ για διαγραφη παλιου ποστ.. :?
Διαγραφή μπορείς να κάνεις μόνο στο αμέσως προηγούμενο.
Το video το διόρθωσα, επεξήγηση για το πώς postάρουμε από YT, έδωσα σ'αυτή τη σελίδα.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

αχ ρε σικαμπαλα κριμα απο 8εο αγορι μου... τετοιο ταλεντο..πραγματικα αν ειχε λιγο μυαλο αυτο το παιδι σημερα 8α επαιζε σε τεραστια ομαδα... αλλα τοσο βλακας δεν πρεπει να υπαρχει δευτερος... τουλαχιστον συνη8ως οι περισσοτεροι το παλευουν 3-4 χρονια ,κανουν λεφτα και μετα τα 25 καταστρεφονται...
γιατι δεν βαζουμε τον κωστικο να κανει παλι ενα τουρ αιγυπτο-αλγερια-μαροκο-τυνησια...? εγω εχω εντοπισει 2-3 χωρις να το πολυψαξω..
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
mbison έγραψε:Εγω παλι πιστευω θα ψωνισει απο Ρωσια, λογω υποτιμησης του ρουβλιου.
Ξερετε απο κει κανα αρ. Εξτρεμ?
Ενα μαυρο κοντο Βραζιλιανο απο εκει που παιξαμε αντιπαλοι, με κοτσιδα, νομιζω απο τσσκα, πως τον ελεγαν? Αλλα αυτος πιο πολυ δεκαρι ηταν.

Υ.Γ. Ωραιος και ο Εντουαρντο αλλα φορ. Τωρα Flamengo ειναι.

[youtube]6ZL3ofreuQo[/youtube]

Ανάμεσα στις αγκύλες [youtube ][ /youtube ] ΜΟΝΟ ό,τι υπάρχει μετά το ίσον, χωρίς το ίσον.
Roman
Συγγνωμη αλλα δεν το καταλαβα το βιντεο, τι θες να πεις?
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

RoMaN έγραψε:
epitropos έγραψε:τι κοκομπλοκο επαθε παλι το φορουμ.. τα βιντεο τα βλεπω μονο σα λευκα παραθυρα και δε μου βγαζει το Χ για διαγραφη παλιου ποστ.. :?
Διαγραφή μπορείς να κάνεις μόνο στο αμέσως προηγούμενο.
Το video το διόρθωσα, επεξήγηση για το πώς postάρουμε από YT, έδωσα σ'αυτή τη σελίδα.
ευχαριστω roman :D :D :D
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Περιπτερος έγραψε:Μητσοτάκη είσαι οφ τόπικ.
Τώρα γκρινιάζουμε για εξτρέμ.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Πηγα να κανω copy paste ενα λινκ απο το transfermarkt,αλλα καταλαθος εκανα copy paste αυτο το βιντεακι που ηθελα να το ανεβασω σε ενα φιλαρακι μου στο facebook :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

http://www.transfermarkt.co.uk/maciej-r ... eler/59597
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Φέρτε μαύρια να πέσουν τα τσιμέντα να ουμε ..

Αν έχουμε ξοδέψει κανα μυρριο ωρε τωρα απο τα δυο για τους 2 μένει ένα για εξτρεμ άρα δανεισμός ;

Η θα πληρώσουν κανα διμυρριο για ισραηλινό η Σουηδό;

Μπαμ
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Πωπω, δεν θα θελα να ημουν φιλος σου.... :mrgreen:
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

o wilson eduardo εχει και ιδιο μαναντζερ με Μπλανκο.. και τον δινουν και δανεικο αβερτα :opaokara: :opaokara: :opaokara:

βρε παλικαρι μου βρε καλο μου βρε χρυσο μου βρε μαχμουντ αμοντελραζακ φαντλαλα.. γτ ρε παλικαρι μου τοσο λιγο μυαλο.. δλδ οταν φωναζαμε: μαθε στο rivaldo λιγη μπαλα νομιζες οτι τρολλαραμε? αααχ ρε πουλεν.. ο τελευταιος φαντεζι "μαγος" που περασε απο τουμπα.. ααααααααααααααααχ και κλαψ και λυγμ και κριμα
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Ρε αφιλοτιμοι
Ρε Σαμαροβενιζελομητσοτακηδες.
Ειπαμε να κανουμε μια συλλογικη προσπαθεια να ολοκληρωθουν οι μεταγραφες και εσεις πηγαινετε τον πηχυ μακρια.
Ακου 300 ? στο 220 θα εχουμε μπαμ.
Άβαταρ μέλους
praman

Δημοσίευση από praman »

Είναι πιθανό να έχουμε κλείσει από τώρα τον Κοροβέση και απλά να ψάχνουμε κάτι καλύτερο μέχρι να τον ανακοινώσουμε. Δεν έπαιξε ούτε στο τελευταίο παιχνίδι με την Ξάνθη, ούτε στο κύπελλο με τα Χανιά. Εμένα πάλι - καλώς ή κακώς - μου ήρθε κάποιος άλλος στο μυαλό. Sebastian Leto. Έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2017, αλλά θέλει να φύγει από την Catania. Μάλιστα,την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο είχε δηλώσει πως θέλει να γυρίσει στον Παναθηναϊκό. Αυτό που δεν ξέρω, είναι σε τι κατάσταση βρίσκεται. Άντε, είπα και εγώ κάποιον που δεν έχει ακουστεί! :D
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Πηγα να κανω copy paste ενα λινκ απο το transfermarkt,αλλα καταλαθος εκανα copy paste αυτο το βιντεακι που ηθελα να το ανεβασω σε ενα φιλαρακι μου στο facebook :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

http://www.transfermarkt.co.uk/maciej-r ... eler/59597
Λέω κι εγώ, wtf.. :mrgreen:
Καλά που δεν του έστειλες καμιά τσόντα... :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”