Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
- kataramenos5
- Kostas_Peraia4
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
mbison έγραψε:Εγω παλι πιστευω θα ψωνισει απο Ρωσια, λογω υποτιμησης του ρουβλιου.
Ξερετε απο κει κανα αρ. Εξτρεμ?
Ενα μαυρο κοντο Βραζιλιανο απο εκει που παιξαμε αντιπαλοι, με κοτσιδα, νομιζω απο τσσκα, πως τον ελεγαν? Αλλα αυτος πιο πολυ δεκαρι ηταν.
Υ.Γ. Ωραιος και ο Εντουαρντο αλλα φορ. Τωρα Flamengo ειναι.
[youtube]6ZL3ofreuQo[/youtube]
Ανάμεσα στις αγκύλες [youtube ][ /youtube ] ΜΟΝΟ ό,τι υπάρχει μετά το ίσον, χωρίς το ίσον.
Roman
- kataramenos5
Ειπαμε να κανουμε παραθεση αλλα σε ΠΟΣΤ ΑΛΛΟΥΝΟΥ .ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.paokovios1974 έγραψε:paokovios1974 έγραψε:Αυτος δεν εχει δευτερο σακακιKostas_Peraia4 έγραψε:Εμενα κατι μου λεει παντως οτι εκτος απο το εξτρεμ θα αποκτηθει και παικτης/δωρο του Σαββιδη
- Μπαρκαρούτσος
Διαγραφή μπορείς να κάνεις μόνο στο αμέσως προηγούμενο.epitropos έγραψε:τι κοκομπλοκο επαθε παλι το φορουμ.. τα βιντεο τα βλεπω μονο σα λευκα παραθυρα και δε μου βγαζει το Χ για διαγραφη παλιου ποστ..
Το video το διόρθωσα, επεξήγηση για το πώς postάρουμε από YT, έδωσα σ'αυτή τη σελίδα.
αχ ρε σικαμπαλα κριμα απο 8εο αγορι μου... τετοιο ταλεντο..πραγματικα αν ειχε λιγο μυαλο αυτο το παιδι σημερα 8α επαιζε σε τεραστια ομαδα... αλλα τοσο βλακας δεν πρεπει να υπαρχει δευτερος... τουλαχιστον συνη8ως οι περισσοτεροι το παλευουν 3-4 χρονια ,κανουν λεφτα και μετα τα 25 καταστρεφονται...
γιατι δεν βαζουμε τον κωστικο να κανει παλι ενα τουρ αιγυπτο-αλγερια-μαροκο-τυνησια...? εγω εχω εντοπισει 2-3 χωρις να το πολυψαξω..
γιατι δεν βαζουμε τον κωστικο να κανει παλι ενα τουρ αιγυπτο-αλγερια-μαροκο-τυνησια...? εγω εχω εντοπισει 2-3 χωρις να το πολυψαξω..
Συγγνωμη αλλα δεν το καταλαβα το βιντεο, τι θες να πεις?Kostas_Peraia4 έγραψε:mbison έγραψε:Εγω παλι πιστευω θα ψωνισει απο Ρωσια, λογω υποτιμησης του ρουβλιου.
Ξερετε απο κει κανα αρ. Εξτρεμ?
Ενα μαυρο κοντο Βραζιλιανο απο εκει που παιξαμε αντιπαλοι, με κοτσιδα, νομιζω απο τσσκα, πως τον ελεγαν? Αλλα αυτος πιο πολυ δεκαρι ηταν.
Υ.Γ. Ωραιος και ο Εντουαρντο αλλα φορ. Τωρα Flamengo ειναι.
[youtube]6ZL3ofreuQo[/youtube]
Ανάμεσα στις αγκύλες [youtube ][ /youtube ] ΜΟΝΟ ό,τι υπάρχει μετά το ίσον, χωρίς το ίσον.
Roman
ευχαριστω romanRoMaN έγραψε:Διαγραφή μπορείς να κάνεις μόνο στο αμέσως προηγούμενο.epitropos έγραψε:τι κοκομπλοκο επαθε παλι το φορουμ.. τα βιντεο τα βλεπω μονο σα λευκα παραθυρα και δε μου βγαζει το Χ για διαγραφη παλιου ποστ..
Το video το διόρθωσα, επεξήγηση για το πώς postάρουμε από YT, έδωσα σ'αυτή τη σελίδα.

Περιπτερος έγραψε:Μητσοτάκη είσαι οφ τόπικ.
Τώρα γκρινιάζουμε για εξτρέμ.

- Kostas_Peraia4
Πηγα να κανω copy paste ενα λινκ απο το transfermarkt,αλλα καταλαθος εκανα copy paste αυτο το βιντεακι που ηθελα να το ανεβασω σε ενα φιλαρακι μου στο facebook
http://www.transfermarkt.co.uk/maciej-r ... eler/59597

Φέρτε μαύρια να πέσουν τα τσιμέντα να ουμε ..
Αν έχουμε ξοδέψει κανα μυρριο ωρε τωρα απο τα δυο για τους 2 μένει ένα για εξτρεμ άρα δανεισμός ;
Η θα πληρώσουν κανα διμυρριο για ισραηλινό η Σουηδό;
Μπαμ
Αν έχουμε ξοδέψει κανα μυρριο ωρε τωρα απο τα δυο για τους 2 μένει ένα για εξτρεμ άρα δανεισμός ;
Η θα πληρώσουν κανα διμυρριο για ισραηλινό η Σουηδό;
Μπαμ
o wilson eduardo εχει και ιδιο μαναντζερ με Μπλανκο.. και τον δινουν και δανεικο αβερτα
βρε παλικαρι μου βρε καλο μου βρε χρυσο μου βρε μαχμουντ αμοντελραζακ φαντλαλα.. γτ ρε παλικαρι μου τοσο λιγο μυαλο.. δλδ οταν φωναζαμε: μαθε στο rivaldo λιγη μπαλα νομιζες οτι τρολλαραμε? αααχ ρε πουλεν.. ο τελευταιος φαντεζι "μαγος" που περασε απο τουμπα.. ααααααααααααααααχ και κλαψ και λυγμ και κριμα

βρε παλικαρι μου βρε καλο μου βρε χρυσο μου βρε μαχμουντ αμοντελραζακ φαντλαλα.. γτ ρε παλικαρι μου τοσο λιγο μυαλο.. δλδ οταν φωναζαμε: μαθε στο rivaldo λιγη μπαλα νομιζες οτι τρολλαραμε? αααχ ρε πουλεν.. ο τελευταιος φαντεζι "μαγος" που περασε απο τουμπα.. ααααααααααααααααχ και κλαψ και λυγμ και κριμα
- Περιπτερος
Ρε αφιλοτιμοι
Ρε Σαμαροβενιζελομητσοτακηδες.
Ειπαμε να κανουμε μια συλλογικη προσπαθεια να ολοκληρωθουν οι μεταγραφες και εσεις πηγαινετε τον πηχυ μακρια.
Ακου 300 ? στο 220 θα εχουμε μπαμ.
Ρε Σαμαροβενιζελομητσοτακηδες.
Ειπαμε να κανουμε μια συλλογικη προσπαθεια να ολοκληρωθουν οι μεταγραφες και εσεις πηγαινετε τον πηχυ μακρια.
Ακου 300 ? στο 220 θα εχουμε μπαμ.
Είναι πιθανό να έχουμε κλείσει από τώρα τον Κοροβέση και απλά να ψάχνουμε κάτι καλύτερο μέχρι να τον ανακοινώσουμε. Δεν έπαιξε ούτε στο τελευταίο παιχνίδι με την Ξάνθη, ούτε στο κύπελλο με τα Χανιά. Εμένα πάλι - καλώς ή κακώς - μου ήρθε κάποιος άλλος στο μυαλό. Sebastian Leto. Έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2017, αλλά θέλει να φύγει από την Catania. Μάλιστα,την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο είχε δηλώσει πως θέλει να γυρίσει στον Παναθηναϊκό. Αυτό που δεν ξέρω, είναι σε τι κατάσταση βρίσκεται. Άντε, είπα και εγώ κάποιον που δεν έχει ακουστεί! 

- Μπαρκαρούτσος
Λέω κι εγώ, wtf..Kostas_Peraia4 έγραψε:Πηγα να κανω copy paste ενα λινκ απο το transfermarkt,αλλα καταλαθος εκανα copy paste αυτο το βιντεακι που ηθελα να το ανεβασω σε ενα φιλαρακι μου στο facebook![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Καλά που δεν του έστειλες καμιά τσόντα...