Δεν κατάλαβα ποιο το προβλημα σου αρχικά.desperando έγραψε:αναιτια θεωρεις το να λες ξεφτηλισμενους ανθρωπους μεσα στην παε?VAGGT έγραψε:ψυχραιμος ημουν μεχρι που ειδα αναίτια ενα ΒΑΝ μεχρι 6 Σεπτεμβριου...
Αλλα αφου το εψαξα και λιγο περισσοτερο συζητωντας με καποιους αλλους χρήστες ακουσα ΠΟΛΛΑ παραπονα εξίσου και γυρισε ακομα περισσότερο το ματάκι...
εισαι μαλλον ενας απο αυτους που βαλαν το χερι τους για να δημιουργηθει τουτος εδω ο χωρος,μπορεις να μου πεις αν αυτο θεωρεις οτι ηταν αναιτια ποτε υπαρχει λογος?
Δευτερον αυτην την στιγμή το 90% του λαού του ΠΑΟΚ θεωρούν οτι είναι άχρηστοι δεν βρισκω κατι το εξωγηινο σ αυτό που λεω.Εσυ αν θεωρείς οτι ειναι ικανοί και οτι ολα πηγαίνουν ρολόι σαν σχεδιασμός και σαν φιλοσοφια μεσα στην ΠΑΕ τοτε μαλλον κατι χάνεις απο το ολο στορυ του ΠΑΟΚ απο το 1926 κ επειτα...
lets continue to the topic οπως λενε τα παιδιά και θα γινει θεμα τις επομενες των ημερων το ολο story με τον μοδερατορ και τον κάθε moderator οσον αφορα τους κανονες χρησης του φορουμ.Οπως βλεπεις ισως ειμαι ο μονος ΕΔΩ ΜΕΣΑ που τις εχω σε λινκ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.Ειμαι σίγουρος οτι δεν τους εχεις δει καν οτι υπάρχουν...