Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Δημοσίευση από VAGGT »

desperando έγραψε:
VAGGT έγραψε:ψυχραιμος ημουν μεχρι που ειδα αναίτια ενα ΒΑΝ μεχρι 6 Σεπτεμβριου...
Αλλα αφου το εψαξα και λιγο περισσοτερο συζητωντας με καποιους αλλους χρήστες ακουσα ΠΟΛΛΑ παραπονα εξίσου και γυρισε ακομα περισσότερο το ματάκι...
αναιτια θεωρεις το να λες ξεφτηλισμενους ανθρωπους μεσα στην παε?
εισαι μαλλον ενας απο αυτους που βαλαν το χερι τους για να δημιουργηθει τουτος εδω ο χωρος,μπορεις να μου πεις αν αυτο θεωρεις οτι ηταν αναιτια ποτε υπαρχει λογος?
Δεν κατάλαβα ποιο το προβλημα σου αρχικά.
Δευτερον αυτην την στιγμή το 90% του λαού του ΠΑΟΚ θεωρούν οτι είναι άχρηστοι δεν βρισκω κατι το εξωγηινο σ αυτό που λεω.Εσυ αν θεωρείς οτι ειναι ικανοί και οτι ολα πηγαίνουν ρολόι σαν σχεδιασμός και σαν φιλοσοφια μεσα στην ΠΑΕ τοτε μαλλον κατι χάνεις απο το ολο στορυ του ΠΑΟΚ απο το 1926 κ επειτα...

lets continue to the topic οπως λενε τα παιδιά και θα γινει θεμα τις επομενες των ημερων το ολο story με τον μοδερατορ και τον κάθε moderator οσον αφορα τους κανονες χρησης του φορουμ.Οπως βλεπεις ισως ειμαι ο μονος ΕΔΩ ΜΕΣΑ που τις εχω σε λινκ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.Ειμαι σίγουρος οτι δεν τους εχεις δει καν οτι υπάρχουν...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Για Πιάττι νομίζω ότι μόνο ο shark με το χαρέμι του μπορούν να δώσουν μια α' ελπίδα/........... :mrgreen:

ΥΓ: εγώ προσωπικά, άν και αντιπροσωπεύω μόλις το 0,0000000001 του λαού μας, δεν έχω κάποιο αμάν και τι πρόβλημα Vaggt..... 8-)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Παρ 30 Αύγ 2013, 21:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

barlow4 έγραψε:
Armagedonas έγραψε:Φέτος το πρωτάθλημα θα τελειώσει ακόμα πιο νωρίς από το περσυνό,μέσα-τέλη Οκτωβρίου υπολογίζω.
Δυστυχώς.
ρε αρμαγεδονα πλακα μας κανεις?για εσενα τελειωσε απο τη στιγμη που ηρθε ο λοπεθ.εχει κανα διμηνο.ποιο πρωταθλημα.αστο.βρες κανενα αλλο χομπι για φετος.του χρονου παλι.

Καλά εντάξει εγώ να φανταστείς στην αρχή νόμιζα πως το όνομα του είναι Armagedonas επειδή απλά είναι ένα δυναμικό όνομα.Στην συνέχεια κατάλαβα πως η πραγματοποίηση του Armagedona είναι ο στόχος και το όνειρο του στυγκεκριμένου για τον ΠΑΟΚ.

Armagedona προλαβαίνεις να μας παίξεις στο στοίχημα για υποβιβασμό.Τρελά λεφτά θα βγάλεις,η απόδοση αξίζει.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Να το πω με λίγα λόγια φίλε k_geo, το "τμημα scouting" κλείνει παίκτες κατα το δοκουν και μετα το "οικονομικό τμημα" κάνει ψαλίδια στις συμφωνίες (είτε θεωρώντας ότι ειναι υπερτιμημενοι -κάτι που δεν μπορει να κρίνει ο Alkis και ή Γκοντσαρεβα εννοείται-, είτε θεωρώντας πως παίζουν μίζες -κάτι που μπορεί να κρίνει ο Alkis και η Γκοντσαρεβα εννοείται-... Μερικοι μάνατζερ το τρώνε (πχ Λοπεθ), μερικοί όχι (πχ Ολαιταν) και μερικοί ειναι και πιο μαγκιοροι και σε κάνουν και ρόμπα (πχ Τζαβελας /Κουτσολιακος)... Μέσες-άκρες έτσι έχει το θεμα...
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Μετά το σημερινό νομίζω οτι κάτι θα σκάσει για λάθος λόγους βέβαια αλλά πάλι παιχταράς να ναι και όπως να ναι. Ρε Κωνσταντάρα τι σου πε ο Σπυρό και τον εμπιστεύσαι τώρα? Τον πιστεύω πάντως τον Σπυρό και αφού τα βρήκαν όλα καλά
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

VAGGT έγραψε:
desperando έγραψε:
VAGGT έγραψε:ψυχραιμος ημουν μεχρι που ειδα αναίτια ενα ΒΑΝ μεχρι 6 Σεπτεμβριου...
Αλλα αφου το εψαξα και λιγο περισσοτερο συζητωντας με καποιους αλλους χρήστες ακουσα ΠΟΛΛΑ παραπονα εξίσου και γυρισε ακομα περισσότερο το ματάκι...
εισαι μαλλον ενας απο αυτους που βαλαν το χερι τους για να δημιουργηθει τουτος εδω ο χωρος,μπορεις να μου πεις αν αυτο θεωρεις οτι ηταν αναιτια ποτε υπαρχει λογος?
Δευτερον αυτην την στιγμή το 90% του λαού του ΠΑΟΚ θεωρούν οτι είναι άχρηστοι δεν βρισκω κατι το εξωγηινο σ αυτό που λεω.Εσυ αν θεωρείς οτι ειναι ικανοί και οτι ολα πηγαίνουν ρολόι σαν σχεδιασμός και σαν φιλοσοφια μεσα στην ΠΑΕ τοτε μαλλον κατι χάνεις απο το ολο στορυ του ΠΑΟΚ απο το 1926 κ επειτα...

lets continue to the topic οπως λενε τα παιδιά και θα γινει θεμα τις επομενες των ημερων το ολο story με τον μοδερατορ και τον κάθε moderator οσον αφορα τους κανονες χρησης του φορουμ.Οπως βλεπεις ισως ειμαι ο μονος ΕΔΩ ΜΕΣΑ που τις εχω σε λινκ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.Ειμαι σίγουρος οτι δεν τους εχεις δει καν οτι υπάρχουν...
VAGGT απ' ότι φαίνεται είσαι από τους πιο παλιούς εδώ μέσα. Δε λέει ρε φίλε αυτό που κάνεις. Χάνεις το δίκιο (ΔΙΚΙΟ) σου. Δεν είσαι κανένα παιδάκι. Τζάμπα μαλώνεις με τους εδώ μέσα. Δεν είναι οι εδώ μέσα το πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

Γι αυτο ειπα on to the the topic μεταγραφες.

υγ)Δεν ειναι το αν ειμαι απο τους παλιους ή τους ιδρυτες του site κτλ.Ειναι αλλου το θεμα και θα το συζητησουμε οταν ερθει η ωρα και θα υπαρχει χρονος που δεν θα μας απασχολουν αγωνιστικά θέματα ή θεματα φιάσκων σε στυλ Τζαβέλα...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ε τι διαολο ομερτα υπαρχει ρε vaggt κ τον κραταει?ψαχνω να βρω εξηγηση κ δεν μπορω.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

arisk έγραψε:Να το πω με λίγα λόγια φίλε k_geo, το "τμημα scouting" κλείνει παίκτες κατα το δοκουν και μετα το "οικονομικό τμημα" κάνει ψαλίδια στις συμφωνίες (είτε θεωρώντας ότι ειναι υπερτιμημενοι -κάτι που δεν μπορει να κρίνει ο Alkis και ή Γκοντσαρεβα εννοείται-, είτε θεωρώντας πως παίζουν μίζες -κάτι που μπορεί να κρίνει ο Alkis και η Γκοντσαρεβα εννοείται-... Μερικοι μάνατζερ το τρώνε (πχ Λοπεθ), μερικοί όχι (πχ Ολαιταν) και μερικοί ειναι και πιο μαγκιοροι και σε κάνουν και ρόμπα (πχ Τζαβελας /Κουτσολιακος)... Μέσες-άκρες έτσι έχει το θεμα...
Λογικοφανής εξήγηση και πιθανόν να είναι έτσι τα πράγματα. Όπως και να έχει όμως είναι η πολλοστή φορά που τα κάνουνε σκ@τ@ με τις μεταγραφές φέτος, άσε που φοβάμαι ότι οι ίδιοι διοχετεύουν μέρος αυτών των απίστευτων παπάδων που μας σερβίρουν οι ΑΡΔ φέτος το καλοκαίρι. Τραγελαφικά πράγματα...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Λύθηκε η παρεξήγηση με Γιώργο Τζαβέλα.

Εμείς μιλούσαμε μεικτά κι εκείνος καθαρά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

VAGGT έγραψε:
desperando έγραψε:

και γω δεν τους θελω πλεον στην ομαδα,αλλα οπως λες και συ αν το 90% των ΠΑΟΚτσιδων μπαινει και τους λεει ξεφτυλισμενους,το μπουλο και αλλα κοσμητικα επιθετα δεν εχουμε κατι να κερδισουμε,ισα ισα μονο προβληματα μπορουμε να δημιουργισουμε.
τους κανονες λειτουργιας του φορουμ τους εχω διαβασει αλλα μαλλον κατι εχω παρανοησει.θα τους ξανα διαβασω.
οσο για το προβλημα μου ειναι αποκλειστικα κοινωνικο
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

@arisk

οκ. δεν διαφωνώ αλλά παραθέτω και το εξής:

εγώ στην επιχείρηση που εργάζομαι έχω αρκετά μεγάλες αρμοδιότητες και ελευθερία κινήσεων. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό είχα βρει ένα γ@μάτο καλιμπραδόρο από Ολλανδία. Έστειλα μειλ, πήρα προσφορά, το συζητήσαμε διεξοδικά, ζήτησα έκπτωση, κέρδισα έκπτωση και έστειλα το αποτέλεσμα στην κυρία του 1ου ορόφου, όπου μου είπε ότι με αυτά τα λεφτά, δεν γίνεται η δουλειά γιατί έχουμε ήδη 2 γραμμές. Έστειλα ένα μέιλ και τέλος. θα πάρουμε έναν συμπληρωματικό από Γερμανία....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Παρ 30 Αύγ 2013, 21:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

τι αρμοδιοτητες ρε.ολη μερα στο ΠΑΟΚμανια εισαι.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

barlow4 έγραψε:ε τι διαολο ομερτα υπαρχει ρε vaggt κ τον κραταει?ψαχνω να βρω εξηγηση κ δεν μπορω.
Ποιόν το Ζήση και τον Θοδωρή? Το Euro 2004 Barlow φίλε μου, είναι τρελή καψούρα με έλληνες παίχτες, εθνική και ελληνισμό γενικότερα ασε που όπως είπε στην παροδία συνέντευξη Κωνσταντάρα, ''αυτοί με φέραν στην ΠΑΕ'' Σαν μεγάλος λούτρινος αρκούδος είναι ο Ιβάν, αν δεν κάνουν φανερή΄παπαριά δεν διώχνει κανένα.Εξαίρεση ο πρώην προπονητής που...ξέρεις πήγε στο γραφείο του να του ζητήσει και αποζημείωση μετά απο τέτοια χρονιά
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Odi έγραψε:
barlow4 έγραψε:
Armagedonas έγραψε:Φέτος το πρωτάθλημα θα τελειώσει ακόμα πιο νωρίς από το περσυνό,μέσα-τέλη Οκτωβρίου υπολογίζω.
Δυστυχώς.
ρε αρμαγεδονα πλακα μας κανεις?για εσενα τελειωσε απο τη στιγμη που ηρθε ο λοπεθ.εχει κανα διμηνο.ποιο πρωταθλημα.αστο.βρες κανενα αλλο χομπι για φετος.του χρονου παλι.

Καλά εντάξει εγώ να φανταστείς στην αρχή νόμιζα πως το όνομα του είναι Armagedonas επειδή απλά είναι ένα δυναμικό όνομα.Στην συνέχεια κατάλαβα πως η πραγματοποίηση του Armagedona είναι ο στόχος και το όνειρο του στυγκεκριμένου για τον ΠΑΟΚ.

Armagedona προλαβαίνεις να μας παίξεις στο στοίχημα για υποβιβασμό.Τρελά λεφτά θα βγάλεις,η απόδοση αξίζει.
Τα γράφω ακριβώς όπως έγιναν από τον Ιούνιο ακόμα???

για τον κακό σχεδιασμό,τα λάθη στις μεταγραφές κλπ

φέτος δεν περιμέναμε μάλιστα ούτε καν να πει ο χειμώνας ή ο Μάης για να τα αντιληφθούν όλοι,βγήκαν πολύ νωρίτερα
και φυσικά οι λογικώς σκεπτόμενοι συμφωνούν,μόνο αυτοί που εθελοτυφλούν έχουν άλλη άποψη και πετάνε ακόμα στα σύννεφα

ΥΓ Θυμάστε φάνταζομαι εκείνες τις περίφημες συγκρίσεις με το ρόστερ του Θρήνου,ότι είμαστε σε όλες τις γραμμές καλύτεροι κλπ...μόλις πριν ένα μήνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Armagedonas την Παρ 30 Αύγ 2013, 21:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”