bane1980 έγραψε:Περιμένω επόμενο επεισόδιο, γιατί σε αυτό το πράγμα και στη "δημοσίευσή" του δεν ξέρω σε τι ποσοστό έχει εμπλακεί η πλευρά των αράβων. Πιο πολύ πιστεύω σε δάκτυλο λάσπης παρά σε τέτοια ξεφτίλα από υποψήφιο επενδυτή. Εάν θέλανε απλά να στρίψουνε, το κάνανε και χωρίς να καταθέσουν τίποτα.
Δες τώρα τη δική μου version.
Ο Άραβας ο παντρεμένος με Ελληνίδα που ζει στην Ελλάδα κλπ, πέφτει πάνω στην 3ετία Ζαγοράκη-Βρύζα και στις δυο δυνατές χρονιές 2008-09 & 2009-10. Λίγο οι καλές χρονιές, λίγο τα συμπεθέρια και ο κουνιάδος, γουστάρει και γίνεται ΠΑΟΚι, αγοράζει ξερώ'γω ξερώ'γω διαρκείας ακριβό, ίσως και καμιά σουίτα γιατί, όσο να'ναι, Άραβας είναι και κανα dhiram παραπάνω θα έχει.
Μετά πολλά, μαθαίνει τις καταστάσεις και σου λέει ας πετάξω την παπαριά μου, (τόσοι και τόσοι τις πετάνε καθημερινώς, γραπτώς και προφορικώς), ότι είμαι ζάμπλουτος Πρίγκηπας γιος του μπαμπά μου του βασιλιά και αδερφός των επτά αδερφών μου των σεΐχηδων και ξερώ'γώ ξερώ'γώ εντάξει, άλλωστε, ποιος μπορεί να με ελέγξει? 'Νταξ', δε θα είναι και κανένας πεταμένος, έχει και το παρεάκι του το τρελό να τον αβαντάρει και να αφήνει φήμες, πολύ θέλει?
Πάει στον μπαμπά του το λεπόν και του λέει,
μπαμπά δώσε κανα δίφραγκο γιατί θέλω ν'αγοράσω καινούριο παιχνιδάκι.
-
Ε, καλά, λέει ο αλι-μπαμπάς,
πέρνα την άλλη βδομάδα να σου δώσω κανα μύριο.
-Να.. ξέρεις μπαμπά, ένα μύριο δε φτάνει, θέλει καμιά 40αριά..
-
Άη-σιχτίρ τσογλάν!
-
Γιατί ρε μπαμπά?
-
-
Καλά, καλά, δώσε τουλάχιστον 5-6, να πάρω το 50% και μετά το ξανασυζητάμε..
-

Κ
αλά, αν είναι να μη μου τα πρήζεις, απαντάει ο βασιλιάς,
έλα να στα δώσω να μου ξεκουβαληθείς γιατί με ζάλισες. Τον άλλο μήνα όμως, γιατί τώρα το πετρέλαιο έχει πέσει και δεν είμαστε για κυμπαριλίκια.
(Να'τη η πρώτη παράταση. Περνάει ο μήνας, πάει ο Πρίγκηψ στον μπαμπά του)
-
Τι έγινε μπαμπάκο? Θα μου το δώσεις εκείνο το πακετάκι που λέγαμε?
-
Ρε πούστη, ζέπελιν μου τα'κανες, θα στο δώσω, αλλά κανόνισε να στα φάνε τα λαμόγια οι Έλληνες..!
-
Ρε μπαμπά, τι λες τώρα? Έχω βρει δυο δικηγόρους-σαΐνια, γνώστες του αντικειμένου, ο ένας είναι και ποινικολόγος, (ο άλλος παπαρολόγος)..
Ναι! Το'χω αφήσει πάνω τους. Τους είπα να φτιάξουν και ένα Business Plan!!
-
Τι λε ρε παιδί? Μιλάμε για οργάνωση δηλαδή..
(Ας υποθέσουμε ότι τα βρήκε ο Πρίγκηπας τα 6 εκ., παίρνει παραμάσχαλα και το ξακουστό Business Plan των 11
(!!) ολόκληρων σελίδων, και πάει κουνάμενος-συνάμενος στον Ζαγοράκη)
Δεν πιστεύω να θέλετε και διάλογο Ζαγοράκη-Πριγκηψ.
-
Επ, πρόεντρο, ήρτα! Να, ντιάβασε εδώ μπιζνα πλαν..
- ...
-
Καλό, ε? Να παω φερω τα 6 εκαμοτυρια?
-
Να πα να γα#%&@#ς!
Με το που διάβασε αυτή τη σαχλαμάρα ο Ζαγοράκης, παίζει να του'ρθε τριπλό εγκεφαλικό και ανακοπή μαζί. Τι να βγει και να πεί?
Δώστου κι άλλη παράταση, δώστου και μια ΑΜΚ, κι ο Αλλάχ βοηθός..