Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από teod1980 »

tasos81pl έγραψε:παιδια σημερα ακουσα οτι και καλα ειπώθηκε απο ατομο μεσα απο τη ΠΑΕ οτι εχει ηδη βρεθει ο αντικαταστατης του Ζαγορ...
ονομα δεν λενε ακομα ομως.τι να πω....
Εσύ πολλά μαθαίνεις όμως ε;

Μετά το ότι έχει κλείσει ο Βιερίνια στη Ζενίτ το καλοκαίρι, τώρα έμαθες και για τον αντικαταστάτη του Ζαγόρ...
Μωρέ μπράβο...
Μετά τον Αντελίνο που το είπε φόρα παρτίδα στην παρέα σου, τώρα έχουμε και άκουσμα ''ότι και καλά'' βρέθηκε ο αντικαταστάτης....
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

απο φημες και εμαθα και μου ειπαν χορτασαμε :lol: οτι ειναι να το μαθουμε θα το μαθουμε απο ζαγορ ολα τα άλλα ειναι καφενειακες συζητησεις :pano:
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

Είστε τόσο σίγουροι οτι αυτό το κείμενο είναι αυθεντικό;;;

Ας υποθέσουμε οτι τελοσπάντων αυτό είναι το κείμενο που έστειλαν "οι Αραβες", αν έβαζαν και 6εκ.€ για να το εφαρμόσουν θα σας χαλαγε;;;
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

αν δεν είναι αυθεντικό, ας βγει ο μαργαρίτης , ο σπυράτος (καλά το λέω το όνομα???) η ο οποιοσδήποτε από το κολοσσούς που κρύβονται πίσω από "τους Aραβες" (το "" είναι όλα τα λεφτά) και ας το διαψεύσει.

όσο για τα υπόλοιπο που ρωτάς , έχει αναλυθεί τόσο πολύ το θέμα που οι περισσότεροι από μας έχουν πάρει εκτενή θέση
kos

Δημοσίευση από kos »

το κειμενο εχει αξια αναλογη με την σοβαροτητα του συντακτη του. δηλαδη καμια. το περιεχομενο ειναι παντελως αδιαφορο. ακομη και εαν ειναι στην σωστη κατευθυνση.
απο την στιγμη λοιπον που ο φερομενος ως εκπροσωπος των συντακτων του αδυνατει εδω και 3-4 μηνες να παρουσιασει τα μουτρα του στο κοινο της ομαδας τοτε το κειμενο αυτο εχει αξια κωλοχαρτου. τιποτα παραπανω.

προσωπικα δεν μπηκα καν στον κοπο να το διαβασω.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

bane1980 έγραψε:Περιμένω επόμενο επεισόδιο, γιατί σε αυτό το πράγμα και στη "δημοσίευσή" του δεν ξέρω σε τι ποσοστό έχει εμπλακεί η πλευρά των αράβων. Πιο πολύ πιστεύω σε δάκτυλο λάσπης παρά σε τέτοια ξεφτίλα από υποψήφιο επενδυτή. Εάν θέλανε απλά να στρίψουνε, το κάνανε και χωρίς να καταθέσουν τίποτα.
Δες τώρα τη δική μου version.

Ο Άραβας ο παντρεμένος με Ελληνίδα που ζει στην Ελλάδα κλπ, πέφτει πάνω στην 3ετία Ζαγοράκη-Βρύζα και στις δυο δυνατές χρονιές 2008-09 & 2009-10. Λίγο οι καλές χρονιές, λίγο τα συμπεθέρια και ο κουνιάδος, γουστάρει και γίνεται ΠΑΟΚι, αγοράζει ξερώ'γω ξερώ'γω διαρκείας ακριβό, ίσως και καμιά σουίτα γιατί, όσο να'ναι, Άραβας είναι και κανα dhiram παραπάνω θα έχει.

Μετά πολλά, μαθαίνει τις καταστάσεις και σου λέει ας πετάξω την παπαριά μου, (τόσοι και τόσοι τις πετάνε καθημερινώς, γραπτώς και προφορικώς), ότι είμαι ζάμπλουτος Πρίγκηπας γιος του μπαμπά μου του βασιλιά και αδερφός των επτά αδερφών μου των σεΐχηδων και ξερώ'γώ ξερώ'γώ εντάξει, άλλωστε, ποιος μπορεί να με ελέγξει? 'Νταξ', δε θα είναι και κανένας πεταμένος, έχει και το παρεάκι του το τρελό να τον αβαντάρει και να αφήνει φήμες, πολύ θέλει?

Πάει στον μπαμπά του το λεπόν και του λέει, μπαμπά δώσε κανα δίφραγκο γιατί θέλω ν'αγοράσω καινούριο παιχνιδάκι.

-Ε, καλά, λέει ο αλι-μπαμπάς, πέρνα την άλλη βδομάδα να σου δώσω κανα μύριο.
-Να.. ξέρεις μπαμπά, ένα μύριο δε φτάνει, θέλει καμιά 40αριά..
- :shock: Άη-σιχτίρ τσογλάν!
- Γιατί ρε μπαμπά?
- :x
- Καλά, καλά, δώσε τουλάχιστον 5-6, να πάρω το 50% και μετά το ξανασυζητάμε..
- :roll: Καλά, αν είναι να μη μου τα πρήζεις, απαντάει ο βασιλιάς, έλα να στα δώσω να μου ξεκουβαληθείς γιατί με ζάλισες. Τον άλλο μήνα όμως, γιατί τώρα το πετρέλαιο έχει πέσει και δεν είμαστε για κυμπαριλίκια.

(Να'τη η πρώτη παράταση. Περνάει ο μήνας, πάει ο Πρίγκηψ στον μπαμπά του)

- Τι έγινε μπαμπάκο? Θα μου το δώσεις εκείνο το πακετάκι που λέγαμε?
- Ρε πούστη, ζέπελιν μου τα'κανες, θα στο δώσω, αλλά κανόνισε να στα φάνε τα λαμόγια οι Έλληνες..!
- Ρε μπαμπά, τι λες τώρα? Έχω βρει δυο δικηγόρους-σαΐνια, γνώστες του αντικειμένου, ο ένας είναι και ποινικολόγος, (ο άλλος παπαρολόγος).. Ναι! Το'χω αφήσει πάνω τους. Τους είπα να φτιάξουν και ένα Business Plan!!
- Τι λε ρε παιδί? Μιλάμε για οργάνωση δηλαδή..

(Ας υποθέσουμε ότι τα βρήκε ο Πρίγκηπας τα 6 εκ., παίρνει παραμάσχαλα και το ξακουστό Business Plan των 11(!!) ολόκληρων σελίδων, και πάει κουνάμενος-συνάμενος στον Ζαγοράκη)

Δεν πιστεύω να θέλετε και διάλογο Ζαγοράκη-Πριγκηψ.

- Επ, πρόεντρο, ήρτα! Να, ντιάβασε εδώ μπιζνα πλαν..
- ...
- Καλό, ε? Να παω φερω τα 6 εκαμοτυρια?
- Να πα να γα#%&@#ς!

Με το που διάβασε αυτή τη σαχλαμάρα ο Ζαγοράκης, παίζει να του'ρθε τριπλό εγκεφαλικό και ανακοπή μαζί. Τι να βγει και να πεί?

Δώστου κι άλλη παράταση, δώστου και μια ΑΜΚ, κι ο Αλλάχ βοηθός.. :D
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

ορμα μαφιοζε http://www.antenna.gr/tv/about :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Σε αυτή την ανακοίνωση – γραπτή δήλωση, ο Γιώργος Σαχπατζίδης αναφέρει: «Μου ζητήθηκε από την σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να βοηθήσω και βοήθησα όπως πάντα έπραττα χωρίς τυμπανοκρουσίες.
Παρά τις προσδοκίες ότι και άλλοι θα βοηθήσουν δεν το έπραξε σχεδόν κανείς.
Η βοήθεια αυτή από κάποιους παρερμηνεύτηκε και με μεγάλη έκπληξη διάβασα αιχμές εναντίον μου και η βοήθεια θεωρήθηκε έγκλημα.
Αποφάσισα να μεταβιβάσω τις μετοχές μου χωρίς κανένα αντίκρισμα σε όποια φυσικά ή νομικά πρόσωπα μου υποδείξουν τόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και ο ΑΣ ΠΑΟΚ που είναι και οι θεσμικοί φορείς και τις Διοικήσεις των οποίων ήδη ενημέρωσα με επιστολή μου.

Ο χρόνος θα δείξει ποιοι πραγματικά ενδιαφέρονται για το καλό του ΠΑΟΚ. Βοήθησα να ΕΝΩΣΩ και όχι να ΔΙΧΑΣΩ. Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΄ΟΛΑ».

Γιώργος Σαχπατζίδης.

paok24
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

φανταζομαι το ποσοστο του ειναι μικρο, αυτα για οσους λεγανε οτι θα ερχοταν με ζηση :lol:,ο Ζαγορ θα μεινει με νεο πλάνο :nairepaok: αυτο θελει η πλειοψηφια των ΠΑΟΚτσηδων και αυτο θα γινει :pano:
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

εχουμε τους πιο μιζερους οπαδους στον πλανητη γη, χρονια λεμε δεν βαζει κανενας λεφτα-ενας εβαλε εστω και λιγα και τον εκραξαν ολοι για θεματα παρασκηνιου εκτος ΠΑΟΚ και δεν ξερω και εγω, κλπ κλπ....αυτοι ειμαστε και ασπρη μερα αυτο το σωματειο δεν θα δει.

(καταφεραμε να καψουμε και τον θοδωρη)
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Aκόμα ένας που εγκαταλείπει το πλοίο.
Τεράστιο μερίδιο ευθύνης έχουνε οι ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...ολοι τους.

Αντε στο διάολο πια........έχετε φάει το μεδούλι αυτού του πολύπαθου συλλόγου.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

ντροπη
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Αγωνιστικά μπορεί να τα έχουμε σκατώσει αλλά οπαδικά κοντεύουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα στη μαλακία.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

gergeo4 έγραψε:[...]

Αποφάσισα να μεταβιβάσω τις μετοχές μου χωρίς κανένα αντίκρισμα σε όποια φυσικά ή νομικά πρόσωπα μου υποδείξουν τόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και ο ΑΣ ΠΑΟΚ που είναι και οι θεσμικοί φορείς και τις Διοικήσεις των οποίων ήδη ενημέρωσα με επιστολή μου.

[...]

Γιώργος Σαχπατζίδης.
Δωσ'τα στους Άραβες, έτσι μπορεί και να'ρθουν..
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Δεν καταλαβαίνω ρε παίδες:

1) Τι ο χρόνος θα δείξει ποιος θέλει το καλό του ΠΑΟΚ και ποιος όχι; δηλαδή το κέρδος θα είναι οτι θα αποδείξουμε οτι κάποιοι θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ φεύγοντας και αφήνοντάς τους να τον βλάψουν;

2) Γιατί ενοχλήθηκε τώρα και δίνει τις μετοχές; επειδή ακούστηκε οτι είναι διάδοχη κατάσταση; και το θεωρεί επίθεση; εάν όντως ισχύει, δεν έχει λόγω να ενοχλείται. Εάν όχι, αρκεί μία δήλωση στήριξης του Ζαγοράκη, δεν "χρειάζεται" να δωθούν οι μετοχές.

3) Το όλο timing όσων συμβαίνουν και θα συμβούν τις επόμενες ημέρες μόνο τυχαίο δεν είναι πιστεύω...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”