Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα στην Φόρτσα και τις αναφορές σε περισσότερα του ενός άρθρα, η πώληση Κουλιε μοιάζει αναπόφευκτη
Άμα είναι να παίζει με τη μηδενική συγκέντρωση που είχε στα δύο πρώτα ματς εγώ θα πω καλύτερα
Και τον έχω και πουλεν
Και τον έχω και πουλεν
- black_star_ninja
Άρχισαν τα δημοσιεύματα γιαυτον..
https://www.transfermarkt.com/danilo-ba ... ler/273438
για να δουμε τα δημοσιευματαblack_star_ninja έγραψε:Άρχισαν τα δημοσιεύματα γιαυτον..
Ο 28χρονος Βραζιλιάνος χαφ Ντανίλο της Μποταφόγκο, είναι ο ποδοσφαιριστής που ο πρωταθλητής Ελλάδας εξετάζει το τελευταίο διάστημα, τη στιγμή που ο Μεϊτέ βρίσκεται στο ακουστικό του και περιμένει πρόταση απο τους ασπρόμαυρους.
Via Nikos Totskitsis
Via Nikos Totskitsis
Μάλλον επειδή κατάλαβε/του είπαν, ότι πάει για πώληση? Υποθέσεις κάνω.Equalizer έγραψε:Άμα είναι να παίζει με τη μηδενική συγκέντρωση που είχε στα δύο πρώτα ματς εγώ θα πω καλύτερα
Και τον έχω και πουλεν
-
MSc in Football
Darkphobia έγραψε:Του Κουλιερακη είναι διπλό πλήγμα πέρα από το αγωνιστικό γιατί θα χρειαστεί να πάμε σε ξένο για να καλυφθεί η θέση κι είμαστε ήδη δύσκολα.
Και έχει γίνει ήδη με τον Τζήμσ αυτό.
Μέχρι στιγμής τα πάμε περίφημα στις μεταγραφές και όπως βλέπετε δεν γκρινιάζει κανείς.
Αν τώρα, πριν τα κρίσιμα και ιστορικά παιχνίδια που ακολουθούν, πουληθούν βασικοί παίκτες όπως τότε με τον Άκπομ, και αγοραστούν μετριότητες, μην πείτε πως φταίει ο κόσμος πάλι.
- Σουριναμέζος
Ναι οκ. Κλείστε Μεϊτέblack_star_ninja έγραψε:Άρχισαν τα δημοσιεύματα γιαυτον..
Αυτή είναι δηλαδή η πάρα πολύ καλή περίπτωση που μας έλεγαν?
Κλείστε Μειτε να τελειώνουμε
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλείστε Μειτε να τελειώνουμε
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αστεία περίπτωση , έχει να παίξει μπάλα από το 2018.. μακρια !!! Καλύτερα μειτε και ας παίξει τον Οκτώβριο ..
- figurehead4
Εύχομαι να επικρατήσει η λογική και να έρθει αύριο ο Μεϊτέ.
Αν είναι όμως να μην έρθει ο παιχταράς, μόνο για Μάριν ψήνομαι. Τα άλλα που ακούγονται είναι κωμικα
Αν είναι όμως να μην έρθει ο παιχταράς, μόνο για Μάριν ψήνομαι. Τα άλλα που ακούγονται είναι κωμικα
-
Leonardo10
Εντομεταξυ ο παίκτης είναι μια χαρά απλά επειδή δεν παίζει σε καμία σεββιλη η μπενφικα ξέρω γω και παίζει στον μπονταφογκο ξυνίζει, αλλά η μπονταφογκο είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Βραζιλία τελευταία. Αν δεν ερθει ο Μειτε μακάρι να ερθει αυτός, πραγματικά μακάρι.
Ο παίκτης έχει όπως και ο Μειτε πολύ καλά κρατήματα μπάλας και περιστροφές παίζει πολύ γρήγορα και σε πρώτο χρόνο, είναι γρήγορος για χαφ, είναι play maker, δυνατό παιδί και πολύ μπαλα. Μου κάνει εντύπωση η άνεση που έχει με την μπαλα. Επίσης βάζει γκολ πολύ από στημένα. Ο τυπος είναι παικταράς και βάζει το χερι μου στην φωτιά για αυτόν
Ο παίκτης έχει όπως και ο Μειτε πολύ καλά κρατήματα μπάλας και περιστροφές παίζει πολύ γρήγορα και σε πρώτο χρόνο, είναι γρήγορος για χαφ, είναι play maker, δυνατό παιδί και πολύ μπαλα. Μου κάνει εντύπωση η άνεση που έχει με την μπαλα. Επίσης βάζει γκολ πολύ από στημένα. Ο τυπος είναι παικταράς και βάζει το χερι μου στην φωτιά για αυτόν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Σάβ 03 Αύγ 2024, 08:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ιβάν...κάνε του αυτή την τελευταία χάρη σε παρακαλώ..
Φέρε τον Μειτε
Δηλαδή για να καταλάβω τα ρεπορτάζ....
Τόσο καιρό περιμένουμε γιατί θέλουμε να τον φέρουμε στα λεφτά μας. Και τώρα που από ότι φαίνεται ο ίδιος έρχεται εκεί, του λέμε (επειδή στραβωσαμε) ότι τώρα θα το πάρουμε από την αρχή; Αυτό όντως λέει το ρεπορτάζ;
Φέρε τον Μειτε
Δηλαδή για να καταλάβω τα ρεπορτάζ....
Τόσο καιρό περιμένουμε γιατί θέλουμε να τον φέρουμε στα λεφτά μας. Και τώρα που από ότι φαίνεται ο ίδιος έρχεται εκεί, του λέμε (επειδή στραβωσαμε) ότι τώρα θα το πάρουμε από την αρχή; Αυτό όντως λέει το ρεπορτάζ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Σάβ 03 Αύγ 2024, 08:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θετικο το οτι εχουν ξεκινησει τους αγωνες στη Βραζιλία οποτε εχει αγωνιστικο ρυθμο
Μεγάλο ρίσκο ο Ντανίλο, αλλά μπορεί να αποδειχτεί λίρα 100 στο χορτάρι. Είναι απ᾽αυτές τις περιπτώσεις που αξίζει να ρισκάρει κανείς. Έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ, το θέμα είναι να προσαρμοστεί στην Ευρώπη και σε διαφορετικό στύλ παιχνιδιού γενικά.