Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Piero

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Δημοσίευση από Piero »

Αμερικανοσιωνιστικο προτεκτοράτο η αιλαδιτσα
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

alexgarcia6 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 21:18 Μπραβο επισης σε όσους σήκωσαν παλαιστινιακές σημαιες παρα τους… τραμπουκισμους
Μήπως όμως και αυτό που έγινε πέρισυ που σκότωσαν και αυτοί παιδάκια και πήραν ομήρους από φεστιβάλ μουσικής ήταν εμετικό και κατακριτέο; Και δεν ήξεραν τι θα ακολουθήσει αυτοί που το έκαναν; Όπως όταν κάνουν τα επιχειρησιακά τους κέντρα στα υπόγεια νοσκομείων τού ιδιου τους τού λαού;

Όλες τις ωμότητες πρέπει να τις κατακρίνουμε. ΟΛΕΣ.
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Rexaris έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 21:35
alexgarcia6 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 21:18 Μπραβο επισης σε όσους σήκωσαν παλαιστινιακές σημαιες παρα τους… τραμπουκισμους
Μήπως όμως και αυτό που έγινε πέρισυ που σκότωσαν και αυτοί παιδάκια και πήραν ομήρους από φεστιβάλ μουσικής ήταν εμετικό και κατακριτέο; Και δεν ήξεραν τι θα ακολουθήσει αυτοί που το έκαναν; Όπως όταν κάνουν τα επιχειρησιακά τους κέντρα στα υπόγεια νοσκομείων τού ιδιου τους τού λαού;

Όλες τις ωμότητες πρέπει να τις κατακρίνουμε. ΟΛΕΣ.
Αρχικά έγινε πρόπερσι. Ο εγκλεισμός και η δολοφονία του παλαιστινιακού λαού κρατάει δεκαετίες. Όποιος αντιδρά στη γενοκτονία ενός λαού είναι απλώς άνθρωπος, δεν έχει σχέση με ομάδες και χρώματα.
These users thanked the author arrwstos for the post:
Ριαν_Καπαγιαννιδης
icue

Δημοσίευση από icue »

Ρε φιλε τα παιδακια που πεθαινουν απο την πεινα τους σκοτωσαν;

Τεσπα ειναι οφτοπικ.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Καταλαβαίνω και συμφωνώ με την άποψή σας. Αυτό που ήθελα να πω είναι οτι η Χαμάς δεν είναι μέρος τής λύσης αλλά τού προβλήματος. Προκαλεί και αυτή αθώα θύματα - έστω κι αν είναι λιγότερα, είναι κι αυτό απαράδεχτο.

Ζητώ κι εγώ συγνώμη για το οφ τόπικ, το κόβω εδώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Σε άλλα νέα ο οάρης επέλεξε να δώσει το ματς με τους Αζέρους για να επικεντρωθεί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

μα ηδη εχει κατακτησει δυο πρωταθληματα το φετινο καλοκαιρι, της ναυτικης εβδομαδας και της γιορτης της σαρδελας
These users thanked the author tasso85 for the post (total 3):
Rexaris, xrisitsapa, lkosmid
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Δεν τους έχω σίγουρους για πρόκριση, μετά από την ήττα στον πρώτο αγώνα, στο 50-50%.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Ακόμη δεν έμαθες ότι ο αρης της καρδιάς μας δεν είναι ποτέ σίγουρος για την πρόκριση; :D
These users thanked the author tolis14 for the post:
Rexaris
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Rexaris έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 21:44 Τα παιδάκια που σκότωσαν κι αυτοί και οι νέοι τού φεστιβάλ έχουν καταπιεσμένο τον Παλαιστινιακό λαό επί δεκαετίες;

Βλέπετε πόσε έυκολο είναι να το δεις από τις δυο πλευρές;

Ναι, αν τα βάλουμε σε ζυγαριά, η πλάστιγκα γέρνει από τη μια πλευρά ποσοτικά, συμφωνώ με εσάς.

Ως σωστοί άνθρωποι όμως δεν πρέπει ποτέ να αποδεχόμαστε κάποια πράγματα. Η Χαμάς δεν είναι μέρος τής λύσης αλλά τού προβλήματος.

Εϊπα ότι είπα και επειδή πάω για μπαν οφ τόπικ σταματάω εδώ, αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη, σέβομαι οτι άλλοι έχουν διαφορετική.
Ας φάω μπαν για οφ τόπικ, χέστηκα. Εδώ γενοκτονείται ένας λαός ολόκληρος, και θα σκεφτώ εγώ το μπαν όταν ο καθένας γράφει το μακρύ του και το κοντό του.

Στη γενοκτονία, παλικάρι μου, δεν έχει φιλολογική συζήτηση. Ή είσαι εναντίον και την αντιπαλεύεις όσο μπορείς, ή την διαπράττεις, ή τη συγκαλύπτεις ή σφυράς αδιάφορα.

Δεν θα πούμε εμείς , εσύ κι εγώ, σε έναν λαό που σφαγιάζεται δεκαετίες κλεισμένος σε μια λωρίδα γης σαν την Άνδρο πως θα αντιδράσει. Που είναι περιφραγμένος και η γη του εποικιζεται.

Φαντάζομαι είσαι από τους μεγαλύτερους επικριτές της Ελληνικής Επανάστασης (σφαγή Τριπολιτσάς) ή της Εθνικής Αντίστασης ή ή ή.

Τελοσπάντων, δεν θα συνεχίσω την κουβέντα μαζί σου. Με απολογητές δεν μιλάω.

Μπράβο σε όποιον αντιδρά όπως μπορεί. Σκατά στην ΑΕΚ.
These users thanked the author arrwstos for the post (total 3):
scarsick, fidel, Ριαν_Καπαγιαννιδης
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIIις

Δημοσίευση από Rexaris »

Είπα οτι για μένα το οφτόπικ τελείωσε, μάλιστα ανασκεύασα την ανάρτησή μου ωστε να εκφράζει καλύτερα τι ήθελα να πω. Από κει και πέρα απάντηση σε προσωπικές επιθέσεις δεν δίνω. Δεν αξίζει τον κόπο.

Λυπάμαι αν στενοχώρησα μερικούς αδερφούς με τη θέση μου.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIIιρ

Δημοσίευση από Rexaris »

Ούτε η χάρτινη είναι σίγουρη για πρόκριση με το 1-0. Γενικά και οι τρεις ελληνικές ομάδες είναι ανέτοιμες. Πόσο καλό για εμάς που ξεκινάμε δυο εβδομάδες αργότερα!
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIIις

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Rexaris έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:26 Είπα οτι για μένα το οφτόπικ τελείωσε, μάλιστα ανασκεύασα την ανάρτησή μου ωστε να εκφράζει καλύτερα τι ήθελα να πω. Από κει και πέρα απάντηση σε προσωπικές επιθέσεις δεν δίνω. Δεν αξίζει τον κόπο.

Λυπάμαι αν στενοχώρησα μερικούς αδερφούς με τη θέση μου.
Φίλε μου απλά συγκρίνεις πολύ ανόμοια πράγματα, για μένα.
Εννοείται είμαστε σχεδόν όλοι κατά της τρομοκρατίας, αλλά πρόσεξε, μιλάμε για ένα έθνος που εγκαταστάθηκε σε ένα μέρος με τις πλάτες των Αγγλογάλλων και πλέον των Αμερικανών , εκεί που ζούσαν κάποιοι άλλοι, τους οποίους εκτόπισαν δολοφόνησαν βίασαν κατακρεούργησαν...και γιατί όλα αυτά? Γιατί κάποτε ο Δαυίδ και ο Σολομών λέει τους τάξανε την Ιουδαία, μόνο την Ιουδαία, το σημερινό κράτος του Ισραήλ είναι τριπλάσιο από την Ιουδαία...
Και δεκτό ότι 2500 χρόνια φάγανε πολύ κυνηγητό όπου κι αν πήγανε αλλά τα ήθελε ο πωπός τους και με το παραπάνω, εκτός από την Θεσσαλονίκη και τους Οθωμανούς που τους δέχτηκαν από οπουδήποτε αλλού φύγανε με τις κλωτσιές. Αυτοί που εγκαταστάθηκαν στην Θεσσαλονίκη είχαν εκδιωχθεί αγρίως από την Ισαβέλλα της Ισπανίας όταν ταχτηκαν εναντίον της
Και ειλικρινά δεν είμαι καθόλου αντιεβραίος προσπαθώ να είμαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται
These users thanked the author pisakaipoupoula for the post:
Rexaris
black death

Δημοσίευση από black death »

Κι εμείς ανετοιμοι θα μαστε, απλα τουλαχιστον υπαρχει ενας κορμος απο περσι.
Η κουλα ισοδυναμη φανηκε με αυτους, αλλα νομιζω οτι φετος θα την βολευει να παιζει στην κοντρα, το παει πολυ αλλιως ο καραφλας.
These users thanked the author black death for the post:
Rexaris
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Καλησπερα στη παρεα, μολις γυρισα σπιτι, ημουν γηπεδο με καλη παρεα και εβλεπα την ΑΕΚ απεναντι στη Χαποελ. Η προκριση δεν εχει κριθει, η ΑΕΚ ειναι χωνι πισω, ο Ροτα ηταν ΤΡΑΓΙΚΟΣ αποψε, 7-8 φορες μετρησα να ξεχνιεται στη περιοχη και να περναει ο αντιπαλος επιθετικος. Πιστευω οτι αν ο αντιπαλος προπονητης επικεντρωθει εκει θα ζορισει την ξαδερφη για τη προκριση, Μαρσιαλ αδιαφορος δεν ξερω καν γιατι τον εβαλε, γενικα μια πολυ κακη εικονα ομαδας. Θετικη εικονα ο κοσμος στις κερκιδες που ειχε παντου σημαιες της Παλεστινης, σαν απαντηση στις σημαιες του Ισραηλ (για να προλαβω καποιους). Φανταζομαι η ΟΥΕΦΑ θα τους τιμωρησει σκληρα γιατι καθολη τη διαρκεια του αγωνα ακουγοταν συνθημα κατα του Ισραηλ, τους διπλα δεν τους ειδα, διαβασα οτι σε 3 λεπτα κατερρευσαν, εχει κανεις εικονα; Γυρναει εδω;;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”