Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
- pisakaipoupoula
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Εγώ είδα την κούλα πάρα πολύ καλή στα στημένα , σε ρυθμό παιχνιδιού πολύ λίγα πράγματα..θα πάρει πολλούς βαθμούς από στημένα φέτος.
Για τον οάρης τα είπαμε και τότε πάλι δεν του χαμογέλασε η τύχη στην κληρωτίδα ,δεν είναι εύκολο για οποιοδήποτε σύνολο να περάσει ομάδες θρύλους της Αρμενίας και του Καζακστάν
Για τον οάρης τα είπαμε και τότε πάλι δεν του χαμογέλασε η τύχη στην κληρωτίδα ,δεν είναι εύκολο για οποιοδήποτε σύνολο να περάσει ομάδες θρύλους της Αρμενίας και του Καζακστάν
Εμενα μου εκανε εντυπωση πως η Χαποελ εδειχνε να τα εχει φτυσει απο το 70 και μετα. Δυο πασες δεν μπορουσαν να αλλαξουν λογω κουρασης. Και μιλαμε για μια ομαδα που εχει ηδη τρια επισημα και ειναι μια χαρα μαθημενη στην ζεστη.
Μαλλον τελικα το να κανεις τουρνε στο εξωτερικο δεν ειναι οτι πιο ευκολο.
Ρε συ με ψάρωσες και πήγα και το έψαξα. Για τη Noah το θυμόμουν ότι όταν απέκλεισε την ΑΕΚ δεν είχε καν πρωτάθλημα στο παλμαρέ της(αν και το κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της στη συνέχεια της σεζόν). Αλλά την Araz δεν την θυμόμουν με τίποτα να κατακτάει τίτλο στο Azerbaijan. Να που έχει ένα κοινό με τον Ρούλη. Εϊναι άτιτλη και μέχρι πρότινος αλώνιζε στα χωράφια με τρακτέρια. 3 χρόνια έχει που ανέβηκε Α κατηγορία. Μπράβο τους αν καταφέρουν κι αποκλειστούν.pisakaipoupoula έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:53 Εγώ είδα την κούλα πάρα πολύ καλή στα στημένα , σε ρυθμό παιχνιδιού πολύ λίγα πράγματα..θα πάρει πολλούς βαθμούς από στημένα φέτος.
Αυτός που έβαλε το γκολ τής χάρτινης, πολύ καλή κεφαλιά, θα μας παιδέψει φέτος αν δεν πάρουμε και φορ και στόπερ δυνατούς στο ψηλό παιχνίδι οπου υπάρχει μόνο ο Καμαρά.
Η νοα είχε 7 χρόνια που ιδρύθηκε όταν έπαιξε με την ΑΕχwickerman έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:07Ρε συ με ψάρωσες και πήγα και το έψαξα. Για τη Noah το θυμόμουν ότι όταν απέκλεισε την ΑΕΚ δεν είχε καν πρωτάθλημα στο παλμαρέ της(αν και το κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της στη συνέχεια της σεζόν). Αλλά την Araz δεν την θυμόμουν με τίποτα να κατακτάει τίτλο στο Azerbaijan. Να που έχει ένα κοινό με τον Ρούλη. Εϊναι άτιτλη και μέχρι πρότινος αλώνιζε στα χωράφια με τρακτέρια. 3 χρόνια έχει που ανέβηκε Α κατηγορία. Μπράβο τους αν καταφέρουν κι αποκλειστούν.pisakaipoupoula έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:53 Εγώ είδα την κούλα πάρα πολύ καλή στα στημένα , σε ρυθμό παιχνιδιού πολύ λίγα πράγματα..θα πάρει πολλούς βαθμούς από στημένα φέτος.

Χαχαχα. Δεν είχα προσέξει ημερομηνίες ίδρυσης. Καλά τα πήγαν κι αυτοί. Αλλά κάτσε να μπούμε μία εμείς ομίλους και μετά έχουμε καιρό να κοροϊδεύουμε τους άλλους εφόσον κάνουν κανέναν γερό μπουλκουμέ.
- paokkerkir
Καλά, μιλάμε για ομάδα όπου έγινε θρύλος ο συμπαθής Μιγκέλ Βίτορ...icue έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:01 Εμενα μου εκανε εντυπωση πως η Χαποελ εδειχνε να τα εχει φτυσει απο το 70 και μετα. Δυο πασες δεν μπορουσαν να αλλαξουν λογω κουρασης. Και μιλαμε για μια ομαδα που εχει ηδη τρια επισημα και ειναι μια χαρα μαθημενη στην ζεστη.
-
- pisakaipoupoula
Φίλε μου είσαι στο Αζερμπαϊτζάν οπαδός της Αράζ και ψάχνεις στο ίντερνετ τον Άρη Θεσσαλονίκης, σε τι συμπέρασμα λες να καταλήξεις? Μάλλον κεσκεσε ρούλης και με ποιο χωριό παίζουμεwickerman έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:07Ρε συ με ψάρωσες και πήγα και το έψαξα. Για τη Noah το θυμόμουν ότι όταν απέκλεισε την ΑΕΚ δεν είχε καν πρωτάθλημα στο παλμαρέ της(αν και το κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της στη συνέχεια της σεζόν). Αλλά την Araz δεν την θυμόμουν με τίποτα να κατακτάει τίτλο στο Azerbaijan. Να που έχει ένα κοινό με τον Ρούλη. Εϊναι άτιτλη και μέχρι πρότινος αλώνιζε στα χωράφια με τρακτέρια. 3 χρόνια έχει που ανέβηκε Α κατηγορία. Μπράβο τους αν καταφέρουν κι αποκλειστούν.pisakaipoupoula έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:53 Εγώ είδα την κούλα πάρα πολύ καλή στα στημένα , σε ρυθμό παιχνιδιού πολύ λίγα πράγματα..θα πάρει πολλούς βαθμούς από στημένα φέτος.
- These users thanked the author pisakaipoupoula for the post:
- xrisitsapa
- john4serres
BTW η Araz ξεκίνησε το ματς με έξι νέες μεταγραφές!
Κι όμως έπαιξαν αρκετά καλά, είχαν μια χημεία μεταξύ τους.
Παραμένει το φαβορί ο Αρης.
Θα τους βάλει για πλάκα δύο γκολ, 3-0 το βλέπω βασικά.
Κι όμως έπαιξαν αρκετά καλά, είχαν μια χημεία μεταξύ τους.
Παραμένει το φαβορί ο Αρης.
Θα τους βάλει για πλάκα δύο γκολ, 3-0 το βλέπω βασικά.
Το σκουλήκι ήταν ΑΘΛΙΟ
Για μεγάλα διαστήματα του ματς δεν περνούσε τη σέντρα
Το γκολ του εγώ, ίσως υποκειμενικά, λέω ότι δεν έπρεπε να μετρήσει καθότι ήρθε σε αντεπίθεση μετά από πέναλτι που δεν δόθηκε στους άλλους
Έπρεπε να έχει φάει τουλάχιστον άλλο ένα γκολ
Το γκολ του εγώ, ίσως υποκειμενικά, λέω ότι δεν έπρεπε να μετρήσει καθότι ήρθε σε αντεπίθεση μετά από πέναλτι που δεν δόθηκε στους άλλους
Δηλαδή ζητάει ο βάζελος 15 γιαυτό το χρεπι τον Βαγιαννιδη που τον εκανε γιογιο προχθές ενα 17χρονο και του δίνουν 12 σύμφωνα με τα ρεπορτάζ οι Πορτογάλοι και εμείς ήμασταν έτοιμοι να δώσουμε για 20 μύρια τον παιχταρά;
Α ρε Ιβάν,κρίμα.
Α ρε Ιβάν,κρίμα.
Equalizer έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 07:43 Το σκουλήκι ήταν ΑΘΛΙΟ
Μόνο με τύχη περνάει ο Άρης,στην κόντρα αυτοί ειναι φωτιά,για τα δεδομένα του ρούλη.
Τα ίδια και για τον βαζελο, δείτε τα περσινά αποτελέσματα των Σκωτσεζων στα εκτός έδρας ευρωπαϊκά.
Για μένα είναι και οι δύο αποκλεισμένοι.
Ίσως επειδή δεν είναι τόσο παικταρας για τη θέση του όσο εμείς λέμε;obanebane έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:59 Δηλαδή ζητάει ο βάζελος 15 γιαυτό το χρεπι τον Βαγιαννιδη που τον εκανε γιογιο προχθές ενα 17χρονο και του δίνουν 12 σύμφωνα με τα ρεπορτάζ οι Πορτογάλοι και εμείς ήμασταν έτοιμοι να δώσουμε για 20 μύρια τον παιχταρά;
Α ρε Ιβάν,κρίμα.
Άσχετα αν δεν μας άρεσε ούτε η προοπτική πώλησης ούτε η διαχείριση του θέματος. Για τα αγωνιστικά μιλάω τωρα