Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
- FreeWatcher
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Hannibal ανθρωποφάγος, γουσταρωDark Knight έγραψε:Aníbal Moreno
Απόψεις λογικές μεν αλλά πιστεύω για την έκπληξή αντί Meite είναι αυτός
https://www.transfermarkt.com/roman-zob ... ler/166277
Παίχτης της Spartak Moscow 6aro8ari που είναι και Ρώσος λήγει το συμβόλαιο του το 2025
https://www.transfermarkt.com/roman-zob ... ler/166277
Παίχτης της Spartak Moscow 6aro8ari που είναι και Ρώσος λήγει το συμβόλαιο του το 2025
-
Άσχετο με την υπόθεση του χαφ, αλλά ο Σλοβένος στόπερ της Σότσι δηλώνει δεξιά και αριστερά ότι με το που πουληθεί ο Εκονγκ θα ενεργοποιηθεί αυτόματα η συμφωνία που έχει ο ΠΑΟΚ μαζί του.
Τελευταία φορά που η ομάδα έφερε χάφ από λατινική Αμερική (Αγκουστο) αντί να ανανεώσει τον παίκτη που ήθελε. ο Ράζβαν τα παράτησε και έφυγε. Οπότε μου φαίνεται πολύ δύσκολο να ισχύει εκτός αν μιλάμε για παίκτη σοβαρής εθνικής ομάδας και πολύ δυνατό όνομα.nunies4 έγραψε:Χαφ από Λατινική Αμερική σε προχωρημένες επαφές και έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα αν ο Ραζβαν δώσει το οκ και δεν επιμείνει στον Μειτε, σύμφωνα με το sport24 και τον Τζιομπανογλου
ΥΓ τί ώρα βγαίνει η φορζα;
- Patricio_4
Κάτι μου λέει πως είναι ο Pulgar γιατί έχει πολύ παρόμοια χαρακτηριστικά με Μειτέ και το συμβόλαιο του λήγει την επόμενη σεζόν. Δεν κατέχει τον χειρισμό της μπάλας τόσο καλά όσο ο Μειτέ αλλά έχει πολύ καλύτερο πόδι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patricio_4 την Σάβ 03 Αύγ 2024, 01:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μετα βεβαια ο αουγκουστο εγινε απο τους αγαπημενους του παικτες .
ο αουγκοσυτο ηταν ενας αγνωστος παικτης ενω τωρα μπορει να ειναι καποιος πιο εμπειρος
ο αουγκοσυτο ηταν ενας αγνωστος παικτης ενω τωρα μπορει να ειναι καποιος πιο εμπειρος
Εμένα θα σαν άποψη πιστεύω είναι ο Marlon Freitas από την Botafogo,τελειώνει το συμβόλαιο του σε 1 χρόνο.
Frans van Rooij έγραψε:Άσχετο με την υπόθεση του χαφ, αλλά ο Σλοβένος στόπερ της Σότσι δηλώνει δεξιά και αριστερά ότι με το που πουληθεί ο Εκονγκ θα ενεργοποιηθεί αυτόματα η συμφωνία που έχει ο ΠΑΟΚ μαζί του.
Θέλω κάτι καλύτερο σε τέτοια περίπτωση
απο οσους γραψατε αυτος που μου εκανε εντυπωση στα βιντεο ειναι ο ντανιλο γρηγορος και με τεχνικη
η φορτσα λεει βραζιλιανος σε πολυ καλη ηλικια που εχει παιξει σε καλα πρωταθληματα και εχει προταθει με πολυ καλους ορους ( αρα εχει ομαδα ?)
αρα απο οσους γραψατε μονο ο ντανιλο μπορει να ειναι αν και τα 28 δεν ξερω αν ειναι πολυ καλη ηλικια ισως να εννοει και πιο κατω για πιο νεο δηλαδη
για κουλιερακη γραφει 11.5 +3 σε μπονους απο αιντραχτ με αυτα μπαινουμε σε συζητηση αλλα θελουμε μετα τα προκριματικα
αρα απο οσους γραψατε μονο ο ντανιλο μπορει να ειναι αν και τα 28 δεν ξερω αν ειναι πολυ καλη ηλικια ισως να εννοει και πιο κατω για πιο νεο δηλαδη
για κουλιερακη γραφει 11.5 +3 σε μπονους απο αιντραχτ με αυτα μπαινουμε σε συζητηση αλλα θελουμε μετα τα προκριματικα
-
Του Κουλιερακη είναι διπλό πλήγμα πέρα από το αγωνιστικό γιατί θα χρειαστεί να πάμε σε ξένο για να καλυφθεί η θέση κι είμαστε ήδη δύσκολα.