Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από stravostomis »

Rock4 έγραψε:Μετά από συστηματική και πολυπαραγοντική αναζήτηση ( που διήρκεσε 5' λεπτά) βρήκα τους δύο παικταραδες ένας εκ των οποίων θα αποτελέσει το βασικό 10αρι της ομάδας:
1. Matias Rojas, Παραγουανός αγωνίζεται στην Αργεντινή στη Ρασιγκ Κλ.
2. Sebastian Cordova, Μεξικανός αγωνίζεται Μεξικό στην Αμέρικα.
Πληκτρολογήστε τα ονόματα τους και δείτε highlights.
Παικταραδες και οι δύο, σε καλή ηλικία και από καλές ποδοσφαιρικές σχολές.
μπες στο YouTube και πάτα Alexandros Paschalakis Highlights Superman Welcome to Real Madrid. Θα νομίζεις ότι είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

JohnEconomist έγραψε:Το σημαντικότερο όλων είναι πάντα, για την πορεία ενός οργανισμού, η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ.

Ρωτώ τώρα: Ποιά είναι η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ μας στις μεταγραφές?

Εκείνη η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που διαφαίνεται στις μεταγραφές, αδιάφορο από το τί λέγεται στα λόγια, είναι το να δίνουμε παίκτες που έχουν δυνατό παρόν και μεγάλη ανοδική προοπτική εξέλιξης για να πάρουμε παίκτες που βρίσκονται σε καθοδική πορεία. Αυτό εμένα δεν μου φαίνεται να έχει κανένα θετικό μέλλον.

Ίσως, η πραγματικότητα είναι αυτή: ΔΕΝ υπάρχει κανενός είδους ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ και οι ιθύνοντες άγονται και φέρονται από τις συνθήκες που κάθε φορά δημιουργούνται με σκοπό να μπαλώνονται τα προβλήματα.

Αν το παραπάνω ισχύει είναι πολύ λυπηρό γιατί υπονομεύει τα πάντα.

Άλλη μια απόδειξη για τον ισχυρισμό μου είναι η ομάδα που κτίζουμε φέτος. Λόγω ηλικίας και μόνο είναι για ένα χρόνο. Τι στρατηγική επιδίωξη υπάρχει πίσω από αυτό?

Επίσης, θέλω να πω κάτι και για τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Νομίζω λοιπό ότι ο ρόλος του τεχνικού διευθυντή είναι κρίσιμος σε μια ομάδα, ακριβώς γιατί καλείται να υποστηρίξει τη ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ του οργανισμού απέναντι σε όλους που σκέφτονται πιο κοντόφθαλμα, σύμφωνα με το προσωπικό τους συμφέρον. Να, ένα κομβικό σημείο σε αυτό: Ο προπονητής σκέπτεται συνήθως σύμφωνα με το συμφέρον του για ΑΜΕΣΕΣ επιτυχίες. Αν όμως η επιδίωξη του άμεσου αυτού συμφέροντος, στον τρόπο εκτέλεσης του, αντιβαίνει το ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ της ομάδας, τότε ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ είναι εκεί για να υπερασπίσει αυτό το συμφέρον.

Δεν ωφελεί να ρίχνουμε τις ευθύνες σε αυτούς που έχουν τις λιγότερες. Γι αυτό θα πω ότι λυπάμαι πολύ γιατί φοβάμαι ότι ο Ι. Σαββίδης ΔΕΝ έχει ξεκάθαρη ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, αλλά άγεται και φέρεται από τις εξελίξεις. Και δεν ξέρω αν περιβάλλεται από πρόσωπα που έχουν τη προσωπικότητα να του υποδείξουν με επιμονή αυτό το θεμελιώδες σφάλμα...
ας περνουμε τιτλους να εξελισομαστε με αμεσα αποτελεσματα ,και ας μην εχουμε στρατηγικη και να καυτηριαζουμε την ελλειψη της στο φορουμ,σορυ εγω θα ειμαι στις φιεστες τιτλων και στις "προσκαιρες" μεγαλες επιτυχιες χωρις στρατηγικη......
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

θα ηθελα τον παππαδοπουλο σε μια συντονισμενη συμπαγη ομαδα σαν αυτη π δειχνει ν φτιαχνεται μπορει ν δωσει σιγουρα πολλα σε πολλους τομεις γεμιζει καλα το υπαρχον ροστερ σε χαρακτηριστικα
ειναι κ δικος μας νιωθει
Άβαταρ μέλους
eorptol1

stravostomis έγραψε:
Rock4 έγραψε:Μετά από συστηματική και πολυπαραγοντική αναζήτηση ( που διήρκεσε 5' λεπτά) βρήκα τους δύο παικταραδες ένας εκ των οποίων θα αποτελέσει το βασικό 10αρι της ομάδας:
μπες στο YouTube και πάτα Alexandros Paschalakis Highlights Superman Welcome to Real Madrid. Θα νομίζεις ότι είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο
ουτε ο καλλιτερος ειναι ουτε ο χειροτερος ενας καλος τερματοφυλακας ειναι που προσφερει ,χωρις να ειναι ο πολυ καλος ......ελεος με τις αποθεωσεις και τους μηδενισμους.....εδω κανει σκληρη κριτικη ο παλαιμαχος του γαβρου μυρτσος που σαν αθλητης ηταν παραδειγμα προς αποφυγη......
Άβαταρ μέλους
eorptol1

ariskatiforos έγραψε:θα ηθελα τον παππαδοπουλο σε μια συντονισμενη συμπαγη ομαδα σαν αυτη π δειχνει ν φτιαχνεται μπορει ν δωσει σιγουρα πολλα σε πολλους τομεις γεμιζει καλα το υπαρχον ροστερ σε χαρακτηριστικα
ειναι κ δικος μας νιωθει
αυτος δεν στεριωνει πουθενα να τον παρουμε γιατι ειναι ΠΑΟΚ ?
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Κώδικας: Επιλογή όλων

Μπορεί η εμφάνιση στην Ριέκα να ήταν εμφατική, η πρόκριση στους ομίλους του Conference Leagueνα «αγόρασε» χρόνο ηρεμίας στον ΠΑΟΚ, αλλά τα μεταγραφικά καπρίτσια που έγιναν ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν τα ξεχνάει.

Μοναδική 101% δική επιλογή του Λουτσέσκου παραμένει ο (άτυχος) ο Νέλσον Ολιβέιρα. Ακόμη και για τον Κούρτιτς ήταν 70-30 σύμφωνος. Ζήτησε αριστερό μπακ τον Μπορίλ και τελικώς αφίχθη ο Σίντκλεϊ από την Ντινάμο Κιέβου.

Αξίωσε balanced επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας και εμφανίστηκε ο ανεπαρκής (ξεκάθαρα) Τέϊλορ. Ο Αλεξάντρου Μίτριτσα είναι ο winger από το δεύτερο ράφι βάσει των προτάσεων του κόουτς του νταμπλ.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη «Παρασκήνια» του e-Sportime, στην Τούμπα δεν είναι όλα όπως φαίνονται βάσει αποτελεσμάτων. Κρατήστε το εν καιρώ…
https://www.sportime.gr/parafootball/pa ... kapritsia/

Από σπορτιμε

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Мир έγραψε:
Πιστεύω δεν μας παίρνει να κάνουμε μεταγραφή παικτη μη-κοινοτικό

Ούτε κοινοτικός χωράει στο ρόστερ. :D
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Мир έγραψε:

Κώδικας: Επιλογή όλων

Μπορεί η εμφάνιση στην Ριέκα να ήταν εμφατική, η πρόκριση στους ομίλους του Conference Leagueνα «αγόρασε» χρόνο ηρεμίας στον ΠΑΟΚ, αλλά τα μεταγραφικά καπρίτσια που έγιναν ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν τα ξεχνάει.

Μοναδική 101% δική επιλογή του Λουτσέσκου παραμένει ο (άτυχος) ο Νέλσον Ολιβέιρα. Ακόμη και για τον Κούρτιτς ήταν 70-30 σύμφωνος. Ζήτησε αριστερό μπακ τον Μπορίλ και τελικώς αφίχθη ο Σίντκλεϊ από την Ντινάμο Κιέβου.

Αξίωσε balanced επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας και εμφανίστηκε ο ανεπαρκής (ξεκάθαρα) Τέϊλορ. Ο Αλεξάντρου Μίτριτσα είναι ο winger από το δεύτερο ράφι βάσει των προτάσεων του κόουτς του νταμπλ.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη «Παρασκήνια» του e-Sportime, στην Τούμπα δεν είναι όλα όπως φαίνονται βάσει αποτελεσμάτων. Κρατήστε το εν καιρώ…
https://www.sportime.gr/parafootball/pa ... kapritsia/

Από σπορτιμε

Ο τοσκιτσης για τον συγκεκριμενο που γραφει ειχε πει δεν εχει ιδεα ειναι απο Αθηνα και ειχε βγαλει για τον γκαρι ροντριγκεζ που ο τοσκιτσης μου ειχε πει οτι δεν ισχυει στο πρωτο 5λεπτο που το εβγαλε αυτος.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Δεν πειράζει TheCursed γκρίνια και συνωμοσία να έχει και όλα καλά !
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Πιο πιθανό είναι να είναι αλήθεια κάτι που βγαίνει από Αθήνα παρα από τους δικούς μας. Εγω αυτο βλεπω τοσα χρονια.
Όσο για το 10 αρι που θέλουμε όλοι εγω επιμένω ότι η επιλογή θα είναι πολύ μέτρια ΑΝ ΓΙΝΕΙ. Και οι δικαιολογίες άπειρες. Δεν είναι απαισιόδοξος απλα βλεπω το πλάνο της παε φέτος κ μονο αυτο μου βγαζει
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

αυτος ο συγκεκριμενος ειναι που κραζαμε και πριν μερικες μερες γτ ειχε γραψει εναν εμμετο ...μαλλον βαλτος των απο κατω ειναι μην δινουμε σημασια
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ρε παιδιά, τόσα χρόνια στο κουρμπέτι ακόμα δεν έχετε μάθει να αναγνωρίζετε τα στημένα δημοσιεύματα;

Ειδικά από την συγκεκριμένη κ@λοφυλλαδα.

Έχει αρχίσει να φτάνει το σκατο στην κάλτσα στο βοθρολιμανο, αυτό καταλαβαίνω εγώ.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kosths BXL

WestBlock4 έγραψε:Πιο πιθανό είναι να είναι αλήθεια κάτι που βγαίνει από Αθήνα παρα από τους δικούς μας. Εγω αυτο βλεπω τοσα χρονια.
Όσο για το 10 αρι που θέλουμε όλοι εγω επιμένω ότι η επιλογή θα είναι πολύ μέτρια ΑΝ ΓΙΝΕΙ. Και οι δικαιολογίες άπειρες. Δεν είναι απαισιόδοξος απλα βλεπω το πλάνο της παε φέτος κ μονο αυτο μου βγαζει
σωστα ...αρα το 2018 αξια πρωταθλητρια η χαρτινη και το 2020 δικαια ο γαυρος γτ η πολυιδιοκτησια ηταν πραγματικη...για να σοβαρευτουμε λιγο το μονο που βγαινει σχετικο με εμας και ειναι αληθεια απο κατω ειναι καποιες μεταγραφες μας πριν γινουν που τις ξερουν λογο μανατζερ ...αυτο και τιποτα αλλο
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ανύπαρκτο πρόσωπο είναι ο συγκεκριμένος.
Βάζει ένα όνομα 100% μουφα και γράφει σαν pay roll του χοντρού

Επίσης οποίος διαβάζει τους κανόνες του forum, καλό θα ήταν site που εξυπηρετούν κόκκινα συμφέροντα (sportime, sportdog, metrosport) να μην τα αναπαράγουμε εδώ μέσα..

Να μου πεις εδώ αναπαράγουν Ραπτόπουλο, αυτά μας πείραξαν;
kosths BXL

Mitsospaoki4 έγραψε:Ανύπαρκτο πρόσωπο είναι ο συγκεκριμένος.
Βάζει ένα όνομα 100% μουφα και γράφει σαν pay roll του χοντρού

Επίσης οποίος διαβάζει τους κανόνες του forum, καλό θα ήταν site που εξυπηρετούν κόκκινα συμφέροντα (sportime, sportdog, metrosport) να μην τα αναπαράγουμε εδώ μέσα..

Να μου πεις εδώ αναπαράγουν Ραπτόπουλο, αυτά μας πείραξαν;
++++++++++++++
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”