Το αμφισβητώ εγώ. Ο Μπάγεβιτς στηρίχθηκε περισσότερο από το Σάντος. Επίσης, ο Μπάγεβιτς στηρίχθηκε απευθείας. Ο Σάντος από πολλούς στηρίζεται έμμεσα ως επιλογή του Ζαγοράκη. Ποια στήριξη είναι καλύτερη; Για να μην παρεξηγούμαι, θεωρώ ότι και τότε ο Μπάγεβιτς δικαίως στηρίχθηκε.Maximus έγραψε: Ο Σαντος εχει στηριχθει οσο κανεις αλλος συγχρονος προπονητης στον ΠΑΟΚ... Ως επιλογη του Ζαγορακη...Αυτο δεν το αμφισβητει κανεις...
Η στήριξη του κόσμου στη διοίκηση είναι όντως απίστευτη. Για το Σάντος όμως αυτό ισχύει μόνο μερικώς. Εντός των δύο τελευταίων χρόνων που αναφέρεις είχαμε το "είμαι ΠΑΟΚ δεν πάει άλλο, διώξε πια τον Πορτογάλο" στο 0-4 με την ΑΕΚ. Σημειωτέον, ότι και ο Μπάγεβιτς έχοντας απείρως καλύτερο ρόστερ από το προπέρσινο του Σάντος έχασε 0-4 από την ΑΕΚ στο κύπελλο και τότε ο κόσμος (ορθά) χειροκρότησε την ομάδα.Maximus έγραψε:Και μην λεμε οτι οι ΠΑΟΚτζηδες γκρινιαζουμε συνεχεια...διότι οποιος είδε το ματς γαυρος-σεριφηδες, καταλαβε πολυ καλά τι σημαινει γκρινια...Εγω δεν θυμαμαι στην Τουμπα την τελευταια διετια να αποδοκιμαζεται μαζικα κανεις...Αντιθετως υπαρχει sold out σε καθε παιχνιδι και μαλιστα ενα απιστευτο χειροκροτημα με την ληξη των πλει ωχ....
Και αποψη μου ειναι οτι και αυριο θα υπαρχει απιστευτη στηριξη απο τον κοσμο...
Επίσης, πέρυσι στην πρώτη εντός έδρας ήττα της ομάδας (0-1 από Παναθηναϊκό) ο Σάντος άκουσε τα μύρια όσα και αν θυμάμαι καλά του πέταξαν και μπουκάλι.
Στον τομέα της γκρίνιας και της μιζέριας χρειάζεται να κάνουμε 100 βήματα μπροστά και έχουμε κάνει 5. Μπορεί σε κάποιους αυτά τα 5 να φαίνονται πολλά, αλλά αν το δεις αντικειμενικά είναι πολύ λίγα.Maximus έγραψε:Αν αυτο λεγεται γκρινια, τοτε εχουμε ξεχασει αλλες εποχες και την πραγματική γκρινια...
Μάξιμε ήρθε ο καιρός να σου το πει κάποιος: να φύγεις να πας αλλού!!!