Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Stelios80

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από Stelios80 »

Maximus έγραψε: Ο Σαντος εχει στηριχθει οσο κανεις αλλος συγχρονος προπονητης στον ΠΑΟΚ... Ως επιλογη του Ζαγορακη...Αυτο δεν το αμφισβητει κανεις...
Το αμφισβητώ εγώ. Ο Μπάγεβιτς στηρίχθηκε περισσότερο από το Σάντος. Επίσης, ο Μπάγεβιτς στηρίχθηκε απευθείας. Ο Σάντος από πολλούς στηρίζεται έμμεσα ως επιλογή του Ζαγοράκη. Ποια στήριξη είναι καλύτερη; Για να μην παρεξηγούμαι, θεωρώ ότι και τότε ο Μπάγεβιτς δικαίως στηρίχθηκε.
Maximus έγραψε:Και μην λεμε οτι οι ΠΑΟΚτζηδες γκρινιαζουμε συνεχεια...διότι οποιος είδε το ματς γαυρος-σεριφηδες, καταλαβε πολυ καλά τι σημαινει γκρινια...Εγω δεν θυμαμαι στην Τουμπα την τελευταια διετια να αποδοκιμαζεται μαζικα κανεις...Αντιθετως υπαρχει sold out σε καθε παιχνιδι και μαλιστα ενα απιστευτο χειροκροτημα με την ληξη των πλει ωχ....
Και αποψη μου ειναι οτι και αυριο θα υπαρχει απιστευτη στηριξη απο τον κοσμο...
Η στήριξη του κόσμου στη διοίκηση είναι όντως απίστευτη. Για το Σάντος όμως αυτό ισχύει μόνο μερικώς. Εντός των δύο τελευταίων χρόνων που αναφέρεις είχαμε το "είμαι ΠΑΟΚ δεν πάει άλλο, διώξε πια τον Πορτογάλο" στο 0-4 με την ΑΕΚ. Σημειωτέον, ότι και ο Μπάγεβιτς έχοντας απείρως καλύτερο ρόστερ από το προπέρσινο του Σάντος έχασε 0-4 από την ΑΕΚ στο κύπελλο και τότε ο κόσμος (ορθά) χειροκρότησε την ομάδα.
Επίσης, πέρυσι στην πρώτη εντός έδρας ήττα της ομάδας (0-1 από Παναθηναϊκό) ο Σάντος άκουσε τα μύρια όσα και αν θυμάμαι καλά του πέταξαν και μπουκάλι.
Maximus έγραψε:Αν αυτο λεγεται γκρινια, τοτε εχουμε ξεχασει αλλες εποχες και την πραγματική γκρινια...
Στον τομέα της γκρίνιας και της μιζέριας χρειάζεται να κάνουμε 100 βήματα μπροστά και έχουμε κάνει 5. Μπορεί σε κάποιους αυτά τα 5 να φαίνονται πολλά, αλλά αν το δεις αντικειμενικά είναι πολύ λίγα.

Μάξιμε ήρθε ο καιρός να σου το πει κάποιος: να φύγεις να πας αλλού!!! :)
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ρε παιδια...απο το ποστ μου δηλαδη τι εχετε καταλαβει;

Οτι γκρινιαζω για τον Σαντος ή οτι τον στηριζω;

Νομιζω ημουν σαφης οτι τον στηριζω...(τουλαχιστον μεχρι το τελος της χρονιας)

Και επειδή τέθηκε θεμα συγκρισης με τον Κετσπαγια...(εγω το αρχισα-να πω την αληθεια)...να ξερετε οτι η ασφαλεια που νιωθει ο Κετσπαγια ειναι πολυ λιγότερη απο αυτή που νιώθει ο Σαντος στον ΠΑΟΚ...

Αν παιζοταν στο στοιχημα ποιος θα φυγει πρωτος απο προπονητης, οι αποδοσεις θα ηταν:

Σαντος: 5,50
Χ: 3,30
Κετσπαγια: 1,50
Stelios80

Δημοσίευση από Stelios80 »

Μάξιμε, εγώ δεν αναφέρθηκα σε όλο το post σου, αλλά απομόνωσα κομμάτια στα οποία διαφωνώ. Δεν σε κατηγόρησα ότι πας να φας το Σάντος, ούτε ότι δεν πρέπει να λες τη γνώμη σου, ούτε τίποτα.
Απλά τα κομμάτια στα οποία είπα την άποψή μου αφορούν κάποιες εκφράσεις που φοριούνται πολύ στην Τούμπα: "πόσο ακόμα να στηρίξουμε το Σάντος;", "αν είναι αυτό που κάνουμε γκρίνια τότε τα παλιά τι ήτανε;" κτλ.

Φεύγω τώρα, πάω αλλού (για καφέ)!!!
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Να φυγεις φιλε μου! Να πας για καφε!

(μην πιεις καφέ...πάρε φασκομηλο)...

ΥΓ.

Το θεμα δεν ειναι η ποσοτητα ή η ποιότητα της γκρινιας αλλά η ανοχή και η πίεση που νιώθει ενας προπονητης στον παγκο μιας ομαδας σε σχεση με αυτη την γκρινια...

Και ο Σαντος νιωθει ελαχιστη πιεση σε αντιθεση με αυτη του Κετσπαγια ή του 10Κατε...

Και αυτο οφειλεται στην παρουσα δυναμικη των ομαδων και στις απαιτησεις που εχει ο κοσμος...
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Κατσε τωρα , κατσε γιατι τα ματια μου εχουν γυρισει και φαινεται μονο το ασπραδι......

Ποτε αλλοτε υπηρξε τετοια συσπειρωση και πιστη σε προπονητη - προεδρο - παιχτες στον ΠΑΟΚ?

Ποτε αλλοτε ο κοσμος εσπρωξε τοσα χρηματα στο συλλογο?

Ο κοσμος εδωσε 100 και ζητησε μονο ενα....Να μπει ο ΠΑΟΚ στους ομιλους.Οχι γι αυτον τοσο πολυ , οσο για να ξελασπωσει η ομαδα οικονομικα.Κι αυτο γιατι ειδαμε οτι η Χερενφεν ηταν του χεριου μας.Εαν παιζαμε με Εβερτον δεν νομιζω οτι ο κοσμος θα ηταν τοσο παραλογος για να ζητησει προκριση.Το μονο που θα ζητουσε θα ηταν μια αξιοπρεπη εμφανιση.Κανεις δεν ζητησε πρωταθλημα , κανεις δεν ζητησε να γινουμε Μπαρτσελονα.

Με λιγα λογια οι συγκεκριμενοι παιχτες και προπονητικο τιμ δουλευουν κατω απο τις καλυτερες συνθηκες που θα μπορουσαν να υπαρξουν στον ΠΑΟΚ απο πλευρας κοσμου EVER!!!!

Και τωρα μου λετε οτι φταιει ο κοσμος που πιεζει την ομαδα??????Δηλαδη τι αλλο πρεπει να κανει ο κοσμος για να εχει απαιτηση να δει λιγο μπαλιτσα?Ή τουλαχιστον εαν δεν δει μπαλιτσα να δει αποτελεσμα?Να δωσει και το βρακι του?*

Ημαρτον ρε παιδια....Αμαρτια δηλ.Θα πεσει το ταβανι να μας πλακωσει.Τι ζητησε ο κοσμος?Να λυσουν τριγωνομετρικη εξισωση ή να να φτιαξουν κανενα πυραυλο?

Στο πρωτο παιχνιδι ολοι μας μιλισαμε για ατυχια.Γιατι ειδαμε παθος , ειδαμε βλεμμα νικιτη στους παιχτες μας.Αλλα αμα βλεπει ο αλλος παθος μηδεν , οσο και να θελει να καλυψει καποια πραγματα δεν μπορει.

Γι αυτο λοιπον ας μην ειμαστε αδικοι ουτε με την ομαδα βεβαια , αλλα ουτε και με τους εαυτους μας.

*Σε καμια περιπτωση δεν εννοω οτι ο κοσμος πρεπει να σταματησει να στηριζει ή οτι ολοι πρεπει να σταλουν στο πυρ το εξωτερο.Εχουμε ανθρωπο που ξερει τι πρεπει να γινει και εχω απολυτη πιστη οτι θα το κανει.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

isaak, σε ποιον αναφερεσαι;

Διοτι εγω συμφωνω με το ποστ σου...
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Παλιογερε με το χωνακι εχεις πμ :)
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

savic79 έγραψε:Μaxime υπάρχει γκρίνια και γκρίνια,εγώ δεν είδα κανα γαύρο να την πέφτει στον κετσπάγια λες και είναι κανας ταβερνιάρης που του σέρβιρε σάπιο φαγητό με εκφράσεις Go village και άλλα γραφικά τέτοιου είδους.Το πρόβλημα δεν είναι η κριτική αλλά το επίπεδό της και δυστυχώς στη Θεσ/νίκη το μέσο επίπεδο είναι πάρα πολύ χαμηλό και επειδή είμαστε όλοι μια ωραία οικογενειακή ατμόσφαιρα δεν προστατεύεται η ομάδα από το κλίμα που δημιουργείται.Αυτές τις διαπιστώσεις αν θυμάσαι τις είχε κάνει και ο Αναστασιάδης με το δικό του γλαφυρό τρόπο και ήταν από τα λίγα σωστά που είχε πει κάποτε.
Σκληρη αληθεια, αλλα αληθεια, και μαλιστα σημαντικη.

Μια και ειμαι ορκισμενος φαν του Σαντος δικαιουμαι να κανω την κριτικη μου και να πω οτι οπως και η υπολοιπη ομαδα εκανε ασχημη εμφανιση ο coach την Πεμπτη. Οι πολλοι παιχτες εκτος θεσης αποσυντονισαν τη λειτουργια και το πειραμα απετυχε. Η γνωμη μου ειναι πως επρεπε να παιξει οπως μας εχει συνηθισει με εναν επιθετικο αλλα ισως (??) να φοβηθηκε το τι θα γινοταν αν το ματς εληγε 0-0 ή 1-0. Απο τη στιγμη που κατεβηκε με 2 ηταν αναγκασμενος να καταφυγει στις αλχημειες που κατεφυγε. Το θεμα θιχτηκε στο topic του ματς απο καποια μελη του paokmania, κυριως απο τον hideguti. Το τελευταιο διαστημα μου εδωσε την εντυπωση ο Σαντος οτι τον αγγιζει η κριτικη του κοσμου που γινεται με ενα τροπο τοσο πομπωδη και φωνακλαδικο. Μπορει βεβαια να κανω λαθος και να ειναι απλα συμπτωση αποψεων Σαντος και κοσμου, δηλαδη ο Σαντος ουτως ή άλλως να ηθελε π.χ. να βγαλει τον Κονσεϊσαο και να βαλει Κουτσι (παρεπιπτοντως οπως εγινε κατανοητο ο Σεργιος είναι αναντικατάστατος παρά την ηλικια του) στο πρωτο ματς, ή ουτως ή άλλως να ειχε κατά νου να παιξει με 2 επιθετικούς στη ρεβανς. Δεν μπορω να πω με σιγουρια αν επηρεαστηκε απο το κλιμα ο Πορτογαλος, αλλα ΑΝ συνεβη αυτο ειναι λαθος. Ο προπονητης πρεπει να εχει κλειστα αυτια, να κανει αυτο που πιστευει και να το ακολουθει μεχρι τελους χωρις συμβιβασμους, ακριβως οπως εκανε μεχρι τωρα ο Σαντος.
Κι εδω μπαινει στη συζητηση το ποσο ζημια κανει στην ομαδα η μιρλα και η γκρινια που μεσω ραδιοφωνων και εφημεριδων πολλαπλασιαζεται, αυξανεται εκθετικα θα ελεγα, και διαβρωνει την ομαδα. Γιατι προπονητης και παιχτες (και διοικηση) ανθρωποι ειναι. Μπορει να ειναι επαγγελματιες αλλα την αγαπανε την ομαδα, θελουν να δινουν χαρες στον κοσμο και τους νοιαζει ,εστω κι ενδομυχα, τι λεει και πιστευει ο κοσμος για αυτους και τη δουλεια τους. Ειναι δυσκολο να μενεις ανεπηρεαστος και να αποδιδεις τα μεγιστα οταν πανω απο το κεφαλι σου κρεμονται χατζαρες, τη μια μερα σ'ανεβαζουν στον Ολυμπο την αλλη σε ριχνουν στα ταρταρα, και ακους τα σχολιανα σου απο τον καθε παπατζη που νομιζει οτι ειναι προπονητης. Αν υπαρχει ενα μαθημα για τον Σαντος απο αυτον τον αποκλεισμο ειναι ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΕΙ ΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ. Επαναλαμβανω αν, γιατι μπορει ολος ο συλλογισμος μου να μην ευσταθει.

Υ.Γ. Ασε που εκ των υστερων ο καθενας πολλα μπορει να πει. Κανεις ενα τολμηρο πειραμα μπαινει ενα κωλοσουτ και γινεσαι η αλεπου των παγκων, δεν μπαινει και σου τη λεει ο καθε ronaldo.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

AN για τις επομενες 4 αγωνιστηκες συνεχιζουκμε να εχουμε την ηδια αγωνιστικη εικονα(Σκατα)
πρεπει να γινει κατι

τι θελετε να αλλαχτει ολοι η ομαδα η ο σαντος;;;;

δεν θα ημαστε ουτε η πρωτη ουτε η τελεφταια ομαδα που το κανει

ο ζαγορακης ξερει δεν ειναι κουτος και τηφλος

ενταξη ειναι επηλογη του τον στηριζει κτλ αλλα μεχρη ενα σημειο

ο Π.Α.Ο.Κ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

μπα το ειπε ο ronaldo εβαλε deadline ......οπως στο φορουμ της ΠΑΕ
τοτε αν χτυπα ξυλο δεν κερδισουμε θα κραζει και τον ζαγορ σε αυτο
το φορουμ κραζει μονο σαντος προς το παρον αλλαξε τακτικη.....
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΟΜΩΣ ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΘΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΣ ΣΑΝ
ΟΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΣΑΝΤΟΣ......
ακομη δεν καταλαβατε τον ζαγορ και πως σκεφτετε σε τετοια θεματα...?
φυσικα θα κανει αυτο που πιστευει και οχι αυτα που θελουν οι διαφοροι
ronaldo που δεν ξερουμε και απο που κραταει η σκουφια τους ......
και αν δεν με θυμασε ronaldo makptol εβγαινα εκει .....εκει που εσυ με κατι φιλαρακια σου σαν τον gonzo κανατε στην ψυχρα πολεμο στον ζαγορ που μολις ειχε αναλαβει ειχες και εκει αυτο το αβαταρ με την σκουληκιαρικη φανελα...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

φηλε δεν με ενδιαφερει μονο το παιχνηδι τις 4 αγωνιστηκης
ολα με ενδιαφερουν!!!!!
καλα βρε πατε καλα
εγω θελω να πηγενει καλα ο παοκ σε ολα τα ματς και δεν με ενδιαφερει με ποιον στον πανκγκο!!!!

μερηκοι εδω μεσα χρησημοποιοιτε τον ζαγορακη

και εγω στηριζω τον τεο
δλδ προτιματε να εχουμε τα χαλια μας ολη την χρωνια
για να εχετε να λετε εμει ειμαστε με τον τεο
και αν τον διωζει η την κανει απο μονος του ο φερναντο ;;;τι θα λετε ;;
ο λαλακας ο τεο ::::οεο:::

ΕΓΩ ΣΤΗΡΙΖΩ Π.Α.Ο.Κ ΚΑΙ ΜΩΝΟ Π.Α.Ο.Κ
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

eorptol έγραψε:μπα το ειπε ο ronaldo εβαλε deadline ......οπως στο φορουμ της ΠΑΕ
ΟΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΣΑΝΤΟΣ......
και αν δεν με θυμασε ronaldo makptol εβγαινα εκει .....εκει που εσυ με κατι φιλαρακια σου σαν τον gonzo κανατε στην ψυχρα πολεμο στον ζαγορ που μολις ειχε αναλαβει ειχες και εκει αυτο το αβαταρ με την σκουληκιαρικη φανελα...

που τον θυμηθηκες τον gonzo ή gonzales ή fgonzales .....τι παλικαρι αυτος εκανε για προπονητης οχι ο σαντος. νομιζω οτι τον ειχα συναντησει και εδω καποια φορα αλλα μαλλον μπαναριστηκε και απο εδω....απιστευτες μερες... εγω τοτε εμπαινα σαν dhmosios.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο Δον δημιούργησε chetάκι και κατάφερε επιτέλους να μετακινήσει τον δείκτη του creative freedom (στο football manager) σε αρνητικά μεγέθη!

Πέρα από την πλάκα, δε μπορώ να βρω κάποιον καλύτερο του Σάντος την δεδομένη χρονική περίοδο, οπότε τουμπεκί ψιλοκομμένο. Αν και χιλιοειπωμένο, με ξενέρωσε και μένα το πρωτοφανές,αδούλευτο και αταίριαστο για την ομάδα και τους διαθέσιμους παίχτες σύστημα στον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς (μέχρι την επόμενη ευχάριστη έκπληξη).
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

eorptol έγραψε:μπα το ειπε ο ronaldo εβαλε deadline ......οπως στο φορουμ της ΠΑΕ
ΟΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΣΑΝΤΟΣ......
ναι ο ιδιος ειμαι και δεν σε θυμαμαι τοτε.
σε εμαθα τωρα ομως.
και ναι εκανα κριτικη και στον ζαγορακη τοτε για τις επιλογες του που μας ειχαν παει 9ους στο τελος.

το οτι ειχε πουλησει τον μιετσελ με το που ανελαβε με 150 χιλιαρικα ας πουμε μου ειχε φανει πολυ ασχημη εξελιξη.
και το οτι ειχε παρει παιχτες σαν τον κνολ και τον σαλμον κτλ

πλεον εχω αλλαξει ιδεες για τον ζαγορακη επειδη εχω καταλαβει οτι ειναι ο μονος που εχει συσπειρωσει ολο τον κοσμο του ΠΑΟΚ.
και βλεπω βηματα προς τα μπροστα.

αφου παει καλα ο ζαγορακης και ειναι τιμιος σαν παραγοντας δεν λεω κουβεντα πλεον.και τον εχω σε εκτιμηση πλεον.
αν πηγαινε χαλια θα μιλουσα και για τον ζαγορακη γιατι να μη μιλησω?
μηπως ειναι ο παπας και εχει το αλαθητο?

και οσο για αυτο που λες οτι αν νικησει ο σαντος τον ολυμπιακο απλα θα ειμαι πολυ χαρουμενος.
δεν εχω κανενα προσωπικο με τον σαντος.
ας νικαει ο σαντος τον γαυρο και τον βαζελο ας παραταξει μια ομαδα που δεν θα τρεμει στα ντερμπι και θα ειμαστε ολοι χαρουμενοι.
και δεν θα μαλωνουμε μεταξυ μας

μπορει ομως να το κανει?
εγω πιστευω οχι συμφωνα με αυτα που εχω δει

και οντως μου θυμισες και το φιλαρακι μου τον gonzo που ηξερε πολυ μπαλα αλλα ενταξει ξεφευγε και εβριζε.
και εφαγε μπαν απο οτι θυμαμαι εδω μεσα
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

ΟΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΣΑΝΤΟΣ......

Ναι τον θυμάμαι τον gonzo πολύ μεγάλη λέρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”