ronaldo έγραψε:eorptol έγραψε:μπα το ειπε ο ronaldo εβαλε deadline ......οπως στο φορουμ της ΠΑΕ
τοτε αν χτυπα ξυλο δεν κερδισουμε θα κραζει και τον ζαγορ σε αυτο
το φορουμ κραζει μονο σαντος προς το παρον αλλαξε τακτικη.....
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΟΜΩΣ ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΘΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΣ ΣΑΝ
ΟΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΣΑΝΤΟΣ......
ακομη δεν καταλαβατε τον ζαγορ και πως σκεφτετε σε τετοια θεματα...?
φυσικα θα κανει αυτο που πιστευει και οχι αυτα που θελουν οι διαφοροι
ronaldo που δεν ξερουμε και απο που κραταει η σκουφια τους ......
και αν δεν με θυμασε ronaldo makptol εβγαινα εκει .....εκει που εσυ με κατι φιλαρακια σου σαν τον gonzo κανατε στην ψυχρα πολεμο στον ζαγορ που μολις ειχε αναλαβει ειχες και εκει αυτο το αβαταρ με την σκουληκιαρικη φανελα...
ναι ο ιδιος ειμαι και δεν σε θυμαμαι τοτε.
σε εμαθα τωρα ομως.
και ναι εκανα κριτικη και στον ζαγορακη τοτε για τις επιλογες του που μας ειχαν παει 9ους στο τελος.
το οτι ειχε πουλησει τον μιετσελ με το που ανελαβε με 150 χιλιαρικα ας πουμε μου ειχε φανει πολυ ασχημη εξελιξη.
και το οτι ειχε παρει παιχτες σαν τον κνολ και τον σαλμον κτλ
πλεον εχω αλλαξει ιδεες για τον ζαγορακη επειδη εχω καταλαβει οτι ειναι ο μονος που εχει συσπειρωσει ολο τον κοσμο του ΠΑΟΚ.
και βλεπω βηματα προς τα μπροστα.
αφου παει καλα ο ζαγορακης και ειναι τιμιος σαν παραγοντας δεν λεω κουβεντα πλεον.και τον εχω σε εκτιμηση πλεον.
αν πηγαινε χαλια θα μιλουσα και για τον ζαγορακη γιατι να μη μιλησω?
μηπως ειναι ο παπας και εχει το αλαθητο?
και οσο για αυτο που λες οτι αν νικησει ο σαντος τον ολυμπιακο απλα θα ειμαι πολυ χαρουμενος.
δεν εχω κανενα προσωπικο με τον σαντος.
ας νικαει ο σαντος τον γαυρο και τον βαζελο ας παραταξει μια ομαδα που δεν θα τρεμει στα ντερμπι και θα ειμαστε ολοι χαρουμενοι.
και δεν θα μαλωνουμε μεταξυ μας
μπορει ομως να το κανει?
εγω πιστευω οχι συμφωνα με αυτα που εχω δει
και οντως μου θυμισες και το φιλαρακι μου τον gonzo που ηξερε πολυ μπαλα αλλα ενταξει ξεφευγε και εβριζε.
και εφαγε μπαν απο οτι θυμαμαι εδω μεσα