Γουσταρε ο Ιβαν θα τα κλεισει ολα τα κενα. Μακαριdev έγραψε:τσορμπα λεει και μεσα στο σουκου το χαφ
ειπε και οτι προεκυψε μια νεα καλη περιπτωση
εγω νομιζω θα εχουμε μειτε η μια μεγαλη εκπληξη
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Μπορει να προεκυψε παικτης που περιμενε κατι αλλο και δεν εκατσε και μας προσεγγισεAthalos έγραψε:Βρωμαει η φαση οτι θα σκασει καποιος τελειως ακυρο ονομα στα χαφ το ΣΚ
Πιστεύω ότι μέσα στο ΣΚ θα κλείσει του Μειτέ αφού αυτόν θέλει ο προπονητής και πιστεύω ότι θα έρθει ένα ακόμα χαφ.
- theodorosstefan
Ηρθε για να εκπροσωπήσει την Μανατζερικη στέγη του Τσαλοβ... αλλά ακόμη δεν έφυγε είναι σε συζητήσεις και για άλλους παίχτες...
Και εγώ τα έχω πάρει για τον ίδιο λόγο με τον Βερατι. Γιατί με τον Βερατι; Γιατί όχι; Ότι υποχρέωση έχει ο Μειτε προς τον ΠΑΟΚ την ίδια έχει και ο Βερατι μιας και οι δύο ΑΝΉΚΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣΑποστόληςΑ έγραψε:Τον έχω ξεγράψει εδώ και μία εβδομάδα. Ούτε δημόσιος υπάλληλος να ήταν. Η ομάδα να δίνει τιτάνιο αγώνα να πετύχει τους στόχους της στο Ch.L. και να αλλάξει επίπεδο κι αυτός να κάνει παραθέρι.ruthless έγραψε:Αποστόλη ξέχνα τον Μειτε, αφού ξενέρωσε με την αργοπορία ο Ivan δεν έρχεται πάμε για άλλον με τα θέλω του Lucesku. 'Όπως ακούγεται για τον Razvan Marin κτλπ....ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν είναι ο Meite να κλείσει εντός της εβδομάδας, ΟΚ. Διαφορετικά είναι πολύ μεγάλο λάθος να τον περιμένουμε.
Χαφ - Chalov - Tissoudali (ή άλλο εξτρέμ) και βουρ για Leaue phase του Ch.L.
Μακριά κι αγαπημένοι!
Από τον Καρποφ.
Τώρα θα διαβάσουμε για όλους τους Ρώσους παίκτες μου φαίνεται
https://www.transfermarkt.com/georgiy-d ... ler/185024
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τώρα θα διαβάσουμε για όλους τους Ρώσους παίκτες μου φαίνεται
https://www.transfermarkt.com/georgiy-d ... ler/185024

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Jikia ανηκει στον ίδιο μανατζερ με τον Μίραντσουκ...Δεν αποκλείω να έχει συζητηθεί το όνομα του απλα δεν γνωρίζω αν έχει κάνει προετοιμασία κάτι που θα υπολογίσει πολύ ο Ρασβάν.Στην περίπτωση που δεν προχωρήσει του Σλοβένου, είναι μία λύση. Φαίνεται καλός παίκτης.
Αυτό το "προέκυψε καλό πράγμα θα δούμε τι γίνεται" με εκνευρίζει περισσότερο από την μειτειαδα...
Η πείτε τι και ποιος προέκυψε ή μη λέτε τίποτα.
Με τα νεύρα μας και το άγχος μας παίζουν ρε γαμωτο και κάθομαι εγώ και κάνω παντού ανανέωση μπας και βρω/μάθω ποιο είναι αυτό το χάφ που μπορεί να κλείνουμε αντί του μειτε που έφαγε φαινομενικά πόρτα από τον Ιβαν.
Η πείτε τι και ποιος προέκυψε ή μη λέτε τίποτα.
Με τα νεύρα μας και το άγχος μας παίζουν ρε γαμωτο και κάθομαι εγώ και κάνω παντού ανανέωση μπας και βρω/μάθω ποιο είναι αυτό το χάφ που μπορεί να κλείνουμε αντί του μειτε που έφαγε φαινομενικά πόρτα από τον Ιβαν.
...τον είχε αναφέρει ο ΠΟΡΚΥ-5 πριν περίπου μια εβδομάδα..!!omerta76 έγραψε:Το 2020 παντως αν περνούσαμε την Κρασνοντάρ, είχε ακουστεί και αυτός για δανεικός ή άλλος Σέρβος αν θυμαμαι
https://www.transfermarkt.com/marko-gru ... ler/222813
-
Sport24 λέει το χαφ είναι παίκτης που αγωνίζεται στη λατινική Αμερική
-
Η μόνη τόσο καλή περίπτωση από λατινική Αμερική είναι ο Gerson της φλαμένγκο αλλά υποθέτω είναι πανάκριβος
Χαφ από Λατινική Αμερική σε προχωρημένες επαφές και έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα αν ο Ραζβαν δώσει το οκ και δεν επιμείνει στον Μειτε, σύμφωνα με το sport24 και τον Τζιομπανογλου
- PaokPatraG4
Θα πω Ντανίλο Μπαρμπόσα που είχε γραφτεί ξανά κ πλέον ίσως μπορούμε να τον πάρουμε....Ίδιο γραφείο με Ντεσποντοφ..... Μποταφόγκο είναι τώρα....
- Μπαρκαρούτσος
- Dark Knight