6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Άβαταρ μέλους
teratios2

Re: 6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Δημοσίευση από teratios2 »

το δεύτερο μεγαλύτερο περιουσιακό μας στοιχείο, με συμβόλαιο μέχρι το 2013, αφήνεται ελεύθερος να φύγει χωρίς κανένα όρο, και θα τον πληρώσουμε κι από πάνω;

καμιά πίπα θα του πάρουμε ή το γλιτώσαμε στις διαπραγματεύσεις;

τι ερασιτεχνισμοί είναι αυτοί;...τι σκατά ανόητος χειρισμός κι από ποιον;..κάποιος έχει ευθύνη για αυτή την απέιρου κάλλους παπαριά...Ζαγοράκη βγες και μίλα και πες τα μαντρόσκυλα σου τους Κόλκες και τους Βασιλόπουλους να μην μας περνάν για μ@λ@κες...

από το να κρατάς έναν παίχτη με το ζόρι μέχρι να τον αφήνεις ελεύθερο 2 χρόνια πριν την λήξη του συμβολαίου του και ενώ έχει προέρχεται από 2 γαμάτες χρονιές έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ απόσταση...περίπου όση οι Κολκαίοι και οι Βασιλόπουλοι από την σοβαρότητα

Υ.Γ.
άσε το άλλο...χθες δεν μας είπαν πως τον ξοφλήσαμε;...τι του χρωστάμε και θα του δώσουμε σε βάθος 2ετίας;...τι γίνεται εκεί στην ΠΑΕ ρε;
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

arisk έγραψε:Aν πάρει έστω και μέρος των χρημάτων που του χρωστάμε... Αν δεν πάρουμε ανταλλάγματα για την ελευθερία του είτε οικονομικά είτε έμψυχα... Αν δεν υπογραφεί ρήτρα ώστε να μην πάει σε άλλη Ελληνική ομάδα...
ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ...!! ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΥΠΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΑΣ...!!

Λεω αν...
Εγώ ανήκω στην ομάδα σου... έχω άλλα δυο χρόνια συμβόλαιο μαζί σου. Δεν θέλω να μείνω στην ομάδα σου άλλο και θέλω να πάω αλλού. Εσύ έχεις οικονομικό πρόβλημα. Σου λέω η μένω ελεύθερος η δεν παίζω για σένα άλλο δεν μπορώ θέλω να φύγω και μπλα μπλα. Τι κάνεις; Έχεις έντονο οικονομικό πρόβλημα... τι κάνεις; Με δένεις με τι; Δεν παίζω, βάζω κιλά τύπου Βερόν.
Σε ρωτάω γιατί πάντοτε μου άρεσε ο τρόπος σκέψεις σου.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

ΣΕΡΑ μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά. δεν είναι ώρα για αστεία, αν ισχύει μιλάμε για τρύπημα και εξεφτελισμο...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

λεφτα υπαρχουν
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Που είναι τα λεφτά ρε εσύ ΠΑπανδρέου :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Federacion έγραψε:ΣΕΡΑ μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά. δεν είναι ώρα για αστεία, αν ισχύει μιλάμε για τρύπημα και εξεφτελισμο...
μα ισχυει φεντε μου ισχυει δεν το αισθανεσαι στον κωλο σου γιατι δε μας τρυπησαν μας ξεπατωσαν και ο βαζελος και ο βιτολος μαζι... :ugeek:

ακου εκει τον πληρωνουμε κιολας λεει...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ρε πόσο μ@λ@κες είναι εκεί στην ΠΑΕ και δεν το έχω πάρει πρέφα;

Ρε πάμε καλά;;;; :shock:

Και αν αύριο σου πει ο Βιειρίνια θέλω να φύγω, τι θα πούνε; Ε αφού θέλει το παιδι φύγε ελεύθερος και πάνε όπου θέλεις;;; ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;;;

200 χιλιάρικα δεν του χρωστάτε; Δεν είπε ο Σάχπα ότι τα δίνει αυτός; Ε δώστε τα στον Βιτόλο να τελειώνουμε. Και άμα η ομάδα δεν του χρωστάει μία του λες απλά και σταράτα:

"Κοστολογήσε 2 χαρτιά. Ή βρες ομάδα που να τα δίνει ή θα παίξεις για δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ. Σε περίπτωση αδιαφορίας κτλ θα υπάρξει πρόστιμο που ίσως φτάσει και στο ύψος του συμβολαίου σου. Αν δεν γουστάρεις να παίξεις εδώ και δεν έχεις πρόταση, είτε θα κάνεις την καρδιά σου πέτρα και θα παίξεις για την ομάδα, είτε θα χάσεις τα λεφτά σου από πρόστιμα και θα είσαι 2 χρόνια στον πάγκο. Μετά μόνο καμιά ομάδα της Β εθνικής ίσως σε κοιτάξει. Γκεγκε;"

Και τον αφήνεις να κάνει ότι νομίζει.

ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΑΜΩΤΟ!!!!!!

ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΛΕΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΤΟΛΟ ΞΑΝΑ. ΓΑΜΩ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ.

Δεν με νοιάζουνε...

ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;; Το 2ο πιο ακριβό περουσιακό μας στοιχείο ρεεεεε;;;;;;;;

ΑΙΣΧΟΣ...

Αυτό είναι προδωσία στον όνομα του ΠΑΟΚ ρεεεεε...!!!

ΥΓ: Τελικά ο Ζήσης σε ποια ομάδα δουλεύει στον ΠΑΟΚ ή στον Βάζελο;
ΥΓ2: Ο Ζαγοράκης ακόμα κοιμάται;
ΥΓ3: Βρε λες ο Κων/νίδης να ναι τόσο άχρηστος όσο λένε μερικοί και δεν τους πίστευα;;;
Άβαταρ μέλους
Taseos

6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Δημοσίευση από Taseos »

Κινηση ματ του τεχνικου διευθυντης της παε βαζελος ζηση βρυζα, κρατα τον σαββινι με 350 χιλιαρικα στον ΠΑΟΚ και περνει στο βαζελο τον βικτωρα βιτολο ο οκοιος δε νοιαζοταν για τα οφειλομενα αλλα ουτε τα χαριζει. Μεγαλες στιγμες γεματες μολτο κρουασαν!!!
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Realcon έγραψε:[

Εγώ ανήκω στην ομάδα σου... έχω άλλα δυο χρόνια συμβόλαιο μαζί σου. Δεν θέλω να μείνω στην ομάδα σου άλλο και θέλω να πάω αλλού. Εσύ έχεις οικονομικό πρόβλημα. Σου λέω η μένω ελεύθερος η δεν παίζω για σένα άλλο δεν μπορώ θέλω να φύγω και μπλα μπλα. Τι κάνεις; Έχεις έντονο οικονομικό πρόβλημα... τι κάνεις; Με δένεις με τι; Δεν παίζω, βάζω κιλά τύπου Βερόν.
Σε ρωτάω γιατί πάντοτε μου άρεσε ο τρόπος σκέψεις σου.
Φιλε μου, εχει βουηξει ο τόπος οτι ο Βιτολος τα εχει βρει με τον βαζελο ηδη και εσυ αντι να εκμεταλλευτεις την κατασταση ,ουσιαστικα τον αφηνεις ελευθερο (τον πληρωνεις και απο πανω) για να παει στον αναταγωνιστη σου! Ελεος!

Ειτε κανεις χαρη στον βαζελο (ο οποιος δεν εχει σαλιο για μεταγραφες), ειτε μιλαμε για ηλιθιοτητα...

Δεν ειπαμε να του κοψεις την μπαλα και να τον πληρωνεις τσαμπα, αλλα τουλαχιστον να φροντισεις να μην παει σε "ανταγωνιστη" σου...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο Ισπανός επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους οι οποίοι δεν του επιτρέπουν να παραμείνει στην Τούμπα ενώ οι Βρύζας-Ζαγοράκης δεν κατάφεραν να τον μεταπείσουν.

Για να αποδείξει ότι τα κίνητρα αποχώρησης του δεν είναι οικονομικά, ο Βιτόλο χάρισε στον ΠΑΟΚ ένα σημαντικότατο μέρος των δεδουλευμένων του ενώ για το υπόλοιπο ποσό δέχθηκε διακανονισμό μακράς διάρκειας.

Ο Βιτόλο βρίσκεται ήδη στην Ισπανία και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.
κοντρα
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Η ολη κατασταση δεν χρειαζεται αναλυσεις,ουτε διαλογους.

Περιγραφεται απο μια και μονο λεξη..

ΦΑΠ
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

cristiano4 έγραψε:Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του από τον ΠΑΟΚ, ο Βιτόλο βρίσκεται στην Αθήνα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

http://www.sport24.gr/football/omades/P ... 85406.html
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Τετ 13 Ιούλ 2011, 12:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Kαλα ρε συ Ζαγορακη, αυτο ειναι αδιανοητο.
Βασικο παικτη του ΠΑΟΚ που δεσμευεται με αλλα δυο χρονια συμβολαιο και που υποτιθεται σας ειχε ενημερωσει εδω και μηνες ολοκληρους οτι αν ειναι απληρωτος θελει να φυγει τον αφηνεις ελευθερο να παει στον Παναθηναικο? Εκτος Ελλαδας δεν γινοταν να τον δωσετε αμα δεν μπορουσατε να τον πληρωσετε? Επρεπε να φτιαξετε ανασταλτικα τον βαζελο δηλαδη? Το μονο πραγμα που δεν περιμενα επι της διοικησης σου ειναι οτι θα μας τρυπουσε το ΠΟΚ παιρνοντας μας ενδεκαδατο παικτη με συμβολαιο. Απιστευτη ξεφτιλα.

Ακομα δεν μπορω να το πιστεψω. Συνελθε εστω και την υστατη ωρα και μην αφησεις τον παικτη να παει σε ανταγωνιστρια ομαδα. Αν το κανεις, σε κυρος θα χτυπησεις πατο και αυτο θα εχει και οικονομικες συνεπειες απο πλευρας στηριξης του κοσμου.

ΥΓ: Ωρα ειναι να γραψετε αρδ οτι ο ΠΑΟΚ θα παρει 2 εκατομμυρια ευρω απο το ντιλ Βιτολο οπως γραψατε οτι θα παρει 450000 απο τον Κουτσιανικουλη.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ηρεμηστε ρε με τον λιμοκοντορο, ας δουμε πρωτα που θα παει, ας μιλησει καποιος επισημα για το τι εγινε και μετα πυροβολατε..ανυπομονοι :)
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Μεγαλος γκουρου ο Βιτολο! Μπορει και βρισκεται Αθηνα και Ισπανια ταυτοχρονα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”