6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"
- ΑποστόληςΑ
Re: 6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"
Τώρα που έφυγε ο Ισπανός δεν αντέχω τις κατινιές του τύπου: "Εντάξει μωρέ, δεν ήταν και κανένας φοβερό χαφ, πάσα δεν είχε, σουτ δεν είχε, έκανε την λακαμία στο Καραϊσκάκη και φάγαμε το γκολ, ή έπαιρνε κάρτες για να μην παίζει με τον βάζελο κλπ".
Σύμφωνα με του δημοσιογράφους των Αθηνών, ο ΠΑΟΚ είχε τα καλύτερα αμυντικά χαφ στην Ελλάδα (Vitolo, Garcia). Προφανώς και οι δύο έχουν μειονεκτήματα, αλλιώς θα ήσαν κάτι σαν τον Xavi Hernandez, αυτό όμως ΔΕΝ τους στερεί τον τίτλο του εν Ελλάδι καλύτερου. Και δεν μπορείς τον αναγνωρισμένο ως καλύτερο να τον διευκολύνεις να πάει στην ανταγωνιστριά σου ομάδα!
Τελικά:
1. Ή έχει χοντρό προσωπικό πρόβλημα και τον αφήνουμε για να συνεχίσει στην Ισπανία (περίπτωση περίπου σαν τον Sorlin)
2. Ή κάνουμε χαρακίρι (επιεικής όρος) και τον στέλνουμε στην πράσινη αγκαλιά, χειροκροτώντας, κάτι που ΑΚΟΜΗ δεν μπορώ να νοήσω.
Το εγγύς μέλλον θα μας δείξει.
Σύμφωνα με του δημοσιογράφους των Αθηνών, ο ΠΑΟΚ είχε τα καλύτερα αμυντικά χαφ στην Ελλάδα (Vitolo, Garcia). Προφανώς και οι δύο έχουν μειονεκτήματα, αλλιώς θα ήσαν κάτι σαν τον Xavi Hernandez, αυτό όμως ΔΕΝ τους στερεί τον τίτλο του εν Ελλάδι καλύτερου. Και δεν μπορείς τον αναγνωρισμένο ως καλύτερο να τον διευκολύνεις να πάει στην ανταγωνιστριά σου ομάδα!
Τελικά:
1. Ή έχει χοντρό προσωπικό πρόβλημα και τον αφήνουμε για να συνεχίσει στην Ισπανία (περίπτωση περίπου σαν τον Sorlin)
2. Ή κάνουμε χαρακίρι (επιεικής όρος) και τον στέλνουμε στην πράσινη αγκαλιά, χειροκροτώντας, κάτι που ΑΚΟΜΗ δεν μπορώ να νοήσω.
Το εγγύς μέλλον θα μας δείξει.
Μετά Χριστόν προφήτης αλλά έστω.
Δεν με ενδιαφέρει που θα παέι ο Βιτόλο. Ας πάει όπου θέλει. Όμως το να αφήσεις ελεύθερο παίκτη που είχε δύο χρόνια συμβόλαιο επειδή του χρωστάς 180.000 ή 300.000 είναι εκτός πραγματικότητας. Τι πάει να πει δεν θα ήθελε να παίξει αν δεν τον αφήναμε ελεύθερο και ότι θα τον πληρώναμε άδικασ για δύο χρόνια. Ρε γαμώτο, υπάρχουν και λέξεις όπως υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια. Να κάτσει δύο χρόνια στην εξέδρα αν δεν θέλει να παίξει και ας τον πληρώνω σαν πούστης. Εγώ προσωπικά (για αυτό και το μετά Χριστόν προφήτης) θα έδινα 100 ευρώ το χρόνο για να δω τον Ζαγοράκη να του κρεμάει το δελτίο στα αποδυτήρια. Μετά τα δύο χρόνια ας πήγαινε στην ευχή του θεού και της Παναγίας. Αλλά θα διατηρούσες την αξιοπρέπεια σου ως ομάδα και δεν θα έδινες λάθος παράδειγμα και σε άλλους.
Δηλαδή τι είναι καλύτερο: να δείξεις στους παίκτες ότι όποιος δεν πληρώνεται στην ώρα του εδώ είμαστε, ελάτε να τα βρούμε για τη λύση του συμβολαίου σας (να σας πληρώσουμε και κάτι λιγότερο) και στα @@ σας τα συμβόλαια; ή να πεις αντρίκια στους παίκτες: όλοι έχετε τα ίδια προβλήματα, δεν πληρώνεστε στην ώρα σας αλλά προσπαθούμε και επειδή αυτή η ομάδα έχει τεράστια ιστορία και αξιοπρέπεια σας ζητάμε να κάνετε υπομονή διότι θα πληρώσουμε τον Βιτόλο και θα τον βάλουμε να προσέχει τις κερκίδες της Τούμπας για δύο χρόνια;
Η αξιοπρέπεια πληρώνεται. Ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα και περιμένω και από τους νυν διοικούντες (εναντίον των οποίων ουδέποτε έχω καταφερθεί) να τον σέβονται και να αγωνίζονται για την ιδέα αυτήν. Ακούσαμε πολλές φορές ότι οι ΖΖ (σε οτιδήποτε λεγότανε) ξέρουν. Εντάξει ρε παιδιά, ξέρουν, τους χρωστάμε τεράστια χάρη (εγώ προσωπικά τους συμπαθώ) αλλά δεν σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι που εκφράζουν μια άποψη (με την οποία διαφωνώ πολλές φορές) έχουν κατέβει από τα βουνά και έχουν βγει από σπηλιές. Θεωρώ ότι το επίπεδο του φορουμ είναι αρκετά υψηλό και πολλά παιδιά έχουν εκφράσει κατά καιρούς τεκμηριωμένες απόψεις επί παντός επιστητού. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το λάθος είναι τεράστιο αφού δίνει την εντύπωση ότι ο οποισδήπ[οτε συμφωνήσει με μία ομάδα θα μπορεί να μας εκβιάζει για να τον αφήνουμε ελεύθερο ή μηπως νομίζει κανείς ότι εάν ο Βιτόλο δεν είχε συμφωνήσει με άλλη ομάδα (όποια και αν είναι αυτή) θα απεμπολούσε το συμβόλαιο του των 600.000 και βάλε ευρώ.
Τέλος πάντων, σταματάω εδώ και απλώς εκφράζω την απογοήτευση μου, όχι για την απώλεια του συγκεκριμένου παίκτη αλλά για τον τρόπο χειρισμού που, κατά την προσωπική μου άποψη, δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που έχω για τους Ζαγοράκη - Βρύζα.
Δεν με ενδιαφέρει που θα παέι ο Βιτόλο. Ας πάει όπου θέλει. Όμως το να αφήσεις ελεύθερο παίκτη που είχε δύο χρόνια συμβόλαιο επειδή του χρωστάς 180.000 ή 300.000 είναι εκτός πραγματικότητας. Τι πάει να πει δεν θα ήθελε να παίξει αν δεν τον αφήναμε ελεύθερο και ότι θα τον πληρώναμε άδικασ για δύο χρόνια. Ρε γαμώτο, υπάρχουν και λέξεις όπως υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια. Να κάτσει δύο χρόνια στην εξέδρα αν δεν θέλει να παίξει και ας τον πληρώνω σαν πούστης. Εγώ προσωπικά (για αυτό και το μετά Χριστόν προφήτης) θα έδινα 100 ευρώ το χρόνο για να δω τον Ζαγοράκη να του κρεμάει το δελτίο στα αποδυτήρια. Μετά τα δύο χρόνια ας πήγαινε στην ευχή του θεού και της Παναγίας. Αλλά θα διατηρούσες την αξιοπρέπεια σου ως ομάδα και δεν θα έδινες λάθος παράδειγμα και σε άλλους.
Δηλαδή τι είναι καλύτερο: να δείξεις στους παίκτες ότι όποιος δεν πληρώνεται στην ώρα του εδώ είμαστε, ελάτε να τα βρούμε για τη λύση του συμβολαίου σας (να σας πληρώσουμε και κάτι λιγότερο) και στα @@ σας τα συμβόλαια; ή να πεις αντρίκια στους παίκτες: όλοι έχετε τα ίδια προβλήματα, δεν πληρώνεστε στην ώρα σας αλλά προσπαθούμε και επειδή αυτή η ομάδα έχει τεράστια ιστορία και αξιοπρέπεια σας ζητάμε να κάνετε υπομονή διότι θα πληρώσουμε τον Βιτόλο και θα τον βάλουμε να προσέχει τις κερκίδες της Τούμπας για δύο χρόνια;
Η αξιοπρέπεια πληρώνεται. Ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα και περιμένω και από τους νυν διοικούντες (εναντίον των οποίων ουδέποτε έχω καταφερθεί) να τον σέβονται και να αγωνίζονται για την ιδέα αυτήν. Ακούσαμε πολλές φορές ότι οι ΖΖ (σε οτιδήποτε λεγότανε) ξέρουν. Εντάξει ρε παιδιά, ξέρουν, τους χρωστάμε τεράστια χάρη (εγώ προσωπικά τους συμπαθώ) αλλά δεν σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι που εκφράζουν μια άποψη (με την οποία διαφωνώ πολλές φορές) έχουν κατέβει από τα βουνά και έχουν βγει από σπηλιές. Θεωρώ ότι το επίπεδο του φορουμ είναι αρκετά υψηλό και πολλά παιδιά έχουν εκφράσει κατά καιρούς τεκμηριωμένες απόψεις επί παντός επιστητού. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το λάθος είναι τεράστιο αφού δίνει την εντύπωση ότι ο οποισδήπ[οτε συμφωνήσει με μία ομάδα θα μπορεί να μας εκβιάζει για να τον αφήνουμε ελεύθερο ή μηπως νομίζει κανείς ότι εάν ο Βιτόλο δεν είχε συμφωνήσει με άλλη ομάδα (όποια και αν είναι αυτή) θα απεμπολούσε το συμβόλαιο του των 600.000 και βάλε ευρώ.
Τέλος πάντων, σταματάω εδώ και απλώς εκφράζω την απογοήτευση μου, όχι για την απώλεια του συγκεκριμένου παίκτη αλλά για τον τρόπο χειρισμού που, κατά την προσωπική μου άποψη, δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που έχω για τους Ζαγοράκη - Βρύζα.
obanebane έγραψε:MANIAKOS έγραψε:για μενα λαθος που μπαναρατε το μαρκο αν και διαφωνω μαζι του....
Εγω φιλε μανιακε ΠΑΟΚτση που εχει αποψη οτι ο ΠΑΟΚ ειναι μικροτερη ομαδα απο τους βρυκολακες του ελληνικου αθλητισμου οχι μονο θα τον μπαναρα αλλα δεν θα τον ξανααφηνα να γραψει εδω μεσα.
Για μας δεν ειναι αλλα δεν αποκλειεται ο βιτολο και ο καθε βιτολο να το βλεπει ετσι.......Τεσπα δεν εχει σημασια......συνεχιζουμε ολον και κπν θα βγαλουμε εκει παλι...τρεχαλατζηδες βρισκεις γενικα......
οσο για τους αρδ περιμενω να δω γεγονοτα και μονο στο ρεπορταζ κια οχι αστειους ρομαντισμους ή κερδη? .......
Σωστος για αλλη μια φορα geoavr,με τη μονη δικαιολογια οτι τα συμβολαια ηταν προ κρισης και σκανδαλων αρα περικοπων.
Την πατησαμε με πολλους παιχτες αλλα δεν ειμαστε οι μονοι τοτε ολοι τοσα εδιναν.
Την πατησαμε με πολλους παιχτες αλλα δεν ειμαστε οι μονοι τοτε ολοι τοσα εδιναν.
Ετσι. Και που 'μαστε ακομα. Ερχονται και καλυτερα.arisk έγραψε:Paok24 και OlaPAOK το έχουν 2ο θέμα... Το μεγαλύτερο τρύπημα των τελευταίων ετών και πάνε να το περάσουνε στο ντούκου, λες και δεν τρέχει τίποτα...
Δηλαδη λετε ορισμενοι να τον κρατουσε 600Κ συμβολαιο στον παγκο μονο και μονο για να καταστερεψει τον παικτη και την ομαδα ομαδα μαζι του?
Ποιος λογικος ανθρωπος θα κατεστρεφε τον ΠΑΟΚ ή την οποιαδηποτε εταιρια μονο και μονο απο εγωισμο?
Γιατι εκτος οτι με τα χρηματα αυτα θα παρουμε αλλον παικτη που να θελει να προσφερει και δεν θα υπαρχουν γκρινιες και μουρμουρες στα αποδυτηρια.
Εγω λεω στον πρωην παικτη μας καλη συνεχεια και ελπιζω να μην παει στον βαζελο αν και θα ηθελα να υπεγραφε σχετικη ρητρα

Ποιος λογικος ανθρωπος θα κατεστρεφε τον ΠΑΟΚ ή την οποιαδηποτε εταιρια μονο και μονο απο εγωισμο?
Γιατι εκτος οτι με τα χρηματα αυτα θα παρουμε αλλον παικτη που να θελει να προσφερει και δεν θα υπαρχουν γκρινιες και μουρμουρες στα αποδυτηρια.
Εγω λεω στον πρωην παικτη μας καλη συνεχεια και ελπιζω να μην παει στον βαζελο αν και θα ηθελα να υπεγραφε σχετικη ρητρα
ενταξει τωρα, μακαρι να ταν το προβλημα μας το ολα και το 24. μελη στον ΑΣ εχουμε;
αυριο στην εφημεριδα με μικρα γραμματα και στα σαιτ κατω κατω μεθαυριο δεν το συζητω ποιος ειναι ο κυριος??arisk έγραψε:Paok24 και OlaPAOK το έχουν 2ο θέμα... Το μεγαλύτερο τρύπημα των τελευταίων ετών και πάνε να το περάσουνε στο ντούκου, λες και δεν τρέχει τίποτα... Πόσο τιποτένιοι σκουλήκοσουπεράδες είναι οι αρδ... ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ...!! Πάρτε τα τρία μου τώρα...
- Federacion
ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑarisk έγραψε:
Όσο για το τι μπορούσαμε να κάνουμε... Καταρχήν να μην πληρώσουμε τα δεδουλευμένα... Αν θέλεις τόσο πολύ να φύγεις αγόρι μου παραιτήσου απο τα δεδουλευμένα ή αλλιώς κάτσε και παίξε... Επίσης να βάλουμε ρήτρα ώστε να μην πάει σε άλλη Ελληνική ομάδα, όπως εκανε και η αεκ με τον Κατσουράνη και τελικά για να πάει ο ελεύθερος Κατσουράνης στον παναθηναϊκό πλήρωσε λεφτά στην αεκ... Τελος, σε περίπτωση που ο παίκτης ήθελε να πάει στον παναθηναϊκό μπορούσαμε να ζητήσουμε ένα ποσό ή έστω τα δικαιώματα κάποιων παικτών τύπου Κλέιτον... Αν τίποτε απ'όλα τα παραπάνω δεν ήταν εφικτό, πράγμα απίθανο, μπορούσαμε να τον δώσουμε δανεικό στην Ισπανία (Βιγιαρεάλ, Σαντατέρ) με μια ρεαλιστική όψιον αγοράς, ώστε να μην επιβαρυνθουμε με το συμβόλαιό του και αν πάει καλά να τους δημιουργηθεί η ανάγκη να πληρώσουν ένα ποσό και να τον αγοράσουν το καλοκαίρι...
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΖΤΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΥΠΙΩΝ ΤΩΝ ΑΡΔ...!!
ΤΡΥΠΙΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΤZΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΥΠΙΩΝ ΤΩΝ ΑΡΔ...!!
ΤΡΥΠΙΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
παντως η συνενετευξη λινο ειναι σημαντικοτερη απο την αποχωρηση ενος απο το διδυμο που μας εκανε να ξεχωριζουμε σαν ομαδα.....
Άμα ο παίκτης μείνει στον ΠΑΟΚ και δείξει αδιαφορία, θα φάει πρόστιμα που προβλέπονται από τον εσωτερικό κανονισμό. Στο τέλος δεν πρόκειται να παρει φράγκο, θα έχει δύο χρόνια απραξίας στην πλάτη και θα παρακαλάει τον ΟΦΗ για συμβόλαιο...erevos187 έγραψε:Δηλαδη λετε ορισμενοι να τον κρατουσε 600Κ συμβολαιο στον παγκο μονο και μονο για να καταστερεψει τον παικτη και την ομαδα ομαδα μαζι του?![]()
![]()
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Δυστυχώς ο βιτολάκος έφυγε. Λοιπόν αναδιοργάνωση τώρα. Αφού ελευθερώθηκε συμβόλαιο 700.000 ήρθε η ώρα τα 2/3 από αυτά να πάνε 1) σε ένα παίχτη στην θέση του και 2) σε ένα παίχτη στο κέντρο που ζήτησε ο μπόλονι και τα υπόλοιπα καβάτζα. Δεν χάθηκε τίποτα. Καλός ήταν αλλά όχι και ο καλύτερος. Ας πάει τώρα τραυματιάς χωρίς προετοιμασία να παίξει στο βάζελο. Δεν πειράζει. Θα δει τι γλύκα να παίζει και σε γήπεδο 80.000 με 1.000 θεατές.
Μπα φιλε στην μαυρη τρυπα των εξυγιαντών σου θα πανε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος darklord την Τετ 13 Ιούλ 2011, 14:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και δε μου λέτε ρε μ@λ@κες... Είναι υψηλό το συμβόλαιο του Βιτόλο που παίρνει 600.000 και είναι χαμηλά τα συμβόλαια των Χαλκιά και Ίβιτς που παίρνουν 400.000...?? Γιατί εγώ λέω ότι το συμβόλαιο του Βιτόλο είναι αναλογικά χαμηλότερο απο των άλλων δύο... Value for money λέγεται αυτό για όποιον είναι τάγαρος και δεν καταλαβαίνει τι λέω... Ο ένας είναι 28, παίζει για δύο στο κέντρο και έχει μεταπωλητική αξία (άσχετα αν είμαστε εμείς ταγάρια και μας τον φάγανε τζάμπα) και οι άλλοι είναι 37 και 34 αντίστοιχα και αν τους αφήσει ο ΠΑΟΚ δεν θα τους πάρει ούτε ο Ατρόμητος...
- khaledfreepaok
πολυ σωστος σε ολα φιλε εκτος οτι τον βρυζα δεν μπορουμε να τον κατηγορησουμε γιατι ηρθε στην ομαδα πριν 4 μερες.ολη την ευθυνη την εχει ο ζαγορακης με τον σβουρα που τα τελευταια δυο χρονια κανουν τη μια μαλακια μετα την αλλη.τωρα αυτο με τον βιτολο ξεπερναει καθε λογικη και επειδη οποιος παει να το αναλυσει παραπανω θα τρελαθει προτεινω να μην ασχολειστε ρε παιδια γιατι βλεπετε ο ανθρωπος τα εχει χαμενα στην καλυτερη.γιατι στην χειροτερη ο καθενας μπορει να φανταστει διαφορα για το πως χαριζεις εναν παιχτη σε ανταγωνιστη σου.παντος ολα θα ξεκαθαριστουν με τοποθετηση του ζαγορακη σε μια βδομαδα η οποια θα μετατεθει μια βδομαδα μετα γιατι μεσολαβουν τα προκριματικα και μετα υπαρχουν κ αλα προκριματικα αρα παει για δυο μηνες μετα αλλα μετα θα αρχισει το πρωταθλημα και το γνωστο γαιτανακι συνεχιζεται.Kap έγραψε:Μετά Χριστόν προφήτης αλλά έστω.