Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από cristiano4 »

[b]Το… «όχι» του Βρύζα[/b]

Η φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως έχει μεγάλη βάση. Αφορά τον Ζήση Βρύζα και την αρνητική απάντηση που θα δώσει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός…

Αυτή η πληροφορία υπάρχει και προκύπτει από ανθρώπους οι οποίοι έχουν άμεση επαφή και σχέση με τον πρώην πρόεδρο και τεχνικό διευθυντή του Δικεφάλου.

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι (και από την οικογένεια Σαχπατζίδη που είναι πολύ κοντά στον πρωταγωνιστή αυτής της υπόθεσης) αναφέρουν ότι ο Ζήσης Βρύζας θα απαντήσει αρνητικά στην μεγάλη πρόταση που του κατέθεσε την περασμένη εβδομάδα ο Δημήτρης Γόντικας και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι ίδιες πληροφορίες και οι ίδιοι άνθρωποι δεν γνωρίζουν και δεν ξεκαθαρίζουν τι θα κάνει ο Ζήσης Βρύζας με τον ΠΑΟΚ και την πρόταση που του κατέθεσε ο Θόδωρος Ζαγοράκης.

Αυτό είναι το σενάριο που προκύπτει τις τελευταίες ώρες και θα φανεί σήμερα ή αύριο αν θα επιβεβαιωθεί πλήρως, την ώρα που στην Αθήνα όλοι στον Παναθηναϊκό είναι βέβαιοι ότι από Πέμπτη ο Βρύζας θα πιάσει δουλειά στην πράσινη ΠΑΕ….

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=8895 :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Δευ 06 Ιουν 2011, 16:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: βαζουμε ολοκληρη τη δημοσιευση οχι μονο λινκ
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

συμφωνα με τον σαχπαζιδη μαλλον θα μεινει στη εθνικη....

πηγη λιμπερο
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

teod1980 έγραψε:Μας έπρηξε το θέμα...

Εικόνα

για να χαλαρώνουμε....
Εγω εδω ειμαι.......το λαγο δε βλεπω καλα........ 8-)
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Λαγος με μπαφο σε ασπρομαυρο.

Ποια να 'ναι αραγε η λυση του γριφου?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Έστω και καθυστερημένα, θα πώ πως πιστεύω οτι πιθανότερο είναι πλέον να μείνει στην Εθνική. Και το βρίσκω λογικό αυτό γιατί νομίζω οτι πήρε πρέφα τί πήγε να κάνει και συνήλθε, αλλά απο την άλλη έχει και τύψεις αν πεί τελικά στο βάζελο οτι δεν θα πάει γιατί προτιμάει τον ΠΑΟΚ, γιατί έχει ήδη πεί ουσιαστικά το ναι στο Γόντικα και θα είναι τελείως αντιεπαγγλματικό να τα γυρίσει, και θα είναι κακό για την καριέρα του.
Απο την άλλη δεν νομίζω οτι καίγεται να γυρίσει στον ΠΑΟΚ για τους χ μίζερους λόγους που χιλιάδες φορές αναλύσαμε.
Βγάζω λοιπόν τη σούμα και λέω τελείως ενστικτωδώς οτι για μένα το πιθανότερο είναι να κάτσει στην "ουδέτερη" εθνική, σώζωντας κάπως την υστεροφημία του στον ΠΑΟΚ, αλλά και χωρίς να προδώσει το λόγο του απέναντι στο βάζελο σε αισχρό βαθμό.
Όπως και να χει για μένα Ζήση τα σκάτωσες και για τη θεωρία του πράγματος θεωρώ πως αυτό είναι καλό, γιατί θα σε βάλει λίγο στη θέση του απολογούμενου γιατί πολλά μας τα χες πεί απο πέρσι το χειμώνα.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Δεν ειναι ετσι ακριβως...
Απλα ο Ζαγορακης του εκανε κινηση ΜΑΤ...
Στην ουσια οτι και να κανει χαμενος θα βγει...
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

το καλυτερο ειναι να κατσουν να τα βρουν σαν άντρες και αν δεν γινεται να βγουν να το πουν...... δεν γινεται πλεον να συνεργαστουμε και τελος ....αυτη η μλκια που γινεται με φημες και κινησεις τακτικής ποιος θα ειναι απο πάνω το μονο που καταφερνει ειναι να μπερδευει τον κοσμο και να μην βοηθαει το ΠΑΟΚ να προχωρησει σε σωστες βάσεις
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Θα διαφωνήσω με τα περισσότερα από τα αδέρφια ότι χαλάστηκαν με το γεγονός της αναμονής στην απάντηση Βρύζα !!!
Αν καθήσουμε να σκεφτούμε τι πράγματα θυσίασε έως σήμερα ο Ζαγόρ τότε θα καταλάβουμε το μέγεθος του αντρός αλλά και της αγάπης προς τον σύλλογο !!!
Να το εξηγήσω αυτό δεν κάθομαι για όσους καταλαβαίνουν !!!

Το ίδιο δεν μπορούμε να το ζητάμε άκριτα και από άλλους σημαντικούς ανθρώπους !!! Να βάζουν δηλαδή πάνω από το προσωπικό τους συμφέρον και επιδιώξεις τον ΠΑΟΚ !!!

Να σας πω την αλήθεια αυτός πιστεύω ότι είναι και ο λόγος που είχε φύγει κάποια στιγμή ο Ζαγόρ ! Κουράστηκε με το θέμα ΠΑΟΚ (το οποίο είναι κέρατο χωρίς κέρδος για οποιονδήποτε σημαντικό άνθρωπο που μπορεί να απολαύσει υλικά αγαθά περισσότερα και ευκολότερα αλλού) και μετά αφού το ξανασκέφτηκε καλά επανήλθε για να ολοκληρώσει το έργο του !!

Το ίδιο θα ήθελα να συμβεί και αυτή την στιγμή με τον Βρύζα ... Να γυρίσει δηλαδή συνειδητοποιημένος απόλυτα στο τι θέλει στον ΠΑΟΚ !!!

Αν γυρίσει συνειδητοποιημένος έχουμε πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να πετύχει στο έργο του ...
Αυτό δεν θέλουμε όλοι μας ???

Δεν θέλουμε τον Ζαγόρ και τον Ζήση γιατί πιστεύουμε στις δυνατότητες και την ντομπροσύνη τους ???

Δεν θέλω να γυρίσει ούτε από φόβο ούτε για χαβαλέ !!!
Θέλω να γυρίσει αν πιστεύει ότι εδώ γουστάρει ...

Για να φύγει πέρσι το καλοκαίρι μάλλον είχε σταματήσει να γουστάρει ... Γιατί σημαντικές αποφάσεις πάρθηκαν λάθος κυρίως από τον Ζαγόρ αλλά και από αυτόν ... Έκρινε δηλαδή ότι η αρρωστημένη κατάσταση μεταξύ τους για τα της ομάδας οδήγησε σε λάθη ...

Εκεί πάει πιστεύω και το εν λευκώ που φαίνεται να είπε ο Ζαγόρ στον Ζήση ...

Αν όντως έτσι είναι η ιστορία δεν πέρνεις την απόφαση σε 48 ώρες !!!

Ούτε θέλω να την πάρει γρήγορα. Να το σκεφτεί καλά και αν έρθει τότε θα είμαι πολύ πιο σίγουρος ότι πλέον η ομάδα είναι πολύ ισχυρότερη !!!

Στον βάζελο κατέθεσα την άποψή μου δεν μπορώ να τον φανταστώ !!! Και πιστεύω ότι και ο ίδιος θα το καταλάβει και δεν θα κάνει την παπαριά !!!

Αν θέλει να γίνει τεχνικός διευθυντής ή προπονητής ας μείνει εθνική ή ας πάει έξω ... Η ζωή είναι μικρή για να χαλάς και να χάνεις τα ωραία της ... Και η αγάπη και ο σεβασμός που του έχουμε είναι ότι πιο πολύτιμο !!!
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

kataramenos5 έγραψε:
darklord έγραψε:Δεν το εχω μονο για τον κοντο, το ιδιο σκεπτικο ειχα για ολους οσους γυρνανε απο ποκ συμπεριλαμβανομενου και του Γεωργιαδη κ.α.
Απλα αυτο ειναι το σκεπτικο μου, φορεσες φανελας (πλεον... και κοστουμι!) ομαδας του ΠΟΚ; Τελειωσες απο τον ΠΑΟΚ.

Κατα τα αλλα μακαρι φιλε μπαφο να ειμαστε εδω σε 2-3 χρονια κ να σου θυμιζω αυτην την συζητηση μας
Αν συνεχίσουμε να αναγορεύουμε σε προδότες όσους φεύγουν απο τον ΠΑΟΚ
και πάνε αλλού φοβάμαι οτι θα ξεμείνουμε απο φίλους...

Υγ Προδότες και ο Ζαγόρ (2000-2004) και ο Σβούρας? :o
O Ζαγορ αποδεδειγμενα ηθελε να γυρισει αλλα δεν τον ηθελε ο πορτοφολας.
Για τον Σβουρα. ναι ρε φιλε ειμαι ξενερωμενος και μαζι του. Δεν απερριψε προταση ανανεωσης του ΠΑΟΚ για να παει στον βαζελο;
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

jrousis έγραψε:
darklord έγραψε:Ε καλα ρε παιδια δεν το ξερετε το θεμα πως θα παει; Κλασσικα το 90% αυτων που τον βριζουν εδω θα τον υποδεχτουν πισω σε ενα-δυο χρονια "Καλως το ΠΑΟΚτσακι τον Ζηση που γυρισε στην ομαδα της καρδιας του". Θα βγαλουν "ειδηση" και οι ΑΡΔ οτι για να ερθει απερριψε προταση του γαυρού 1000000 τον χρονο οποτε "Να ειδατε το ΠΑΟΚτσακι ο Ζησης, απερριψε τον γαυρο για να ερθει εδω" κλπ κλπ
Φαυλος κυκλος που ανατροφοδοτειται ανα 2-3 χρονια δινοντας το δικαιωμα σε ολους να κανουν το ιδιο. Την βολτα τους στην Αθηνα και την αποσυρση τους στον ΠΑΟΚ.
Καλά παλικάρι μου...
Πολύ ραδιόφωνο ακούς και κάποιοι μυαλοπώλες σε δασκάλεψαν!
Νυχτωμένος είσαι...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μαλλον εσυ ακους πολυ ραδιοφωνο ξημερωμενε και εισαι το θυμα του συστηματος "επαναφορας". Κλαιω!
Περα απο την ειρωνεια που μαλλον θα την εμαθες στα ραδια, πες που εχω αδικο!
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

darklord... αυτο που λες συνέβαινε πάντα για τον λόγο πως ποτε η Θεσσαλονίκη δεν είχε τον μεγαλοεπιχειρηματία πρόεδρο του βεληνεκούς και ειδικού βάρους των Αθηνών... που θα έσταζε το χρήμα που έσταζαν οι κάτω. Τα μεγέθη είναι δυσανάλογα και δεν υπάρχει καν μέτρο σύγκρισης.
Εφευγαν λοιπον παίκτες και μάλιστα τσαμπανταν και με πενιχρά ανταλλάγματα.
Στη συνέχεια όντως επέστρεφαν κάποιοι ... αλλά ... ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ... "ΑΛΛΑ".

ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΖΑΓΟΡ... ΕΚΤΟΤΕ ... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ. ;)

Η κάθε περίπτωση πάντως κάποιου ΠΑΟΚτσή που έφυγε και γύρισε ή δεν γύρισε και ποτέ... είναι διαφορετική.
ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Rizla έγραψε:Δεν ειναι ετσι ακριβως...
Απλα ο Ζαγορακης του εκανε κινηση ΜΑΤ...
Στην ουσια οτι και να κανει χαμενος θα βγει...
Έτσι είναι.
Αν έρθει στον ΠΑΟΚ θα έρθει με ψαλιδισμένα τα φτερά και θα είναι πάντα υπό του Ζαγόρ.
Αν πάει στον βάζελο κλείνει για πάντα η πόρτα του ΠΑΟΚ και αυτό δεν το θέλει.
Αν μείνει στην εθνική ο λαός του ΠΑΟΚ θα τον θεωρεί για πάντα λιγόψυχο και ότι δεν άντεξε την πίεση που του ασκήθηκε τόσο από τον ΠΑΟΚ όσο και από τον βζλ.

ΜΑΤ ............ας πρόσεχε.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Εχω πει πολλες φορες και εδω μεσα και στις εκπομπες στο web radio πως ο Ζαγορ με τον Βρυζα
ειχαν, εχουν και θα εχουν φιλικες, "αδερφικες" σχεσεις απο παλια ακομα οταν ηταν εκτος ΠΑΟΚ και οι 2...

Μιλανε μαζι , συζητουν και μεσα σε μια συνεργασια φυσικο ειναι καπου να διαφωνησουν...
Αλλα πανω απο ολα αυτοι οι ανθρωποι ειναι ΦΙΛΟΙ, και να μαλωσουν που λεει ο λογος ,θα τα ξαναβρουν γιατι ετσι κανουν οι ΦΙΛΟΙ.....

Εχω ξαναπει πως πολλες φορες μιλανε διχως να γνωριζει ΚΑΝΕΝΑΣ τι εχει ειπωθει μεταξυ τους, ακριβως για τον λογο πως αυτους τους 2 τους συνδεει μια φιλια ΕΤΩΝ...
Στο διαταυτα, θεωρω πως οι 2 τους εχουν μιλησει, ξερουν και οι 2 το τι θα επακολουθησει τις επομενες ημερες, αλλα δεν θα βγει παρα εξω παρα μονο στον σωστο χρονο και απο το "σωστο" ανθρωπο...

Ολα τα υπολοιπα ειναι φημολογιες των αρδ και συμπερασματα δικα τους απο αυτα που τους αφηνουν να εννοηθει η ΠΑΕ...
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

+

αυτό ακριβώς πιστεύω και εγώ.

ο Ζαγοράκης ξέρει ήδη τι θα γίνει, ότι και αν είναι αυτό.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Αν και τα λόγια σας είναι καθησυχαστικά... moican4 & panta... συνεχίζω να είμαι ξενερωμένος με τη στάση του Ζήση.
Αν το σκέφτηκαν παρέα ... δεν το σκέφτηκαν καλά.

Από την άλλη... όπως λέτε πως είναι φίλοι καλοί.
ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΕ Ο ΖΗΣΗΣ ΕΤΣΙ... ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙ... "ΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΙΨΕΙ" ??????? :shock:
Υπάρχει εξήγηση για αυτό? :shock:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”