Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024
- PAOK_Antarctica
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024
Και η Τροπαιοθήκη στις υποδομές αρχίζει να ζωντανεύει!
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων:
1983
Πρωταθλήματα Ε.ΠΕ.Σ.Θ. Εφήβων:
1983, 2000
Πρωτάθλημα Ε.ΠΕ.Σ.Θ. Παίδων:
1980
Πρωτάθλημα Ε.ΠΕ.Σ.Θ. Παμπαίδων:
Πρωτάθλημα ΕΠΕΣΘ Παίδων:1980
Πρωτάθλημα ΕΠΕΣΘ Παμπαίδων:2005, 2023
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων:
1983
Πρωταθλήματα Ε.ΠΕ.Σ.Θ. Εφήβων:
1983, 2000
Πρωτάθλημα Ε.ΠΕ.Σ.Θ. Παίδων:
1980
Πρωτάθλημα Ε.ΠΕ.Σ.Θ. Παμπαίδων:
Πρωτάθλημα ΕΠΕΣΘ Παίδων:1980
Πρωτάθλημα ΕΠΕΣΘ Παμπαίδων:2005, 2023
- Shivaspace
μπράβο σε όλα τα παιδιά!! ωραίος, συναρπαστικός τελικός, gracias hermano por este partido
πιστεύω το ξέσπασμα στο τέταρτο σετ ηταν και το καθοριστικό.. όταν οι κεντρικοί μας πίεσαν με πρωτο χρόνο
air ν8, με φάνηκε πολύ γρήγορος παίκτης ..και το ν2 δυνατός και στο ται μπρεικ
πιστεύω το ξέσπασμα στο τέταρτο σετ ηταν και το καθοριστικό.. όταν οι κεντρικοί μας πίεσαν με πρωτο χρόνο
air ν8, με φάνηκε πολύ γρήγορος παίκτης ..και το ν2 δυνατός και στο ται μπρεικ
Ο Νο 8 είναι ο Παντζάκης και το Νο 2 ο Ευαγγελίδης. Όντως ήταν πολύ ωραίος τελικός και είναι η πρώτη φορά που ζω έτσι έντονα αναπτυξιακό Πρωτάθλημα.
Ο Παντζάκης μου άρεσε τόσο για το γρήγορο παιχνίδι του όσο και για την πολύ καλή εκτέλεση του πρώτου χρόνου. Στα 2 μέτρα η μπάλα ήταν καρφί που δεν έβγαινε.
Ο Ευαγγελίδης μου άρεσε πολύ στην επίθεση. Άλμα και καλή εκτέλεση. Μπορεί να σίγησε στο 2ο και 3ο σετ, αλλά μετά ανέβασε απότομα στροφές και ήταν πολύ καλός. Έδειξε ότι έχει μέλλον.
Εγώ θα σταθώ και στον Μιχάλη Μαλετζίδη (Νο 11). Το παιδί είναι αριστερόχειρας και πήρε κάποιες καλές επιθέσεις, βέβαια έχασε αρκετές εύκολες κιόλας. Μου άρεσε η υποδοχή του και τα γρήγορα πόδια.
Nα σαι καλά παλίκαρε! Έχουμε και το Πανελλήνιο τώρα!
Ο Παντζάκης μου άρεσε τόσο για το γρήγορο παιχνίδι του όσο και για την πολύ καλή εκτέλεση του πρώτου χρόνου. Στα 2 μέτρα η μπάλα ήταν καρφί που δεν έβγαινε.
Ο Ευαγγελίδης μου άρεσε πολύ στην επίθεση. Άλμα και καλή εκτέλεση. Μπορεί να σίγησε στο 2ο και 3ο σετ, αλλά μετά ανέβασε απότομα στροφές και ήταν πολύ καλός. Έδειξε ότι έχει μέλλον.
Εγώ θα σταθώ και στον Μιχάλη Μαλετζίδη (Νο 11). Το παιδί είναι αριστερόχειρας και πήρε κάποιες καλές επιθέσεις, βέβαια έχασε αρκετές εύκολες κιόλας. Μου άρεσε η υποδοχή του και τα γρήγορα πόδια.
Nα σαι καλά παλίκαρε! Έχουμε και το Πανελλήνιο τώρα!

O Mπρατόεφ παίζει στη Deya Volley του Μπουργκάς, αλλά δεν είναι πια κάτι το φοβερό. Τη χρονιά που ήταν να έρθει σε εμάς αλλά πήγε στην Τρεντίνο ήταν η καταστροφή του. Πήγε στην Τρεντίνο και ενώ ο Ραντόστιν Στόιτσεφ τον προόριζε για ημί-βασικό και να προσφέρει ανταγωνισμό στον ανερχόμενο Τζιανέλλι, αυτός έκανε του κεφαλιού του και ουσιαστικά επίσπευσε την εκτόξευση του Ιταλού. Έκανε κάτι καλό, θα μου πεις, αλλά παρκαρίστηκε στην εξέδρα και τον έστειλαν με κορδελίτσα στην Szczecin στην Πολωνία για να τον στείλουν και αυτοί με κορδελίτσα πίσω στη Βουλγαρία και τη Νεφτοχιμίκ. Έκτοτε συνέχισε στη Βουλγαρία σε Νεφτοχιμίκ, Χέμπαρ και ξανά Νεφτοχιμίκ για να φτάσει τώρα στη Deya. Εν ολίγοις σε καθοδική πορεία.Maezono Masakiyo έγραψε:Είχα μια μικρή ελπίδα/φαντασίωση για Seganov αλλα έκλεισε Τουρκία. O Bratoev σε τι κατάσταση είναι(πλάκα κάνω μη βαράτε);
Άμα θες πασαδόρο ιδού:
[youtube]YNSgmVnol3U[/youtube]
[youtube]InszN_4tBr8[/youtube]
(Έχει πρόταση από Ραπίντ Βουκουρεστίου)
- Μπαρκαρούτσος
PaokCuba4 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ ράβει το 2ο αστέρι του στο Πρωτάθλημα ΕΠΕΣΘ Παμπαίδων μετά από το 2005 με παιδιά γεννημένα το 2007, το 2008, το 2009.
Παιδιά που κάνανε προπονήσεις βράδυ, παράγοντες που έψαχναν γήπεδα, ώρες προπονήσεων και φανέλες για αυτά τα παιδιά. Όλοι μαζί μια γροθιά απέναντι σε μια παραδοσιακή σχολή, έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει και ότι το βόλεϊ ανδρών έχει αρχίσει να χτίζει βάσεις και υποδομές!
ΜVP O ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ!!
ΜΠΡΑΒΟ ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ! ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!
![]()
![]()
![]()
Μπράβο ρε ομάδα!!
Όσο γι'αυτό με τις φανέλες... Οι ακαδημίες ανήκουν στον ΤΑΠ ή στον ΑΣ;; Του μπάσκετ πχ ανήκουν στον ΑΣ...
Επίσης, αν δεν βρούμε καλό πασαδόρο για το ανδρικό, μπορούμε να βάλουμε κανένα παιδάκι;

-
PaokCuba4 έγραψε:O Mπρατόεφ παίζει στη Deya Volley του Μπουργκάς, αλλά δεν είναι πια κάτι το φοβερό. Τη χρονιά που ήταν να έρθει σε εμάς αλλά πήγε στην Τρεντίνο ήταν η καταστροφή του. Πήγε στην Τρεντίνο και ενώ ο Ραντόστιν Στόιτσεφ τον προόριζε για ημί-βασικό και να προσφέρει ανταγωνισμό στον ανερχόμενο Τζιανέλλι, αυτός έκανε του κεφαλιού του και ουσιαστικά επίσπευσε την εκτόξευση του Ιταλού. Έκανε κάτι καλό, θα μου πεις, αλλά παρκαρίστηκε στην εξέδρα και τον έστειλαν με κορδελίτσα στην Szczecin στην Πολωνία για να τον στείλουν και αυτοί με κορδελίτσα πίσω στη Βουλγαρία και τη Νεφτοχιμίκ. Έκτοτε συνέχισε στη Βουλγαρία σε Νεφτοχιμίκ, Χέμπαρ και ξανά Νεφτοχιμίκ για να φτάσει τώρα στη Deya. Εν ολίγοις σε καθοδική πορεία.Maezono Masakiyo έγραψε:Είχα μια μικρή ελπίδα/φαντασίωση για Seganov αλλα έκλεισε Τουρκία. O Bratoev σε τι κατάσταση είναι(πλάκα κάνω μη βαράτε);
Άμα θες πασαδόρο ιδού:
πωπω...πίσω στο 2013-2014 έπαιζε στο Αιγίνιο o Καναδός;Εχθές έβλεπα βιντάκια απο το κανάλι του Ρίμπιν του πασαδόρου που είχαμε εμείς εκείνη τη χρονιά. Ειναι για το βαλάντιο μας αυτές οι περιπτώσεις;
Όλες οι ακαδημίες πλην ποδοσφαίρου ανήκουν στον Α.Σ. Τώρα δεν ξέρω αν είναι κομμάτι του ΤΑΠ. Μάλλον όχι γιατί το ΤΑΠ θεωρείται επαγγελματικό, ενώ οι ακαδημίες ερασιτεχνικά.Μπαρκαρούτσος έγραψε:PaokCuba4 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ ράβει το 2ο αστέρι του στο Πρωτάθλημα ΕΠΕΣΘ Παμπαίδων μετά από το 2005 με παιδιά γεννημένα το 2007, το 2008, το 2009.
Παιδιά που κάνανε προπονήσεις βράδυ, παράγοντες που έψαχναν γήπεδα, ώρες προπονήσεων και φανέλες για αυτά τα παιδιά. Όλοι μαζί μια γροθιά απέναντι σε μια παραδοσιακή σχολή, έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει και ότι το βόλεϊ ανδρών έχει αρχίσει να χτίζει βάσεις και υποδομές!
ΜVP O ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ!!
ΜΠΡΑΒΟ ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ! ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!
![]()
![]()
![]()
Μπράβο ρε ομάδα!!
Όσο γι'αυτό με τις φανέλες... Οι ακαδημίες ανήκουν στον ΤΑΠ ή στον ΑΣ;; Του μπάσκετ πχ ανήκουν στον ΑΣ...
Επίσης, αν δεν βρούμε καλό πασαδόρο για το ανδρικό, μπορούμε να βάλουμε κανένα παιδάκι;
Το μεγάλο θέμα είναι ότι σε αυτές τις κατηγορίες ψάχνεις για όλα. Εγώ ζήσει τα τοπικά και πραγματικά είναι παιχνίδι επιβίωσης. Δεν πέφτει χρήμα και μάλιστα πολλές φορές δεν υπάρχουν στολές προπόνησης. Ακόμα και στο ανδρικό παλιότερα παίκτες έκαναν προπόνηση με δικά τους ρούχα ή την κανονική φανέλα.
Τώρα που έχουν γίνει τα πρώτα βήματα στην οργάνωση των τμημάτων, όπως στελέχωση και κατάλληλες προπονήσεις για να φτάνουμε κοντά στις επιτυχίες, ας προχωρήσουμε και με θέματα όπως μια μόνιμη στέγη για τα τμήματα υποδομών, και βέβαια καλύτερα ωράρια προπονήσεων και όχι να τραβάμε βράδια τα παιδιά.
Ονειρεύεσαι Φώτη Μαλετζίδη; Έχει δρόμο μπροστά του.

- Μπαρκαρούτσος
Kαι να φανταστείς ότι ο Μπλανκενάου έφυγε ως αποτυχημένος και ήρθε το 2015 στη Λυκούργους Χρόνιγκεν και συνεχίστηκε η φήμη της ομάδας να αναδεικνύει παίκτες και ουσιαστικά η καριέρα του έκανε το restart.Maezono Masakiyo έγραψε:PaokCuba4 έγραψε:O Mπρατόεφ παίζει στη Deya Volley του Μπουργκάς, αλλά δεν είναι πια κάτι το φοβερό. Τη χρονιά που ήταν να έρθει σε εμάς αλλά πήγε στην Τρεντίνο ήταν η καταστροφή του. Πήγε στην Τρεντίνο και ενώ ο Ραντόστιν Στόιτσεφ τον προόριζε για ημί-βασικό και να προσφέρει ανταγωνισμό στον ανερχόμενο Τζιανέλλι, αυτός έκανε του κεφαλιού του και ουσιαστικά επίσπευσε την εκτόξευση του Ιταλού. Έκανε κάτι καλό, θα μου πεις, αλλά παρκαρίστηκε στην εξέδρα και τον έστειλαν με κορδελίτσα στην Szczecin στην Πολωνία για να τον στείλουν και αυτοί με κορδελίτσα πίσω στη Βουλγαρία και τη Νεφτοχιμίκ. Έκτοτε συνέχισε στη Βουλγαρία σε Νεφτοχιμίκ, Χέμπαρ και ξανά Νεφτοχιμίκ για να φτάσει τώρα στη Deya. Εν ολίγοις σε καθοδική πορεία.Maezono Masakiyo έγραψε:Είχα μια μικρή ελπίδα/φαντασίωση για Seganov αλλα έκλεισε Τουρκία. O Bratoev σε τι κατάσταση είναι(πλάκα κάνω μη βαράτε);
Άμα θες πασαδόρο ιδού:
πωπω...πίσω στο 2013-2014 έπαιζε στο Αιγίνιο o Καναδός;Εχθές έβλεπα βιντάκια απο το κανάλι του Ρίμπιν του πασαδόρου που είχαμε εμείς εκείνη τη χρονιά. Ειναι για το βαλάντιο μας αυτές οι περιπτώσεις;
2013-2014 μια πολύ what if χρονιά. Είχαμε τα παρατράγουδα με την Ελληνικός Χρυσός. Μετά είχαμε αλλαγές επί αλλαγών σε ξένους και προπονητές για να κλείσουμε τη χρονιά απογοητευτικά, αλλά και να έχουμε πετύχει την καλύτερη ευρωπαϊκή μας πορεία ως σύλλογος φτάνοντας στους "8" του CEV Cup (oυσιαστικά έπαιζες 2 προημιτελικούς λόγω και του Challenge Phase αμέσως μετά). Είχαμε Ντάμποβιτς, πήγαμε στον ΜακΚίμπιν, είχες Ποτότσνικ και πήγες στον Λόουσον. Είχες Καζάζη και παρέλασαν Λεώνης, Στραντζαλης, Γιάτσης, Γιαμακίδης.
Η ομάδα λίγο πιο προσεκτική στις κινήσεις να ήταν θα μπορούσε από τότε να κάνει κάτι πολύ καλό. Βάλανε μυαλό και ο Ανδρέου μοίρασε εξόδους πλην του Παντακίδη. Και μετά ήρθε ο Καλμαζίδης....
Αυτές οι περιπτώσεις ψιλοπροσιτές είναι πια βάση και την ηλικία τους. Ειδικά του Βίνσιτς που είναι 37 χρονών. Ο Μπλανκενάου ίσως να είναι πιο δύσκολη περίπτωση, αλλά ο Σλοβένος δεν θεωρώ ότι πια παίρνει τόσα πολλά παρά το γεγονός ότι είναι ακόμα βασικό στέλεχος της Εθνικής. Πιστεύω ότι ο Ρόππερτ (ο 2ος πασαδόρος της Εθνικής) παίρνει πολλά περισσότερα.
Όποτε θες, το έχει διαθέσιμο το κανάλι της ΕΠΕΣΘ στο YouTube.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν τα ξέρω τα παιδιά ρε, δεν είδα τον αγώνα

με τον γουολς για πασαδορο η καποιον καλο οπως τον σλοβενο που βαλατε. και ακραιο κανονι οπως ο γερμανος χτυπαμε πρωταθλημα με καλυτερους ορους απο φετος η και το ευρωπαικο που πηρε ο ολυμπιακος?? η χορηγια που παλευει ο Τσαλοπουλος ειναι κοντα εχουμε ρεπορταζ? ευχαριστω
Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι ό,τι λέει ο συγκεκριμένος κιτρινιστής δεν αποτελούν οδηγό για να τα διαβάζεις. Ο Τσαλόπουλος μάλλον θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του Α.Σ. αλλά μέχρι να γίνει αυτό πρέπει να γίνουν και εκλογές στον Α.Σ. ώστε να αναλάβει. Σίγουρα το μπάτζετ είναι μεγαλύτερο σε σχέση με το φετινό που ήταν το 4ο του Πρωταθλήματος.
Αν έρθει ένας ακραίος όπως ο Ράιχερτ ή άλλος καλύτερος και κρατήσουμε τον Ουολς ή φέρουμε άλλον καλύτερο πασαδόρο, σίγουρα θα είσαι ανταγωνιστικός. Για Πρωτάθλημα δεν ξέρω καθώς είναι πολύ νωρίς και μην ξεχνάς ότι τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός έχουν καλές ομάδες. Επίσης σίγουρα θα έχουμε ένα θέμα στους κεντρικούς λόγω της απουσίας ξένου παίκτη. Και επίσης η χημεία είναι σημαντικό στοιχείο γιατί ουσιαστικά κάνουμε ομάδα από την αρχή. Και αυτά θα αναλυθούν αργότερα εδώ όταν θα έχουν ολοκληρωθεί τα ρόστερ.
Όσον αφορά το Τσάλεντζ Καπ και γενικά την Ευρώπη, δεν τίθεται θέμα κατάκτησης τίτλου, καθώς από τη νέα χρονιά και στο Τσάλεντζ Καπ θα συμμετέχουν Ιταλικές (Μόντσα), Τούρκικες (Γαλατασαράι) και Γαλλικές (Αραγκό ντε Σέτε) ομάδας. Επομένως κινούμαστε βήμα βήμα και όπου μας βγάλει. Εμείς λογικά θα αγωνιστούμε στο CEV Cup, που είναι η δεύτερη εν τη τάξει διοργάνωση. Μια πολύ καλή ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε σπουδαίες ομάδες και να δούμε σπουδαίους αθλητές στο Παλατάκι.
Αν έρθει ένας ακραίος όπως ο Ράιχερτ ή άλλος καλύτερος και κρατήσουμε τον Ουολς ή φέρουμε άλλον καλύτερο πασαδόρο, σίγουρα θα είσαι ανταγωνιστικός. Για Πρωτάθλημα δεν ξέρω καθώς είναι πολύ νωρίς και μην ξεχνάς ότι τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός έχουν καλές ομάδες. Επίσης σίγουρα θα έχουμε ένα θέμα στους κεντρικούς λόγω της απουσίας ξένου παίκτη. Και επίσης η χημεία είναι σημαντικό στοιχείο γιατί ουσιαστικά κάνουμε ομάδα από την αρχή. Και αυτά θα αναλυθούν αργότερα εδώ όταν θα έχουν ολοκληρωθεί τα ρόστερ.
Όσον αφορά το Τσάλεντζ Καπ και γενικά την Ευρώπη, δεν τίθεται θέμα κατάκτησης τίτλου, καθώς από τη νέα χρονιά και στο Τσάλεντζ Καπ θα συμμετέχουν Ιταλικές (Μόντσα), Τούρκικες (Γαλατασαράι) και Γαλλικές (Αραγκό ντε Σέτε) ομάδας. Επομένως κινούμαστε βήμα βήμα και όπου μας βγάλει. Εμείς λογικά θα αγωνιστούμε στο CEV Cup, που είναι η δεύτερη εν τη τάξει διοργάνωση. Μια πολύ καλή ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε σπουδαίες ομάδες και να δούμε σπουδαίους αθλητές στο Παλατάκι.
-
"2013-2014 μια πολύ what if χρονιά. Είχαμε τα παρατράγουδα με την Ελληνικός Χρυσός. Μετά είχαμε αλλαγές επί αλλαγών σε ξένους και προπονητές για να κλείσουμε τη χρονιά απογοητευτικά, αλλά και να έχουμε πετύχει την καλύτερη ευρωπαϊκή μας πορεία ως σύλλογος φτάνοντας στους "8" του CEV Cup (oυσιαστικά έπαιζες 2 προημιτελικούς λόγω και του Challenge Phase αμέσως μετά). Είχαμε Ντάμποβιτς, πήγαμε στον ΜακΚίμπιν, είχες Ποτότσνικ και πήγες στον Λόουσον. Είχες Καζάζη και παρέλασαν Λεώνης, Στραντζαλης, Γιάτσης, Γιαμακίδης.
Η ομάδα λίγο πιο προσεκτική στις κινήσεις να ήταν θα μπορούσε από τότε να κάνει κάτι πολύ καλό. Βάλανε μυαλό και ο Ανδρέου μοίρασε εξόδους πλην του Παντακίδη. Και μετά ήρθε ο Καλμαζίδης...."
Σωστά. Γι'αυτό το λόγο εγω θεωρώ ένα απο τα πιο σημάντικα παιχνίδια της ιστορίας του τμήματος τον ημιτελικό του F4 του κυπέλλου εκείνης της χρονιάς που χάσαμε 3-0 απο τον ολυμπιακό . Νομίζω με αφορμή εκείνο το παιχνίδι ο Ανδρέου αποφάσισε να τα ξηλώσει όλα πλην Παντακίδη και να τα φτιάξει απο την αρχή. Θα το χαρακτήριζα turning point.
Υ.γ. Στον έκανα και Ρίμπιν τον ΜακΚίμπιν δεν έχεις παράπονο.
Υ.γ 2:Iδού και το κανάλι αν σε ενδιαφέρει αν και πιστεύω οτι το έχεις βρει ήδη
https://www.youtube.com/@themckibbinbrothers @ PaokCuba4
Η ομάδα λίγο πιο προσεκτική στις κινήσεις να ήταν θα μπορούσε από τότε να κάνει κάτι πολύ καλό. Βάλανε μυαλό και ο Ανδρέου μοίρασε εξόδους πλην του Παντακίδη. Και μετά ήρθε ο Καλμαζίδης...."
Σωστά. Γι'αυτό το λόγο εγω θεωρώ ένα απο τα πιο σημάντικα παιχνίδια της ιστορίας του τμήματος τον ημιτελικό του F4 του κυπέλλου εκείνης της χρονιάς που χάσαμε 3-0 απο τον ολυμπιακό . Νομίζω με αφορμή εκείνο το παιχνίδι ο Ανδρέου αποφάσισε να τα ξηλώσει όλα πλην Παντακίδη και να τα φτιάξει απο την αρχή. Θα το χαρακτήριζα turning point.
Υ.γ. Στον έκανα και Ρίμπιν τον ΜακΚίμπιν δεν έχεις παράπονο.

Υ.γ 2:Iδού και το κανάλι αν σε ενδιαφέρει αν και πιστεύω οτι το έχεις βρει ήδη
https://www.youtube.com/@themckibbinbrothers @ PaokCuba4