ΠΑΟΚ - Μίντιλαντ 2-1 (5-3 AP) MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Πασχαλάκης
88
42%
Λύρατζης
4
2%
Ίνγκασον
26
12%
Κρέσπο
10
5%
Βιερίνια
27
13%
Κούρτιτς
3
1%
Τσιγγάρας
5
2%
Ζίφκοβιτς
5
2%
Αουγκούστο
1
0%
Μπίσεσβαρ
1
0%
Τσόλακ
40
19%
Σοάρες
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σίντκλει
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μιτρίτσα
1
0%
Σβάμπ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καντουρί
1
0%

Σύνολο ψήφων: 212

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Re: ΠΑΟΚ - Μίντιλαντ 2-1 (5-3 AP) MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

joshua έγραψε:Eμεις να δεις...Στο καλο και να μην μας γραφεις...
Ούτε με γνωρίζεις, Ούτε σου επιτρέπω να απευθύνεσαι σε εμένα προσωπικά και με αυτό το απαξιωτικό ύφος.
Το αν θα γράφω είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου. Νομίζω. Δεν θέλω να σου μιλήσω στον ίδιο τόνο, διότι σε προσωπικό επίπεδο, δεν κρίνω σωστό να προκαλείται αντιδικία. Και δεν είναι αυτό το νόημα του τόπικ.
Γράφεις την άποψή σου. Γράφω τη δική μου.
Αυτό λέγεται δημοκρατία.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Η δημοκρατια σε μαρανε...
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

joshua έγραψε:Η δημοκρατια σε μαρανε...
Νομίζω ξέρεις τι σημαίνει ο όρος "δημοκρατία", έτσι ?
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Για όσους προβληματιζονται ότι όλο αυτό με το κωλοπανο θα αμαυρώσει την χθεσινή μας μέθη,
έχω να πω πως καλύτερο ΜΝΗΜΕΙΟ από αυτό δεν υπάρχει...

Κάθε φορά που θα βλέπουμε μέσα στα ζουμιά τα χαιλατς, θα θυμόμαστε ποιους πρέπει να αποκοψουμε κ ποτε κάναμε την κάθαρση μας..

ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΊΑ...
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Δεν είναι ξέπλυμα δεν είναι δικαιολογία είναι προσωπική εκτίμηση αλλά την νίκη στα πέναλτυ την έδωσαν ΚΑΙ οι μπερδεμένοι από πίσω . Τέτοια διαδικασία πέναλτυ και τέτοια υποστηριξη και σιγουριά δεν την έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Και άντε τα περισσότερα πέναλτυ που έχω δει γενικά έχουν κοινό σινεμαδακιες.
Θυμάμαι όμως και την διαδικασία στο σκουληκαου που φώναζαν Σηφάκης Σηφάκης ρυθμικά και στα δικά τους υπήρχε σιγή μην αγχώσουν τον Καράμπελα όπως επίσης και σε ένα τελικό Ολυμπιακός ΑΕΚ που δεν Ακουγόταν άχνα.

Υ.Γ Δεν χρειάζεται να πω το αυτονόητο ότι το πανό ήταν επική μαλακια αλλά με το που είδα σε ποια εστια σουτάρουμε κλείδωσε στο μυαλό μ και φανταζόμουν τους πανηγυρισμούς…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Παρ 25 Φεβ 2022, 11:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
Σιγουρα οχι ολα οσα εχει τραβηξει ο απλος οπαδος του ΠΑΟΚ εξαιτιας αυτων που κοπτεσαι να υπερασπιστεις...
Ρωτα και τον Αλκη τι σημαινει δημοκρατια...Την θυμαστε οταν σας εξυπηρετει μονο...
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Όταν σε ένα φόρουμ με 100 ενεργούς χρήστες δεν μπορούμε να πετάξουμε έξω αυτούς που υπερασπίζονται σθεναρά τους υπερασπιστές των δολοφόνων, φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι σε ένα γήπεδο με 35 χιλιάδες οπαδούς, σε μια πόλη με 1 εκατομμύριο κατοίκους, σε μια χώρα με 11 εκατομμύρια κατοίκους και σε έναν πλανήτη με 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Από τα βασικά ας ξεκινήσουμε.
Άβαταρ μέλους
stravostomis

DamoN έγραψε:Δεν είναι ξέπλυμα δεν είναι δικαιολογία είναι προσωπική εκτίμηση αλλά την νίκη στα πέναλτυ την έδωσαν ΚΑΙ οι μπερδεμένοι από πίσω . Τέτοια διαδικασία πέναλτυ και τέτοια υποστηριξη και σιγουριά δεν την έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Και άντε τα περισσότερα πέναλτυ που έχω δει γενικά έχουν κοινό σινεμαδακιες.
Θυμάμαι όμως και την διαδικασία στο σκουληκαου που φώναζαν Σηφάκης Σηφάκης ρυθμικά και στα δικά τους υπήρχε σιγή μην αγχώσουν τον Καράμπελα όπως επίσης και σε ένα τελικό Ολυμπιακός ΑΕΚ που δεν Ακουγόταν άχνα.

Υ.Γ Δεν χρειάζεται να πω το αυτονόητο ότι το πανό ήταν επική μαλακια
Οι μισοί ούτε ήξεραν ποιες ομάδες παίζουν από την πολλή πρέζα. Μπουκάλια πετούσανε να πετύχουν τον Πασχαλάκη
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πάντως αυτά τα μαλακισμένα που σήκωσαν το πανό πέτυχαν αυτό που ήθελαν..

Μια μερίδα οπαδών (δυστυχώς μεγάλη) κάθεται και ασχολείται σήμερα μαζί τους , αντί να χαρεί την πρόκριση

Και φυσικά την μεγαλύτερη ζημιά πάλι θα την φορτωθεί η ομάδα που πολύ πιθανό να παίξει τον επόμενη ιστορικό Ευρωπαϊκό αγώνα , κεκλεισμένων

Ότι οι συγκεκριμένοι τύποι δεν είναι οπαδοί το ξέραμε καιρό τώρα αλλά ακόμα χειρότεροι είναι αυτοί που τους δίνουν πατήματα..
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Μια χαρά μπορούμε και να χαρούμε για την πρόκριση και να προβληματιστούμε για τα υπόλοιπα. Δεν είναι mutually exclusive
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:ΟΚ
Ένα πανό στην ΤΟΥΜΠΑ αιτία εμφυλίου.
Ένα πανό στην ΤΟΥΜΠΑ προκαλεί μέχρι και παραγγελία από εισαγγελέα για έρευνα (ΧΑ ΧΑ, ποια είναι η αξιόποινη πράξη ???)
Ένα πανό στην ΤΟΥΜΠΑ προκαλεί εμετό και ανατριχίλα.
ΟΚ

Δεκάδες πανό που ξερνούν μίσος φυλετικό, ρατσιστικό για τον ΠΑΟΚ, το λαό του, τον ηγέτη του περνάνε απαρατήρητα. Ούτε κουβέντα.

ΟΚ
Λοιπόν, κλείστε την 4. Κανένα πρόβλημα. Θα φωνάζει η 1, 2, 3......Αλήθεια.
Σας έχω νέο. Θα σας προλάβουν οι σύνδεσμοι και θα κάνουν αυτοί αποχή. Χα. Και η αμόλυντη Τούμπα θα είναι όπως ακριβώς την θέλουν οι εχθροί του ΠΑΟΚ. Αποστειρωμένη, βουβή, σκυμμένη.

Και εσείς θα κοιτάτε τα πανό (στα άλλα γηπεδα) που θα σας λένε, θα μας λένε βούλγαρους και ούνους.
Απολαύστε το ελεύθερα.
Εχω και πρόταση
Όποιος ΠΑΟΚτσής μπαίνει στο γήπεδο θα προσκομίζει και ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ.
Αντε και ακόμα καλύτερα.
ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.

Αρκετά. Σιχάθηκα. Καλή συνέχεια
Γκουερίνο σου γράφω δεύτερη φορά και όπως σου είπα στην πρώτη καταλαβαίνω τι προσπαθείς να πεις αλλά εισαι λάθος ...

μας τελείωσε αυτό το σκεπτικό ... τέλος ... καμία ανοχή πλέον ... και αφού δεν καταλαβαίνεις το προφανές του εμετικού για το πανό ... θα σου πω ότι η είσοδος και η μπούκα στον αγωνιστικό χώρο είναι θέμα ασφαλείας και αξιόποινο σε όλο τον κόσμο ... στο σπίτι του κάνει κάποιος ότι κωλοτούμπα θέλει ....

εδώ είναι το σπίτι του ΠΑΟΚ ... άρα της επίσημης ομάδας και όλων των οπαδών ... και όπως όλα τα σπίτια έχει κανόνες ... όπως λοιπόν δεν μπαίναμε στην κρεβατοκάμαρα των γονιών μας όταν το κάνανε έτσι και εσύ δεν μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο όταν παίζεται μπάλα ... ούτε πριν ούτε μετά τον αγώνα

βαρέθηκα να βλέπω τις Μπούκες και την παραβατική συμπεριφορά ... βαρέθηκα να παίζω ξύλο στις κερκίδες με μαστουρωμένα για το ψιλουπήδημα ... βαρέθηκα να βλέπω ανθρώπους που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις αρχές του ΠΑΟΚ και για το σκεπτικό αυτού του σωματείου από την ώρα που γεννήθηκε ...

υποσ.
για εμένα ξεκάθαρα θα στο γράψω όποιοι κάνουν όλα αυτά τα παραβατικά στην εποχή Σαββίδη το πιθανότερο είναι να είναι βαλτοί και πληρωμένοι για προβοκάτσια από τα γνωστά κέντρα της Τρούμπας ... ίσως αυτό να είναι και μία παρηγοριά και ένα άλλοθι ... αν τα κάνουν υποτιθέμενοι παοκτσήδες αστα βράστα
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

joshua έγραψε:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
Σιγουρα οχι ολα οσα εχει τραβηξει ο απλος οπαδος του ΠΑΟΚ εξαιτιας αυτων που κοπτεσαι να υπερασπιστεις...
Ρωτα και τον Αλκη τι σημαινει δημοκρατια...Την θυμαστε οταν σας εξυπηρετει μονο...
Δημοκρατία λοιπόν, είναι το πολίτευμα στο οποίο ΚΑΘΕΝΑΣ έχει το δικαίωμα, τηρώντας το Σύνταγμα και τους νόμους (που ισχύουν για όλους, για να μην ξεχνιόμαστε ετσι?) να εκφράζει τις απόψεις του εφόσον δεν προσβάλλει και δεν παραβιάζει τα δικαιώματα των άλλων. Να μου επιβάλλει κάποιος να σκέφτομαι ακριβώς τα ίδια με εκείνον ή άλλους είναι λίγο προβληματικό υπό το πρίσμα του ορισμού της δημοκρατίας που σου εξήγησα παραπάνω. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση να εξάγεται το συμπέρασμα ότι όποιος εκφράζει διαφορετική άποψη αυτομάτως καθίσταται υπερασπιστής κάποιων, είναι επίσης πρακτική ασύμβατη με τον πυρήνα της έννοιας της δημοκρατίας και της ελευθερίας σκέψης και λόγου
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Παρ 25 Φεβ 2022, 12:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Σημερα κ αφου το μυαλο λειτουργει πιο ηρεμα,οφειλω να ομολογησω πως πολυ σωστα η ΠΑΕ εν ωρα ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ αγωνα,δεν εκανε καποια κινηση να κατεβει το πανο.Θα γινοταν 1000% χουλιαμας,κ μαντεψτε ποιος θα την πληρωνε.
Ελπιζω να ειδαν μετα τον αγωνα,ποιοι κατεβασαν κ σε ποιους ανηκει αυτο το πανο,σε ποιον συνδεσμο ανηκουν.Και να ξεκουμπιστουν απο τον ναο μας.
Σωστη η ανακοινωση της ΠΑΕ,εφοσον αυτη αρχικα κ επειτα ΕΜΕΙΣ οι υπολοιποι,διωξουμε αυτα τα μπερδεμενα απο το σπιτι μας.
Οσοι τους υποστηριζουν εδω μεσα,τρωνε μπλοκ,απλα ομορφα κ δημοκρατικα.Δεν θα κατσω να αντιμιλησω με χαζα παιδακια κ να ριξω το επιπεδο μου.

Υ.Γ. Αδερφια,αυτο που εγινε χθες,για καλο εγινε,θα ξεκαθαρισουν πολλα πραγματα,γιατι εφτασε στο απροχωρητο,οπως ειχε φτασει στο απροχωρητο διαιτητικα,εκεινη η φαση με τον Μακ κ απο τοτε πολλα αλλαξαν,αυτη την φορα στο δικο μας χερι καθαρα ειναι να αλλαξουν οπαδικα καποια νοσηρα πραγματα.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ στην ομάδα για την πρόκριση, μπράβο σε όλους.

Έχω κόψει το γήπεδο εδώ και χρόνια για τα πρεζάκια, τους τζαμπατζηδες μάγκες, και τους μίζερους στραβοστομηδες ΠΑΟΚαρχες που έχουν μείνει στο 80 ΠΑΟΚ ρε, κ οι οποίοι ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για τη σαπίλα στο οπαδικο κίνημα.

Συνεχίζοντας να παίρνω σταθερά διαρκειας και στηρίζοντας συνεχώς την ομάδα όσο μπορώ οικονομικά από τη μπουτίκ , αποφάσισα να συνεχίζω να στηρίζω και να ασχολούμαι στα εκτός έδρας, στις εκδρομές στην Ευρώπη και από το καναπέ στα εντός.

Φάγαμε ένα τεράστιο ξενερωμα με τη κορδέλα, μετά με τη μπούκα του Ιβάν. Το μπαλωσαμε με το επόμενο νταμπλ. Ξενέρωσαμε ξανά με τα φασίσταρια που νομίζουν ότι η ομάδα είναι δικιά τους. Ξενέρωσαμε ξανά με τη μπούκα μετά τη λήξη με το Αρη. Άλλη μια φορά με τη δολοφονία και τη μετριοπάθεια σε βαθμό επικίνδυνο της Παε. Και έρχεται και το σημερινό.

Κύριε Ιβάν Σαββίδη σε ευχαριστούμε για όλα. Έχεις μπει με χρυσά γράμματα δίπλα στο όνομα του ΠΑΟΚ ΜΑΣ.

Δυστυχώς όμως τα γεγονότα είναι πάρα πολλά, και είτε αδιαφορείς (πιθανό γιατί τα περιστατικά ανοργανωσιας είναι εξίσου πολλά) είτε σκόπιμα δεν επεμβαίνεις. Δεν θέλω να το σκέφτομαι.

Όπως και να έχει είσαι σαν πρόεδρος ο μόνος υπευθυνος για αυτήν την κατάντια του συλλόγου σε αυτό το κομμάτι. Η πρόοδος ενός συλλόγου δεν φαίνεται μόνο στους τίτλους, στις πορείες και στις επιτυχίες.

Είτε αποφασίζεις να αλλάξουν όλα χθες, είτε θα μείνουν μόνο τα πρεζάκια, οι εγκληματίες, όσοι αδιαφορούν για τα πάντα, οι νο πολιτικα κ όσοι προσπαθούν να μιμηθούν τις πρακτικές του γαυρου.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ στην ομάδα.
Έχω καιρό να χαρώ με τη καρδιά μου.
Καλή συνέχεια σε όσους αγνούς οπαδούς έχουν ακόμα το σκέφτομαι ίδιο κουράγιο να ασχοληθούν με την ομάδα όπως παλια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”