ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:ΟΚ
Ένα πανό στην ΤΟΥΜΠΑ αιτία εμφυλίου.
Ένα πανό στην ΤΟΥΜΠΑ προκαλεί μέχρι και παραγγελία από εισαγγελέα για έρευνα (ΧΑ ΧΑ, ποια είναι η αξιόποινη πράξη ???)
Ένα πανό στην ΤΟΥΜΠΑ προκαλεί εμετό και ανατριχίλα.
ΟΚ
Δεκάδες πανό που ξερνούν μίσος φυλετικό, ρατσιστικό για τον ΠΑΟΚ, το λαό του, τον ηγέτη του περνάνε απαρατήρητα. Ούτε κουβέντα.
ΟΚ
Λοιπόν, κλείστε την 4. Κανένα πρόβλημα. Θα φωνάζει η 1, 2, 3......Αλήθεια.
Σας έχω νέο. Θα σας προλάβουν οι σύνδεσμοι και θα κάνουν αυτοί αποχή. Χα. Και η αμόλυντη Τούμπα θα είναι όπως ακριβώς την θέλουν οι εχθροί του ΠΑΟΚ. Αποστειρωμένη, βουβή, σκυμμένη.
Και εσείς θα κοιτάτε τα πανό (στα άλλα γηπεδα) που θα σας λένε, θα μας λένε βούλγαρους και ούνους.
Απολαύστε το ελεύθερα.
Εχω και πρόταση
Όποιος ΠΑΟΚτσής μπαίνει στο γήπεδο θα προσκομίζει και ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ.
Αντε και ακόμα καλύτερα.
ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.
Αρκετά. Σιχάθηκα. Καλή συνέχεια
Γκουερίνο σου γράφω δεύτερη φορά και όπως σου είπα στην πρώτη καταλαβαίνω τι προσπαθείς να πεις αλλά εισαι λάθος ...
μας τελείωσε αυτό το σκεπτικό ... τέλος ... καμία ανοχή πλέον ... και αφού δεν καταλαβαίνεις το προφανές του εμετικού για το πανό ... θα σου πω ότι η είσοδος και η μπούκα στον αγωνιστικό χώρο είναι θέμα ασφαλείας και αξιόποινο σε όλο τον κόσμο ... στο σπίτι του κάνει κάποιος ότι κωλοτούμπα θέλει ....
εδώ είναι το σπίτι του ΠΑΟΚ ... άρα της επίσημης ομάδας και όλων των οπαδών ... και όπως όλα τα σπίτια έχει κανόνες ... όπως λοιπόν δεν μπαίναμε στην κρεβατοκάμαρα των γονιών μας όταν το κάνανε έτσι και εσύ δεν μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο όταν παίζεται μπάλα ... ούτε πριν ούτε μετά τον αγώνα
βαρέθηκα να βλέπω τις Μπούκες και την παραβατική συμπεριφορά ... βαρέθηκα να παίζω ξύλο στις κερκίδες με μαστουρωμένα για το ψιλουπήδημα ... βαρέθηκα να βλέπω ανθρώπους που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις αρχές του ΠΑΟΚ και για το σκεπτικό αυτού του σωματείου από την ώρα που γεννήθηκε ...
υποσ.
για εμένα ξεκάθαρα θα στο γράψω όποιοι κάνουν όλα αυτά τα παραβατικά στην εποχή Σαββίδη το πιθανότερο είναι να είναι βαλτοί και πληρωμένοι για προβοκάτσια από τα γνωστά κέντρα της Τρούμπας ... ίσως αυτό να είναι και μία παρηγοριά και ένα άλλοθι ... αν τα κάνουν υποτιθέμενοι παοκτσήδες αστα βράστα