γαυρομπιακος - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP ΟΣΦΠ - Π.Α.Ο.Κ.

Βελλίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κίτσιου
5
3%
Vitor
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Χατζηισαΐας
31
21%
Τζαβέλλας
4
3%
Τζιόλης
6
4%
Cimirot
90
62%
Πέλκας
1
1%
Mak
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Berbatov
5
3%
Αθανασιάδης
1
1%
Golasa
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σκόνδρας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Sabo
2
1%

Σύνολο ψήφων: 145

Άβαταρ μέλους
simba

Re: γαυρομπιακος - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από simba »

καταλαβαινω απλα κατ'εμε ειναι καπως παραπλησιο με το "ειχα κατοχη στο 0-2 εδω μεσα" ή με κουλα στο β' ημιχρονο..
Καποια στιγμη, εφοσον κ ο αλλος ειναι μετριος, θα στο παραχωρησει ευκολα το κεντρο εφοσον σε βλεπει φλυαρο για να σε παιξει στην αντεπιθεση..Το να εχεις μια φλυαρη κατοχη με δυσκολια προσεγγισης στην αντιπαλη περιοχη, δεν το βλεπω ως "παρασημο" γενικα..
Πρεπει να ξαναδεις τα 2 πρωτα ημιχρονα με κουλα και γαυρο οταν εχεις ευκαιρια..

Υ.Γ.
Απο μπερμπα περα απ'την προσωπικοτητα και την ψυχραιμια στο χωρο του κεντρου,
θελω μια γλυκια πασα με εξωτερικο φαλτσο στον κενο χωρο για μακ που θα βγαλει παραλληλη στον κλαους ο οποιος θα βγει μπροστα απτον μποτια και θα σκοραρει..
το χα δει το ονειρο πριν τον αγωνα, αλλα ο καργιολης ο εποπτης δεν το αφησε να πραγματοποιηθει..

Υ.Γ. Τζελα ο μλκας σηκωσε τη σημαια ακριβως τη στιγμη που παιρνει κεφαλια ο μπερμπα..αυτο το ειδε ο γατος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 08 Φεβ 2016, 02:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

simba έγραψε:Ελα ρε συ γκεο, στο 1ο ειχαμε το κεντρο? Ελαχιστα πραγματα.. Οπως και στο 2ο μεχρι το 60, εφτανε ενας τσιμιροτ ή καποια ανεβασματα του τζιολη για να κυριαρχησεις, να ανεβασεις ουσιαστικα μετρα στο γηπεδο και να βγαλεις ευκαιριες?
Ετσι ακριβως....με το που μπηκε το 3ο χαφ πηραμε τα πανω μας...το κεντρο του gay ηταν κακο σημερα γιατι ηταν μονο ο Φορτουνης....οι αλλοι 2 απλα ειναι αμυντικα χαφ που δεν δημιουργουν καθολου....ο ΙΤ εβαλε σωστα τον Τσιμιροτ να μαρκαρει μαν του μαν τον Φορτουνη και τελος δημιουργικα το κεντρο τους....βεβαια απο τα πλαγια οι μπακ μας δεν ειχαν βοηθειες απο τα εξτρεμ μας....και παιζανε παντα 1 εναντιων 2 με τον Τζιολη να πηγαινει και να βοηθαει στα μαρκαρισματα και τον Τσιμιροτ στις κοντρες που πηγε να βγαλει ο γαυρος.
Βεβαια αν δινοταν η κοκκινη στον Μιλιβογιεβιτς θα ηταν ενα τελειως διαφορετικο ματς και γιατι οχι με αριθμητικη υπεροχη να μην κερδισουμε....αλλα ειπαμε εμεις πρεπει να κανουμε ομαδα να κερδιζει και τους διαιτητες...δεν γινεται αλλιως.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

το στησιμό του δεν ήταν καλό
βέβαια αυτός της ΑΕΚ ήταν ακόμα χειρότερο,όπου και ξεκίνησε με τρία αμυντικά χαφ! :lol: και χάθηκε η δυνατότητα για ένα διπλό
με τον ολυμπιακό έκανε λάθη
βλέπει δεν τροφοδοτείται ο κλάους και είναι πρακτικά άχρηστος στα ματς,γιατί τον βάζεις;!
και άντε τον έβαλες,ο μπερμπάτοφ που κολάει σε θέση "δεκα" πίσω;
το έναν από τους δυο θα έχεις στο γήπεδο και μόνο κορυφή! είναι προφανές στους πάντες αυτό πλην του προπονητή μας δυστυχώς

επίσης σήμερα έχεις θέμα στα εξτρέμ κατανοητό! μια θέση,λοιπόν, μπάζει
βάζεις μπέρμπα στο δέκα,δυο θέσεις μπάζουν
βάζεις και πελκα να τριγυρίζει στα πλάγια,έχε γεια!
τι μου φαίνεται εμένα σωστό,δηλαδή λογικό,να παίζει μόνιμα ο μπέρμπα στην κορυφή και να τον ξεκουράζει ο κλάους
στο δέκα σήμερα έπρεπε να είχε τον πέλκα(βεβαια ήταν και άτυχος διότι έγινε η μεταξωτή αποβολή τζαβέλλα στο σημείο που έβαλε ορθολογική διάταξη)

τέλος αφού βλέπεις στα ματς είμαστε εντελώς ακίνδυνοι από το κέντρο και παίζουμε πλάγια
τι θα κάνεις; μα το γεμίζεις!
προτιμώ να παίξω χωρίς κανένα φορ και ο ΠΑΟΚ να αναπτύσσεται από παντού ,παρά φορ και μόνο από τα πλάγια
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

kataramenos5 έγραψε:
joshua έγραψε:Γιαννη οποιοσδηποτε απο τους Γκολασα,Κατσε,Σαμπο θα ηταν πιο χρησιμος στην θεση Κλαους η Μπερμπατωφ,δεν καταλαβαινω τι εχει να κανει με τον σχηματισμο.
Ποιον θα βγαζε τον Κλαους για να βαλει Μπερμπα φορ(μια φορα νομιζω το δοκιμασε και δεν) η θα φηνε Μπερμπα εξω για να τον σκισουμε παλι που τον αφησε εξω στο ντερμπι.Για να βαλει τον ανυπαρκτο Γκολασα η τους ξεχασμενους (αυτο θ ακουγαμε) Σαμπο,Κατσε ?
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ατρόμητος 1-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δημοσίευσηαπό joshua » Σάβ Ιαν 30, 2016 9:39 pm
Αν για κατι ελεγχεται ο Τουντορ ειναι για την αλλαγη γκολασα αλλα αληθεια ποιον να εβαζε,τον Σαμπο στα ακρα?Ισως μονο Σαμπο αξονα και μεταφορα Πελκα στα ακρα αλλα αληθεια τι θα αλλαζε εντυπωσιακα.
Re: ΑΕΛ Καλλονής-Π.Α.Ο.Κ,06/01,19:30,OteSports1
από joshua » Τετ Ιαν 06, 2016 7:58 pm
Τωρα αν πω εγω σε πιο ονειρο ειδε ο Τουντορ οτι Γκολασα,Χαρισης ειναι εσωτερικοι μεσοι θα ειμαι γκρινιαρης και μιζερος.Ειναι εικονα ομαδας αυτη Γεναρη μηνα.
Re: ΑΕΛ Καλλονής-Π.Α.Ο.Κ 2-1, MVP,Σχολια & παραλειπόμενα
Δημοσίευσηαπό joshua » Τετ Ιαν 06, 2016 10:41 pm
Οσο για τις ασυναρτησιες ΝΑΙ φιλε stalker Χαρισης και Γκολασα ουτε για αστειο δεν μπορουν να παιξουν αριστερα και δεξια σε ΡΟΜΒΟ.Το να ακουω απο τον προπονητη μου πως δεν παιζει ρολο η διαταξη στην οποια τοποθετειται ο παικτης τι να πω...
Αρα γκολασα Σαμπο για σενα δεν.Ποιον να βαζε ρε φιλε.Για κατσε βαριεμαι δε ψαχνω τα ιδια λες.
Πραγματικα νομιζεις οτι κανεις κατι εξυπνο ψαχνωντας παλιοτερα ποστ αλλων μελων; Εγω θα ανησυχουσα αν ημουν στην θεση σου...Τελοσπαντων,τι σχεση εχει πχ το οτι ο Γκολασα και ο Χαρισης ηταν τραγικοι οταν παιξαμε με ρομβο με το χτεσινο παιχνιδι; Αν εβγαινε ενας εκ των Κλαους,Μπερμπα ρομβο θα παιζαμε; Στα ακρα θα επαιζε ο Γκολαςα οπως με την Καλονη;Επιπλεον ναι Κατσε,Γκολασα,Σαμπο μπορει να μην ειναι και τιποτα παικαραδες να τους ζηλεψει κανεις αλλα ειναι ΧΑΦ,τι δεν καταλαβαινεις;Ο λογος που σε ολο το παιχνιδι μεχρι να βγει ο Κλαους βγαλαμε 2 αν θυμαμαι ολες και ολες φασεις,μια στο ξεκινημα και μια που εκοψε το κορακι ηταν ακριβως η αριθμητικη υπεροπλια του γαυρου στα χαφ.Ποιο ηταν το πιο δραστηριο διαστημα της ομαδας στην επιθεση; Ηταν η δεν ηταν οταν βρεθηκαμε 10 εναντιων 10 με τα ιδια χαρακτηρηστικα παικτων;Ο ιδιος εγραψες αν ειδα καλα στο φορουμ του Μπερμπατοφ οτι δεν βοηθησε,γιατι θες σωνει και καλα να διαφωνεις μαζι μου ενω ξερεις οτι συμφωνεις;

Υ.Γ Μανιακε τα οποιος δεν παιζει παντα ειναι καλυτερος,οχι σε μενα.Εγω την αποψη μου την λεω παντα απο ΠΡΙΝ.Δεν περιμενω το αποτελεσμα για να κραξω η μη,ασε που για το χτεσινο παιχνιδι δεν εκραξα και κανεναν,αλλος το ξεκινησε.
Άβαταρ μέλους
kastoria_1970

Δημοσίευση από kastoria_1970 »

Στι χθεσινό παιχνίδι βγήκαν κάποια συμπεράσματα:
- Ο οσφπ δεν είναι και τόσο καλή ομάδα, ή τόσο μεγάλη όσο θέλουν να μας την παρουσιάσουν κάποιοι, για να πουλήσουν το σάπιο προϊόν του ελληνικού ποδοσφαίρου της σουπερλιγκας.
- Η διαφορά τους από τον ΠΑΟΚ είναι αμελητέα, στα όρια του στατιστικού σφάλματος που λένε και οι εκλογολόγοι, μια διαφορά η οποία σαφώς χειραφετείται απο διαιτησίες και εξωθεσμικούς παράγοντες
- Είναι σαφής ο λόγος για τον οποίο οι γάβροι μισούν τον ΠΑΟΚ. Ένα μίσος που δεν δικαιολογείται από το "στάτους" των δύο ομάδων και τη συγκομιδή τίτλων στα τελευταία 30 χρόνια. Απλώς ο ΠΑΟΚ, η μόνη ομάδα που τους αντιστέκεται, κάνει εμφανή τα σημάδια της παθογένειάς τους. Αυτή η γύμνια τους μόνο στην Ευρώπη φαίνεται καθαρά. Οι όποιες "ευρωπαϊκες επιτυχίες" τους είναι σαφώς αποτέλεσμα τύχης και κατάστασης του αντιπάλου και λιγότερο προϊόν δικής τους προσπάθειας.
- Στο μόνο άθλημα που ο οσφπ βγαίνει πανηγυρικά πρώτος είναι η μονόπολυ (και κακώς ο ΠΑΟΚ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την εν λόγω εταιρεία :) ). Ξέρετε αυτό το παιχνιδάκι που αγοράζεις ή νοικιάζεις (βλέπε παραρτήματα) σε άλλους, προσπαθείς να αποδυναμώσεις τον αντίπαλο με θεμιτά και αθέμιτα μέσα, μόνο και μόνο για να τα φας όλα εσύ στο τέλος μόνος.
- Όσον αφορά την πρεμούρα και τη νευρικότητα των παιχτών του οσφπ η οποία ήταν κάτι περισσότερο από εμφανής στο χθεσινό ματς, είναι αδικαιολόγητη. Παίζεις με τον 4ο, τον οποίο ρίχνεις +24 βαθμούς, και τον αντιμετωπίζεις με 7 και 8 παίχτες στην άμυνα. Του κάνεις πάνω από 45 φάουλ, ασχέτως αν σου σφυρίζουν λιγότερα από το μισά, και κάνεις πάλι τα γνωστά σου κλαψο.... κόλπα με βουτιές, καρατιές και βρισιές.
Προφανώς αυτή η στασιμότητα της 30χρονης μοναχικής κορυφής, χώρις κάτι παραπάνω, χωρίς ευρωπαϊκό άλμα, χωρίς έπος και κάτι να θυμάσαι, έχει αρχίσει να δημιουργεί τεράστιο άγχος στους παίχτες αλλά και στο λιμάνι σε όσους γαβρους επιμένουν να τρώνε ακόμη την ίδια ξαναζεσταμένη σούπα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

desperando έγραψε:δεν θα πω τιποτα για το ματς

μαι ερωτηση μονο
ποσο καλυτερο υλικο εχει ο γαυρος πλην της θεσης 1 και 10 απο τον ΠΑΟΚ

υγ και για οσους ξεχνανε ο ΠΑΟΚ κατεβηκε σημερα να παιξει με 10 απουσιες,κατι που δεν εχει ξαναγινει
Μεσοεπιθετικά είναι καλύτερος στη θέση 10, ενώ τα εξτρέμ του όπως και ο φορ δεν είναι χειρότεροι, αλλά μάλλον λίγο καλύτεροι. Ιδιαίτερα με τον φετινό Mak που παίζει ανάλογα με τα κέφια του.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω αν προσθετα καποιους παικτες στο 1 και το 10 που λεει ο ντεσπε θα ηταν τα 2 ακραια μπακ,ισως την μεγαλυτερη φετος πληγη μας εκτος του επιτελικου και αν ελπιζουμε οτι καποια στιγμη αριστερα ο Λεοβατς θα δωσει λυσεις,δεξια θελουμε παικτη βασικουρα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

παραδόξως ο Κίτσιου δεν ήταν κακός χτες
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν εκτεθηκε ιδιαιτερα στην αμυνα αλλα επιθετικα ηταν ΤΡΑΓΙΚΟΣ και θεωρητικα θα επρεπε να ισχυει το αντιθετο καθως προερχεται απο τα χαφ.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Σ'ενα σχετικα αδιάφορο ματς είδε όλος ο κόσμος για άλλη μια φορά πως κερδίζουν τα ματσάκια οι τύποι. Γιατί όταν πάει ο Τσουκαλάς ή το κάθε τρολ του γάβρου σε εκπομπές και λέει "που είδατε την εύνοια " και το κοινό γελάει είναι η απάντηση τους σ'αυτό που κάνουν.
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Λοιπόν κατά την γνώμη μου η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλά στημένη τακτικά , το γκολ το δεχτήκαμε από ένα ατομικό λάθος (ξανά!). Θαύμασα για άλλη μια φορά τον Τσίμιροτ , πολύ καλές οι πρώτες εντυπώσεις για τον Χατζ. ο Κίτσιου κατά την γνώμη μου ήταν πάρα πολύ καλός αν εξερέσεις τις σέντρες του έπαιξε και μπακ και εξτρέμ αφού ο πέλκας έπαιξε πιο κεντρικά , Τζίολης παρα πολύ καλός , Μακ, Κλαους, Μπερμπα , δεν κάναν πολλά αλλά δεχτηκαν και αρκετά χτυπήματα , ο Βελλίδης ήταν θετικός μπορώ να πω έκανε και μια εξαιρετική απόκρουση στην παράλληλη εκείνη αλλά και πάλι είχε κάποια λάθη. Μου άρεσε που μέσα στο τηγάνι είχαμε κατοχή αν και επιθετικά στο τελευταίο τέταρτο του γηπέδου κάναμε συνέχεια λάθη , πιστεύω αυτή είναι η νοοτροπία που έχει περάσει ο Τούντορ στην ομάδα θα φανεί καλύτερα του χρόνου, δεν είναι λίγο με 9 τραυματισμούς με κάποιους από αυτούς να είναι στους καλύτερους σου παίκτες να πας στο τηγάνι και να παίξεις στα ίσα τον γαύρο.

Υ.Γ Αυτοί είστε γαύροι , το είδαμε άλλη μια φορά. Για αυτό όταν στην Ευρώπη με κανονική διαιτησία σας ξεκολλιάσει η Άντερλεχτ θα αναρωτιέστε γιατί όλη η ελλάδα θα πανηγυρίζει
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

παντωςο αγγελος τρια εβαλε περσι και με σαλπι δεξι μπακ ενα διαστημα

αυτα γιατι με ενοχλει να μιλαμε για ενδοξες ηττες λογω πολλων προβληματων
επισης ναι ηταν αποβολες,αλλα δεν τις εδωσε ,τελειωσε.προχωραμε,δεν ειναι να πεις πως εδωσε πεναλντι και αλλαξε το σκορ,χασαμε αβανταζ

αυτα ομως γνωστα ειναι
εμεις τι κανουμε
ε δεν καναμε φασεις πως να το κανουμε
και φταιει και ο τουντορ που επαιζε με κλαους μπροστα και μπερμπατοφ στο δεκα
με πελκα στα ακρα!
αρτσι μπουρτσι
δηλ πραγματικα τωρα με πελκα στο δεκα,μπερμπα κορυφη
εστω μια φαση περισσοτερη δεν θα καναμε απο οτι με τοσους παιχτες σε λαθος θεση;

στο β το αλλαξε,να τα λεμε ολα,αλλα τοτε απεβληθη γρηγορα ο τζαβελλας και τελος
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Κοράκια ψόφο!!!!

Στα του ΠΑΟΚ τώρα... :mrgreen:
Αν υπολογίσουμε την κατάσταση και τις απουσίες σταθήκαμε πολύ καλά. Αυτοί που λένε για τις ευκαιρίες... σόρρυ παλικάρια... ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ... έκανες 1 που δεν σου δίνει πέναλτι, και πιθανόν άλλες 2 που σου κόβει με offside 1 μέτρο πίσω. Σύνολο 3... πόσες περιμένατε με τα παραπάνω δεδομένα? Ο gay δηλαδή πόσες έκανε? -μιλάμε για σοβαρές ευκαιρίες έτσι- Εγώ θυμάμαι μαζί με το γκολ βαριά βαριά 3-4 (κεφαλιές Φορτούνη, Πουστέρ και άντε καμια ακόμα που δεν θυμάμαι)

Χ'Ισαϊας πολύ καλός. Βάλτου μια αμυντικάρα τύπου Contreras δίπλα του χρόνου, και έδεσες.
Cimirot... ΜΑΓΙΚΟΣ... ένα κέντρο μόνος του... το έχω ξαναπει... αν έχει το μυαλό μέσα στο κεφάλι... κάτι Μιλιδες, Ζντελές, Σιμόες και Γιοχανσιδες τους έχει για ζέσταμα. Με ΧΧ δίδυμο αν δουλέψουν θα αφήσουν εποχή.

ΥΣ.1 Μόνο στην Ελλάδα μπορεί να κάνει καριέρα παίχτης σαν τον Μιλιβόγιεβιτς... μέτριο τεχνικά χαφ και πολύ βρωμιάρης. Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Μανίατης.
ΥΣ.2 ΚΟΡΑΚΙΑ ΨΟΦΟ!!!!!!
ΥΣ.3 Αν η ομάδα είναι υγιής στα PO θα κάνουμε πλάκα... το υπογράφω και με τα 2 χέρια. Κίτσιου, Χ'ισαϊας, Τζαβέλλας, Leovac - Cimirot, ΧΧ - Garry, Πέλκας, Mak - Berba... 4-2-3-1
και...
ΥΣ.4 Τζος... χωρίς να μου πέφτει λόγος και χωρίς παρεξήγηση... το θέμα δεν είναι αν λες την άποψη σου ή όχι. Καλά κάνεις και την λες και κανείς δεν μπορεί να σου αφαιρέσει το δικαίωμα.
Το θέμα... κατ' εμέ... είναι ο τρόπος. Γράφεις πολλές φορές -όχι όλες- στα θέματα με έναν τρόπο "Είμαι ο ειδικός επί του ποδοσφαίρου... αυτά που λέω είναι σωστά... όσοι δεν συμφωνούν μαζί μου είναι άμπαλοι και δεν έχουν σχέση με το άθλημα -ακόμα και αν είναι ο FA ή ο IT-.".
Δεν λέω ότι θες να "ακούγεσε" έτσι... ή ότι είσαι λάθος σε αυτά που λες -που πολλά με βρίσκουν σύμφωνο-... απλά ο τρόπος που γράφεις είναι εύκολα παρεξηγήσιμος. Αυτό... τίποτα άλλο. Γνώμη μου πάντα. Φιλικά.

Εντίτ...
ΥΣ.5 ΑΡΔ ΨΟΦΟ!!!! Και οι ντεμέκ-ΠΑΟΚ και οι μπ@σταρδοι κρατικοδίαιτοι της ΕΡΤ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Δευ 08 Φεβ 2016, 10:29, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Βλεποντας το ματς με φιλους γαυρους ακουσα τα παντα..τα συμπερασματα μου ειναι τα εξης
1. Ποσο τους ποναει ακομα ο παυλαρας δε λεγεται...
2. Τα παιδια ειναι φυτα με ολη τη σημασια της λεξης...

Απροσμενα καλος ηταν ο Κιτσιου χθες..
Επισης πειτε μου ενα ντερμπυ που ο Τουντορ δεν εστησε καλα την ομαδα και που η ομαδα δεν παρουσιαστηκε καλη εως αρκετα καλη...Μονο το ματς με τν γκει στην τουμπα δεν ημασταν καλοι..Ακομα και με αεκ το σκορ ηταν αδικο ελεω βελλιδη..Απλα η διαφορα ειναι οτι στα μικρα ματς δεν εχουμε τον παιχτη που θα ανοιξει την αμυνα..ενα βαρβατο δεκαρι να μοιρασει παιχνιδι..συν τη συγκεντρωση που δεν υπαρχει στα μικρα ματς...παμε να περασουμε τωρα στο κυπελλο...
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

ο τζιωλης οντως επαιξε καλα και ανεβαζε την ομαδα

edit δημητρη ο τουντορ εχει φρεναρει την ομαδα σε δυο ντερμπι που ειδα,δεν εχω δει πολλα
καταρχην ειναι φανερο πως με την ΑΕΚ κατω η ηττα ειναι ολη δικη του,ενα ημιχρονο περναει παιζοντας με 3 αμυντικα χαφ!
ενταξει στην ντορμουντ,αλλα στο ΑΕΚακι με ενα ροστερ που αν το ειχαμε θα ειμασταν στα καγκελα; :lol:
στο β με την αποβολη ειδαμε τι χασαμε,τους παιζαν σαν την γατα με το ποντικι και ειμασταν με δεκα

και χθες κατεβαζει μπερμπα κλαους,που ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ματς δεν εχει βγει,ο μπερμπα σε λαθος θεση,ο κλαους καλαμια,ανυπαρκτος,δεν τροφοδειται
και παραλληλα βαζει πελκα πλαγια,που χαθηκε

λαθη ειναι αυτα,τι ειναι; σωστα; στο β αλλαξε διαταξη εβαλε μπερμπα μπροστα πελκα στο δεκα και ηρθε η αποβολη! δεν ειδαμε ποτε πως θα ηταν ο ΠΑΟΚ με ορθολογικη διαταξη,πιστευω θα εβγαινε διπλο οπως περσι!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”