Stalker... όταν λέω διορθώνονται εννοώ ότι στο μέλλον μπορείς να είσαι καλύτερα... οι λόγοι? Πολλοί, θες ρυθμός? Θες προσθήκες? Θες δέσιμο παιχτών κτλ κτλ κτλ.
Εννοείτε οικονομικά είναι χασούρα... αλλά δεν μπορείς να μου λες "οικονομική ζημιά που δεν διορθώνετε" τον αποκλεισμό και "άτυχη επιλογή, δεν πειράζει, ατυχία, πάμε για άλλα" διάφορους Ινίγκους ή Νίνηδες!
"Οικονομικές ζημιές" ήταν και κάτι Ρέγκες και κάτι Καρδούλες... αλλά μη έχοντας πολλές "άτυχες επιλογές" χτύπησες πρωτάθλημα και έφτιαξες πρεστίζ στην Ευρώπη!
Θέλω να πω δηλαδή ότι μια "οικονομική ζημιά" δεν καταστρέφει μια ομάδα... συνεχόμενες "άτυχες επιλογές" όμως, σε στέλνουν στα τάρταρα.
Το κράξιμο στον ΑΑ μου θυμίζει την λογική...
Έρχεται ο εφοριακός να μας πάρει λεφτά πχ. για τον ΕΝΦΙΑ και τον σκυλοβρίζουμε.
Όταν πρέπει να "σκυλοβρίσουμε" αυτόν που "έφτιαξε" τον ΕΝΦΙΑ... άκρα του τάφου σιωπή!
Όλοι κράζουν (σωστά) από χθες τον ΑΑ για το κουτσάρισμα...
Όλοι κράζουν (σωστά) από χθες τον Σκόνδρα που δεν μπορεί γενικά...
Όλοι κράζουν (σωστά) από χθες τον ΔΣ14 που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του...
Όλοι κράζουν (σωστά) από χθες τον Ιβάν που δεν πήρε παίχτες και την οικονομική πολιτική...
κτλ κτλ κτλ
Αυτός που έπρεπε να κάνει κάτι ώστε να "πετάξει το μπαλάκι" στον ΑΑ... λάδι
Αυτός που έπρεπε να κάνει κάτι ώστε να μην παίζει ο Σκόνδρας CB... λάδι
Αυτός που έπρεπε να κάνει κάτι ώστε να μην παίζει ο ΔΣ14 ΑΜL, μου έφερνε τον Darbo... λάδι
Αυτός που έπρεπε να κάνει κάτι ώστε να βρει ποδοσφαιριστές value for money... λάδι
Αυτός που έπρεπε να κάνει κάτι ώστε να μη φτάσουμε σε τέτοια οικονομική πολιτική μου έφερε Σπυρο/Νίνη... λάδι
κτλ κτλ κτλ
Κράζουμε τον Ιβάν επειδή αυτός βάζει λεφτά... Το θέμα δεν είναι ποιος βάζει. Αλλά ποιος τα διαχειρίζεται!
Αφου κράζουμε αυτόν που χρηματοδοτεί λοιπόν... ας κράξουμε τους εαυτούς μας στην πολιτική ζωή της χώρας! Εμείς χρηματοδοτούμε το κράτος άι θίνκ

! Οι διαχειριστές (πολιτικοί) ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Μην ακούσω κάποιον αύριο να βρίζει τον Σαμαρά ή τον Βενιζέλο λοιπόν! Εμείς φταίμε που δεν έχουμε να φάμε γιατί δεν δίνουμε ποιο πολλά!!!
Τι? Ο Ιβάν τα ξέρει και δίνει την άδεια του στον ΖΒ να τα κάνει αυτά?
Εμείς δεν δίνουμε την "άδεια" μας να μας ταμτιριρίζουν κανονικότατα?

Αυτοί δεν γνωρίζουμε τι θα μας κάνουν? Τότε τι κλαίγεστε λοιπόν?
ΥΣ. Το ότι αρχίσαμε να δίνουμε και δίκιο στους ΑΡΔ... με ξεπερνάει! Λογική του τύπου... Εύχομαι να ξεφτιλιστεί η ομάδα ΜΟΥ για να βγω καβάλα στο άλογο και με ύφος 1000 καρδιναλίων να πω... "Σας τα έλεγα!". Αν η ομάδα βάλει 5 γκολ την Κυριακή... πίσω στις τρύπες!!! Δυστυχώς το οπαδικό κίνημα μικραίνει όταν αποδέχεται τέτοιες λογικές.
Δεν λέω να μην κρίνω καταστάσεις... θα κρίνω και θα κράξω αν χρειαστεί, αλλά -το βασικό είναι- να ΣΤΗΡΙΖΩ μέχρι το τέλος!
ΠΑΟΚ ακόμα και αν είμαι βουτηγμένος στα σκατά ΡΕΕΕΕΕ!!!! ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!!!