Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ 1-0,MVP,Σχόλια και Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Γλύκος
1
1%
Κίτσιου
8
8%
Ρατ
3
3%
Κατσικάς
4
4%
Σκόνδρας
3
3%
Μαντούρο
9
9%
Τζιόλης
4
4%
Κάτσε
3
3%
Μακ
25
25%
Σαλπιγγίδης
11
11%
Αθανασιάδης
6
6%
Μάρτενς
1
1%
Περέιρα
2
2%
Σπυρόπουλος
21
21%

Σύνολο ψήφων: 101

Άβαταρ μέλους
tzelas

Re: Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ 1-0,MVP,Σχόλια και Παραλειπόμεν

Δημοσίευση από tzelas »

buffos έγραψε:Μάλλον δεν έχετε καταλάβει για τι χαμηλού επιπέδου ομάδα μιλάμε. Ο Λεβαδειακός στην έδρα του σε σχέση με αυτό που είδαμε είναι Μπαρτσελόνα.

Παίζαμε και χάσαμε από την 300η παρά δύο ομάδα της Ευρώπης. Δεν χωνεύεται....., δεν χωνεύεται ..... όσο ψύχραιμα και να θέλω να το δώ, δεν μπορώ να το χωνέψω. Ένα παραπάνω που ζητούσα και δημόσια εδώ να πέσουμε με την Ζιμπρου. ΤΡΑΓΙΚΟ !!! ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΣΕΒΕΙΑ στην φανέλα η ήττα !!!!! :cry:
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Che καλα και ρομαντικά ολα αυτά που λες για τη στήριξη αλλα την ομάδα κατ αρχήν πρεπει να την στηρίξουν οι της διοίκησης κάνοντας μεταγραφές μήπως και σωθεί τίποτα απο τη χρονια.. Γιατι εμείς ΠΑΟΚ ήμασταν και θα ειμαστε αλλα οταν κατέβεις με αυτο το ρόστερ να παίξεις με γαύρο και βαλεζο δυςτυχως προβλέπω μεγάλες πικρες
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

riegel συμφωνω και θελω να τα πω πολυ πιο χοντρα οπως εχω κανει τοτε που επρπε τωρα ομως δε βοηθανε οι μεταγραφες για το προβλημα που λεγεται ζιμπρου και επειδη αυτη η γραφικη ομαδα δε μπορει να το λυσει πρεπει να το σωσουμε εμεις ... δεν ειναι ρομαντικο αυτο που λεω πιστεψε με αν δε περασουμε δε θα εχουμε προσωπο πουθενα εμεις οι οπαδοι για πολλα χρονια γιαυτο η εκκληση για ηρεμια και πνιξιμο της πικρας
PaokFiesta

Δημοσίευση από PaokFiesta »

Χθες χασαμε το αχαστο απο μια απο τις ομαδες που θελει κοπο να χασεις.Αλλα ας μην φερουμε την καταστροφη , σιγουρα επιθετικα δεν ειμαστε κ δεν θα γινουμε η dream team του ευρωπαικου ποδοσφαιρου αλλα ειναι ο πρωτος επισημος.Ο πλεον καθοριστικος αγωνας ειναι αυτος με την Καλλονη για αυτοπεποιθηση και για να καταλαβουμε που βαδιζουμε αυτη τη σεζον.Στα του αγωνα τωρα , με γιομες δεν μαμησε κανεις δεν με νοιαζει πως αλλα θα πρεπει να βρουμε καποιον τροπο εστω να βγαλουμε μια δυο καθαρες φασεις δεν θα μιλησω καν για τον βαζελο , η τριπολη με τετοιο budget μπορει να σκοραρει δυο στην Μακαμπι.Αν συνεχιστει το τροπαριο κ με Καλλονη κ δεν το τρεξουνε εστω κ τωρα για μεταγραφες η διοικηση θα πρεπει να αυτοπαραιτηθει δεν μπορει να συνεχιστει το παιχνιδι κατα της μαστουρας μας. Οσο για τον επαναληπτικο δεν θα ειναι ευκολο αλλα ας ελπισουμε οτι οι παικτες θα σοβαρευτουν κ θα παιξουν με μαχητικοτητα και cojones (Ας τους δειξουν ενα βιντεο με την προκριση στην πολη επιτελους).

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Stalker... όταν λέω διορθώνονται εννοώ ότι στο μέλλον μπορείς να είσαι καλύτερα... οι λόγοι? Πολλοί, θες ρυθμός? Θες προσθήκες? Θες δέσιμο παιχτών κτλ κτλ κτλ.
Εννοείτε οικονομικά είναι χασούρα... αλλά δεν μπορείς να μου λες "οικονομική ζημιά που δεν διορθώνετε" τον αποκλεισμό και "άτυχη επιλογή, δεν πειράζει, ατυχία, πάμε για άλλα" διάφορους Ινίγκους ή Νίνηδες!
"Οικονομικές ζημιές" ήταν και κάτι Ρέγκες και κάτι Καρδούλες... αλλά μη έχοντας πολλές "άτυχες επιλογές" χτύπησες πρωτάθλημα και έφτιαξες πρεστίζ στην Ευρώπη!
Θέλω να πω δηλαδή ότι μια "οικονομική ζημιά" δεν καταστρέφει μια ομάδα... συνεχόμενες "άτυχες επιλογές" όμως, σε στέλνουν στα τάρταρα.

Το κράξιμο στον ΑΑ μου θυμίζει την λογική...
Έρχεται ο εφοριακός να μας πάρει λεφτά πχ. για τον ΕΝΦΙΑ και τον σκυλοβρίζουμε.
Όταν πρέπει να "σκυλοβρίσουμε" αυτόν που "έφτιαξε" τον ΕΝΦΙΑ... άκρα του τάφου σιωπή!

Όλοι κράζουν (σωστά) από χθες τον ΑΑ για το κουτσάρισμα...
Όλοι κράζουν (σωστά) από χθες τον Σκόνδρα που δεν μπορεί γενικά...
Όλοι κράζουν (σωστά) από χθες τον ΔΣ14 που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του...
Όλοι κράζουν (σωστά) από χθες τον Ιβάν που δεν πήρε παίχτες και την οικονομική πολιτική...
κτλ κτλ κτλ

Αυτός που έπρεπε να κάνει κάτι ώστε να "πετάξει το μπαλάκι" στον ΑΑ... λάδι
Αυτός που έπρεπε να κάνει κάτι ώστε να μην παίζει ο Σκόνδρας CB... λάδι
Αυτός που έπρεπε να κάνει κάτι ώστε να μην παίζει ο ΔΣ14 ΑΜL, μου έφερνε τον Darbo... λάδι
Αυτός που έπρεπε να κάνει κάτι ώστε να βρει ποδοσφαιριστές value for money... λάδι
Αυτός που έπρεπε να κάνει κάτι ώστε να μη φτάσουμε σε τέτοια οικονομική πολιτική μου έφερε Σπυρο/Νίνη... λάδι
κτλ κτλ κτλ

Κράζουμε τον Ιβάν επειδή αυτός βάζει λεφτά... Το θέμα δεν είναι ποιος βάζει. Αλλά ποιος τα διαχειρίζεται!
Αφου κράζουμε αυτόν που χρηματοδοτεί λοιπόν... ας κράξουμε τους εαυτούς μας στην πολιτική ζωή της χώρας! Εμείς χρηματοδοτούμε το κράτος άι θίνκ ;) ! Οι διαχειριστές (πολιτικοί) ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Μην ακούσω κάποιον αύριο να βρίζει τον Σαμαρά ή τον Βενιζέλο λοιπόν! Εμείς φταίμε που δεν έχουμε να φάμε γιατί δεν δίνουμε ποιο πολλά!!!
Τι? Ο Ιβάν τα ξέρει και δίνει την άδεια του στον ΖΒ να τα κάνει αυτά?
Εμείς δεν δίνουμε την "άδεια" μας να μας ταμτιριρίζουν κανονικότατα? ;) Αυτοί δεν γνωρίζουμε τι θα μας κάνουν? Τότε τι κλαίγεστε λοιπόν?

ΥΣ. Το ότι αρχίσαμε να δίνουμε και δίκιο στους ΑΡΔ... με ξεπερνάει! Λογική του τύπου... Εύχομαι να ξεφτιλιστεί η ομάδα ΜΟΥ για να βγω καβάλα στο άλογο και με ύφος 1000 καρδιναλίων να πω... "Σας τα έλεγα!". Αν η ομάδα βάλει 5 γκολ την Κυριακή... πίσω στις τρύπες!!! Δυστυχώς το οπαδικό κίνημα μικραίνει όταν αποδέχεται τέτοιες λογικές.
Δεν λέω να μην κρίνω καταστάσεις... θα κρίνω και θα κράξω αν χρειαστεί, αλλά -το βασικό είναι- να ΣΤΗΡΙΖΩ μέχρι το τέλος!
ΠΑΟΚ ακόμα και αν είμαι βουτηγμένος στα σκατά ΡΕΕΕΕΕ!!!! ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!!!
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

Οταν επρεπε να παρουμε τον ομοσπονδιακο τεχνικο καποιοι προτιμησαν τον ΑΑ για συσπειρωση.Μονο με την συσπειρωση (που δεν υπηρχε περιπτωση να υπαρξει) δεν πας μπροστα.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

υπογραφω με και τα δυο χερια το παραπανω

και αυτα πρεπει να μας απασχολουν την αλλη παρασκευη μετα την προκριση

δηλαδη μη δω τρεις σερι νικες ας πουμε και ξεχασουμε τα παντα

αλλα τωρα μονο ενα μετραει ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

zizu10 έγραψε:Οταν επρεπε να παρουμε τον ομοσπονδιακο τεχνικο καποιοι προτιμησαν τον ΑΑ για συσπειρωση.Μονο με την συσπειρωση (που δεν υπηρχε περιπτωση να υπαρξει) δεν πας μπροστα.

ρε ζιζου ποιο προβλημα θα λυσεις απο τωρα μεχρι την αλλη πεμπτη με την αποψη σου που ισως ειναι και σωστη οτι επρπεπε να παρουμε σαντος αστα για μετα την προκριση
Άβαταρ μέλους
Indio

Δημοσίευση από Indio »

CCCP έγραψε:Επι δυο χρονια εδω μεσα καποιοι μας λεγανε πως εχουμε παικταραδες, πως το ροστερ ειναι μια χαρα και μονο προπονητης χρειάζεται, αμα εκανες το εγκλημα να πεις οτι θες καλυτερους παικτες στον ΠΑΟΚ των ονειρων σου και οτι για πρωταθλητισμο χρειαζεται καλυτερο ροστερ σε λεγανε και αρειανο.

Αλλα τωρα ξαφνικα αλλαξαμε πλευρο και ολοι ειναι για τα μπαζα. (ε οχι ΟΛΟΙ, μερικους παικτες απαγορευεται και το ονομα τους να αναφερεις εδω μεσα και οχι δεν εννοώ τον σαπλι).

Δεν γίνεται ρε παιδια να λεμε οτι εχουμε λεφτα, παμε για πρωταθλητισμο και να ΜΗΝ κραζουμε αυτο το χαλι. Αν ΔΕΝ ειχαμε λεφτα και πηγαίναμε για οτι μπορουμε τοτε ναι, να πω κι εγω ας το βουλώσουμε και να στηριξουμε την ομαδα.

ΥΓ. Όποιος δεν κατάλαβε οταν εκλεισαν τον ΑΑ για προπονητη οτι συμμενε οτι δεν παμε για απολύτως τίποτα φέτος ειναι πολυ αφελης.

ΥΓ2. Και δεν λεω να κραξουμε τον Σαββιδη, χωρις αυτον θα ειχαμε διαλυθει τωρα και οτι θελει μπορει να κανει. Αλλα αν ειναι δυνατον να λεμε την καθε κριτικη "μιρλα"

+++++
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

chrisg4 έγραψε:Ρε ποιες μεταγραφές; Για το χθεσινό 100% φταίει ο Αναστασιαδης. Στήσιμο τραγικό και διαχείρηση παιχνιδιού για τα πανηγύρια. Ειναι δυνατόν ομαδα με τρια αμυντικά χάφ και αριστερό εξτρεμ τον Σαλπι να παιξει μπάλα; Μακ και Κλαους τρέχανε μονο και τον έναν τον έβγαλε.

Συμφωνώ και με άλλα ποστς (π.χ. του stalker ακριβώς παραπάνω από αυτό), αλλά εδώ τα λέει όλα σε τρεις γραμμές!
Συν την ακατανόητη επιλογή του Σπυρόπουλου στα χαφ (και την επίσης ακατανόητη απουσία από την αποστολή του μοναδικού οκταριού που υπήρχε διαθέσιμο).
Καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ ο Ρατς. Προσπάθησε επιθετικά μόνο ο Μακ (κανείς δεν κατάλαβε γιατί βγήκε). Μάρτενς (με την πρώτη επαφή έβγαλε σέντρα-ασίστ, μετά χάθηκε) και Φακούντο (έχει το κουβάλημα της μπάλας) δεν κατάλαβα αν είχαν σαφείς θέσεις. Και ο Μαντούρο έκανε περισσότερα από του αναλογούν.
Άγγελε δεν είναι καμπανάκι. Είναι καμπάνα μεγάλη, σαν αυτές του Αγίου Όρους, ότι ούτε ένας Έλληνας δεν μπαίνει στους διακριθέντες.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

che4 έγραψε:riegel συμφωνω και θελω να τα πω πολυ πιο χοντρα οπως εχω κανει τοτε που επρπε τωρα ομως δε βοηθανε οι μεταγραφες για το προβλημα που λεγεται ζιμπρου και επειδη αυτη η γραφικη ομαδα δε μπορει να το λυσει πρεπει να το σωσουμε εμεις ... δεν ειναι ρομαντικο αυτο που λεω πιστεψε με αν δε περασουμε δε θα εχουμε προσωπο πουθενα εμεις οι οπαδοι για πολλα χρονια γιαυτο η εκκληση για ηρεμια και πνιξιμο της πικρας

Ξέρεις κάτι, πέρσυ που περάσαμε στον τελικό βγήκε ο ΓουΧου κι ο Γιώτης και μίλησαν για επιτυχία γιατί τις προηγούμενες χρονιές φτάναμε μέχρι τους τέσσερις. Οι αθεόφοβοι μίλησαν για επιτυχία ΜΕΤΑ το ντόρτι!!!
Τέτοια λένε μεταξύ τους, τέτοια λένε και στον Ιβάν.
Φίλε, ο μόνος τρόπος να μάθουμε τί παίζει στα διοικητικά της καψούρας μας είναι να μας αποκλείσει η Ζίμπρου. Αλλιώς πάλι για επιτυχίες θα κάνουν λόγο οι ατάλαντοι.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

για μένα οποίος συνεχίζει να στηρίζει αυτό το ανέκδοτο είναι συνυπεύθυνος της δυνητικης αλλοίωσης του ΠΑΟΚ

υγ ρε συ ρομαν μας έχεις μαμησει, έχουμε την ομάδα από την μια να μας μαμαει την ψυχολογία,έχουμε το μαμημενο 3G που δεν μπορούμε να στείλουμε ένα αό μήνυμα,έχουμε και εσένα με τα οφ τοπικ . χαλάρωσε λίγο ρε μάγκα
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

biriba427 έγραψε:Χθές ήταν μια δύσκολη μέρα...Γύρισα αργά από την δουλειά , πτώμα κυριολεκτικά...Πήγα εκεί στο γνωστό γυράδικο
που είχε ανοίξει το 1997 αλλά από τότε είχε να ανακαινιστέι....μήπως προλάβω κανένα τέταρτο ΠΑΟΚ...Έδωσα παραγγελία , αλλά η νύστα μου ήταν τέτοια που έβλεπα το μάτς λίγο θολά...λίγο η ατμόσφαιρα , λίγο η κούραση...λίγο αυτό που έβλεπα...νόμιζα πως ήμουν κάπου εκει 16 χρόνια πίσω...Είδα τον Άγγελο στον πάγκο, (ίδιος ο άτιμος δεν άλλαξε γρι....) ...Είδα έναν ψηλό έγχρωμο στο κέντρο ...αλλά παραήταν ψηλός για να είναι ο Νάγκμπε...Την ώρα που κερδίσαμε ένα φάουλ...περίμενα τον Φρατζέσκο να το καρφώσει...αλλά το φάουλ πήγε στα περιστέρια...Είδα τους αντίπαλους ...κόμμωση ανατολικού μπλόκ, βαριά κορμία, ατσούμπαλοι...Σπαρτάκ Τρναβα ;...όχι!....Εμείς παίζαμε με γιόμες ...και τότε κάπως έτσι παίζαμε....Kάπου πήρε το μάτι μου και τον Βρύζα...αλλά δεν μπήκε αλλαγή...μάλλον είναι τραυματίας σκέφτηκα...Τελικά χάσαμε....Απογοήτευση...Πολύ ταγάρια αυτοί οι κίτρινοι...Πλάκωσα τα σουβλάκια μέσα στη θλίψη μου...και αμέσως η σκέψη μου πήγε στο τί έκανα τότε μετά από μια ήττα...Μπουζούκια με τα φιλαράκια να πνίξω τον καημό στα ουίσκια σκέφτηκα...Αυτόματα βάζω τα χέρια μου στις τσέπες και βλέπω μόνο 10 Ευρώ....
Προσγειώθηκα....

Είμαι στο 2014 τελικά....

πολύ ωραίος φιλε
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Όντως...
berry

Δημοσίευση από berry »

GiorgosAtha έγραψε:Stalker... όταν λέω διορθώνονται εννοώ ότι στο μέλλον μπορείς να είσαι καλύτερα... οι λόγοι? Πολλοί, θες ρυθμός? Θες προσθήκες? Θες δέσιμο παιχτών κτλ κτλ κτλ.
Εννοείτε οικονομικά είναι χασούρα... αλλά δεν μπορείς να μου λες "οικονομική ζημιά που δεν διορθώνετε" τον αποκλεισμό και "άτυχη επιλογή, δεν πειράζει, ατυχία, πάμε για άλλα" διάφορους Ινίγκους ή Νίνηδες!
"Οικονομικές ζημιές" ήταν και κάτι Ρέγκες και κάτι Καρδούλες... αλλά μη έχοντας πολλές "άτυχες επιλογές" χτύπησες πρωτάθλημα και έφτιαξες πρεστίζ στην Ευρώπη!
Θέλω να πω δηλαδή ότι μια "οικονομική ζημιά" δεν καταστρέφει μια ομάδα... συνεχόμενες "άτυχες επιλογές" όμως, σε στέλνουν στα τάρταρα.

Το κράξιμο στον ΑΑ μου θυμίζει την λογική...
Έρχεται ο εφοριακός να μας πάρει λεφτά πχ. για τον ΕΝΦΙΑ και τον σκυλοβρίζουμε.
Όταν πρέπει να "σκυλοβρίσουμε" αυτόν που "έφτιαξε" τον ΕΝΦΙΑ... άκρα του τάφου σιωπή!

Όλοι κράζουν (σωστά) από χθες τον ΑΑ για το κουτσάρισμα...
Όλοι κράζουν (σωστά) από χθες τον Σκόνδρα που δεν μπορεί γενικά...
Όλοι κράζουν (σωστά) από χθες τον ΔΣ14 που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του...
Όλοι κράζουν (σωστά) από χθες τον Ιβάν που δεν πήρε παίχτες και την οικονομική πολιτική...
κτλ κτλ κτλ

Αυτός που έπρεπε να κάνει κάτι ώστε να "πετάξει το μπαλάκι" στον ΑΑ... λάδι
Αυτός που έπρεπε να κάνει κάτι ώστε να μην παίζει ο Σκόνδρας CB... λάδι
Αυτός που έπρεπε να κάνει κάτι ώστε να μην παίζει ο ΔΣ14 ΑΜL, μου έφερνε τον Darbo... λάδι
Αυτός που έπρεπε να κάνει κάτι ώστε να βρει ποδοσφαιριστές value for money... λάδι
Αυτός που έπρεπε να κάνει κάτι ώστε να μη φτάσουμε σε τέτοια οικονομική πολιτική μου έφερε Σπυρο/Νίνη... λάδι
κτλ κτλ κτλ

Κράζουμε τον Ιβάν επειδή αυτός βάζει λεφτά... Το θέμα δεν είναι ποιος βάζει. Αλλά ποιος τα διαχειρίζεται!
Αφου κράζουμε αυτόν που χρηματοδοτεί λοιπόν... ας κράξουμε τους εαυτούς μας στην πολιτική ζωή της χώρας! Εμείς χρηματοδοτούμε το κράτος άι θίνκ ;) ! Οι διαχειριστές (πολιτικοί) ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Μην ακούσω κάποιον αύριο να βρίζει τον Σαμαρά ή τον Βενιζέλο λοιπόν! Εμείς φταίμε που δεν έχουμε να φάμε γιατί δεν δίνουμε ποιο πολλά!!!
Τι? Ο Ιβάν τα ξέρει και δίνει την άδεια του στον ΖΒ να τα κάνει αυτά?
Εμείς δεν δίνουμε την "άδεια" μας να μας ταμτιριρίζουν κανονικότατα? ;) Αυτοί δεν γνωρίζουμε τι θα μας κάνουν? Τότε τι κλαίγεστε λοιπόν?

ΥΣ. Το ότι αρχίσαμε να δίνουμε και δίκιο στους ΑΡΔ... με ξεπερνάει! Λογική του τύπου... Εύχομαι να ξεφτιλιστεί η ομάδα ΜΟΥ για να βγω καβάλα στο άλογο και με ύφος 1000 καρδιναλίων να πω... "Σας τα έλεγα!". Αν η ομάδα βάλει 5 γκολ την Κυριακή... πίσω στις τρύπες!!! Δυστυχώς το οπαδικό κίνημα μικραίνει όταν αποδέχεται τέτοιες λογικές.
Δεν λέω να μην κρίνω καταστάσεις... θα κρίνω και θα κράξω αν χρειαστεί, αλλά -το βασικό είναι- να ΣΤΗΡΙΖΩ μέχρι το τέλος!
ΠΑΟΚ ακόμα και αν είμαι βουτηγμένος στα σκατά ΡΕΕΕΕΕ!!!! ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!!!

++++++++++++++++++++ αυτο με το ενφια εγραψε!!!!!!!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”