Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από gergeo4 »

δυστυχώς δεν εφυγαν αλλά θα το παλέψω λυσσαλέα!ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Γεια σου Γιώργο μαχητή!! Σου εύχομαι να έχεις πάντα δύναμη και αισιοδοξία!! Να κάνεις πάντα αυτό που σε ευχαριστεί...
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

dragon έγραψε:Καμία σχέση . Ο ζουγλης ξέρει μπαλα
Συμφωνώ για ζουγλη… κάνει μπαμ πως θα κάνει καριέρα…
Περίμενα πάντως από νωρίς να φύγει προς εξωτερικό όπως έγινε με κυριακοπουλο. Καθώς φαίνεται την Τρίπολη να την παρακολουθούν στενά σκάουτερ κ κυρίως Ιταλοί. Είναι 20 ετών.
Πολύ μπερδεύουν τον ζουγλη με τον σουρλη που έχει βγει από ακαδημίες θρηνου κ μάλλον του ανήκει. Καλός κ αυτός αλλά ο ζουγλης φαίνεται πιο αέρινος και για 1η χρόνια σε επίπεδο αντρών έδειξε ενθαρρυντικά πράγματα. Ο Σουρλής νομίζω παίζει 3η χρόνια σε επίπεδο ανδρών όπου η μια ήταν Ολλανδία (μάλλον ανεπιτυχώς) κ είναι σχεδόν 22.
Εγώ ψήνομαι για ζουγλη… για τσιφτση δεν έχω ιδιαίτερη άποψη αλλά από τα λίγα που έχω δει δεν ψήνομαι τόσο.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

keep_paokizein έγραψε:Κανένας άραγε απο το σκαουτινγκ της Ντορτμουντ δεν ειδε το ταλεντο του Χααλαντ το 2019 για να τον παρει απευθείας από τη Μολντε με αποτέλεσμα αυτός να κατεληξει στη Σαλτσμπουργκ με 8 εκ, απ οπου τον πήρε ενα χρόνο μετά με 20εκ; Τον πούλησε βεβαια το 2022 στη Σιτυ με 60 εκ. και σήμερα 2024 κοστιζει 150 εκ.

Εν τω μεταξύ, αν ο Ιβάν πραγματικά έχει όσα χρήματα ακούγονται, για αυτόν τα 150M είναι ψίχουλα. Δισεκατομμυριούχος είναι, άρα τα 150 για αυτόν είναι χνούδι στην τσέπη.
Άρα μήπως δεν έχει την ίδια δίψα για τίτλους; Φάτε αυτάρκεια...

Νομίζω ότι ήρθε καιρός για νέα εποχή στον ΠΑΟΚ.
Παίκτες 150M αξία ΔΕΝ έπαιρνα και με Γούμενο.
ΠΑΟΚ ήμουν και πριν το Σαββίδη.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Dimitris_L4 έγραψε:
Maxpaok έγραψε:δύο έρχονται.
ο ένας είναι παικταράς αναγνωρισμένος. παίρνει φανέλα, μπαίνει παίζει και κάνουμε γούστα.
ο δεύτερος είναι ερωτηματικό. ή θα βγάλει κι αυτός γούστα ή θα μας βγάλει την ψυχή. κάτι σαν σαμάτα δηλαδή...
Αυτο ειναι εκτιμηση σου φιλε ή ξερεις κτ???

ζητώ συγνώμη από τους φίλους που δεν έγινα κατανοητός. μια απάντηση για τον γρίφο που έβαλε ο παπάς. ένα θαυμαστικό κι ένα ερωτηματικό.
εδώ που βρίσκομαι.... είναι αδύνατο να φθάσουν πληροφορίες....
ένας απλός φίλος της ομάδας μας
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

giaxxo έγραψε:
icue έγραψε:Καλα το οτι ο Χααλαντ θα πηγαινε ακλαφτος αν δεν πηγαινε για ενα χρονο στην Ζαλτσμπουργκ ειναι αστειο, να το πω ευγενικα. Λες και δεν θα επαιζε στην Εθνικη του. Ειπαμε να μεγαλοποιησουμε λιγο την Λειψια Β, αλλα μην το κανετε λυσσα.

2024 εχουμε. Δεν ψαχνουν παικτες απο dvd οι ομαδες.

Αυτο Ακριβως.Ασχετα αν εγω θεωρω τους χααλαντ-εμπαπε καργα υπερτιμημενους οπως πχ ενα νερακι που πληρωσα προχθες 7,5 ευρω.
Καλά τα δύο πρώτα λιμά, αλλά γιατί υπερτιμημένος ο Κάργας;
:D
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

keep_paokizein έγραψε:Κανένας άραγε απο το σκαουτινγκ της Ντορτμουντ δεν ειδε το ταλεντο του Χααλαντ το 2019 για να τον παρει απευθείας από τη Μολντε με αποτέλεσμα αυτός να κατεληξει στη Σαλτσμπουργκ με 8 εκ, απ οπου τον πήρε ενα χρόνο μετά με 20εκ; Τον πούλησε βεβαια το 2022 στη Σιτυ με 60 εκ. και σήμερα 2024 κοστιζει 150 εκ.
Προφανώς το άλμα από Μολντε Σιτυ δε μπορούσε να το κάνει. Δε θα έπαιρνε παιχνίδια. Έπρεπε να ανέβει σκαλί σκαλί και να γίνει σημείο αναφοράς σε κάθε ομάδα, μέχρι να φτάσει εκεί. Η Σιτυ πλέον θα αγοράσει ευγνωσμενης αξίας ποδοσφαιριστές που θα τους έχει αναλύσει ο Γκουαρντιολα ότι ταιριάζουν σε αυτό που παίζει. Δε θα πάρει στοιχήματα.
Μπαρκαρούτσος έγραψε: Εν τω μεταξύ, αν ο Ιβάν πραγματικά έχει όσα χρήματα ακούγονται, για αυτόν τα 150M είναι ψίχουλα. Δισεκατομμυριούχος είναι, άρα τα 150 για αυτόν είναι χνούδι στην τσέπη.

Ειλικρινά δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς.
Πιαθανοτατα δεν έτυχε να έχεις εταιρεία. Ούτε πιθανότατα γνωρίζεις οικονομικά. Άλλο περιουσία, άλλο ρευστότητα και προφανώς σε μια εποχή που έχουν πόλεμο στη Ρωσία, είναι δύσκολη η μεταφορά κεφαλαίων, του έχουν κατάσχεσει εργοστάσιο στη Ρωσία, έχει οικονομικά πλήγματα.

Τα 150μυρια είναι το 10% της περιουσίας του και τα ρίχνει σε ένα βαρέλι δίχως πάτο μέχρι στιγμής, καθώς κάθε χρόνο σχεδόν η ομάδα παρουσιάζει ζημιές.
Μονο χνουδι δεν είναι...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μην μου πεις ρε φίλε ότι πήρες στα σοβαρά το ποστ του Μπαρκαρούτσου;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

George Best έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε: Εν τω μεταξύ, αν ο Ιβάν πραγματικά έχει όσα χρήματα ακούγονται, για αυτόν τα 150M είναι ψίχουλα. Δισεκατομμυριούχος είναι, άρα τα 150 για αυτόν είναι χνούδι στην τσέπη.

Ειλικρινά δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς.
Πιαθανοτατα δεν έτυχε να έχεις εταιρεία. Ούτε πιθανότατα γνωρίζεις οικονομικά. Άλλο περιουσία, άλλο ρευστότητα και προφανώς σε μια εποχή που έχουν πόλεμο στη Ρωσία, είναι δύσκολη η μεταφορά κεφαλαίων, του έχουν κατάσχεσει εργοστάσιο στη Ρωσία, έχει οικονομικά πλήγματα.

Τα 150μυρια είναι το 10% της περιουσίας του και τα ρίχνει σε ένα βαρέλι δίχως πάτο μέχρι στιγμής, καθώς κάθε χρόνο σχεδόν η ομάδα παρουσιάζει ζημιές.
Μονο χνουδι δεν είναι...

Λογικά δεν με παρακολουθείς καιρό :mrgreen:
dalas10

Δημοσίευση από dalas10 »

πολύ νέκρα στα μεταγραφικά,λογικό γιατί είναι και νωρίς.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

sourmenetes έγραψε:
tad έγραψε:Σορρυ ρε παιδιά τι σχέση έχει ο ΠΑΟΚ με την Μολντε ; 3 σκάλες πάνω είμαστε μέσα στις 50 καλύτερες ομάδες τις Ευρώπης …

Επίσης ο ΠΑΟΚ διαθέτει μια από τις καλύτερες ακαδημίες της Ευρώπης τόσο σε λειτουργία οδο και σε μπατζετ.

Δουλευει τους πιτσιρικάδες του με άκρως επιστημονικό τρόπο …
Απόδειξη η τεράστια βελτίωση φέτος τόσο του Ντελια όσο και του Κουλιερακη.

Όσο αφορά τον Τζολη ο οποίος είναι 100% προϊόν ΠΑΟΚ προχθές που τον ειδα μέσα από το γήπεδο … έχει σε ποιότητα όση είχαν οι υπόλοιποι 21 παίχτες του γηπέδου …

Μην υποτιμάτε τον ΠΑΟΚ αδέρφια
Σωστός ο tad!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sorry.... δηλαδή ο ΠΑΟΚ έχει μια από τις καλύτερες ακαδημίες στην Ευρώπη αλλά δεν υπάρχει ούτε μίσος παίκτης από αυτές σε τοπ επίπεδο?
Demir

Δημοσίευση από Demir »

πραγματικα ελπιζω να κλεισουμε ζουγλη , 2-3 φορες που τον ειδα μ αρεσε πολυ και εχει καλα στοιχεια.. καμια σχεση με παν τζιμα που δεν καταλαβα ποτε γιατι τον πηρανε..
επιπλεον καλα ειναι να κλεισουμε παικτες πριν γινουν οι πωλησεις , εστω και σαν συμφωνιες γιατι μετα οταν η αγορα ξερει οτι τσιμπησες 18-28 μυρια (για ντελια κ κουλιε) θα ανεβασει τιμες γιατι ξερει οτι εχεις να δωσεις και καιγιεσαι..
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Που μπορουμε κ εμεις να δουμε εστω στιγμιοτυπα απο αυτον τον Ζουγλη;Ψαχνω κ δεν βρισκω τιποτα.
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Εγώ τον ζουγλη τον σχολίασα για όσα έχω δει από Δεκέμβριο κ συγκεκριμένα στα ματς με τους μεγάλους που σε όλα ήταν βασικός ως εξτρέμ είτε δεξιά είτε αριστερά.
Εμένα μου αρέσει ως προσθήκη κ ο Λιάβας, ο λόγος είναι πως θυμίζει παικτικα παρά πολύ τον εγκωμιτη. Προς θεού δεν λέω πως όλοι αυτοί θα έρθουν κ θα μπουν στην ομάδα αύριο κ όλα καλά. Αλλά στο ροτεισον μπορούν να έχουν συγκεκριμένο ρόλο.
Θυμιανη δεν έχω καθόλου εικόνα. Οποίος γνωρίζει ας σχολιάσει.
Τέρμα να πω την αμαρτία μου θα ήθελα μπρινιολι για 2ο αν είναι ελεύθερος και δεν πήγε στο χαρτί. Έτσι κοιμάσαι λίγο πιο ήσυχος αν φύγει ο κοταρσκι
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Μετά από αυτά που έκανε στον Παναθηναικό ο Μπρινιόλι λόγω συμβολαίου και ΑΕΚ, ούτε με σφαίρες. Φίδι στον κόρφο μας τέτοιος παίκτης.

Όσον αφορά τους τερματοφύλακες, σε αντίθεση με πολλούς, εγώ θεωρώ ότι ο Κοτάρσκι είναι πιο εύκολο να αντικατασταθεί σε σχέση με Κουλιεράκη και Κωνσταντέλια. Προφανώς δεν θα βρούμε ισάξιο και τόσο πλήρη, αλλά αν πάρεις έναν ακριβό, σοβαρό 30+ τερματοφύλακα την δουλειά θα στην κάνει. Αντιθέτως, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα βρεις ηγετικό κεντρικό αμυντικό και έντελως αδύνατο να φέρεις οτιδήποτε πλησιάζει στον Κωνσταντέλια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”