Συμφωνώ για ζουγλη… κάνει μπαμ πως θα κάνει καριέρα…dragon έγραψε:Καμία σχέση . Ο ζουγλης ξέρει μπαλα
keep_paokizein έγραψε:Κανένας άραγε απο το σκαουτινγκ της Ντορτμουντ δεν ειδε το ταλεντο του Χααλαντ το 2019 για να τον παρει απευθείας από τη Μολντε με αποτέλεσμα αυτός να κατεληξει στη Σαλτσμπουργκ με 8 εκ, απ οπου τον πήρε ενα χρόνο μετά με 20εκ; Τον πούλησε βεβαια το 2022 στη Σιτυ με 60 εκ. και σήμερα 2024 κοστιζει 150 εκ.
Dimitris_L4 έγραψε:Αυτο ειναι εκτιμηση σου φιλε ή ξερεις κτ???Maxpaok έγραψε:δύο έρχονται.
ο ένας είναι παικταράς αναγνωρισμένος. παίρνει φανέλα, μπαίνει παίζει και κάνουμε γούστα.
ο δεύτερος είναι ερωτηματικό. ή θα βγάλει κι αυτός γούστα ή θα μας βγάλει την ψυχή. κάτι σαν σαμάτα δηλαδή...
Καλά τα δύο πρώτα λιμά, αλλά γιατί υπερτιμημένος ο Κάργας;giaxxo έγραψε:icue έγραψε:Καλα το οτι ο Χααλαντ θα πηγαινε ακλαφτος αν δεν πηγαινε για ενα χρονο στην Ζαλτσμπουργκ ειναι αστειο, να το πω ευγενικα. Λες και δεν θα επαιζε στην Εθνικη του. Ειπαμε να μεγαλοποιησουμε λιγο την Λειψια Β, αλλα μην το κανετε λυσσα.
2024 εχουμε. Δεν ψαχνουν παικτες απο dvd οι ομαδες.
Αυτο Ακριβως.Ασχετα αν εγω θεωρω τους χααλαντ-εμπαπε καργα υπερτιμημενους οπως πχ ενα νερακι που πληρωσα προχθες 7,5 ευρω.
Προφανώς το άλμα από Μολντε Σιτυ δε μπορούσε να το κάνει. Δε θα έπαιρνε παιχνίδια. Έπρεπε να ανέβει σκαλί σκαλί και να γίνει σημείο αναφοράς σε κάθε ομάδα, μέχρι να φτάσει εκεί. Η Σιτυ πλέον θα αγοράσει ευγνωσμενης αξίας ποδοσφαιριστές που θα τους έχει αναλύσει ο Γκουαρντιολα ότι ταιριάζουν σε αυτό που παίζει. Δε θα πάρει στοιχήματα.keep_paokizein έγραψε:Κανένας άραγε απο το σκαουτινγκ της Ντορτμουντ δεν ειδε το ταλεντο του Χααλαντ το 2019 για να τον παρει απευθείας από τη Μολντε με αποτέλεσμα αυτός να κατεληξει στη Σαλτσμπουργκ με 8 εκ, απ οπου τον πήρε ενα χρόνο μετά με 20εκ; Τον πούλησε βεβαια το 2022 στη Σιτυ με 60 εκ. και σήμερα 2024 κοστιζει 150 εκ.
Ειλικρινά δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς.Μπαρκαρούτσος έγραψε: Εν τω μεταξύ, αν ο Ιβάν πραγματικά έχει όσα χρήματα ακούγονται, για αυτόν τα 150M είναι ψίχουλα. Δισεκατομμυριούχος είναι, άρα τα 150 για αυτόν είναι χνούδι στην τσέπη.
Άρα μήπως δεν έχει την ίδια δίψα για τίτλους; Φάτε αυτάρκεια...
Νομίζω ότι ήρθε καιρός για νέα εποχή στον ΠΑΟΚ.
Παίκτες 150M αξία ΔΕΝ έπαιρνα και με Γούμενο.
ΠΑΟΚ ήμουν και πριν το Σαββίδη.
George Best έγραψε:Ειλικρινά δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς.Μπαρκαρούτσος έγραψε: Εν τω μεταξύ, αν ο Ιβάν πραγματικά έχει όσα χρήματα ακούγονται, για αυτόν τα 150M είναι ψίχουλα. Δισεκατομμυριούχος είναι, άρα τα 150 για αυτόν είναι χνούδι στην τσέπη.
Άρα μήπως δεν έχει την ίδια δίψα για τίτλους; Φάτε αυτάρκεια...
Νομίζω ότι ήρθε καιρός για νέα εποχή στον ΠΑΟΚ.
Παίκτες 150M αξία ΔΕΝ έπαιρνα και με Γούμενο.
ΠΑΟΚ ήμουν και πριν το Σαββίδη.
Πιαθανοτατα δεν έτυχε να έχεις εταιρεία. Ούτε πιθανότατα γνωρίζεις οικονομικά. Άλλο περιουσία, άλλο ρευστότητα και προφανώς σε μια εποχή που έχουν πόλεμο στη Ρωσία, είναι δύσκολη η μεταφορά κεφαλαίων, του έχουν κατάσχεσει εργοστάσιο στη Ρωσία, έχει οικονομικά πλήγματα.
Τα 150μυρια είναι το 10% της περιουσίας του και τα ρίχνει σε ένα βαρέλι δίχως πάτο μέχρι στιγμής, καθώς κάθε χρόνο σχεδόν η ομάδα παρουσιάζει ζημιές.
Μονο χνουδι δεν είναι...
Sorry.... δηλαδή ο ΠΑΟΚ έχει μια από τις καλύτερες ακαδημίες στην Ευρώπη αλλά δεν υπάρχει ούτε μίσος παίκτης από αυτές σε τοπ επίπεδο?sourmenetes έγραψε:Σωστός ο tad!tad έγραψε:Σορρυ ρε παιδιά τι σχέση έχει ο ΠΑΟΚ με την Μολντε ; 3 σκάλες πάνω είμαστε μέσα στις 50 καλύτερες ομάδες τις Ευρώπης …
Επίσης ο ΠΑΟΚ διαθέτει μια από τις καλύτερες ακαδημίες της Ευρώπης τόσο σε λειτουργία οδο και σε μπατζετ.
Δουλευει τους πιτσιρικάδες του με άκρως επιστημονικό τρόπο …
Απόδειξη η τεράστια βελτίωση φέτος τόσο του Ντελια όσο και του Κουλιερακη.
Όσο αφορά τον Τζολη ο οποίος είναι 100% προϊόν ΠΑΟΚ προχθές που τον ειδα μέσα από το γήπεδο … έχει σε ποιότητα όση είχαν οι υπόλοιποι 21 παίχτες του γηπέδου …
Μην υποτιμάτε τον ΠΑΟΚ αδέρφια
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk