Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από joshua »

Σχετικα με τον Κετζιορα καταλαβαινω σε ενα βαθμο τις αμφιβολιες αλλα οχι την απαξιωση.Το οτι παρα το μετριο περασμα του απο την ομαδα ο ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ τον ξεκινησε βασικο στα 2 απο τα τελευταια 3 παιχνιδια της εθνικης δεν μας λεει τιποτα?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ρε Σαββίδη γιατί κοροϊδεύεις τον κόσμο ρε
Γιατί λες ψέματα στα παιδιά.
Αφού τους έταξες επιθετικό με ενάμιση εκατομμύριο
Έχει τράπηκε οι τρόποι με μερικούς που νομίζουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι η π****** τους και μπορούν να τη γ***** όποτε θέλουνε
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Napoli4 έγραψε:Μακάρι να ήταν αυτό το πρόβλημα μας.

Εγώ θα έδινα και Νασμπεργκ ή έστω Μιχαηλίδη δανεικό, και θα έφερνα κάτι καλύτερο απο Κεντζιορα. Ιδανικά δεξιοποδαρο που μπορεί να παίξει και αριστερά. Έναν στυλ Κρέσπο.

Εκονγκ - Κουλιερακης - Μεταγραφή - Νασμπεργκ/Μιχαηλίδης
kαι γιατι να μην παρουμε τον ιδιο τον Κρεσπο για αντιΚάργα?
Υ.γ.
Άλλο 1 φάουλ του ΚυρΚυρ που έιπε πριν μια βδομαδα οτι υπάρχει προταση 5εκ για 30χρονο (Ίγκι).
Τα 5 έγιναν 3,6 ή μήπως ειναι όντως 5 και αφαιρωντας το % μεταπώλησης πέφτει στα 3.6? Τοτε θα εχει δικιο ο Κυρ
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Να κανω λοιπον εγω μια προσπαθεια...
Παιρνοντας υποψιν τον Ινγκι προ τραυματισμου χανουμε εναν παικτη τρομερο στο ψηλο παιχνιδι, πολυ καλο στο μαν του μαν, που διαβαζε τις φασεις γρηγορα (οχι ηταν γρηγορος) και εκτος των αλλων ειχε στο ρεπερτοριο του και τις στημενες φασεις ευρισκομενος πολλες φορες σε φαση για γκολ. Αυτο που ποτε δεν ειχε ειναι μακρινη και κοντινη πασα, ειχε κακο build up, κακες αντιδρασεις σε φαση πιεσης οπου συνηθως η επιλογη του ηταν να διωξει την μπαλα οπως οπως

Στον μετα-τραυματισμο Ινγκι προστεθηκαν τα αργα ποδια και οι φασεις που δεχοταν ευκολα στην πλατη και επισης κακο διαβασμα των φασεων.
Ποιος Ινγκι θα παρουσιαζοταν φετος; Δεν μπορω να το ξερω.
Αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι το build up, τις πασες του και την αντιδραση του σε φαση πιεσης δεν θα τα διορθωνε.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

nunies4 έγραψε:Ρε παιδια ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ λες και μπαινεις σε φορουμ οικονομικο ειναι. Ποσα πηραμε, ποσα δωσαμε, αν εχουμε υπολογισει τον πληθωρισμο, την μετατροπη κορωνας σε ευρω και τα @@@ια μου
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ καποιος εχει να πει μια αποψη τι χανουμε; Εκτος απο τα υπολοιπα που πιο πολυ εχουν να κανουν με πραγματα αυλα...τυπου ηγετης, ψυχη, καρυδια κλπ κλπ
Ποδοσφαιρικα τι χανουμε;;;;
Θα έλεγα σταθερότητα

Ο Ινγκασον δεν είναι τίποτα τρομερό, αλλά είναι πολύ συνεπής και δεν κάνει λάθη. Ο Εκονγκ είναι πιο λαθερ.

Αλλά σε αυτό κρατάω και μικρό καλάθι γιατί είναι χαμηλότερο πλέον το επίπεδο που θα παίζει. Το πιο σημαντικό είναι πως θα ταιριάξει με τους υπόλοιπους, ειδικά με Κουλιερακη.

Προσθέτει ταχύτητα σε σχέση με Ινγκασον και λίγο περισσότερο νεύρο.

Σαν μονάδα πιστεύω πως είναι χειρότερος, αλλά ξαναλέω, παίζει σημαντικό ρόλο στο πως θα ταιριάξει με τους άλλους στόπερ.
icue

Δημοσίευση από icue »

mbison έγραψε:
Napoli4 έγραψε:Μακάρι να ήταν αυτό το πρόβλημα μας.

Εγώ θα έδινα και Νασμπεργκ ή έστω Μιχαηλίδη δανεικό, και θα έφερνα κάτι καλύτερο απο Κεντζιορα. Ιδανικά δεξιοποδαρο που μπορεί να παίξει και αριστερά. Έναν στυλ Κρέσπο.

Εκονγκ - Κουλιερακης - Μεταγραφή - Νασμπεργκ/Μιχαηλίδης
kαι γιατι να μην παρουμε τον ιδιο τον Κρεσπο για αντιΚάργα?
Υ.γ.
Άλλο 1 φάουλ του ΚυρΚυρ που έιπε πριν μια βδομαδα οτι υπάρχει προταση 5εκ για 30χρονο (Ίγκι).
Τα 5 έγιναν 3,6 ή μήπως ειναι όντως 5 και αφαιρωντας το % μεταπώλησης πέφτει στα 3.6? Τοτε θα εχει δικιο ο Κυρ
Το να ηταν 5 της Κρασνονταρ και να ειπαμε οχι επειδη και δεν ηθελε ο ιδιος και δεν ειχαμε βρει ακομα αντικαταστατη δεν υπαρχει σαν σεναριο;
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Τα πραγματα ειναι απλα, μας ειπαν 1.5 εκ για φορ και εφεραν εναν με 1 εκ για τρια χρονια. Αρα μας χρωσταν 1.5 εκ ΕΥΡΩ.
Μας ειπαν 5 εκ για Ιγκι και τον εδωσαν για 2.7 εκ συμφωνα με τα ποσταρισματα εδω, αρα μας χρωσταν 2.3 εκ ΕΥΡΩ.

Εχουμε 427,857,178 μετοχες, πρεπει να δωθει 0.0088 ΕΥΡΩ μερισμα ανα μετοχη. Εγω που εχω 1,000 μετοχες πρεπει να μου δωθουν 8,88 ΕΥΡΩ. Τους δινω διορια μεχρι τελος του μηνα.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ρε σταματήστε να την λέτε στους άλλους και πείτε την άποψη σας

Έλεος δηλαδή
adman

Δημοσίευση από adman »

joshua έγραψε:Σχετικα με τον Κετζιορα καταλαβαινω σε ενα βαθμο τις αμφιβολιες αλλα οχι την απαξιωση.Το οτι παρα το μετριο περασμα του απο την ομαδα ο ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ τον ξεκινησε βασικο στα 2 απο τα τελευταια 3 παιχνιδια της εθνικης δεν μας λεει τιποτα?
Ότι δεν έχει καλά σέντερ μπακ η εθνική Πολωνίας;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω γενικα εχω την αποψη πως αν εξαιρεσεις ενα περιορισμενο αριθμο παικτων που πραγματικα ξεχωριζουν, το τι θα κανει μια αμυνα κρινεται περισσοτερο απο τη δουλεια του προπονητη,την ομαδικη δουλεια, παρα την ατομικη ποιοτητα σε αυτο το επιπεδο.
Εχουμε δει αμυνα με Τσιριλο,Χαλκια που ειχε ψηφιστει χειροτερη μεταγραφη της ιστοριας στη Πρεμιερ,Σναουτσερ,Λινο και Κοντρερας. τον μονο με υψηλες παραστασεις να κανει παπαδες.
Αντιστοιχα το ιδιο με Βαρελα,Κρεσπο διδυμο,δυο παικτες παντελως αγνωστοι,οποτε αν δεν παει καλα αμυνα με τετραδα αρχηγο της εθνικης Νιγηριας,βασικο στην εθνικη Πολωνιας,πρωην παικτη της Τσελσι και ενα τεραστιο ελληνικο ταλεντο εγω θα τα βαλω με τον προπονητη και οχι με τους παικτες.
dev

Δημοσίευση από dev »

Psaras έγραψε:Τα πραγματα ειναι απλα, μας ειπαν 1.5 εκ για φορ και εφεραν εναν με 1 εκ για τρια χρονια. Αρα μας χρωσταν 1.5 εκ ΕΥΡΩ.
Μας ειπαν 5 εκ για Ιγκι και τον εδωσαν για 2.7 εκ συμφωνα με τα ποσταρισματα εδω, αρα μας χρωσταν 2.3 εκ ΕΥΡΩ.

Εχουμε 427,857,178 μετοχες, πρεπει να δωθει 0.0088 ΕΥΡΩ μερισμα ανα μετοχη. Εγω που εχω 1,000 μετοχες πρεπει να μου δωθουν 8,88 ΕΥΡΩ. Τους δινω διορια μεχρι τελος του μηνα.
βαλε και το iban σου για να μην το ψαχνουν
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

nunies4 έγραψε:Ρε παιδια ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ λες και μπαινεις σε φορουμ οικονομικο ειναι. Ποσα πηραμε, ποσα δωσαμε, αν εχουμε υπολογισει τον πληθωρισμο, την μετατροπη κορωνας σε ευρω και τα @@@ια μου
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ καποιος εχει να πει μια αποψη τι χανουμε; Εκτος απο τα υπολοιπα που πιο πολυ εχουν να κανουν με πραγματα αυλα...τυπου ηγετης, ψυχη, καρυδια κλπ κλπ
Ποδοσφαιρικα τι χανουμε;;;;
Αυτο πλεον πρεπει να ερωτηθει στο
Λουτσε (αν και χλωμο το κοβω) που
πριν καμια βδομαδα ειχε βαλει βετο!
ΠΑΟΚ: Βέτο του Λουτσέσκου για την πώληση του Ίνγκασον στη Μίντιλαντ

Η Μίντιλαντ είναι έτοιμη να βγάλει από τα ταμεία της 3,5 εκατομμύρια ευρώ για τον Ίνγκασον όμως ο Λουτσέσκου είναι αντίθετος στο ενδεχόμενο πώλησής του και ο ΠΑΟΚ έχει ξεκαθαρίσει πως δεν τίθεται θέμα παραχώρησής του πριν τα ματς με την Μπεϊτάρ.

Τα δημοσίευμα στην Δανία περί ενδιαφέροντος της Μίντιλαντ για τον Ίνγκι Ίνγκασον αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ενδιαφέρει και μάλιστα έντονα τους Δανούς που έχουν ήδη κάνει την κίνησή τους για την απόκτησή του. Το κακό είναι ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που πριν από μερικούς μήνες ήταν κάθετα αντίθετος στην ιδέα να αποχωρήσει από την Τούμπα μοιάζει τώρα να μην αποκλείει κανένα ενδεχόμενο.

Τι γράφουν στην Δανία; Πως η Μίντιλαντ παρακολουθεί εδώ και καιρό την περίπτωση του Ίνγκασον θέλοντας να αποκτήσει έναν ηγετικό ποδοσφαιριστή για το κέντρο της άμυνάς της. Συμπληρώνουν επίσης πως η ομάδα την οποία ο Δικέφαλος απέκλεισε στην προπέρσινη πορεία του μέχρι τους "8" του Conference League είναι έτοιμη να βγάλει από τα ταμεία της 3,5 εκατομμύρια ευρώ για να πείσει τον ΠΑΟΚ να παραχωρήσει τον αρχηγό του. Και όχι μόνο αυτό αλλά πως υπάρχει διάθεση να ικανοποιηθούν ακόμη και μεγαλύτερες απαιτήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ αν αυτές δεν είναι εξωπραγματικές και αφήνουν περιθώρια για συμφωνία.

Ποια είναι τα δεδομένα; Οι Δανοί έχουν χτυπήσει την πόρτα του Δικεφάλου, οι άνθρωποι του οποίου είναι επιφυλακτικοί. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι κάθετα αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη που αποτελεί σημείο αναφοράς στην άμυνά του. Η πλευρά του Ίνγκασον είναι ενήμερη για το συγκεκριμένο ενδιαφέρον και δείχνει πως το... σκέφτεται.

Αυτό το τελευταίο είναι το πλέον ανησυχητικό καθώς οι αντιδράσεις του Ισλανδού σε κάθε σενάριο αποχώρησής του από την Τούμπα ήταν μέχρι τώρα απόλυτες. "Ακόμη και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μου κάνει πρόταση, εγώ έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ" είχε πει μόλις πριν από λίγους μήνες, όταν το περασμένο Γενάρη είχαν προκύψει πληροφορίες για ενδιαφέρον ομάδων από την Ρωσία. Πλέον ο Ίνγκασον φαίνεται πως είναι περισσότερο διαλλακτικός, αφήνοντας πάντως στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ κάθε απόφαση που αφορά στο μέλλον του.

Για την ώρα θέμα αποχώρησης του Ισλανδού δεν τίθεται. Η πρώτη απάντηση ήταν αρνητική και αρνητική θα μείνει μέχρι τουλάχιστον τα παιχνίδια με την Μπεϊτάρ. Αν η Μίντιλαντ επιστρέψει με μεγαλύτερη πρόταση μετά τον 2ο προκριματικό του Conference League τότε τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν.
Αν τωρα απαντησει οτι πλεον ειναι
ικανοποιημενος τοτε no problem.-
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ο καλυτερος αμυντικος,ηγετης κτλ κτλ

Νομιζα πως ζω καλοκαιρι 2022,που αφησαμε τον ΚΡΕΣΠΑΡΟ και στην θεση του πηραμε Καργα και Νασμπεργκ.Ακομα λησμονουμε τον Κρεσπο,τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ και πιο συνεπη αμυντικο που ειδα στην ομαδα μας.

Η τοξικοτητα εδω μεσα,εχει φτασει σε επιπεδα φουμπου (με κωλογερους) και ινστα (με ανηλικους).

Υποτιθεται,εδω ειναι οαση.Ευθυνονται οι mods για την κατασταση,αλλα κ αυτοι εχουν φτασει σε μια κατασταση απελπισιας προσπαθωντας να σωσουν οτι μπορουν.Ας τους βοηθησουμε κ εμεις λιγο γιατι τους βλεπω με απανωτα εγκεφαλικα.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

GINOLA έγραψε:Είναι λογικό να υπάρχει σοκ από την στιγμή που πουλήσαμε τον ίσως καλύτερο στόπερ της λίγκας.

Από την άλλη ήρθε γρήγορα μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση. Σήμερα πάμε Ολλανδία δλδ με μηδέν προσθήκες και μια αντικατάσταση.

Περιμένουμε τις επόμενες κινήσεις.Μπαμπα δείχνει καλή κίνηση,ο σαματά είναι μια ναι μεν αλλά κίνηση,υπάρχει ρίσκο αλλά αλλα και προοπτικη εφοσον το παιδί κολλησει,σιγουρα δεν ειναι η κινηση στα ποσα που ελεγαν.Η ομάδα δείχνει ότι θα έχει και άλλες προσθαφαιρεσεις και δεν θα είναι η συνέχεια της περσινής όπως έλεγε ο προπονητής.

Όλα θα κριθούν αρχικά από τα αν θα μπούμε ομίλους αφού σοκ όπως το περσινό δεν είναι διαχειρισιμο ευκολα και στην συνέχεια από το επίπεδο όλων των καινούργιων.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος για πανηγύρι και είναι λογικές οι φωνές. Τουλάχιστον μέχρι να πάρει μια μορφή το ροστερ και να δούμε κάτι που θα δώσει σιγουριά από τους παίκτες που θα έρθουν έτσι θα είναι η κατάσταση.

Καλή προετοιμασία και χωρίς τραυματισμους.

Τα λέμε σε κάνα μηνα με την ελπίδα ότι θα χαμογελάμε
Καλύτερα στόπερ της λίγκας πέρσι ήταν οι Μουκουντι και Βιντα με βάση την εικόνα στο γήπεδο. Ο ινγκασον ακολουθεί τους δυο. Επίσης ειναι δίκη σου εκτίμηση ότι οι φωνές ειναι λογικές, απλά να με συγχωρείς και χωρις καμία διάθεση αντιπαράθεσης, αλλά έχεις δώσει την εντύπωση οτι έχεις ατζέντα απ τη στιγμή που επηρεάζεσαι απ τη σχέση σου με ανθρώπους που νοιωθουν ριγμένοι μέσα στην ΠΑΕ. Αν με ρωτάς, λογική ειναι η στήριξη και η υπομονη. Καλή συνέχεια.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Άντε να γίνει κανένα χαζό και να μην χαλάσει του χαφ που είναι συμφωνημένος..μπας και αλλάξει το κλίμα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”