Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
niko70

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από niko70 »

Zorro4 έγραψε:....
Να μας έχουν στο περίμενε, ποδοσφαιριστές και προπονητές που θα περάσουν από την ομάδα σαν κομήτες να το δεχτώ.
Να μας το κάνει όμως κάποιος της οικογένειας μας, που τον έχουμε τόσο ψηλά στη συνείδηση μας... και μάλιστα να είναι ΤΑΛΑΝΤΕΥΟΜΕΝΟΣ για αυτή του την απόφαση σε σχέση με αλλόθρησκη προσφορά ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Αρχιζω οχι απλα να ειμαι ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ για το τι θα πράξει στη συνέχεια... αλλά να κλίνω και προς το ... να μη γυρίσει πίσω.
Φίλε Zorro4, δεν το ξέρεις αυτό...
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Zorro4 έγραψε:...αλλά να κλίνω και προς το ... να μη γυρίσει πίσω.
Εσύ κλίνεις; Εγώ έχω γείρει ολόκληρος. :evil:
zisis the end

Δημοσίευση από zisis the end »

http://www.megapress.gr/imgConnector/ ο ζαγορ με το βρυζα αγγαλιασμενοι και φιλικοτατοι στο ΠΑΟΚ-βαζελος για τα πλευ ωχ....αποδειξη πως σιγουρα εχουν αποκατασταθει οι σχεσεις τους :pano:

εδω με λιγο ψαξιμο στην αναζητηση στο ΠΑΟΚ παναθηναικος πλευ οφ... θα βρειτε τη φωτο σελ 13απο 29 δε μπορω να την ανεβασω συγγνωμη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Δευ 06 Ιουν 2011, 12:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ΠΑΟΚ οχι παοκ
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

GI4NNEN4 έγραψε:
Πάντως όποιος γέρνει απαραίτητα ...........δεν χρειάζετε να τον παίρνει!!! :lol: :lol: :lol: :nairepaok:
kos

Δημοσίευση από kos »

μετα απο 5 μερες αποχης απο την ενημερωση μπηκα να δω τι κανει το πουλεν μου ο ζησης.
ακομη δεν εχει παρει την αποφαση........

δεν τον γνωριζω προσωπικα αλλα τον θεωρω "φιλο" μου. ετσι τον βλεπω και ετσι θα του γραψω. οπως θα μιλουσα σε εναν φιλο μου.

λοιπον φιλε ζηση.

εαν ησουν ενας απο εμας θα νοιαζοσουν για εμας. τι σημαινει αυτο? οτι με μοναδικο σκεπτικο να προστατεψεις τον Παοκτση θα ειχες ηδη διαψευσει τις φημες. δεν θα αφηνες εναν ολοκληρο κοσμο να παραμιλαει με αυτο που πας να κανεις. τιποτα δεν επρεπε να σταθει εμποδιο στην διαψευση. ποια εθνικη και ποια μαλτα. εαν ησουν ενας απο εμας.......

δεν αντεξα να διαβασω και τις 50 σελιδες. διαβασα αρκετα. διαβασα και την αποψη μιας γυναικας. ενος προεδρου.
μεσα. εστω οτι ειναι ετσι. εστω οτι δεν σε θελουν. τα παλικαρια φιλε ζηση πανε εξορια. τα παλικαρια φιλε ζηση αντεχουν την εξορια. πλακακια με τον εχθρο τα κανουν οι αδερφες.

και επειδη ελπιζω να εισαι αυτο που παντα πιστευα γραψτους στα @@ σου εκει στον βαζελο και κατσε κοντα στον δασκαλο. οσο καιρο χρειαστει. και να εισαι σιγουρος οτι θα ερθει ο χρονος και θα εισαι παλι διπλα μας.
διαφορετικα φιλε μου οπως λεει ο λαος θα κοιμηθεις οπως εστρωσες.
Άβαταρ μέλους
kotsos

Δημοσίευση από kotsos »

Το group-therapy που διεξάγεται σε αυτό το τόπικ δεν έχει προηγούμενο (προφανώς και δεν βγάζω την αρχοντιά μου απ'έξω)! :mrgreen:

Προσωπικά θεωρώ δεδομένο πως θα πάει πλάι στο προπονητικό θηρίο που ονομάζεται Φερέιρα, στους μεγαλοπαράγοντες Γόντικα-Πολέμη και στο σύλλογο που πριν από ένα χρόνο του στέρησε το πρωτάθλημα. Κατά τ'άλλα ότι και να ήθελα να προσθέσω επιστρέφει στο δοκίμιο που συνέταξε ο τεράτιος.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

barlow4 έγραψε:μπορεις αν θελεις να τα βαζεις ολα σσε ενα τσουβαλι.δικαιωμα σου.ο ζαγορακης απο την αγγλια πηγε στην αεκ και ο ΠΑΟΚ δεν εχει ενδιαφερθει οταν αυτος ηθελε να επιστρεψει.ο κωνσταντινιδης ποτε δεν ηταν κατι σημαντικο για τον ΠΑΟΚ ουτε και ο γεωργιαδης.αν ειχε φυγει ο τουρσουνιδης που ηταν εμβληματικη φυσιογνωμια θα μπορουσες να συγκρινεις.δεν ειναι ολοι το ιδιο σημαντικοι.
εσυ δηλαδη φοβασαι μην ξεμεινει ο ΠΑΟΚ απο φιλους και κανεις την καρδια σου πετρα?
Και ο Ζήσης απο την εθνική θα πάει στον λαγό ,και δεν ξέρουμε αν έφυγε η τον φύγανε.
Απο τη στιγμή που δε ξέρουμε ακριβώς τι παίχτηκε μεταξύ Ζαγόρ και Ζήση και έφυγε ο δεύτερος,
δε μπορώ να κατηγορήσω κανέναν απ τους δυό.Όσον αφορά εμένα στεναχωρήθηκα πολύ όταν
έφυγε ο Ζήσης απ τον ΠΑΟΚ.Απο τη στιγμή που τέθηκε εκτός συλλόγου ,δε μου καίγεται καρφί
για το που θα πάει.Μακάρι να πάει κάπου καλά ,να κονομήσει, να μάθει περισσότερα ,να αποκομίσει
εμπειρίες κ ίσως κάποτε αν ξανάρθει, να βοηθήσει περισσότερο απ το ίδιο η άλλο πόστο.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Μας έπρηξε το θέμα...

Εικόνα

για να χαλαρώνουμε....
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Argonaut4 έγραψε:
GI4NNEN4 έγραψε:
Πάντως όποιος γέρνει απαραίτητα ...........δεν χρειάζετε να τον παίρνει!!! :lol: :lol: :lol: :nairepaok:
Είτε γερμένος είτε οχι, δεν τον παίρνω. Ούτε τον Ζήση ούτε κανέναν άλλο... :D
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΟΝΟ ΜΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ...
ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΡΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ....
:lol: :lol: :lol: :lol:
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Ρε τρελοκομεία είμαστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε..........ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΜΕ E-COLI .............να τα ισιώσουμε.. :lol: :lol: :lol: :lol: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Αφήστε το E-COLI και πιάστε κανα ΞE-COLI! Όπως είχε πεί και ο Τζίμης Πανούσης, Τί Ζήσης Βρύζας και μ@λ@κιες... Σαν το μ**νί δεν είναι τίποτα. :D
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Έχω λιώσει στα γέλια με σας που έμπλεξα..............μέσα στη μιζέρια της καθημερινότητας να στε καλα αδέρφια.....ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!!!!!! :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

GI4NNEN4 έγραψε:Αφήστε το E-COLI και πιάστε κανα ΞE-COLI! Όπως είχε πεί και ο Τζίμης Πανούσης, Τί Ζήσης Βρύζας και μ@λ@κιες... Σαν το μ**νί δεν είναι τίποτα. :D
++ :lol: :lol: ++
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΟΛΟΥΣ ΤΡΕΛΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ... :opaokara: :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”