11.Leonardo Rodrigues Lima "Léo Jabá"
Re: 11.Leonardo Rodrigues Lima "Léo Jabá"
Δεν ξέρω αν έχει κουσούρι ή όχι αλλά Ούτε στο 50% του παλιού ζαμπα δεν είναι.
Ηταν εκνευριστικος σε κάποιες φάσεις που κράτησε παραπάνω την μπάλα και κατέστρεψε επιθέσεις
Ηταν εκνευριστικος σε κάποιες φάσεις που κράτησε παραπάνω την μπάλα και κατέστρεψε επιθέσεις
Παιδια ο καποτε χρονομετρημενος πιο γρηγορος παικτης δεν εχει κερδισει σπριντ απο τη μερα που επεστρεψε.Βεβαια αν δει κανεις τα διαθεσιμα εξτρεμ ακομα και ενοψει της επομενης χρονιας οφειλει να τον στηριξει γιατι το καλοκαιρι πρεπει να παρθουν αποφασεις.
Joshua συμφωνώ
Φέτος έχουμε μισό εξτρέμ… τον ζαμπα
Εκτός αυτού έχουν επενδυθεί πολλά χρήματα σε αυτόν κ δεν είναι εύκολο να τον τελειώσεις
Φέτος έχουμε μισό εξτρέμ… τον ζαμπα
Εκτός αυτού έχουν επενδυθεί πολλά χρήματα σε αυτόν κ δεν είναι εύκολο να τον τελειώσεις
Αντε και να πουμε οτι ειναι δανεικος για τον ατρομητο... Θα αποκτηθουν ΤΡΙΑ εξτρεμ το καλοκαιρι? Και το λεω χωρις να εχω πεον ιδιαιτερες προσδοκιες...
Ναι ρε παίδες. Εδώ περιμέναμε Μιτριτσα κάνα εξάμηνο, με τον ζαμπα του μισού ματς θα κάνουμε μούτρα?
Αν μη τι άλλο έκανε διαγώνια κίνηση εξτεμ ωραία και αλητηκη που δε βλέπουμε συχνά στον ΠΑΟΚ.
Μπορεί να πέφτω έξω αλλά αργο δεν τον βλέπω
Αν μη τι άλλο έκανε διαγώνια κίνηση εξτεμ ωραία και αλητηκη που δε βλέπουμε συχνά στον ΠΑΟΚ.
Μπορεί να πέφτω έξω αλλά αργο δεν τον βλέπω
- ΑποστόληςΑ
Δραστήριος στο πρώτο ημίχρονο. Νομίζω το καλύτερό του φέτος. Ακόμη βέβαια απέχει από τις καλές εμφανίσεις που θέλουμε, αλλά ελπίζουμε σε βελτίωση. Αν δεν βελτιωθεί μέχρι τον Απρίλιο δεν θα υπάρχει ελπίδα.
ειναι τοσο τρομακτικα τα προσοντα που εχει που ακομα και αυτος ο μισος ζαμπα μπορει να ειναι λειτουργικος
το θεμα ειναι να ηρεμησει στο μυαλο και να παιρνει σωστες αποφασεις γιατι σημερα τα εκανε σκατα
ακομα και στην φαση που του κανει φαουλ ο γκανεα δεν εχει αντιληφθει τον τροπο που σφυριζει ο μπριχ και πεφτει ευκολα ενω μπορει να συνεχισει και να βγει τετ-α-τετ γιατι πιστευει πως θα παρει δεδομενα την ανατροπη...
το θεμα ειναι να ηρεμησει στο μυαλο και να παιρνει σωστες αποφασεις γιατι σημερα τα εκανε σκατα
ακομα και στην φαση που του κανει φαουλ ο γκανεα δεν εχει αντιληφθει τον τροπο που σφυριζει ο μπριχ και πεφτει ευκολα ενω μπορει να συνεχισει και να βγει τετ-α-τετ γιατι πιστευει πως θα παρει δεδομενα την ανατροπη...
Ένα δεν καταλαβαίνω: ο Ζαμπά έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια από αριστερά με δεξί εξτρέμ το Λημνιό. Και τώρα που θέλουμε ένα παίκτη να παίζει αριστερά με ανάποδο πόδι σαν καθρέφτη του Αντρίγια δεν τον βάζει εκεί αλλά δεξιά με αποτέλεσμα να αχρηστεύει και το Σέρβο....
.
.
- constadine
Δεν είμαι ειδικός περί τραυματισμών , η φώτο που έχει στο insta του με το γόνατό του μετά την εγχείρηση ,εμένα μου λέει ότι κάτι δεν πήγε καλά.
- Montrealiotis
Την ίδια απορία έχω κι εγώ και αν θυμάμαι καλά τα περισσότερα παιχνίδια του ήταν από αριστερά. Ίσως έχει να κάνει με την αμυντική του προσήλωση, μιας και τα αριστερά μας μπακ είναι τουλάχιστον μέτρια αμυντικά.Τρόμος έγραψε:Ένα δεν καταλαβαίνω: ο Ζαμπά έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια από αριστερά με δεξί εξτρέμ το Λημνιό. Και τώρα που θέλουμε ένα παίκτη να παίζει αριστερά με ανάποδο πόδι σαν καθρέφτη του Αντρίγια δεν τον βάζει εκεί αλλά δεξιά με αποτέλεσμα να αχρηστεύει και το Σέρβο....
.
-
Αν έπαιζε αριστερά με τον Βιειρινια από πίσω θα μας έκαναν πλάκα από κει. Λογικό να τον φέρει δεξιά. Από κει και πέρα εγώ είδα τον παλιό Ζαμπα σήμερα. Έναν παίκτη δηλαδή που έχει τόσα πολλά κενά στο παιχνίδι του που είναι λογικό το ότι έπαιζε σε ένα χωριό της Ρωσίας. Αν είχε την ταχύτητα που είχε πριν τον τραυματισμό ίσως άξιζε να παίρνει λεπτά σε κάποια ματς, τώρα δεν είναι για το επίπεδο που θέλουμε να φτάσουμε.
-
Εάν κάποιος έβλεπε μόνο το χθεσινό παιχνίδι, θα;έλεγε πολύ χειρότερα για τον ζιφκοβιτς. Μάλλον δεν θα επικεντρωνοταν στον Ζαμπα, έναν Ζαμπα που αρνητικό δεν τον λες γι το χθεσινό παιχνίδι του.
Υπήρχαν πολλοί χειρότεροι του
Υπήρχαν πολλοί χειρότεροι του
- ΑποστόληςΑ
Ο Σέρβος χθες έπαιξε για να κλείσει η εκ των αριστερών τρύπα, γιατί από αριστερά δεν υπάρχει κανείς με ανασταλτικές ικανότητες. Και όντως υπάρχει τρύπα από εκεί.Τρόμος έγραψε:Ένα δεν καταλαβαίνω: ο Ζαμπά έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια από αριστερά με δεξί εξτρέμ το Λημνιό. Και τώρα που θέλουμε ένα παίκτη να παίζει αριστερά με ανάποδο πόδι σαν καθρέφτη του Αντρίγια δεν τον βάζει εκεί αλλά δεξιά με αποτέλεσμα να αχρηστεύει και το Σέρβο....
.