11.Leonardo Rodrigues Lima "Léo Jabá"

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Re: 11.Leonardo Rodrigues Lima "Léo Jabá"

Δημοσίευση από -keeper- »

Δεν ξέρω αν έχει κουσούρι ή όχι αλλά Ούτε στο 50% του παλιού ζαμπα δεν είναι.
Ηταν εκνευριστικος σε κάποιες φάσεις που κράτησε παραπάνω την μπάλα και κατέστρεψε επιθέσεις
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παιδια ο καποτε χρονομετρημενος πιο γρηγορος παικτης δεν εχει κερδισει σπριντ απο τη μερα που επεστρεψε.Βεβαια αν δει κανεις τα διαθεσιμα εξτρεμ ακομα και ενοψει της επομενης χρονιας οφειλει να τον στηριξει γιατι το καλοκαιρι πρεπει να παρθουν αποφασεις.
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Joshua συμφωνώ
Φέτος έχουμε μισό εξτρέμ… τον ζαμπα
Εκτός αυτού έχουν επενδυθεί πολλά χρήματα σε αυτόν κ δεν είναι εύκολο να τον τελειώσεις
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Παικταρας μεγαλος.

Για δανεικος στον Ατρομητο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αντε και να πουμε οτι ειναι δανεικος για τον ατρομητο... Θα αποκτηθουν ΤΡΙΑ εξτρεμ το καλοκαιρι? Και το λεω χωρις να εχω πεον ιδιαιτερες προσδοκιες...
Άβαταρ μέλους
rockavlon

Δημοσίευση από rockavlon »

Ναι ρε παίδες. Εδώ περιμέναμε Μιτριτσα κάνα εξάμηνο, με τον ζαμπα του μισού ματς θα κάνουμε μούτρα?
Αν μη τι άλλο έκανε διαγώνια κίνηση εξτεμ ωραία και αλητηκη που δε βλέπουμε συχνά στον ΠΑΟΚ.
Μπορεί να πέφτω έξω αλλά αργο δεν τον βλέπω
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δραστήριος στο πρώτο ημίχρονο. Νομίζω το καλύτερό του φέτος. Ακόμη βέβαια απέχει από τις καλές εμφανίσεις που θέλουμε, αλλά ελπίζουμε σε βελτίωση. Αν δεν βελτιωθεί μέχρι τον Απρίλιο δεν θα υπάρχει ελπίδα.
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

ειναι τοσο τρομακτικα τα προσοντα που εχει που ακομα και αυτος ο μισος ζαμπα μπορει να ειναι λειτουργικος
το θεμα ειναι να ηρεμησει στο μυαλο και να παιρνει σωστες αποφασεις γιατι σημερα τα εκανε σκατα
ακομα και στην φαση που του κανει φαουλ ο γκανεα δεν εχει αντιληφθει τον τροπο που σφυριζει ο μπριχ και πεφτει ευκολα ενω μπορει να συνεχισει και να βγει τετ-α-τετ γιατι πιστευει πως θα παρει δεδομενα την ανατροπη...
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ένα δεν καταλαβαίνω: ο Ζαμπά έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια από αριστερά με δεξί εξτρέμ το Λημνιό. Και τώρα που θέλουμε ένα παίκτη να παίζει αριστερά με ανάποδο πόδι σαν καθρέφτη του Αντρίγια δεν τον βάζει εκεί αλλά δεξιά με αποτέλεσμα να αχρηστεύει και το Σέρβο....
.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Δεν είμαι ειδικός περί τραυματισμών , η φώτο που έχει στο insta του με το γόνατό του μετά την εγχείρηση ,εμένα μου λέει ότι κάτι δεν πήγε καλά.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Τρόμος έγραψε:Ένα δεν καταλαβαίνω: ο Ζαμπά έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια από αριστερά με δεξί εξτρέμ το Λημνιό. Και τώρα που θέλουμε ένα παίκτη να παίζει αριστερά με ανάποδο πόδι σαν καθρέφτη του Αντρίγια δεν τον βάζει εκεί αλλά δεξιά με αποτέλεσμα να αχρηστεύει και το Σέρβο....
.
Την ίδια απορία έχω κι εγώ και αν θυμάμαι καλά τα περισσότερα παιχνίδια του ήταν από αριστερά. Ίσως έχει να κάνει με την αμυντική του προσήλωση, μιας και τα αριστερά μας μπακ είναι τουλάχιστον μέτρια αμυντικά.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Αν έπαιζε αριστερά με τον Βιειρινια από πίσω θα μας έκαναν πλάκα από κει. Λογικό να τον φέρει δεξιά. Από κει και πέρα εγώ είδα τον παλιό Ζαμπα σήμερα. Έναν παίκτη δηλαδή που έχει τόσα πολλά κενά στο παιχνίδι του που είναι λογικό το ότι έπαιζε σε ένα χωριό της Ρωσίας. Αν είχε την ταχύτητα που είχε πριν τον τραυματισμό ίσως άξιζε να παίρνει λεπτά σε κάποια ματς, τώρα δεν είναι για το επίπεδο που θέλουμε να φτάσουμε.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Εάν κάποιος έβλεπε μόνο το χθεσινό παιχνίδι, θα;έλεγε πολύ χειρότερα για τον ζιφκοβιτς. Μάλλον δεν θα επικεντρωνοταν στον Ζαμπα, έναν Ζαμπα που αρνητικό δεν τον λες γι το χθεσινό παιχνίδι του.
Υπήρχαν πολλοί χειρότεροι του
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τρόμος έγραψε:Ένα δεν καταλαβαίνω: ο Ζαμπά έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια από αριστερά με δεξί εξτρέμ το Λημνιό. Και τώρα που θέλουμε ένα παίκτη να παίζει αριστερά με ανάποδο πόδι σαν καθρέφτη του Αντρίγια δεν τον βάζει εκεί αλλά δεξιά με αποτέλεσμα να αχρηστεύει και το Σέρβο....
.
Ο Σέρβος χθες έπαιξε για να κλείσει η εκ των αριστερών τρύπα, γιατί από αριστερά δεν υπάρχει κανείς με ανασταλτικές ικανότητες. Και όντως υπάρχει τρύπα από εκεί.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Αν μπορεί να σώσει κάτι μέχρι το καλοκαίρι....ίδωμεν....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”