Ανέκδοτα

Για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας...
Άβαταρ μέλους
stathis73

Re: Ανέκδοτα

Δημοσίευση από stathis73 »

Ήταν σε ένα ορεινό χωριό μια αρκούδα που έκανε πολλές επιθέσεις τόσο σε ανθρώπους όσο και σε ζώα, μέχρι που κάποιος έφερε σαν λύση έναν τεράστιο μαύρο σκύλο που σε όποιον έκανε επίθεση τον δάγκωνε στα αρχίδια.
Όπως περπατούσαν στο δάσος βλέπουν την αρκούδα να σκαρφαλώνει σε ένα δέντρο.
λέει ο ένας από τους δυο φίλους:

-θα ανέβω στο δέντρο και με το ξύλο αυτό θα προσπαθήσω να ρίξω την αρκούδα.
-εντάξει, αλλά το όπλο τι το θέλουμε ρε αδερφέ;;;
- κοίτα άμα πέσω εγω απο το δέντρο αντί για την αρκούδα.....τότε πυροβόλα τον σκύλο. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
stathis73

Ήταν δυο φίλοι μέσα σε ενα διαμέρισμα εντελώς τυφλα και λέει ο ενας στον αλλο

-Γιώργο τι κάνεις;;;;;;;!!!!!!
μετά απο 20 λεπτά απαντά ο άλλος
-Καλλλλαα είμαι

μετά απο μισή ώρα ρε συ τι ωρα ειναι
μετα απο 1 ωρα του απαντάει
-δεν ξέρωωωω!!!!

κάποια στιγμή χτυπά η εξώπορτα του διαμερίσματος....τακ τακ τακ

μετα απο 1 ωρα λέει ο ενας

-ρε συ χτυπάει η πόρτα!!!!
μετα απο 2 ωρες λέει ο αλλος
-καλα θα ανοίξω....
περνάνε άλλες 3 ωρες, μέχρι που κάποια στιγμή ανοίγει την πόρτα και του λέει αυτός που περίμενε
-Καλλλλλλλα ρε πίσω απο την πόρτα ήσουν;;;;;
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Οι ναυαγοί και τα μοντέλα
4 ναυαγοί ηλικίας 20, 35, 50 και 70 ετών βρίσκονται σε ένα νησί και σε απόσταση αναπνοής σε ένα άλλο νησί βρίσκονται 4 πανέμορφα μοντέλα. Ο 20άρης λέει:
-Γρήγορα να κολυμπήσουμε να πάμε απέναντι στα κορίτσια!
Ο 35άρης του απαντά:
-Καλά μην βιάζεσαι και τόσο.
Ο 50άρης προτείνει:
-Εγώ λέω να κατασκευάσουμε μία σχεδία
Κι ο 70άρης:
-Για σταθείτε ρε παιδιά! Γιατί να τα κάνουμε όλα αυτά; Αφού κι από εδώ βλέπουμε!!!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

‎-Ναι γεια σας, ΑΝΤ1 εκει?
-Μαλιστα...
-Τι κανετε???
-ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ!!
Άβαταρ μέλους
stathis73

Εγινέ προταση να κατεβεί ο Ζαμπίδης με το ΚΚΕ και να γίνει επανάληψη της εκπομπής......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Σερβιτόρος:
-Γεια σας, τι θα πάρετε;

Κασιδιαρης:
-Ένα Freddo Cappuccino με Καννέλη.. Καλά χτυπημένο!!

Δουρου:
-Εγώ ένα νεράκι, ευχαριστώ..

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Μετά το ''πετάει ο γάιδαρος, πετάει'' τώρα θα έχουμε και το ''κινείται ο Προκόπης, κινείται''

Δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβάμαι τίποτα, δεν κουνιέμαι με τίποτα. Είμαι ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο Προκόπης θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα μπει αυτοπροσώπως στο Μαντάμ Τισό...

Αυτή τη στιγμή τσακώνονται μπροστά μου δυο γειτόνισσες . Έχω μείνει Προκόπης

Αν ανέβουν τα ποσοστά ΚΚΕ μετά το ξύλο του Κασιδιάρη, ο Σαμαράς θα κάνει φάλαγγα στον Παυλόπουλος που δε σηκώθηκε να τις φάει & αυτός

Στο Θιβέτ αύριο ο Προκόπης Παυλόπουλος. Του ζήτησε συμβουλές ηρεμίας ο Δαλάι Λάμα

Τα μαλλιά του Παυλόπουλου ήταν πάντα Άσπρα ή Άσπρισαν σήμερα μόλις σηκώθηκε ο Κασιδιάρης...?

Σαν άλλος σούπερμαν ο Παυλόπουλος σηκώθηκε, έδωσε 3 φάπες στο Κασιδιάρη, έφερε χαρτοπετσέτες στη Δουρου χωρίς να προλάβει να τον δει κάνεις

Πότε ήταν η πρώτη φορά που χέστηκε πάνω του ο Τσακ Νόρις? Όταν σηκώθηκε όρθιος ο Προκόπης Παυλόπουλος!!!!

αν η Κανέλλη αντί Ριζοσπάστη κρατούσε 5κιλο Βήμα της Κυριακής φουλ έξτρα-Μαντόνα-Βημαγκαζίνο-Βημαγκουρμέ-Βημαψαροντούφεκο θα σας έλεγα

Μετά την εκπομπή "ΕΧΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ" της Βίκυς Χατζηβασιλείου, τώρα έχουμε και την εκπομπή "ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΚΕΤΟ "με τον Γιώργο Παπαδάκη!

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο SENSEI ΠΑΚΗΣ,ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΕΝ. 3 ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ&ΕΔΙΩΞΕ ΑΠ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΞΑΛΛΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.

Ναι αστυνομία; ΒΟΗΘΕΙΑ! Ο Παπαδάκης είμαι. Στείλτε ΑΜΕΣΩΣ περιπολικό στο στούντιο του ΑΝΤ1. ΤΩΡΑ! Να πάρει την Κηφισίας έχει μπόλικη κίνηση.

Ένταλμα σύλληψης Κασιδιαρη--->5 λεπτά.....

Ένταλμα σύλληψης Τσοχατζοπουλου----->10 χρόνια!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ποτε προλαβαινουν και τα βγαζουν οι ατιμοι... :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

1.Εγώ πάντως τον βρήκα πολύ γκαύλα τον τύπο…..δυο γυναίκες στο πλατό, η μια έφυγε μούσκεμα και η άλλη αναψοκοκκινισμένη!!!!

2. Το νέο σύνθημα που θα ακούγεται πλέον…ρίξε άλλη μια στη λεσβία ρε Ηλία ρε Ηλία….

3.-Σερβιτόρος: γεια σας τι θα πάρετε;
-Κασιδιαρης:ένα Freddo capuchino με Κανέλλη καλά χτυπημένο..
-Δουρου:εγώ ένα νεράκι ευχαριστώ..!

4. Κάποτε μιλούσαμε για το χαστούκι της Λιανή τώρα μιλάμε για τα χαστούκια της Λιανας….τυχαίο!!!!

5. Αλλη τις τρώει και ζορίζεται (Κανέλη)
και άλλη τις τρώει και δροσίζεται (Δούρου)…!!

6. Ευτυχώς δεν ήταν πιο δυνατές οι σφαλιάρες, γιατί αν δεν μπορούσε να καπνίσει η Λιάνα μετά, θα κατέρρεε και η καπνοβιομηχανία.

7. Ναι αστυνομία; ΒΟΗΘΕΙΑ! Ο Παπαδάκης είμαι. Στείλτε ΑΜΕΣΩΣ περιπολικό στο στούντιο του ΑΝΤ1. ΤΩΡΑ! Να πάρει την Κηφισίας έχει μπόλικη κίνηση.

8. Πότε ήταν η πρώτη φορά που χέστηκε πάνω του ο Τσακ Νόρις? Όταν σηκώθηκε όρθιος ο Προκόπης Παυλόπουλος!!!!

9. Από Δεύτερα ξεκινάει η νέα εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη….»Πάμε Μπουκέτο»!!!!

10. αν η Κανέλλη αντί Ριζοσπάστη κρατούσε 5κιλο Βήμα της Κυριακής φουλ έξτρα-Μαντόνα-Βημαγκαζίνο-Βημαγκουρμέ-Βημαψαροντούφεκο θα σας έλεγα

11. Ο Κασιδιάρης βάρεσε λένε μια γυναίκα…. για πια γυναίκα λένε την Κανέλλη? χαχαχαχαχαχαχαχαχα……

12. Ax κανελακι κανελακι ξύλο που το φας…. το χέρι του Κασιδιάρη με ριζοσπάστη μην χτυπάς

13. Σαν άλλος σούπερμαν ο Παυλόπουλος σηκώθηκε, έδωσε 3 φάπες στο Κασιδιάρη, έφερε χαρτοπετσέτες στη Δουρου χωρίς να προλάβει να τον δει κάνεις

14. Πάντως ο Κασιδιάρης πάρα την αντίθεση της Αλέκας κατάφερε να «ΕΝΩΣΕΙ» την Αριστερά…!!!!

15.Ένταλμα σύλληψης Κασιδιαρη—>5 λεπτά…..
Ένταλμα σύλληψης Τσοχατζοπουλου—–>10 χρόνια!!!

16.Ρε ‘σείς έχω «φάει» σκάλωμα..
Τα μαλλιά του Παυλόπουλου ήταν πάντα Άσπρα
ή Άσπρισαν σήμερα μόλις σηκώθηκε ο Κασιδιάρης…?

17. Μετά την εκπομπή «ΕΧΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ» της Βίκυς Χατζηβασιλείου, τώρα έχουμε και την εκπομπή «ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΚΕΤΟ «με τον Γιώργο Παπαδάκη!

18. Όπως η Βουγιουκλάκη ερωτευόταν όποιον την χαστούκιζε πλάκα θα χει τώρα και η Καννέλη να δηλώσει φουλ καψούρα με το Κασιδιάρη….!!!!

19. Στο Θιβέτ αύριο ο Προκόπης Παυλόπουλος. Του ζήτησε συμβουλές ηρεμίας ο Δαλάι Λάμα

20. Δεν ήταν Ριζοσπάστης αυτό με το οποίο βάρεσε η Κανέλλη τον Κασιδιάρη. Τα χαρτάκια από τα στριφτά τσιγάρα της ήταν.

21. Αν ανέβουν τα ποσοστά ΚΚΕ μετά το ξύλο του Κασιδιάρη, ο Σαμαράς θα κάνει φάλαγγα στον Παυλόπουλος που δε σηκώθηκε να τις φάει & αυτός

22. Δεν στέλνουμε τον Κασιδιάρη να μιλήσει με την Μερκελ; Λέω εγώ τώρα….

23. Αυτή τη στιγμή τσακώνονται μπροστά μου δυο γειτόνισσες . Έχω μείνει Προκόπης

24. δήλωση Παυλόπουλου:»Δεν ξέρω τίποτα για το ξύλο!! Εγώ κοιτούσα τη Γιαδικιάρογλου που κοιτούσε την Πετροπούλου.. που κοιτούσε την Πετροβασίλη!!

25. -Ναι γεια σας, ΑΝΤ1 εκεί?
-Μάλιστα…
-Τι κάνετε???
-ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ!!!

26. Ο Προκόπης θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα μπει αυτοπροσώπως στο Μαντάμ Τισό…

27. Δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβάμαι τίποτα, δεν κουνιέμαι με τίποτα. Είμαι ο Προκόπης Παυλόπουλος.

28. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο SENSEI ΠΑΚΗΣ,ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΕΝ. 3 ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ & ΕΔΙΩΞΕ ΑΠ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΞΑΛΛΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.

29. Μετά το »πετάει ο γάιδαρος, πετάει» τώρα θα έχουμε και το »κινείται ο Προκόπης, κινείται»

Δεν ευθύνομαι για τα όποια ορθογραφικά λάθη, ένα απλό copy-paste έκανα.. :D
Άβαταρ μέλους
jpower73

Δημοσίευση από jpower73 »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αλλά κάνει λάθος. Δεν είναι καβγατζής. Ξέρει να αμύνετε με τον καλύτερο τρόπο. Επιτιθεται!!!!
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σύνθημα έξω από τη Γερμανική Βουλή:

Εικόνα
niks

Δημοσίευση από niks »

Πάει ο Τσίπρας και ο Στρατούλης στην Αγγλία για μία συνάντηση με τον Κάμερον.
Πηγαίνουν στο ξενοδοχείο και ανοίγουν την ντουλάπα να βάλουν μέσα τα ρούχα τους και βλέπουν ένα ποντικό.
- "Ρε συ", λέει ο Τσίπρας, "ξέρεις πως είναι ο ποντικός στα αγγλικά για να πάρουμε τηλέφωνο ... στην Reception να τους πούμε ότι βρήκαμε ένα;"
- "Όχι" λέει ο Στρατούλης, "εσύ";
- "Ούτε εγώ" λέει ο Τσίπρας, "αλλά άσε, θα πάρω εγώ ... εγώ να εξηγηθώ!!"

- Yes, Reception?
- Yes, how can I help you?
- Do you know Tom and Jerry?
- Yes, of course.
- Jerry is here.!!
Άβαταρ μέλους
jpower73

Δημοσίευση από jpower73 »

[youtube]JopKHsbDf8A[/youtube]