Εκ πρώτης όψης η κινήσεις δεν με εντυπωσίασαν.PaokCuba4 έγραψε:Πρώτα απ' όλα δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ. Κατά δεύτερον πολύ γρήγορα έβγαλες το ταβάνι της ομάδας, όταν έχεις φέρει έναν ταλαντούχο διαγώνιο, έχεις κρατήσει τον καλύτερο Έλληνα λίμπερο της δεκαετίας, θα φέρεις έναν ακραίο που έκανε μια εξαιρετική χρονιά και δείχνει ότι θέλει να αναδειχθεί, έκλεισες έναν αξιοπρεπέστατο πασαδόρο και μάλιστα βασικό μέλος της Εθνικής του και επίσης έναν αξιόλογο Έλληνα κεντρικό.Mitsospaoki4 έγραψε:Χωρίς να θέλω να προδικάζω καταστάσεις, αλλά οι μέχρι τώρα κινήσεις δείχνουν ότι πάμε πάλι με ταβάνι 3η-4η θέση.
Και μάλιστα θα κάνω την εξής ερώτηση προς εσένα. Τη θέση της ομάδας την κρίνεις με το όνομα ή την ουσία; Άμα πιστεύεις ότι μια θέση κρίνεται από το βάρος του ονόματος, συγγνώμη αλλά δε λειτουργεί το βόλεϊ με αυτόν τον τρόπο. Είδαμε φέτος ονόματα σαν του Κόβαρ, του Φαν Χάρντερεν και του Τρούχτσεφ που δεν απέδωσαν ποτέ αυτά για τα όποια όχι μόνο πληρώθηκαν αλλά και για τις περγαμηνές του, ενώ παράλληλα είδαμε "άσημους" παίκτες να κάνουν τη διαφορά, όπως οι Μολίνα, ο Χερρ, ο Μπαρμπούνης, ο Μπάσης, ο Πόλουγιαν, ο Μπέικ κλπ.
Το βόλεϊ φαίνεται στο τάραφλεξ και προτιμώ να έχω παίκτες "άσημους" αλλά με όρεξη και διάθεση για δουλειά, από το να ακριβοπληρώνω ονόματα τα οποία στο τέλος δε θα προσφέρουν. Αυτό που βλέπω φέτος είναι μια ομάδα η οποία θα βγάλει ενέργεια και κυρίως να θέλει να βελτιώσει τις αδυναμίες που είχε. Και μάλιστα σκέψου το εξής. Οι άλλες ομάδες που κοιτάνε αυτά τα Πρωταθλήματα και φέρνουν παίκτες που δεν είναι γνωστοί όταν έχουν την κάθε ευκαιρία να δώσουν χρήματα για "γνωστούς" είναι ομάδες με χαμηλό ταβάνι;
Το όνομα δε θα παίξει ποτέ βόλεϊ και καλό είναι να αποβάλλουμε αυτές τις νοοτροπίες. Η σωστή ομάδα χτίζεται με γνώσεις, ψάξιμο και σωστό σκάουτινγκ. Το χρήμα θα παίξει το ρόλο του αλλά μόνο το πως θα το χρησιμοποιήσεις θα σε βοηθήσει.
Στην συνέχεια διαβάζοντας την ανάλυση σου αναθεώρησα και ελπίζω ειδικά για τον ακραίο που έχει καλά σερβίς.
Θα δω το πλήρες ρόστερ και θα κρίνω αν και περίμενα καλύτερο διαγώνιο.
Εγώ θέλω να δω την ομάδα ανταγωνιστική και από κοντά με τους άλλους 2.