Photis έγραψε:Με βάση τα μέχρι στιγμής δημοσιεύματα μάλλον διακρίνω σίγουρη τη δουλειά για το βάζελο και για εμάς μια "απέλπιδα" προσπάθεια να τον επαναπατρίσουμε.Μακάρι να κάνω λάθος..
Σταύρος Κόλκας έγραψε:Κώδικας: Επιλογή όλων
http://blog.paok24.com/?p=1267
Εδώ και περίπου ένα μήνα, ο Παναθηναϊκός πιέζει τον Βρύζα για ένα ραντεβού. Αρχικά, ούτε που δεχόταν να γίνει. Πίεση, κόντρα πίεση, ο Βρύζας λέει πως το μόνο που τους είπε ήταν πως θα γίνει το ραντεβού.
Μετά, άρχισαν να πέφτουν τα νούμερα. Η πρόταση που έγινε στο μιλητό, ήταν 1,5 εκατ. ευρώ συν μπόνους πωλήσεων παικτών για τρία χρόνια. Τα λεφτά πολλά και στον Παναθηναϊκό σίγουροι πως δεν μπορεί να αρνηθεί.
Αμέσως μετά, οι παράγοντες του Παναθηναϊκού, άρχισαν να μοιράζουν στους ρεπόρτερ της ομάδας τους πως ο Βρύζας έκλεισε. Προφανώς για να μετρήσουν αντιδράσεις, εκτός κι αν τους είπε ναι και δεν το γνωρίζω εγώ.
Αυτό που σίγουρα γνωρίζω, είναι αυτό που λέει στους δικούς μας. Πως δεν έχει συμφωνήσει, πως δεν έχει καν δεσμευτεί. Πως το μόνο που θα κάνει είναι ένα ραντεβού και τίποτα παραπάνω.
Μάλιστα, στον Παναθηναϊκό, έπεσαν πολλά … δάχτυλα όταν ακούστηκε το ποσό και την επόμενη μέρα στα ρεπορτάζ της ομάδας του τριφυλλιού γινόταν κουβέντα για 200 χιλιάρικα το χρόνο, 600 την τριετία. Με λίγα λόγια και η δική τους επικοινωνιακή πολιτική έμπαζε κάπως, παρά τη σιγουριά που έβγαζαν στα κείμενά τους.
Εμένα, η σιγουριά τους πως έκλεισαν τον Βρύζα, όλες αυτές τις ημέρες δεν μου προέκυπτε από πουθενά ρεπορταζιακά, εκτός Παναθηναϊκού.
Δεν λειτούργησε όμως έτσι. Πήγε στην Αθήνα, τον βρήκε, του έκανε πρόταση και του ζήτησε να γυρίσει. Λειτούργησε προς όφελος της ομάδας, προς την αρσενική πλευρά του ποδοσφαίρου και της παραγοντικής. Κάτι που δεν παίζει συχνά.
Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει το βράδυ του Σαββάτου. Ο ΠΑΟΚ του υπενθύμισε πως είναι η οικογένειά του, του άνοιξε την πόρτα, ο πρόεδρος παραμέρισε ότι υπήρχε σε εγωισμό, φέρθηκε ταπεινά απέναντί του.
Εμείς τον αγαπάμε, εγώ προσωπικά σίγουρα, αλλά αν πάει στον Παναθηναϊκό και επιβεβαιώσει τα όσα δε θέλαμε να πιστέψουμε, τότε έχει σβήσει από τον χάρτη.
Θέλω να πιστεύω πως η εκτίμηση που κάνω σε όλο το παραπάνω κείμενο δεν είναι λανθασμένη. Να γνωρίζετε πάντως, πως είναι όντως προϊόν ρεπορτάζ και πολλών ωρών στα τηλέφωνα.
Καλά ρε Photis η πρώτη φορά θα είναι που γράφονται και στήνονται από τους ΑΡΔ της Αθήνας ανυπόστατα δημοσιεύματα από πράσινους, κόκκινους ή κίτρινους κονδιλοφόρους για επικοινωνιακούς λόγους και με συγκεκριμένους σκοπούς. Πρέπει να το κάνω νιανιά για να το καταλάβεις;
Γιατί επιμένεις και βασίζεσαι σε δημοσιεύματα χαλκευμένων χαβουζοκονδυλοφόρων;
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ !