Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Δημοσίευση από palok »

BlackMagicPAOK έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 01:20 (μήπως ο Γιουρτσεβεν είναι homegrown?)
στη φιμπα 100% είναι 7 ξένοι +5 home grown, όπου home νοείται η Ελλάδα. ΧΩΡΙΣ συζήτηση.

PS: ο πετζα είναι home grown, ο γιος του οχι.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

KalamarGiannis έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 13:17 την λεπτομέρεια για τον Λαρι την πρόσεξες; τα σοβαρά ρεπορταζ λένε για καλοκαίρι συμφώνησε...

Και ΟΚ, ΑΝ κλείσει ο Αλιμπέκοβιτς, ποιος φεύγει;

1. Ντίμσα
2.Μουρ
3. Tζοουνς

???

(εγώ θα άλλαζα τον Αλλεν αλλά αυτό δε μπορείς να το κάνεις σε παίκτη που και καλά τον ήθελε η μισή Ευρωλίγκα...)

Από άποψη θέσεων και όχι αξίας παίκτη, το ρίσκο είναι στο να φύγει ο Ντίμσα και να μην έχεις καθόλου κλασικό 3αρι , κι όσο καλύψει ο Άλεν, με το δικό του παιχνίδι από κοντά και όχι από τις γωνίες...

ΥΓ και σοβαρά τώρα, παικτικά στο 1-2 που χωράει ο Λαρεντζάκης; ποιανού χρόνο να πάρει; δεν έχεις Τσιακμά και Παπαδάκη, έχεις Κόνιαρη που με αυτόν μέσα η ομάδα ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.
Και μετά έχεις Ταϊρί, Αλλεν, Μπεβερλι. Ο κακός χαμός δηλαδή.
Εγώ βλέπω ότι μόνο το χρόνο του Ζάρα θα μπορούσε να πάρει, αλλά το ζήτημα είναι ότι ο Ζάρας σου δίνει τρίποντο και ο Λάρι καλύτερη άμυνα. Ποιος χρειάζεται περισσότερο;...
τελικό μου συμπέρασμα: ο Γαύρος να μείνει εκεί που είναι ως το καλοκαίρι, να το χωνέψουμε κιόλας ότι θα χουμε παίκτη μας ένα από τα πιο αντιπαθητικά καλόπαιδα των γηπέδων...
Αν ερθει ο Αλιμπεγκοβιτς θα φυγει ο Ντιμσα αλλα μπορει και κανενας και να παμε με 8 ξενους και να ενναλασονται...
BWmystis

Δημοσίευση από BWmystis »

KalamarGiannis έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 13:17 την λεπτομέρεια για τον Λαρι την πρόσεξες; τα σοβαρά ρεπορταζ λένε για καλοκαίρι συμφώνησε...

1. Ντίμσα
2.Μουρ
3. Tζοουνς

???

(εγώ θα άλλαζα τον Αλλεν αλλά αυτό δε μπορείς να το κάνεις σε παίκτη που και καλά τον ήθελε η μισή Ευρωλίγκα...)

Από άποψη θέσεων και όχι αξίας παίκτη, το ρίσκο είναι στο να φύγει ο Ντίμσα και να μην έχεις καθόλου κλασικό 3αρι , κι όσο καλύψει ο Άλεν, με το δικό του παιχνίδι από κοντά και όχι από τις γωνίες...

ΥΓ και σοβαρά τώρα, παικτικά στο 1-2 που χωράει ο Λαρεντζάκης; ποιανού χρόνο να πάρει; δεν έχεις Τσιακμά και Παπαδάκη, έχεις Κόνιαρη που με αυτόν μέσα η ομάδα ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.
Εγώ βλέπω ότι μόνο το χρόνο του Ζάρα θα μπορούσε να πάρει, αλλά το ζήτημα είναι ότι ο Ζάρας σου δίνει τρίποντο και ο Λάρι καλύτερη άμυνα. Ποιος χρειάζεται περισσότερο;...
τελικό μου συμπέρασμα: ο Γαύρος να μείνει εκεί που είναι ως το καλοκαίρι, να το χωνέψουμε κιόλας ότι θα χουμε παίκτη μας ένα από τα πιο αντιπαθητικά καλόπαιδα των γηπέδων...
Γιαννη δειχνεις ανθρωπος που ξερει απο μπασκετ οποτε νομιζω βιαζεσαι με Αλλεν. Θυμισου τι γραφτηκε για Μελβιν, θελει χρονο ο Αλλεν.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

o Alen είναι ξεκάθαρο τι είναι.
Το θέμα είναι ταιριάζει σε αυτό το σύνολο;
Σίγουρα ταίριαζε σε μια ομάδα των 600Κ όπου θα κανε το one man show του σε απαράμιλλο επίπεδο.

Αλλά δεν είναι τρομερός σε κανένα επιπέρους στοιχείο του παιχνιδιού του, πέραν της αίσθησης με το καλάθι, το οποίο για να φανεί πρέπει να έχει το ελεύθερο να πάρει όσα σουτ του κάτσουνε...
δε ξέρω, δύσκολο με έναν Ταϊρί να θέλει περίπου το ίδιο κι έναν Μπέβερλι δίπλα με 700 παιχνίδια ΝΒΑ. Και τους ψηλούς να θέλουν μπάλες για να μη τρέχουν σαν τον μ... πάνω κάτω.
Σίγουρα χρειαζόμαστε πλέον uptempo ρυθμό και για να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα και τις επιθετικές μας αρετές, αλλά και για να υπάρχουν προσπάθειες για όλους.

Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν παιχνίδια που ο Αλεν θα βγάλει μάτια και θα διαλύσει την άμυνα του αντιπάλου,
δεν είναι σίγουρος αν αυτό μπορεί να το κάνει σε ένα Final Four ...
ελπίζω να δούμε!
φυσικά έχω τη ματιά του απλού φιλάθλου και όχι του ειδικού, πολύ εύκολα μπορεί να πέφτω έξω...

Αν είναι να φύγει ο Ντίμσα όμως, έχω αντίρρηση. Με τι ποσοστά σουτάρει ως τώρα; πόσο δένει την άμυνα;
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

Να βρεθεί μια κατασταση η ομαδα να αναβαθμιστει ποιοτικά αλλά να μην σπασει η τετράδα Μελβιν Μουρ Τζοουνς Ντιμσα στις επιλογές για τον κοουτς Ζντοβτς
These users thanked the author SCIFO for the post (total 2):
BlackMagicPAOK, paokkerkir
BWmystis

Δημοσίευση από BWmystis »

Ο Αλεν θα χρησιμοποιηθει σαν παγοθραυστης οταν δεν εχουμε λυσεις επιθετικα. Ο ανθρωπος εχει 1000 τροπους να σκοραρει, ας περιμενουμε λιγο να τον δεσει ο Γιουρι.
Οσον αφορα τον Ντιμσα, για φετος ειναι υπερπολυτιμος.
These users thanked the author BWmystis for the post (total 4):
SCIFO, BlackMagicPAOK, Hayate, margas
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

palok έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 13:32
BlackMagicPAOK έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 01:20 (μήπως ο Γιουρτσεβεν είναι homegrown?)
στη φιμπα 100% είναι 7 ξένοι +5 home grown, όπου home νοείται η Ελλάδα. ΧΩΡΙΣ συζήτηση.

PS: ο πετζα είναι home grown, ο γιος του οχι.
Ναι... Είπαμε
Homegrown = Greecegrown..
Οπότε - - > Παπαγιαννης αντί Σλαφτσάκη!
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

Διαβαζω τους θελουμε ολους, οτι κυκλοφορει..αλλα τελικα μονο ο Χουγκαζ καλυπτει οτι ψαχνουμε..Ελληνας , home grown, 4ρι και πολυ ποιοτικος. Αμα τον παρεις δεν χρειαζεται να διωξεις αλλον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok-porter1337 την Δευ 22 Δεκ 2025, 18:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

Ελπίζω να μην φαγωθεί ο Ντίμσα φέτος.O παίκτης είναι κομπιούτερ και επιπέδου EuroCup χαλαρά.
These users thanked the author paokkerkir for the post (total 3):
SCIFO, Dimitrisou, margas
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Να δούμε ποιος ποιος ποιος θα φαγωθεί οε οε οε οε
These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 2):
elvetos giatros, Taseos
PAOK4SWE

Δημοσίευση από PAOK4SWE »

Ο Allen είναι και πιο νεαρός από τους άλλους, 25 χρόνων. Έχει σίγουρα περιθώριο βελτίωσης, και σε αυτό είναι επίσης καλό που πήραμε τον Beverley να του μάθει κάποια πράγματα. Αυτό που με ανησυχεί λίγο είναι ότι φύγανε δύο έμπειροι σκόρερς και πήραμε δύο πιο νεαρούς, ο Beverley επίσης δεν είναι σκόρερ. Σε μεγάλα σουτ και drives μας φοβάμαι λίγο τώρα όταν θα καίει η μπάλα. Εκεί μάλλον Dimsa και Melvin θα έχουν πιο σημαντικό ρόλο τώρα.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Τον Αλιμπεγκοβιτς δεν τον ξερω σαν παικτη αλλα αν παμε σε λυση τεσσαριου και υπαρχει εδαφος να γινει ,καλυτερα να ερθει ο Χουγκαζ..
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

GTK Gliwice. Εκεί έκλεισε ο KJ Jackson. Πολωνία.
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

Αυτο το πρωτο αναγνωριστικο ας το πω διάστημα προετοιμασιας που ΠΑΟΚ δεν θα ειναι ακομα στο επιπεδο με οσφπ παο σε ευκολία προσέλκυσης τοπ ελληνικού στοιχείου, η νέα διοίκηση θα πρέπει να ενεργήσει στην κατεύθυνση αύξησης των ξενων παικτών απο το 6+2 στο 7+1. Νομιζω αυτό πρέπει να γινει προτεραιότητα γιατι θα βοηθήσει στη μείωση της απόστασης γρηγορότερα. Το τωρινό καθεστώς ευνοεί τους δύο αφου και το τοπ ελληνικό στοιχειο αυτοι το διαχειρίζονται. Οτι το 6+1 έγινε 6+2 ουσιαστικά αυτο δείχνει.
Η ΦΙΜΠΑ στις διοργανώσεις της 7 έχει.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

BWmystis έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 14:16

1. Ντίμσα
2.Μουρ
3. Tζοουνς

???

Γιαννη δειχνεις ανθρωπος που ξερει απο μπασκετ οποτε νομιζω βιαζεσαι με Αλλεν. Θυμισου τι γραφτηκε για Μελβιν, θελει χρονο ο Αλλεν.
Κι εγω ετσι νομιζω 2η χρονια εκτος αμερικης και στην Ελλάδα παθαινεις ενα πολιτισμικο σοκ οσο να ναι
These users thanked the author kataramenos5 for the post:
BWmystis
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”