στη φιμπα 100% είναι 7 ξένοι +5 home grown, όπου home νοείται η Ελλάδα. ΧΩΡΙΣ συζήτηση.
PS: ο πετζα είναι home grown, ο γιος του οχι.
στη φιμπα 100% είναι 7 ξένοι +5 home grown, όπου home νοείται η Ελλάδα. ΧΩΡΙΣ συζήτηση.
Αν ερθει ο Αλιμπεγκοβιτς θα φυγει ο Ντιμσα αλλα μπορει και κανενας και να παμε με 8 ξενους και να ενναλασονται...KalamarGiannis έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 13:17 την λεπτομέρεια για τον Λαρι την πρόσεξες; τα σοβαρά ρεπορταζ λένε για καλοκαίρι συμφώνησε...
Και ΟΚ, ΑΝ κλείσει ο Αλιμπέκοβιτς, ποιος φεύγει;
1. Ντίμσα
2.Μουρ
3. Tζοουνς
???
(εγώ θα άλλαζα τον Αλλεν αλλά αυτό δε μπορείς να το κάνεις σε παίκτη που και καλά τον ήθελε η μισή Ευρωλίγκα...)
Από άποψη θέσεων και όχι αξίας παίκτη, το ρίσκο είναι στο να φύγει ο Ντίμσα και να μην έχεις καθόλου κλασικό 3αρι , κι όσο καλύψει ο Άλεν, με το δικό του παιχνίδι από κοντά και όχι από τις γωνίες...
ΥΓ και σοβαρά τώρα, παικτικά στο 1-2 που χωράει ο Λαρεντζάκης; ποιανού χρόνο να πάρει; δεν έχεις Τσιακμά και Παπαδάκη, έχεις Κόνιαρη που με αυτόν μέσα η ομάδα ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.
Και μετά έχεις Ταϊρί, Αλλεν, Μπεβερλι. Ο κακός χαμός δηλαδή.
Εγώ βλέπω ότι μόνο το χρόνο του Ζάρα θα μπορούσε να πάρει, αλλά το ζήτημα είναι ότι ο Ζάρας σου δίνει τρίποντο και ο Λάρι καλύτερη άμυνα. Ποιος χρειάζεται περισσότερο;...
τελικό μου συμπέρασμα: ο Γαύρος να μείνει εκεί που είναι ως το καλοκαίρι, να το χωνέψουμε κιόλας ότι θα χουμε παίκτη μας ένα από τα πιο αντιπαθητικά καλόπαιδα των γηπέδων...
Γιαννη δειχνεις ανθρωπος που ξερει απο μπασκετ οποτε νομιζω βιαζεσαι με Αλλεν. Θυμισου τι γραφτηκε για Μελβιν, θελει χρονο ο Αλλεν.KalamarGiannis έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 13:17 την λεπτομέρεια για τον Λαρι την πρόσεξες; τα σοβαρά ρεπορταζ λένε για καλοκαίρι συμφώνησε...
Και ΟΚ, ΑΝ κλείσει ο Αλιμπέκοβιτς, ποιος φεύγει;
1. Ντίμσα
2.Μουρ
3. Tζοουνς
???
(εγώ θα άλλαζα τον Αλλεν αλλά αυτό δε μπορείς να το κάνεις σε παίκτη που και καλά τον ήθελε η μισή Ευρωλίγκα...)
Από άποψη θέσεων και όχι αξίας παίκτη, το ρίσκο είναι στο να φύγει ο Ντίμσα και να μην έχεις καθόλου κλασικό 3αρι , κι όσο καλύψει ο Άλεν, με το δικό του παιχνίδι από κοντά και όχι από τις γωνίες...
ΥΓ και σοβαρά τώρα, παικτικά στο 1-2 που χωράει ο Λαρεντζάκης; ποιανού χρόνο να πάρει; δεν έχεις Τσιακμά και Παπαδάκη, έχεις Κόνιαρη που με αυτόν μέσα η ομάδα ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.
Και μετά έχεις Ταϊρί, Αλλεν, Μπεβερλι. Ο κακός χαμός δηλαδή.
Εγώ βλέπω ότι μόνο το χρόνο του Ζάρα θα μπορούσε να πάρει, αλλά το ζήτημα είναι ότι ο Ζάρας σου δίνει τρίποντο και ο Λάρι καλύτερη άμυνα. Ποιος χρειάζεται περισσότερο;...
τελικό μου συμπέρασμα: ο Γαύρος να μείνει εκεί που είναι ως το καλοκαίρι, να το χωνέψουμε κιόλας ότι θα χουμε παίκτη μας ένα από τα πιο αντιπαθητικά καλόπαιδα των γηπέδων...
Ναι... Είπαμεpalok έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 13:32στη φιμπα 100% είναι 7 ξένοι +5 home grown, όπου home νοείται η Ελλάδα. ΧΩΡΙΣ συζήτηση.
PS: ο πετζα είναι home grown, ο γιος του οχι.